Comunicat de presă: noutățile lunii iunie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în iunie?

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 SERIALE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Close Enough (Hai că merge și așa) – S2/ disponibil acum -> Un nou sezon plin de alte probleme, în care vecinii fac față îmbătrâniri, crizelor de identitate și câtorva universuri paralele.

 2. Creator’s File: GOLD (Spuma creatorilor japonezi) – S1/ 3 iunie -> Cu umor sec și incisiv, comedianul Ryuji Akiyama îi satirizează pe „creativii” din Japonia, ajutat de surprinzătorii și celebrii săi invitați speciali.

 3. Summertime (Trei metri deasupra cerului) – S2/ 3 iunie -> Este din nou vară și, deși multe relații s-au schimbat în anul care a trecut, prietenii își dau seama că există atracții cărora nu li se poate rezista.

 4. Feel Good (Vreau să mă simt bine) – S2/ 4 iunie -> După recidivă, Mae încearcă să se regăsească și să reia legătura cu George, dar începe să înțeleagă că, pentru a merge mai departe, va trebui să-și înfrunte trecutul.

 5. Sweet Tooth (Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe) – S1/ 4 iunie -> Pornit într-o aventură primejdioasă prin lumea postapocaliptică, un băiat adorabil, jumătate cerb, jumătate om, caută un nou început alături de morocănosul său protector.

 6. Fresh, Fried & Crispy (Fraged, fript și crocant) – S1/ 9 iunie -> Pasionat de mâncare și dornic de distracție, criticul Daym Drops vizitează cele mai tari localuri din America și prezintă cele mai proaspete evaluări despre prăjeli.

 7. Locombianos (Comedieni columbieni trăsniți) – S1/ 10 iunie -> Patru dintre cei mai amuzanți comedieni columbieni, adepți ai limbajului fără perdea, apar în fața unui public proaspăt ieșit din carantină, avid după poveștile lor.

 8. Lupin – Partea 2/ 11 iunie -> Urmărit de Hubert și de acoliții lui, Assane îl caută pe Raoul și găsește un nou aliat neașteptat în timp ce ticluiește un plan măreț ca să dezvăluie crimele lui Hubert.

 9. Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe – Miniserial/ 14 iunie -> Unul dintre cele patru miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

 10. Elite Short Stories: Nadia Guzmán – Miniserial/ 15 iunie -> Unul dintre cele patru miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

 11. Workin’ Moms (Mami merge și la muncă) – S5/ 15 iunie -> Patru proaspete mămici își cresc copiii și se confruntă cu despărțiri, întâlniri și probleme de serviciu, în al cincilea sezon al acestei comedii emoționante.

 12. Elite Short Stories: Omar Ander Alexis – Miniserial/ 16 iunie -> Aflat acum în remisie, Ander e hotărât să își petreacă vara ajutându-l pe Alexis, colegul lui de chimioterapie, să facă față tratamentului.

 13. Black Summer (Vara întunecată) – S2/ 17 iunie -> Iarna aduce noi confruntări înfiorătoare în timpul apocalipsei zombilor, cu prădători frenetici și trupe armate violente care se luptă cu morții disperați.

 14. Elite Short Stories: Carla Samuel – Miniserial/ 17 iunie -> Unul dintre cele patru miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

 15. Katla – S1/ 17 iunie -> La un an de la erupția unui vulcan, de sub gheața care se topește apar entități misterioase din timpuri preistorice, producând consecințe neprevăzute.

 16. The Gift (Atiye) – S3/ 17 iunie -> În timp ce forțe întunecate vor să distrugă totul și să se folosească de puterile fiicei ei, Aden, Atiye se confruntă cu o dilemă sfâșietoare și încearcă să ajungă la ea.

 17. Elite (Elita) – S4/ 18 iunie -> Un director sever și patru noi studenți sosesc la Las Encinas, marcând începutul unei serii de încurcături romantice și zvonuri periculoase, dar și al unui nou mister.

 18. The Rational Life (O viață rațională) – S1/ 18 iunie -> Deși pune întotdeauna rațiunea înaintea sentimentelor, o femeie nedreptățită la serviciu se luptă cu atracția pe care o simte față de doi bărbați foarte diferiți.

 19. The World’s Most Amazing Vacation Rentals (Proprietăți spectaculoase de închiriat) – S1/ 18 iunie -> Trei călători vizitează proprietăți de închiriat din toată lumea și oferă sfaturi pentru un sejur de vis celor cu bugete mai mici și mai mari sau dornici de o schimbare.

 20. Nevertheless (Cu toate acestea) – S1/ 19 iunie -> Ea nu crede în dragoste, dar își dorește o relație. El crede că relațiile nu fac decât să încurce, dar îi place să flirteze. Oare pot amândoi să obțină ceea ce-și doresc?

 21. Too Hot to Handle (Atenție, frige!) – S2/ 23 iunie -> Noul sezon reunește alți oameni singuri și atrăgători pentru a stabili care dintre ei poate renunța la sex pentru a câștiga premiul de 100.000 de dolari.

 22. The Naked Director (Regizorul dezbrăcat) – S2/ 24 iunie -> Cunoscut acum drept „împăratul pornografiei”, Toru Muranishi vrea să ajungă pe culmi și mai înalte, însă ambiția și orgoliul tot mai mare îi pot aduce căderea.

 23. Sex/Life – S1/ 25 iunie -> SEX/LIFE urmărește o femeie aflată într-un triunghi amoros împreună cu soțul și cu trecutul ei, oferind o perspectivă incitantă asupra identității și dorințelor feminine.

 24. The A List (Matca) – S2/ 25 iunie -> Pe o insulă misterioasă unde morții nu sunt niciodată morți cu adevărat, mai mulți adolescenți își văd curajul și prieteniile puse la încercare.

 25. Black Lightning (Fulgerul Negru) – S4/ 29 iunie (final de serial) -> Măcinat de vinovăție, Jefferson jură că va lăsa în urmă viața de erou. Noile pericole care amenință Freeland și metaoamenii aduc întreaga familie Pierce înapoi în luptă.

 • Jiva! – S1/ iunie -> O dansatoare stradală prinsă între slujba fără viitor, îndatoririle de familie și viața amoroasă agitată realizează că, dansând, poate evada din modestul cartier Durban.

 • Ray (Universul lui Satyajit Ray) – S1/ iunie -> De la satiră la thriller psihologic, serialul prezintă patru povestiri ale apreciatului autor și scriitor Satyajit Ray adaptate pentru micile ecrane.

 • So Not Worth It (Chiar nu merită) – S1/ iunie -> După ce revin în Coreea din diverse motive, studenți din întreaga lume trăiesc și învață împreună, locuind cu toții în același cămin internațional.

 

Sun with Face on Samsung One UI 2.5  FILME Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Carnaval – 2 iunie -> După o despărțire, o tânără care este influencer își duce gratuit prietenele la carnavalul din Bahia și află că viața nu se rezumă la like-urile de pe rețelele sociale.

 2. Dancing Queens  – 3 iunie -> O tânără provincială (Molly Nutley) se visează mare dansatoare și se deghizează în bărbat pentru a urca pe scenă într-un club de travestiți amenințat de faliment.

 3. Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie (Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul) părțile 1 & 2/ 3 iunie -> Când o putere întunecată învăluie Pământul după o eclipsă solară, luptătoarele Sailor trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume.

 4. Sweet & Sour (Dulce-acrișor) – 4 iunie -> Confruntându-se cu oportunități reale și cu provocări, un cuplu are parte de suișurile și coborâșurile specifice încercării de a face să meargă o relație la distanță.

 5. Trippin’ with the Kandasamys (Călătorie cu familia Kandasamy) – 4 iunie -> Pentru a reaprinde flacăra în căsniciile lor, Shanthi și Jennifer, prietene devenite cuscre, vor o escapadă alături de soți. Însă surprizele se țin lanț.

 6. Xtreme – 4 iunie -> În acest thriller captivant, un asasin pensionat, ajutat de sora lui și de un adolescent cu probleme, își pune în aplicare planul de răzbunare contra fratelui vitreg.

 7. Awake (Coșmarul realității) – 9 iunie -> După un eveniment global care distruge capacitatea oamenilor de a dormi, o tânără vrea să-și salveze familia în timp ce societatea și propria ei minte se cufundă în haos.

 8. Tragic Jungle (Jungla tragică) – 9 iunie -> Pentru a scăpa de o căsătorie aranjată, o femeie fuge în jungla maya, unde natura sălbatică unește umanul cu supranaturalul.

 9. Silver Skates (Pasiune în orașul înghețat) – 16 iunie -> Pe râurile și canalele înghețate din Sankt Petersburg, un hoț pe patine câștigă inima fiicei unui nobil, dar diferite forțe încearcă să-i țină departe unul de celălalt.

 10. A Family (Familia mea) – 18 iunie -> Luat ostatic de yakuza la o vârstă fragedă, Kenji îi jură credință șefului său de modă veche, legându-se să respecte codul familiei în vremuri tulburi.

 11. Fatherhood (Viață de tată) – 18 iunie -> După decesul brusc al soției, un proaspăt tată (Kevin Hart) preia cel mai dificil rol din lume: cel de părinte. Bazat pe o poveste adevărată despre dragoste și durere.

 12. Jagame Thandhiram (O lume complicată) – 18 iunie -> Un gangster isteț și lipsit de griji recrutat pentru a sprijini un interlop din străinătate să învingă un rival este luat prin surprindere de dilemele care urmează.

 13. Rurouni Kenshin: The Final (Kenshin Rătăcitorul: Sfârșitul) – Partea 4/ 18 iunie -> Un inamic teribil atacă orașul Tokyo, pregătind astfel scena pentru o luptă cu miză mare, care amenință să dezvăluie unele dintre cele mai mari secrete ale lui Kenshin.

 14. Good on Paper (În teorie) – 23 iunie -> O actriță aspirantă și comediană de stand-up cunoaște un absolvent de universitate de elită care lucrează în sfera financiară și care pare prea bun ca să fie adevărat.

 15. The House of Flowers: The Movie (Casa florilor: Filmul) – 23 iunie -> Frații De La Mora pun la cale un plan diabolic de a pătrunde în vechea casă a familiei pentru a pune mâna pe o comoară ascunsă și de mare importanță.

 16. America: The Motion Picture (America: Un film artistic) – 30 iunie -> George Washington pune mâna pe drujbă și face echipă cu Sam Adams, amator de bere, pentru a-i învinge pe britanici într-o reprezentare absurdă a revoluției americane.

 17. Prime Time (Maximă audiență) – 30 iunie -> De Anul Nou, un bărbat înarmat intră într-un studio TV în timpul unei emisiuni și o ia ostatică pe gazda emisiunii. El are o dorință: să transmită un mesaj în direct.

 • Ali & Ratu Ratu Queens (Ali în Queens) – iunie -> După moartea tatălui, un adolescent pleacă la New York în căutarea mamei înstrăinate. În scurt timp, descoperă iubirea și prietenia în cele mai neașteptate locuri.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 DOCUMENTARE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Breaking Boundaries: The Science of Our Planet (Depășirea limitelor: Baza științifică a documentarului Planeta noastră) – 4 iunie -> David Attenborough și omul de știință Johan Rockström analizează felul în care este distrusă biodiversitatea, dar vorbesc și despre soluțiile pentru evitarea acestei crize.

 2. Human: The World Within (Omul, o mașinărie uimitoare) – 4 iunie -> Cele mai noi descoperiri științifice și povești personale captivante alcătuiesc acest serial documentar revelator despre mecanismele corpului uman.

 3. Kitty Love: An Homage to Cats (Pisicește: Odă adusă pisicilor) – 5 iunie -> Cineaști specializați în documentare surprind viața de zi cu zi, obiceiurile și aventurile unor pisici din Olanda, care mai de care mai simpatice și mai curioase.

 4. Unwind Your Mind (Relaxează-ți mintea) – 15 iunie -> Alege-ți tipul de meditație, exercițiul de relaxare și povestea pentru adormit prin intermediul acestui portal interactiv, prezentat în colaborare cu Headspace Studios.

 5. Penguin Town (Plaja cu pinguini) – 16 iunie -> Într-un oraș pitoresc din Africa de Sud, niște pinguini aflați în pericol se adună ca să-și găsească perechea, să se ocupe de familie și să interacționeze cu localnicii.

 6. This Is Pop (Momente legendare în muzica pop) – 22 iunie -> De la ABBA la T-Pain, creatorii de hituri explorează aspecte ale muzicii pop până acum necunoscute, poveștile lor neobișnuite aflându-se în centrul atenției.

 7. Murder by the Coast (Crimă pe Costa del Sol) – 23 iunie -> Adolescenta Rocío Wanninkhof este ucisă în 1999. Suspectă: fosta parteneră a mamei, Dolores Vázquez. Să fi fost ea autoarea? O a doua victimă dezvăluie adevărul.

 8. Sisters on Track (Viața e o cursă) – 24 iunie -> Trei surori fără adăpost din Brooklyn luptă împotriva destinului și împotriva situației în care se află pentru a găsi speranță, apropiere și un viitor mai luminos.

 9. Wonder Boy – 26 iunie -> Documentarul surprinde felul în care designerul de modă Olivier Rousteing face saltul remarcabil la poziția de director de creație al brandului Balmain.

 10. Sophie: A Murder in West Cork (Sophie: Crimă în Cork) – Miniserial/ 30 iunie -> Acest serial polițist este bazat pe povestea adevărată a uciderii lui Sophie Toscan du Plantier, franțuzoaica găsită fără viață lângă casa ei de vacanță din West Cork.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 ANIME Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Trese – 11 iunie -> În centrul acțiunii desfășurate la Manila, acolo unde creaturile mitice din folclorul filipinez trăiesc ascunse printre oameni, Alexandra Trese înfruntă lumea interlopă.

 2. Godzilla Singular Point (Godzilla: Punct singular) – 24 iunie -> Uniți de un cântec misterios, o absolventă proaspăt ieșită de pe băncile facultății și un inginer conduc lupta contra unei forțe teribile care ar putea distruge lumea.

 3. The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgement (The Seven Deadly Sins: Judecata dragonului) – 28 iunie -> Meliodas absoarbe Cele Zece Porunci pentru a deveni Regele Demon și a o salva pe Elizabeth, iar Ban cutreieră purgatoriul pentru a-i salva sufletul căpitanului.

 • Record of Ragnarok (Profeția Ragnarok) – iunie -> În timp ce zeii cântăresc soarta omenirii, o valkirie singuratică propune o bătălie decisivă între 13 zei și 13 muritori. Bazat pe o serie manga.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COMEDIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Alan Saldaña: Locked Up (Alan Saldaña: Captiv) – 3 iunie -> Comedianul mexican Alan Saldaña s-a întors, cu autoironia sa fină și sfaturile bine dozate despre cum să ai o căsnicie bună și cum să fii părinte.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COPII ȘI FAMILIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Super Monsters: Once Upon a Rhyme (Supermonstruleții: A fost odată ca-n povești) – 1 iunie -> De la Bucle Aurii și cei trei urși, la Hansel și Gretel, Supermonstruleții creează versiuni magice ale basmelor clasice și ale celor mai apreciate poezii pentru copii!

 2. Skater Girl (Skaterița) – 11 iunie -> O adolescentă dintr-o zonă rurală din India își descoperă pasiunea pentru skateboarding și își schimbă viața în timp ce-și urmărește visul de a participa la o competiție.

 3. Wish Dragon (Dragonul magic) – 11 iunie -> Dorindu-și să reia legătura cu cea mai bună prietenă din copilărie, adolescentul Din întâlnește un dragon care îndeplinește dorințe și care îi prezintă universul magiei.

 4. Rhyme Time Town (Orășelul Rimelor) – S2/ 15 iunie -> Cei doi prieteni, Daisy și Cole, și amicii lor revin cu noi aventuri muzicale amuzante și se folosesc de creativitate și de lucrul în echipă pentru a rezolva probleme.

 

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Sun with Face on Samsung One UI 2.5 

 1. Men on a Mission (Bărbați în misiune) – marți\
 2. The Flash  S7/ joi
 3. Riverdale – S5/ joi 
 4. The Blacklist (Lista neagra) – S8
 5. Don’t be the First one: 2021 
 6. DC’ Legends of Tomorrow – S6/ miercuri
 7. Love Naggers – vinerea

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. A Man Apart – 1 iunie

 2. Apollo 11 – 1 iunie

 3. Black Holes | The Edge of All We Know – 1 iunie

 4. Blade Runner: The Final Cut – 1 iunie

 5. Brahms: The Boy II – 1 iunie

 6. Bram Stoker’s Dracula – 1 iunie

 7. Eyes Wide Shut – 1 iunie

 8. Kin – 1 iunie

 9. Miss Congeniality – 1 iunie

 10. Mo – 1 iunie

 11. Princess Cursed in Time – 1 iunie

 12. Seven Souls in the Skull Castle: Season Moon Jogen – 1 iunie

 13. Seven Souls in the Skull Castle: Season Moon Kagen – 1 iunie

 14. Suicide Squad – 1 iunie

 15. The Informer – 1 iunie

 16. An Ideal Adventure – 2 iunie

 17. Body of My Enemy – 2 iunie

 18. Détective – 2 iunie

 19. Elle l’adore – 2 iunie

 20. Fabulous India – 2 iunie

 21. Hold-Up – 2 iunie

 22. In Her Name – 2 iunie

 23. It’s A Woman’s War  2 iunie

 24. Janis et John – 2 iunie

 25. Johnny Colt – 2 iunie

 26. Max et les ferrailleurs – 2 iunie

 27. Midnight Of Love – 2 iunie

 28. My Father’s Private Secretary – 2 iunie

 29. Neapolitan Boy In New York – 2 iunie

 30. Nour – 2 iunie

 31. Partners in Crime – 2 iunie

 32. Stop Playing With The Stars – 2 iunie

 33. The Suspicious Death Of A Minor – 2 iunie

 34. The Things of Life – 2 iunie

 35. The Tree of Wooden Clogs – 2 iunie

 36. The Yellow Panther – 2 iunie

 37. Vivere – 2 iunie

 38. Get Smart – 3 iunie

 39. Gran Torino – 3 iunie

 40. The Girl and the Gun – 3 iunie

 41. This Is Where I Leave You – 3 iunie

 42. Welcome to Marwen – 8 iunie

 43. 18 Years Later – 9 iunie

 44. Alan Partridge – 9 iunie

 45. All in Good Time – 9 iunie

 46. An Ordinary Execution – 9 iunie

 47. Billy & Buddy – 9 iunie

 48. Bruc, the Manhunt – 9 iunie

 49. Camping à la ferme – 9 iunie

 50. Change of Plans  9 iunie

 51. Chaos – 9 iunie

 52. Chouchou – 9 iunie

 53. Colonel Chabert – 9 iunie

 54. Dans tes rêves – 9 iunie

 55. Day Off – 9 iunie

 56. Deep in the Woods – 9 iunie

 57. Down by Love  9 iunie

 58. Du jour au lendemain – 9 iunie

 59. El Niño – 9 iunie
 60. Fear and Trembling – 9 iunie

 61. Flic Story – 9 iunie

 62. Girls with Guns – 9 iunie

 63. In Fear – 9 iunie

 64. Insoupçonnable – 9 iunie

 65. La Tour Montparnasse Infernale – 9 iunie

 66. Laisse tes mains sur mes hanches – 9 iunie

 67. Le Jour Se Lève – 9 iunie

 68. Les acteurs – 9 iunie

 69. Les mythos – 9 iunie

 70. Lies and Deception – 9 iunie

 71. Lucky Star – 9 iunie

 72. Michael Strogoff – 9 iunie

 73. Nickel and Dime – 9 iunie

 74. Nine Months – 9 iunie

 75. Pédale douce – 9 iunie

 76. Place Vendôme – 9 iunie

 77. Private Fears in Public Places – 9 iunie

 78. Queen to Play – 9 iunie

 79. R.I.F. – 9 iunie

 80. Requiem for a Killer – 9 iunie

 81. Restons groupés – 9 iunie

 82. Rosalie Goes Shopping – 9 iunie

 83. Taking Off – 9 iunie

 84. Tales of the Night – 9 iunie

 85. The Demons of Jesus – 9 iunie

 86. The Joint Brothers – 9 iunie

 87. The Man Who Cried – 9 iunie

 88. The Rookie Robbers – 9 iunie

 89. Tomorrow’s Another Day – 9 iunie

 90. Un air de famille – 9 iunie

 91. Voir la mer – 9 iunie

 92. Western – 9 iunie

 93. You Ain’t Seen Nothin’ Yet – 9 iunie

 94. Camellia Sisters – 10 iunie

 95. Doctor Sleep – 10 iunie

 96. Gemini Man – 11 iunie

 97. Picture a Scientist – 13 iunie

 98. Five Feet Apart – 15 iunie

 99. The Mustang – 15 iunie

 100. Yardie – 15 iunie

 101. A Self-Made Hero – 16 iunie

 102. Coc – 16 iunie

 103. Dialogue avec mon jardinier – 16 iunie

 104. Goodbye Berlin – 16 iunie

 105. It’s My Turn – 16 iunie

 106. L’etudiante et Monsieur Henri – 16 iunie

 107. La vie est un miracle – 16 iunie

 108. Le nouveau protocole – 16 iunie

 109. Le Prix à payer – 16 iunie

 110. Le vilain – 16 iunie

 111. Let’s Eat – 16 iunie

 112. Lou! Journal infime – 16 iunie

 113. Love Me No More – 16 iunie

 114. Madame Irma  16 iunie

 115. Me and My Sister – 16 iunie

 116. Podium  16 iunie

 117. Raining Cats and Frogs  16 iunie

 118. Relationship Status: It’s Complicated – 16 iunie

 119. Stardust – 16 iunie

 120. Sunny and the Elephant – 16 iunie

 121. The Adversary – 16 iunie

 122. The Best Job in the World – 16 iunie

 123. Three Strikes and You’re Out – 16 iunie

 124. A Very Long Engagement – 17 iunie

 125. Gremlins – 17 iunie

 126. Happy Feet Two – 17 iunie

 127. Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno – 18 iunie

 128. Rurouni Kenshin: Origins – 18 iunie

 129. Rurouni Kenshin: The Legend Ends – 18 iunie

 130. The Lookout 23 iunie

 131. Book Club 24 iunie

 132. The Expendables 28 iunie

 133. And Soon the Darkness 30 iunie

 134. Are You Being Served?: The Movie 30 iunie

 135. Ballad in Blue 30 iunie

 136. Blood from the Mummy’s Tomb 30 iunie

 137. Cesar and Rosalie 30 iunie

 138. Circus of Horrors 30 iunie

 139. Clockwise 30 iunie

 140. Demons of the Mind 30 iunie

 141. Diary of a Country Priest 30 iunie

 142. Dr. Jekyll and Sister Hyde 30 iunie

 143. Forbidden Games 30 iunie

 144. La Bete Humaine 30 iunie

 145. Le Corbeau 30 iunie

 146. Red Riding Trilogy: Part 1: 1974 30 iunie

 147. Red Riding Trilogy: Part 2: 1980 30 iunie

 148. Red Riding Trilogy: Part 3: 1983 30 iunie

 149. Rory O’Shea Was Here 30 iunie

 150. September 11 30 iunie

 151. The Blue Lamp 30 iunie

 152. The BRD Trilogy: Veronika Voss 30 iunie

 153. The Fallen Idol 30 iunie

 154. The Tales of Hoffmann 30 iunie

 • ALVINNN!!! And the ChipmunksS2/ 1 iunie
 • Married to Medicine S2/ 1 iunie
 • The Real Housewives of AtlantaS3 & 4/ 1 iunie
 • Kim’s ConvenienceS5/ 3 iunie
 • The Walking Dead – S10, eps. 17-22/ 4 iunie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s