The Talisman, adaptare după Stephen King de la creatorii Stranger Things, în lucru la Netflix

O nouă adaptare după Stephen King își va face apariția la Netflix: platforma a cumpărat drepturile pentru a ecraniza The Talisman, iar în spatele proiectului vor fi frații Duffer, creatorii cunoscutului serial Stranger Things, precum și compania lui Steven Spielberg, Amblin Television.

The Talisman, carte semnată de coautorii Stephen King și Peter Straub, spune povestea lui Jack Sawyer, un copil de 12 ani care pornește într-o călătorie cu intenția de a-și salva mama muribundă, căutând un Talisman, o relicvă magică ce va avea un rol esențial nu numai în salvarea vieții mamei sale, ci și în salvarea lumii, după cum va afla Sawyer. Acțiunea este plasată atât în America așa cum o știm, precum și în periculoasa lume geamănă The Territories, unde fantezia se împletește cu realitatea.

Informația vine via Deadline, însă Netflix nu a confirmat proiectul. King deține drepturile de ecranizare încă din 1982, la doi ani de la publicarea romanului. A mai existat o încercare de ecranizare de către TNT, sub forma unei miniserii, dar proiectul a fost abandonat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s