Netflix pune la dispoziție noi funcții pentru copii și părinți!

Serialele și filmele sunt mijloace importante prin care copiii relaționează cu lumea. Îi ajută să învețe despre locuri noi, să petreacă timp cu familia sau prietenii și să înțeleagă alte perspective.

De aceea, lansăm două funcționalități noi pentru a veni în sprijinul familiilor care doresc să urmărească împreună serialele și filmele preferate sau să descopere noi titluri îndrăgite, de la filme de fantezie, precum Wish Dragon, la seriale de acțiune și aventură, precum Ridley Jones.

                                           Sun with Face on Samsung One UI 2.5Sun with Face on Samsung One UI 2.5Sun with Face on Samsung One UI 2.5

În primul rând, e-mailurile de recapitulare pentru copii (trimise bisăptămânal) vor oferi părinților o perspectivă mai amănunțită asupra preferințelor copiilor și noi modalități de a le explora interesele, cum ar fi:

 • recomandări bazate pe serialele și filmele preferate ale copilului;
 • foi de colorat care pot fi imprimate, inspirate de personajele preferate ale copilului;
 • teme de top sau liste cu subiecte interesante care afișează tipurile de programe pe care le preferă copilul (ex.: știință, prietenie);
 • sfaturi despre cum să folosești funcțiile pentru copii pe Netflix.

În al doilea rând, lansăm rândurile Top 10 pentru copii, cu cele mai populare titluri pentru copii din țara ta.

Top 10 rows

Am observant faptul că rândurile Top 10 îi ajută pe abonați să găsească titluri, iar pentru noi a fost mereu important să susținem familiile în a lua decizii cât mai bune. De aceea, oferim o mare varietate de instrumente sigure (și distractive) pentru publicul mai tânăr, cum ar fi profilurile pentru copii, categoriile de vârstă personalizate și codurile PIN pentru blocarea profilurilor. Fie că e vorba de recitarea replicilor preferate alături de prieteni sau de râsetele din timpul serii de filme în familie, titlurile populare îi pot ajuta pe copii și pe familii să găsească ceva de vizionat cu drag, împreună.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 Trucuri Netflix pentru părinți Sun with Face on Samsung One UI 2.5

Te consideri un expert în Netflix? Platforma are multe funcții care îi pot ajuta pe părinți să aibă o experiență mai bună de vizionare alături de cei mici, dincolo de secțiunea de search. Le cunoști pe toate? Te invităm să citești mai departe dacă vrei să înveți câteva sfaturi, trucuri și hacks care să te ajute să ai o experiență mai bună în calitate de părinte pe Netflix.

 • Personalizează experiența de vizionare
  • Atunci când alegi serialele și filmele pe care copiii tăi le pot urmări, le poți gestiona profilurile individual sau crea un profil cu experiența Netflix Kids care să includă exclusiv titluri dedicate copiilor și control parental.
   • Creează un profil pentru o anumită categorie de vârstă. Pentru a gestiona tipurile de seriale TV și filme pe care le pot viziona utilizatorii din contul tău de Netflix, poți crea profiluri individuale pentru a personaliza categoria de vârstă.
   • Alege categoria de vârstă sau blochează anumite producții.  Când alegi o categorie de vârstă pentru un profil, acel profil va avea acces doar la serialele și filmele care se încadrează în categoria respectivă. De asemenea, poți bloca anumite seriale și filme pentru profiluri individuale.
   • Blochează profilul tău sau alte profiluri din cont. Pentru a restricționa accesul la un anumit profil din cont, îl poți proteja cu un cod PIN pentru blocarea profilului.
   • Activează sau dezactivează redarea automată a titlurilor. Netflix pune la dispoziție două funcții de redare automată, pe care le poți activa sau dezactiva pentru fiecare profil în parte. Schimbările în redarea automată se vor actualiza automat pe toate dispozitivele.
  • Creează profiluri separate pentru tine și pentru copiii tăi
   • Cu profiluri separate, nu trebuie să îți faci griji cu privire la toate filmele pentru copii care îți aglomerează lista de vizionare sau recomandările. Și când copilul își folosește propriul profil separat, poți seta controlul parental pentru a te asigura că nu i se recomandă ceva prea matur.
  • Apreciază puterea subtitrărilor.
   • Te poți juca și cu subtitrările accesând contul tău de Netflix și selectând „Aspectul subtitrărilor”. Poți face cuvintele mai mari sau mai mici, poți schimba fontul, poți selecta cele mai strălucitoare culori și poți alege combinații de culori ciudate. Poate îți dorești să îți ajuți copilul să învețe să citească, să exerseze o altă limbă sau să cânte. Poate pur si simplu crezi că va fi o activitate distractivă pentru copilul tău să adăugați subtitrări cu aspect amuzant. Oricum ar fi, Netflix face acest lucru ușor.
  • Personalizează avatarurile profilurilor.
   • Ajută-ți copiii să-și schimbe pictograma de profil cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje din seriale și filme Netflix precum animalele adorabile din Planeta noastră, echipa din Stranger Things, prietenii din Dincolo de Lună și multe altele. Poți schimba pictogramele accesând setările contului. și alegând „Editarea profilului”. După ce selectezi un profil, îl poți edita și schimba avatarul.
  • Poți lua serialul lor preferat oriunde.
   • Utilizează funcția de Download și salvează serialul sau filmul preferat pentru locurile în care conexiunea la internet nu este bună, inclusiv pentru momentele în care ai nevoie de internet bun pentru următoarea ședință în Zoom. Pentru download, deschide aplicația Netflix și selectează un serial TV sau un film. Din pagina de informații, apasă Download și voila! De notat este că nu toate titlurile sunt disponibile pentru descărcare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s