Hallmark Channel anulează “Good Witch”

După mai bine de 10 ani de Cassie Nightingle, magia Merriwick pare a fi ajuns la final – sau s-a lovit de realitatea prezentului. Cei de la Hallmark Channel au anunțat în seara aceasta că finalul sezonului curent Good Witch, 7×10 “The Wedding” (25 iulie), va și episodul care va încheia povestea lui Cassie și a comunității din Middleton. După un sezon condus de o echipă de creație nouă, cu puțin mai multă magie și un pas către inclusivitate LGBTQ+ cu un love interest pentru Joy, publicul postului și-a demonstrat încă o dată poziția față de noile schimbări dorite de post pentru titlurile sale, astfel că pe lângă nemulțumirile exprimate pe paginile de social media și în comunitățile online de fani, acestea s-au solidificat în ratingurile înregistrate de episoadele sezonului 7.

Producție originală Hallmark Channel, Good Witch este un spin-off al seriei de filme TV lansate în 2008 și continuate până în 2014 cu opt titluri. Ajunsă la un final organic, în 2015 reprezentanții postului au transformat magia din Middleton într-un nou serial al postului, cu o distribuție ușor schimbată însă rapid îndrăgită de public. Pe lângă episoadele aferente, anual a fost lansat un episod special pentru Halloween în colecția de toamnă Fall Harvest – excepție făcând anul 2020. Chiar dacă reprezentanții postului au anunțat și confirmat continuarea parteneriatului cu actorii din distribuție pentru noi titluri TV, nu există la acest moment informații privind noi episoade speciale care să continue tradiția de Halloween.

Cunoscuți mai degrabă pentru filmele de televiziune lansate și difuzate pe tot parcursul anului în diferite colecții sezoniere ori eveniment (de Crăciun, toamnă, Valentine’s Day ori special pentru recolta de toamnă), Hallmark Channel avea în portofoliu patru titluri serializate – emisiunea de lifestyle Home & Family, anulată anul acesta după nouă sezoane, Good Witch, When Calls the Heart și Chesapeake Shores. În timp ce WCTH a primit reînnoirea cu sezonul 9, pentru Chesapeake Shores așteptăm pentru moment premiera sezonului 5 programată pentru 15 august, și abia apoi o decizie privind viitorul familiei O’Brien.

În România, cinci din cele șapte sezoane Good Witch pot fi vizionate pe Netflix.

Sursa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s