Primele nume în distribuția “Pretty Little Liars: Original Sin”

Acum că au mai rămas doar câteva zile până la premiera primului reboot din noua grilă HBO Max, Gossip Girl, se începe lucrul la un alt proiect anunțat anul trecut și care pentru moment a stat într-un con de umbră. Mai exact este vorba de un reboot Pretty Little Liars, cei de la HBO Max fiind convinși că având ajutorul lui Robert Aguirre-Sacasa (Riverdale, Chilling Adventures of Sabrina, Katy Keane) vor reuși să spargă ghinionul spin-offurilor PLL ce pare a-i fi urmărit pe cei de la Freeform în încercările anterioare – Ravenswood și The Perfectionists.

Plasat în prezent și fără a avea legătură cu evenimentele din Rosewood, cu o distribuție și personaje noi, Pretty Little Liars: Original Sin promite să aducă o perspectivă mai întunecată asupra volumelor semnate de Sara Shepard. Cu un nou A(ssailant), generația nouă de mincinoase nu va fi vizată doar pentru propriile secrete, ci și pentru păcatele și minciunile părinților lor, totul având legătură cu ceva ce s-a întâmplat cu mai bine de 20 de ani în urmă în orășelul Millwood.

Din această nouă generație de mincinoase le vom avea pe Tabby și Noa, personaje interpretate de Chandler Kinney, respectiv Maia Reficco. Pasionată de filmele horror și dorind să devină la rândul său regizor al genului, Tabby ascunde un secret, în timp ce Noa, o atletă cu potențial și un viitor promițător, încearcă să își reia viața după o vară petrecută într-un centru de detenție pentru minori.

Lansat în vara lui 2010 la ABC Family, Pretty Little Liars s-a încheiat în urmă cu patru ani, după șapte sezoane difuzate și multiple variante de A. În colaborare cu I. Marlene King, cei de la Freeform au adus pe micul ecran o serie web (Pretty Dirty Secrets) și două titluri spin-off, din păcate ambele anulate după un singur sezon – Ravenswood (2013-2014) și Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019, disponibil în România pe HBO Go).

Cu Robert Aguirre-Sacasa conducând echipa de producție, acesta va lucra alături de foști colegi  – Leslie Morgenstein, Gina Girolamo, Michael Grassi, Caroline Baron și Lindsay Calhoon Bring. Lisa Soper va regiza primele două episoade. Producția noului titlu va debuta la sfârșitul acestei veri, în New York.

———

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s