Batwoman: Kate Kane v2.0

Nu, nu, nu, dar până la urmă a fost da, da, da. După ce anul trecut a fost un întreg show în decizia de a nu o înlocui pe Ruby Rose din personajul Kate Kane în Batwoman, ci a introduce și aduce publicului un nume nou, seara trecută, cei de la The CW au făcut anunțul… deloc așteptat – Wallis Day va fi noua Kate Kane, însă nu și Batwoman, alter ego-ul justițiar continuând să îi aparțină lui Ryan Wilder.

— ATENȚIE! SPOILERE! —

Versiunea lui Day a fost prezentată publicului seara trecută, în episodul 2×08 Survived Much Worse, urmând ca partea secundă a sezonului curent să ne dezvăluie ce i s-a întâmplat lui Kate în tot acest timp în care a fost MIA. Cât despre înfățișarea fizică a acesteia, ei bine, Batwoman preia o schemă din cartea de joc Dynasty (și a altor soap-operas), punând totul pe seama rănilor survenite în urma prăbușirii și a timpului în care a fost captivă.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile cu Kate Kane revenită în Gotham City și o posibilă justificare pentru care nu ar dori să revină în spatele măștii lui Batwoman. Cât despre Wallis Day, actrița nu este la primul său rol DC Comics, anterior fiind parte a proiectului Syfy, Krypton.

În România, serialul este disponibil online pe platforma de streaming HBO Go.

Sursa

2 thoughts on “Batwoman: Kate Kane v2.0

  1. Mi-ar plăcea totuși să revină Wallis și-n spatele măștii. Îmi place și Ryan Wilder, dar parcă ar fi mai mișto ca povestea să continue cu Kate ca Batwoman. Vom vedea…

    Liked by 1 person

    1. Serialul are deja confirmat sezonul 3 asa ca pentru moment cred ca totul depinde de receptia publicului si de cum se raporteaza comunitatea de fani la noul fir narativ.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s