Jesse Metcalfe părăsește “Chesapeake Shores”

După When Calls the Heart și Good Witch, cei de la Hallmark își întorc privirea și către cel de-al treilea serial original al postului, Chesapeake Shores, și, în loc să ne anunțe informații privind premiera noului sezon, 5, ne informează că Jeese Metcalfe va părăsi proiectul. Conform comunicatului oficial, decizia este în totalitate a actorului iar retragerea sa din distribuție se va produce în prima parte a sezonului 5. Echipa din spatele camerelor de filmare pare a fi știut de această decizie, întrucât povestea noilor episoade pregătește o ieșire din scenă pentru Trace Riley. Rămâne de văzut cum se vor petrece lucrurile, dar și dacă Chesapeake Shores va continua ulterior, pentru moment nefiind nimic anunțat – nici în privința unui S6, dar nici dacă sezonul 5 va duce la final povestea clanului O’Brian.

Comunicatul oficial al celor de la Hallmark anunță faptul că Metcalfe va continua să fie parte din familia postului, ca parte a seriei de mister Martha’s Vineyard Mysteries (un nou episod din aceasta urmează să fie lansat pe 16 mai, iar un altul se află în primă fază pre-producție), dar și în alte titluri în prezent în în lucru. În prezent, actorul se află în Canada, filmându-și ultimele scene alături de colegii din Chesapeake Shores.

Despre: Lansat în 2016 și având la bază seria omonimă semnată de Sherryl Woods, serialul spune povestea lui Abby O’Brien Winters care, în urma unui apel telefonic îngrijorător din partea surorii sale, decide să revină în Chesapeake Shores, orașul său natal. (…) Obstacole, prietenii, bucurii, loialități și o mică comunitate menită să îți fie alături la bine și la rău, fiecare sezon aduce noi provocări pentru locuitorii din Chesapeake Shores.

Fără o dată de premieră concretă, Chesapeake Shores va reveni cu noi episoade în această vară. Sezonul 5 are o comandă de 10 episoade. În România, serialul este disponibil online pe Netflix, dar și la TV pe AXN White (programul complet).


Sursa

One thought on “Jesse Metcalfe părăsește “Chesapeake Shores”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s