Schimbări în distribuțiile NCIS + NCIS: Hawai’i

Un nou an, un nou sezon dar și noi schimbări în distribuția NCIS-urilor. Ce e drept că am rămas doar cu OG NCIS și Los Angeles, însă în curând cei de la CBS ne vor aduce pe micul ecrane și varianta hawaiiană, așa că poate e momentul ideal să îi cunoaștem și pe ei.

Așa cum am anunțat anterior, NCIS: New Orleans a ajuns la final anul acesta, CBS luând decizia de a încheia povestea echipei conduse de Pride în Cartierul Francez. Cum NCIS-ul trebuie să urmeze cifra fatidică din basme, 3, golul din grila postului a fost umplut rapid de noul spin-off. Menit să ne readucă pe meleagurile insulelor din Hawaii și să fie un bun companion pentru Magnum P.I. (oare se întrezare vreun posibil crossover?), acest nou titlu nu vine doar cu peisaje frumoase ci și cu promisiunea unor schimbări și noutăți – mai exact, echipa din Hawaii va fi condusă de o femeie. Deci, vom avea un Gibbs ori un Callen ori Pride feminin, aceasta fiind agent în teren și nu o nouă Hetty. Cât despre schimbări, să o luăm cu începutul.

🌊🌊🌊🌊🌊

NCIS – sezonul 19. După numeroase controverse în jurul ultimelor episoade ale sezonului recent încheiat, la care s-a adăugat faptul că nu toți actorii aveau contractele renegociate pentru noi episoade, plus o întârziere din partea celor de la CBS cu o decizie privind viitorul serialului, e normal ca toată lumea să se întrebe dacă NCIS va mai reveni într-adevăr la toamnă. În cele din urmă, totul s-a încheiat cu bine și oficialii postului au confirmat reînnoirea titlului cu sezonul 19. Însă, la scurt timp au început să apară și noutățile. Unele mai plăcute, altele… ei mai bine, mai puțin plăcute poate pentru fani. Însă este de înțeles ca după 18 sezoane lucrurile să se mai schimbe. Deci, iată ce știm până la acest moment despre schimbările din distribuția NCIS:

-Mark Harmon aka Gibbs va avea o prezență redusă în sezonul 19 (anumite surse apropiate echipe vorbesc chiar de mai puțin de zece episoade). O posibilă explicație ne-a fost oferită de evenimentele din finalul S18.

-Emily Wickersham aka Ellie Bishop  a părăsit echipa NCIS și distribuția serialului, ultimele dezvăluiri uimind în totalitate telespectatorii.

-Katrina Law aka Jessica Knight a fost promovată ca series regular. Personajul acesteia a fost prezentat în ultimele două episoade ale sezonului 18.

-Gary Cole se va alătura distribuției ca series regular, actorul urmând să îl interpreteze pe Alden Park, agent FBI.

-Maria Bello aka Dr. Jacqueline Sloane a părăsit și ea distribuția serialului, plecarea sa fiind anunțată anterior finalului de sezon.

În timp ce personajul Katrinei va ocupa postul lăsat liber în echipă de Bishop, Gary Cole nu îi va lua locul lui Harmon. Prezența sa este motivată mai mult pe fondul umplerii acelui gol de a nu îl avea pe Gibbs 100% implicat în activitatea de teren.

🌊🌊🌊🌊🌊

NCIS: Los Angeles – sezonul 13. O rebranduire similară putem spune că avem și aici, putând chiar să ne punem de pe acum întrebarea daca serialul va supraviețui acestui sezon 13. Ce cunoaștem până acum?

-Renée Felice Smith aka Nell jones și Barrett Foa aka Eric Beale au părăsit distribuția serialului, ultimele scene ale sezonului 12 arătându-I gonind pregătiți către un viitor strălucit. În timp ce Smith s-a alăturat echipei în sezonul 2, Foa este unul din personaje originale NCIS: Los Angeles, ghidându-I pe Callen și Sam cu al său Kaleidoscope încă din episodul pilot.

-după mai bine de șapte ani de când a apărut prima dată ca guest star în rolul amiralului în rezervă Hollis Kilbride, Gerald McRaney a fost promovat ca series regular. Cu Linda Hunt în capacitate redusă și personajul lui Jones care a refuzat să preia comanda echipei, cel mai probabil McRaney va ocupa scaunul lui Hetty pe termen lung.

Rămâne de văzut care va fi prezența Lindei Hunt și în ce capacitate o vom vedea pe aceasta în sezonul 13, dar și cine va ocupa posturile lăsate libere de Nell și Eric pe Intelligence și tech.

🌊🌊🌊🌊🌊

Ajungând la cel mai nou titlu al francizei, NCIS: Hawai’i și-a început filmările zilele acestea Oahu, însă nu înainte de obișnuita ceremonie de binecuvântare. Alături de Vanessa Lachey și distribuția pe care o va conduce, la eveniment au participat și producătorii titlului.

Noul proiect o are protagonistă pe Jane Tennant, primul agent femeie aflat la comanda NCIS Pearl Harbor. Alături de echipa sa, Tennant încearcă să găsească un echilibru între viața de familie și cariera profesională, provocări la care putem adăuga probleme de securitate națională, siguranța personalului militar, ba mai mult, misterele ale însuși Hawaii. Proiectul are în spate o echipă familiarizată cu genul acesta de procedurale, fiind creat de Cristopher Silber (showrunner/ EP NCIS: New Orleans), Jan Nash și Matt Bosack (producător/ scenarist SEAL Team).

Sursa: Deadline

Care este echipa din Hawaii:

  • Jane Tennant (Vanessa Lachey): pe cât de diplomată, pe atât de dificilă, Tennant a reușit să se remarce într-o profesie dominată de bărbați, prin curaj și strategie reușind să învingă sistemul anevoios. În afara jobului, Jane este o mamă care își crește (mai mult) singură copii, iar ca fiecare femeie cu familie și un job, încearcă să îmbine ambele părți ale vieții sale.
  • Lucy (Yasmine Al-Bustami): junioara echipei, încrezătoare și entuziastă, Lucy este o persoană competitivă care nu refuză nicio provocare – fie că vorbim de eficientizarea birocrației ori de urmărirea vreunui suspect.
  • Ernie (Jason Antoon): specialist pe zona de Intelligence și cyber, Ernie este un poliglot cu o minte curioasă și cunoștine vaste de istorie, literatură, tehnologie, dar și tot ce ține de Hawaii. Un membru esențial al echipei, ce poate face profilul oricui, acesta nu are familie pe insulă, motiv pentru care echipa a devenit rapid a doua sa familie.
  • Kate Whistler (Tori Anderson): agent DIA (Defense Intelligence Agency), Kate este ambițioasă și are planuri mari pentru cariera sa. Dorind să urce în ierarhia agenției, aceasta nu doar excelează în munca sa, ci știe să jongleze și implicațiile politice aferente. Și totuși, în ciuda aparențelor, personajul lui Whistler are o poveste mai complicată, așa cum vor afla curând cei din echipă.
  • Alex Tennant (Kian Talan): fiul mai mare al lui Jane, Alex încă încearcă să depășească divorțul părinților săi. Mult prea matur pentru vârsta sa și în ciuda problemele create, Alex este un copil bun care pare a nu lua întotdeauna cele mai corecte decizii.

Pe măsură ce vor mai apărea informații și posibile materiale de pe platourile de filmare, vom actualiza articolul. Cele trei NCIS-uri (OG, Los Angeles și New Orleans) pot fi vizionate în România pe canalele AXN.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s