Paramount+ anunță sezonul 3 pentru “Evil”

După o așteptare de aproape 18 luni pentru episoade noi, iar apoi o tranziție de la CBS la platforma lor de streaming proaspăt relansată ca Paramount+, iată că veștile bune par a se ține în lanț pentru fanii Evil.

Cu sezonul 2 în desfășurare și cu o recepție bună din partea criticilor, dar și a publicului, oficialii platformei de streaming au anunțat deja reînnoirea Evil cu sezonul 3. Chiar dacă nu a fost menționată comanda plasată, cel mai probabil va continua pe modelul sezoanelor anterior și va avea tot 13 episoade.

În ciuda subiectului dificil de transpus pe micul ecran pentru o audiență generală, Evil a reușit ca în sezonul 2019-20 să fie unul dintre titlurile noi cel mai bine primite, impactul și vizionările online făcând ca acesta să fie primul proiect mutat de la CBS pe streaming – lui i-a urmat imediat SEAL Team. Cu trei episoade lansate, cei din grupul ViacomCBS au făcut publice câteva date și ratinguri, iar noul sezon pare a crește săptămânal în cifrele înregistrate online.

De la creatorii The Good Wife și The Good Fight, Robert și Michelle King, Evil prezintă cum bătălia dintre știință și religie continuă, de această dată în centrul său regăsindu-se un psiholog sceptic ce face echipă cu un preot în devenire și un IT-ist pentru a investiga împreună presupusele miracole, posedări demonice și alte lucruri extraordinare și ieșite din comun pentru a vedea dacă acestea pot fi explicate cu ajutorul științei sau sunt cu adevărat rezultatul a ceva supranatural.

 

Sursa


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s