Netflix anulează “Cursed”

La aproape un an de la lansarea sa (17 iulie 2020), Netflix a luat decizia anulării titlului fantasy Cursed. O re-imaginare a cunoscutei legende a Regelui Arthur, de această dată trăită și povestită din perspectiva lui Nimue, o tânără războinică din neamul Fey, o supraviețuitoare a unei vieți ostracizate de înșiși cei ca ea, o tânără ale cărei puteri misterioase și destin tragic o conduc spre a deveni Doamna Lacului. Îndeplinind o ultimă dorință și posibil ceea ce va schimba destinul multora, Nimue devine pe parcursul poveștii un simbol al curajului și al luptei contra Paladinilor Roșii. Alături de Katherine Langford în rolul lui Nimue i-am putut urmări pe Gustaf Skarsgård, Peter Mullan și Daniel Sharman.

Serialul are la bază volumul omonim scris de Tom Wheeler alături de graficianul Frank Miller. Pentru cei care doresc a cunoaște mai multe despre acest univers schițat de Wheeler și Miller, puteți citi mai multe pe pagina oficială a titlului, sau comanda volumul pentru o lectură așa cum se cuvine (pentru moment nu este tradus în limba română/ via Elefant).

Pentru cei care nu au dat curs vizionării, Cursed este disponibil în continuare pe Netflix România. Dacă doriți mai multe informații despre acesta, aici este cronica TvAddicted Blog pregătită la lansarea celor 10 episoade.Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s