How I Met Your Father, în producție la Hulu

La șapte ani de la difuzarea ultimului episod al sitcomului How I Met Your Mother, Hulu a dat undă verde pentru un spin-off, How I Met Your Father, cu Hilary Duff în rol principal. Creatorii serialului vor fi Isaac Aptaker și Elizabeth Berger, iar comanda platformei este de zece episoade, iar Duff va fi și unul din producătorii serialului.

Proiectul este rezultatul unui drum lung parcurs până la concretizarea sa: în 2014, creatorii originalului HIMYM au scris un pilot pentru CBS, cu Greta Gerwig în rol principal, dar nu a fost selectat de post. În 2017, a urmat un nou proiect, How I Met Your Dad, de la aceiași creatori ca și actualul de la Hulu, dar aceștia fuseseră promovați ca showrunners pentru This Is Us, producția fiind, din nou, amânată de către 20th Television Studio…

… până în 2021, când Hulu a comandat direct un sezon al viitoarei comedii, în care Duff o va interpreta pe Sophie, care povestește fiului ei cum l-a cunoscut pe tatăl său, într-un mod similar cum Ted Mosby a făcut-o în serialul original. Acțiunea este plasată în 2021, în contextul în care Sophie și prietenii săi apropiați încearcă să își dea seama cine sunt, ce își doresc și cum să se îndrăgostească în era aplicațiilor de dating.

Serialul original – tradus Cum am cunoscut-o pe mama voastră – însumează 208 episoade pe parcursul a 9 sezoane și este disponibil în întregime pe Netflix.

Info via Deadline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s