„Anna K”, prima dramă rusească la Netflix

Netflix anunță primul său serial de dramă rusesc, ANNA K. o repovestire fastuoasă și contemporană a romanului clasic al lui Lev Tolstoi „Anna Karenina”, unul dintre cele mai cunoscute romane din întreaga lume. Seria este plasată în Rusia modernă, unde socialista Anna Karenina, soția viitorului guvernator al Sankt-Petersburgului, intră într-o relație amoroasă care îi schimbă viața cu Vronsky, elegantul moștenitorul al unui imperiu din aluminiu. Aventura lor scapă rapid de sub control, amenințând echilibrul delicat al legăturilor lor familiale și al relațiilor sociale. Cu acțiunea ce are loc între Moscova cosmopolită, Sankt Petersburgul plin de istorie și zona rurală accidentată a Rusiei, drama explorează teme ale pasiunii, loialității și adevărul de necontestat că nici o cantitate de bogății nu ne poate salva de capacitatea iubirii de a ne elibera sau de a ne aduce la moarte.

Anna_Khodchenkova (1)Svetlana Khodchenkova (Tinker Tailor Soldier Spy) o va interpreta pe Anna Karenina, urmând a vedea în perioada următoare ce alți actori vor fi atașați proiectului. Echipa de producție din spatele camerelor de filmare va fi condusă  de Valeriy Fedorovich (regie/ producție), Evgeniy Nikishov (regie/ producție), Natasha Merkulova (regie), Aleksey Chupov (regie), Roman Kantor (regie/ producție) și Sergey Kornikhin (producție).

Cu filmările programate pentru Moscova și St. Petersburg, pentru moment titlul nu are o dată de lansare atașată.

———

Michael Azzolino, Director Original Series, Netflix: „Suntem incredibil de mândri să anunțăm prima noastră serie rusească realizată cu 1-2-3 Production. Echipa talentată de scriitori, regizori și producători a creat o serie imaginativă și captivantă. Suntem încântați să le aducem viziunea pentru această poveste atât de admirată abonaților noștri din Rusia și din întreaga lume”.

-Roman Kantor: „A aduce „Anna Karenina” în Rusia secolului XXI și a introduce această poveste simultan în întreaga lume în propria ei limbă (și multe altele) prin miracolul Netflix este un vis devenit realitate pentru mine. Literalmente, așa cum ideea pentru acest serial TV mi-a venit în vis și îmi doresc să o pun în practică de atunci”.


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s