Comunicat de presă: noutățile lunii aprilie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în aprilie

Blossom on Apple iOS 14.2 SERIALE Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Prank Encounters (Farse și orori) – S2/ 1 aprilie -> Gazda Gaten Matarazzo „trage sforile” noului sezon de farse elaborate cu de toate, de la case bântuite la cimitire străvechi. Aoleu!
 2. The Serpent (Șarpele) – S1/ 2 aprilie -> În anii ’70, nemilosul criminal Charles Sobhraj urmărește călători care explorează traseul numit „hippie trail” din Asia de Sud. Bazat pe fapte reale șocante.
 3. Snabba Cash (Câștig facil: Serialul) – S1/ 7 aprilie -> O femeie de afaceri tenace, un mafiot fermecător și un adolescent cu probleme își intersectează drumurile în goana disperată și sinistră după bani.
 4. The Big Day (Nunți ca-n poveșt) – Colecția 2/ 7 aprilie -> Tradiția merge mână în mână cu valorile contemporane și, desigur, cu ținutele de lux, în șase nunți indiene de o opulență extremă.
 5. The Wedding Coach (Profa de nunți) – S1/ 7 aprilie -> Fosta mireasă și comediana pe viață, Jamie Lee oferă ponturi și trucuri obraznice, dar practice, pentru porumbeii care au bătăi de cap cu planificarea nunții.
 6. Dad Stop Embarrassing Me! (Tată, nu mă face de rușine!) – S1/ 14 aprilie -> Un tată singur, proprietarul unei companii de produse cosmetice, învață să fie părinte din mers, atunci când fiica lui, o adolescentă încăpățânată, se mută cu el.
 7. The Circle (Statele Unite) – S2/ 14 aprilie -> Ești gata pentru și mai multe comploturi strategice? O nouă serie de aliați, inamici și trădători formează conexiuni și luptă pentru un substanțial premiu în bani.
 8. Hello, Me! (Îmi pare bine să mă cunosc) – S1/ 15 aprilie -> Amărâtă și fără succes, o femeie simte că și-a pierdut scânteia. Asta până când varianta ei mai tânără apare în fața ușii și îi cere să-și schimbe viața.
 9. Sisyphus (Sisif) – S1/ 15 aprilie -> În urma unui incident misterios, un inginer genial descoperă secrete periculoase și întâlnește o femeie din viitor, venită să-l caute.
 10. Why Are You Like This (De ce ești așa?) – S1/ 16 aprilie -> În această satiră despre generația Y din Melbourne, trei buni prieteni muncesc, se distrează, își afirmă identitatea politică și au parte de nopți nebune și întâlniri.
 11. Luis Miguel (Luis Miguel: Serialul) – S2/ 19 aprilie -> Ajuns pe culmile carierei, Luis Miguel are probleme în familie și se confruntă cu o serie de trădări, revelații sfâșietoare și cu o pierdere devastatoare.
 12. Zero – S1/ 21 aprilie -> Un adolescent timid care are puterea extraordinară de a deveni invizibil se luptă să-și apere cartierul sărac din care, de fapt, ar dori să scape pentru a-și urma visul.
 13. Life in Colour with David Attenborough (Viața în culori, cu David Attenborough) – S1/ 22 aprilie -> Folosind o tehnologie inovativă și o nouă perspectivă, acest documentar explorează natura și animalele care se folosesc de culoare pentru a supraviețui în sălbăticie.
 14. Shadow and Bone – S1/ 23 aprilie -> Forțe întunecate se unesc împotriva cartografei orfane Alina Starkov, care dezlănțuie o putere extraordinară, capabilă să schimbe soarta lumii ei sfâșiate de război.
 15. Sexify – S1/ 28 aprilie -> Lucrând la crearea unei aplicații pentru sex, o tânără și prietenele sale au prilejul de a explora universul intimității și de a se autodescoperi.
 16. Pet Stars (Animăluțe celebre) – S1/ 30 aprilie -> Datorită managerilor lor, animăluțe răsfățate și stăpânii lor obțin bani și faimă pe rețelele de socializare la un nivel rezervat, de regulă, numai oamenilor celebri.
 17. The Innocent (Nevinovat) – S1/ 30 aprilie -> O omucidere involuntară împinge un bărbat pe un drum întunecat, plin de intrigi și crime. Când tocmai întâlnise dragostea și libertatea, un apel redeclanșează coșmarul.
 18. The Unremarkable Juanquini (Mediocrul și întru nimic remarcabilul Juanqini) – S2/ 30 aprilie -> Familiile Morales și Orduz se află sub același acoperiș și sunt într-o situație dificilă. Însă, oriunde s-ar ascunde, căpitanul González este pe urmele lor.

Blossom on Apple iOS 14.2 FILME Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Tersanjung the Movie (Dragoste nepieritoare: Filmul) – 1 aprilie -> Yura, care a crescut într-un mediu agitat, se trezește prinsă într-un triunghi amoros cu doi prieteni și, concomitent, se confruntă cu o criză personală și financiară.
 2. Concrete Cowboy (Cowboy de asfalt) – 2 aprilie -> Trimis să stea pe perioada verii cu tatăl său, de care s-a înstrăinat, un adolescent rebel este primit într-o comunitate unită de cowboy de culoare din Philadelphia.
 3. Just Say Yes (Hai, spune DA) – 2 aprilie -> Lotte, o romantică incurabilă, se trezește că viața și planurile pentru nunta perfectă îi sunt date peste cap de logodna surorii sale egocentrice.
 4. Madame Claude – 2 aprilie -> În Parisul anilor ’60, influența lui Madame Claude depășește sfera prostituției, dar o tânără bogată amenință să schimbe totul.
 5. Sky High (Atinge cerul) – 2 aprilie -> După ce se îndrăgostește de Estrella, Ángel, un mecanic din suburbiile Madridului, pătrunde în lumea spărgătorilor și devine ținta unui detectiv neobosit.
 6. Have You Ever Seen Fireflies? (Ai văzut vreodată licurici?) – 9 aprilie -> Rebelă și independentă, Gülseren este un copil-minune care se luptă cu singurătatea, dragostea și pierderile pe fondul tulburărilor politice și al schimbărilor sociale.
 7. Night in Paradise (Noapte în paradis) – 9 aprilie -> Ascuns pe insula Jeju după o tragedie îngrozitoare, un mafiot nedreptățit și devenit țintă vie se apropie de o femeie stăpânită de propriii ei demoni.
 8. Thunder Force (Forța Tunetului) – 9 aprilie -> Două prietene din copilărie fac din nou echipă și devin supereroine după ce una dintre ele inventează o formulă care le oferă oamenilor obișnuiți puteri extraordinare.
 9. New Gods: Nezha Reborn (Revenirea lui Nezha) – 12 aprilie -> Ne Zha este un curier obișnuit și fan al curselor cu motor, dar are și dușmani mai vechi, așa că trebuie să-și redescopere puterea de a-i proteja pe cei dragi.
 10. Love and Monsters (Dragoste și monștri) – 14 aprilie -> La șapte ani după ce a supraviețuit unei apocalipse provocate de monștri, adorabilul ghinionist Joel își părăsește buncărul subteran pentru a-și reîntâlni fosta iubită.
 11. The Soul (Transfer de suflete) – 14 aprilie -> În timp ce investighează moartea unui om de afaceri, un procuror și soția sa descoperă o serie de secrete teribile și au parte de propria lor dramă pe viață și pe moarte.
 12. Ride or Die (La bine și la greu) – 15 aprilie -> Rei o ajută pe femeia pe care o iubește de ani de zile să scape de soțul ei tiranic. În timp ce se află pe fugă, sentimentele dintre ele devin extrem de intense.
 13. Ajeeb Daastaans (Povești neobișnuite) – 16 aprilie -> Patru scurtmetraje explorează modul surprinzător în care catalizatori neașteptați pot răscoli emoțiile inconfortabile care mocnesc în cadrul relațiilor deja deteriorate.
 14. Into the Beat (Into the Beat: Inima-ți dansează) – 16 aprilie -> O balerină adolescentă descoperă din întâmplare hip-hopul și se confruntă cu o dilemă imposibilă: să calce pe urmele părinților sau să-și urmeze noua pasiune?
 15. Stowaway (Pasagerul clandestin) – 22 aprilie -> Trei oameni plecați într-o misiune spre Marte trebuie să facă o alegere imposibilă atunci când un pasager clandestin pune în pericol viețile tuturor celor de pe navă.
 16. Tell Me When (Spune-mi când…) – 23 aprilie -> Deși e obsedat de muncă, Will lasă viața monotonă din L.A. pentru a îndeplini ultima dorință a bunicului său: să viziteze Ciudad de México și să se îndrăgostească.
 17. Fatma – 27 aprilie
 18. Things Heard & Seen (Cele auzite și văzute) – 29 aprilie -> Un cuplu din Manhattan se mută într-un cătun din Hudson Valley și descoperă că în căsnicia lor pătrunde un întuneric teribil, comparabil cu istoria noii lor case.
 19. And Tomorrow the Entire World (Iar mâine, lumea întreagă) – 30 aprilie -> O studentă la drept se alătură unei grupări antifasciste și se trezește prinsă în situații tot mai periculoase, fiind atrasă din ce în ce mai mult de violență.
 • The Disciple (Discipolul) – aprilie -> Un interpret de muzică clasică aspiră să ajungă la un nivel care pare de neatins, dar în ciuda eforturilor și sacrificiilor, ajunge la o criză existențială.

Blossom on Apple iOS 14.2 DOCUMENTARE Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Magical Andes (Magia Anzilor) – S2/ 1 aprilie -> Traversând și unind șapte țări din America de Sud, Anzii oferă mereu noi peisaje, aventuri și povești, pe care ești invitat să le descoperi.
 2. Worn Stories (Poveștile hainelor) – 1 aprilie -> În acest serial documentar amuzant și emoționant, oamenii spun poveștile neobișnuite și fascinante ale obiectelor vestimentare semnificative pe care le dețin.
 3. Dolly Parton: A MusiCares Tribute (Dolly Parton: Un tribut MusiCares) – 7 aprilie -> Într-o seară marcată de muzică și presărată cu amintiri, interpreți celebri o sărbătoresc pe Dolly Parton, care este desemnată MusiCares Person of the Year.
 4. This Is A Robbery: The World’s Biggest Art Heist (Cel mai mare jaf de obiecte de artă din istorie) – 7 aprilie -> În 1990, doi bărbați deghizați în polițiști pătrund într-un muzeu din Boston și fură opere de artă ce valorează o avere. Descoperă detaliile unui jaf curajos și celebru.
 5. My Love: Six Stories of True Love (Iubirea mea: Șase povești despre iubire adevărată) – 13 aprilie -> În aceste portrete înduioșătoare, filmate în decursul unui an întreg, șase cupluri din diferite părți ale lumii își împărtășesc dragostea de zeci de ani.
 6. Why Did You Kill Me? (De ce m-ai ucis?) – 14 aprilie -> O familie folosește rețelele sociale pentru a-i găsi pe ucigașii lui Crystal Theobald, ucisă la numai 24 de ani, iar granița dintre dreptate și răzbunare devine difuză.
 7. Headspace Guide to Sleep (Ghidul Headspace pentru somn) – 28 aprilie -> Acest serial explică elementele de bază legate de somn, printre care adormitul, insomnia și visatul, fiecare episod oferind și câte un moment de meditație de relaxare.
 • Searching For Sheela (Sălbăticie: Pe urmele Sheelei) – aprilie -> Jurnaliștii și fanii o așteaptă pe Ma Anand Sheela, faimoasa fostă purtătoare de cuvânt a comunității lui Rajneesh, care revine în India pentru o serie de interviuri.

Blossom on Apple iOS 14.2 ANIME Blossom on Apple iOS 14.2

 1. The Way of the Househusband (Viața unui casnic) – 8 aprilie -> După ce dispare din lumea subterană, legendarul yakuza Tatsu, supranumit Dragonul nemuritor, reapare în chip de soț casnic superdevotat.
 2. Yasuke – 29 aprilie -> A venit din Africa. A luptat alături de un puternic domnitor feudal în Japonia secolului al XVI-lea. I se spunea „samuraiul negru” și povestea sa a devenit o legendă.

Blossom on Apple iOS 14.2 COPII ȘI FAMILIE Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Family Reunion (Familia McKellan)Partea 3/ 5 aprilie -> Poate că familia McKellan nu stă bine cu banii, dar are dragoste din belșug, care o va ajuta în acest sezon să treacă prin suferință, pierdere și greutăți de tot felul.
 2. The Last Kids on Earth: Happy Apocalypse to You (Ultimii copii de pe Pământ: Apocalipsa să trăiască!) – 6 aprilie -> Ajută-i pe Jack și pe prietenii săi care se luptă cu monștrii să rămână în viață și să se distreze, într-o aventură interactivă din seria „The Last Kids on Earth”!
 3. Mighty Express – S3/ 13 aprilie ->Rapide, puternice și gata de și mai multe fapte eroice și cascadorii pe toată Valea Șinelor, trenurile Mighty Express sunt mereu pregătite să salveze situația!
 4. Arlo the Alligator Boy (Arlo, băiatul-aligator) 16 aprilie -> Pentru a-și găsi tatăl, Arlo își părăsește plin de optimism casa din Sud și ajunge la New York, făcându-și prieteni și evitând capcanele de pe drum.
 5. Fast & Furious Spy Racers: Mexico (Furios și iute: Cursa spionilor: Mexic) – S4/ 16 aprilie -> După ce spionilor li se înscenează o infracțiune pe care nu au comis-o, aceștia fug în Mexic pentru a-și dovedi nevinovăția și a scoate la lumină un nou plan diabolic.
 6. Izzy’s Koala World (Izzy în lumea ursuleților koala) – S2/ 20 aprilie -> Dacă un ursuleț koala are nevoie de ajutor, Izzy Bee și familia ei sunt gata de acțiune. Cum incendiile fac ravagii în Australia, grija lor este mai necesară ca oricând!
 7. Go! Go! Cory Carson (Tit-Tit! Matei Mașinescu) – S4/ 27 aprilie -> Fie că își ajută vechii prieteni, fie că își face alții noi împreună cu surioara lui pe nume Chrissy, Matei este mereu în mișcare și gata de noi aventuri!
 8. The Mitchells vs. The Machines (Familia Mitchell împotriva roboţilor) – 30 aprilie -> În această comedie animată, membrii familiei Mitchell pornesc la drum și, atunci când dispozitivele lor decid să cucerească lumea, se trezesc în război cu roboții.

Blossom on Apple iOS 14.2 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Blossom on Apple iOS 14.2

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți
 2. Snowpiercer (Expresul zăpezii) – S2/ marti -> Acesta este un nou sezon al dramei post-apocaliptice în care Pământul a înghețat și ultimii oameni supraviețuitori trăiesc într-un tren uriaș care înconjoară globul.
 3. The Flash  S7/ joi
 4. Riverdale – S5/ joi -> Archie și gașca sa revin pentru un nou sezon al acestei drame cu adolescenți.
 5. The Blacklist (Lista neagra) – S8
 6. Don’t be the First one: 2021 – începând cu 11 aprilie


Blossom on Apple iOS 14.2 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Blossom on Apple iOS 14.2

 1. 47 Ronin – 1 aprilie
 2. A Million Ways to Die in the West – 1 aprilie
 3. All Is Lost – 1 aprilie
 4. Alleycats – 1 aprilie
 5. Barbie Princess Adventure – 1 aprilie
 6. Batman – 1 aprilie
 7. Batman v Superman: Dawn of Justice – 1 aprilie
 8. Blackhat – 1 aprilie
 9. Blue Streak – 1 aprilie
 10. Career Opportunities – 1 aprilie
 11. Cat Run 2 – 1 aprilie
 12. Chinese Zodiac – 1 aprilie
 13. Continental Divide – 1 aprilie
 14. Darkman II: The Return of Durant – 1 aprilie
 15. Death Becomes Her – 1 aprilie
 16. Dragonheart 3: The Sorcerer – 1 aprilie
 17. Everest – 1 aprilie
 18. Fortress of Skulls – 1 aprilie
 19. God Calling – 1 aprilie
 20. Hot Fuzz – 1 aprilie
 21. How to Train Your Dragon: The Hidden World – 1 aprilie
 22. In the Name of the Father – 1 aprilie
 23. Insidious: Chapter 3 – 1 aprilie
 24. Jarhead 2: Field of Fire – 1 aprilie
 25. Junior – 1 aprilie
 26. Liar Liar – 1 aprilie
 27. Lorenzo’s Oil – 1 aprilie
 28. Magic Mike XXL – 1 aprilie
 29. Mary, Queen of Scots – 1 aprilie
 30. Meru – 1 aprilie
 31. My Spy – 1 aprilie
 32. Passengers – 1 aprilie
 33. Resident Evil: The Final Chapter – 1 aprilie
 34. Ronaldo – 1 aprilie
 35. Schindler’s List – 1 aprilie
 36. Seed of Chucky – 1 aprilie
 37. Shrek – 1 aprilie
 38. Shrek 2 – 1 aprilie
 39. Shrek the Musical – 1 aprilie
 40. Sleepers – 1 aprilie
 41. Spider-Man: Into the Spider-Verse – 1 aprilie
 42. Spirit: Stallion of the Cimarron – 1 aprilie
 43. Steve Jobs – 1 aprilie
 44. Straight Outta Compton – 1 aprilie
 45. Streets of Fire – 1 aprilie
 46. The Amazing Spider-Man – 1 aprilie
 47. The Big Lebowski – 1 aprilie
 48. The Fugitive – 1 aprilie
 49. The Game – 1 aprilie
 50. The Karate Kid Part II – 1 aprilie
 51. The Lost World: Jurassic Park – 1 aprilie
 52. The Secret Garden – 1 aprilie
 53. The Shallows – 1 aprilie
 54. The Strangers – 1 aprilie
 55. Trainwreck – 1 aprilie
 56. Troy – 1 aprilie
 57. Unforgettable – 1 aprilie
 58. Village of the Damned – 1 aprilie
 59. Xanadu – 1 aprilie
 60. Dora and the Lost City of Gold – 2 aprilie
 61. Coded Bias – 5 aprilie
 62. Escape Room – 6 aprilie
 63. Anonymous Venetian – 7 aprilie
 64. Ferdinand The 1St King Of Naples – 7 aprilie
 65. Lazzarella – 7 aprilie
 66. Nero’s Mistress – 7 aprilie
 67. Nobody’s Children – 7 aprilie
 68. Poor Girls, Pretty Girls – 7 aprilie
 69. Rugantino – 7 aprilie
 70. The Bloodstained Butterfly – 7 aprilie
 71. The Kid From Naples – 7 aprilie
 72. Story of Kale: When Someone’s in Love – 8 aprilie
 73. It Chapter Two – 13 aprilie
 74. Exterminator: Ready to Roll – 15 aprilie
 75. Maya the Bee: The Honey Games – 15 aprilie
 76. Heroes: Silence and Rock & Roll – 23 aprilie
 77. You Know Him – 23 aprilie
 78. If Beale Street Could Talk – 27 aprilie
 79. Us – 28 aprilie
 80. Joker – 29 aprilie
 • Secrets of Great British Castles – S1/ 1 aprilie
 • Seven Souls in the Skull Castle: Bird – 1 aprilie
 • Seven Souls in the Skull Castle: Flower – 1 aprilie
 • Talking Tom and Friends – S1/ 1 aprilie
 • Spirit Riding Free – S5-8/ 5 aprilie
 • The Real Housewives of Beverly Hills – S3 & S4/ 15 aprilie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s