Comunicat de presă: noutățile lunii septembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în septembrie?

Fallen Leaf on Apple SERIALE Fallen Leaf on Apple

 1. How to Be a Cowboy (Cum să fii cowboy) – S1/ 1 septembrie -> Dale Brisby se folosește de rețelele de socializare și de talentul la rodeo pentru a menține vii tradițiile cowboy-lor. Acum, arată lumii ce înseamnă un cowboy adevărat.
 2. Q-Force – S1/ 2 septembrie -> Un superspion gay și echipa lui din comunitatea LGBTQ vor să își demonstreze valoarea în fața agenției care i-a subestimat. Azi în West Hollywood, mâine în toată lumea.
 3. La Casa de Papel (Money Heist) – S5, volumul 1/ 3 septembrie -> Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.
 4. On the Verge (Povești din sport: Punctul limită) – S1/ 7 septembrie -> O bucătăreasă, o mamă singură, o moștenitoare bogată și o femeie care își caută un job trăiesc împreună criza vârstei mijlocii în Los Angelesul de dinaintea pandemiei.
 5. Into the Night (În negura nopții) – S2/ 8 septembrie -> După ce își găsesc refugiul în subteran, pasagerii se confruntă cu o mulțime de noi probleme și cu intensificarea tensiunilor dintre ei și soldați.
 6. Lucifer – S6, sezon final/ 10 septembrie -> Lucifer a obținut promovarea, dar oare chiar își dorește postul? Chloe se pregătește să renunțe la cariera de detectiv, Amenadiel intră în LAPD și multe altele.
 7. Metal Shop Masters (Maeștrii metalului) – S1/ 10 septembrie -> În acest serial-concurs, artiști care lucrează în metal topesc, taie și sudează creații uluitoare din oțel călit, însă numai unul va câștiga premiul de 50.000 de dolari.
 8. Jack Whitehall: Travels with My Father – S5/ 14 septembrie -> Încercând să-și consolideze relația, jovialul comic Jack Whitehall și Michael, scorțosul său tată, pornesc în călătorii ciudate și amuzante pe tărâmuri străine.
 9. The World’s Most Amazing Vacation Rentals (Proprietăți spectaculoase de închiriat) – S2/ 14 septembrie -> Megan Batoon, Jo Franco și Luis D. Ortiz descoperă noi locații de vacanță superbe pentru orice buget și dau sfaturi pentru sejurul perfect.
 10. Too Hot To Handle Latino (Atenție, frige! Latino) – episoadele 1-3/ 15 septembrie -> Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.
 11. Nailed It! (La fix!) – S6/ 15 septembrie -> Cofetari amatori cu realizări mediocre încearcă să recreeze capodopere culinare pentru un premiu în bani. Jumătate concurs, jumătate harababură la cuptor.
 12. Final Space – S3/ 16 septembrie -> Gary și echipa lui luptă pentru supraviețuire în haosul dezlănțuit din Spațiul Final și fug de maleficul Invictus, care vrea să absoarbă puterile lui Pandișpan.
 13. Sex Education – S3/ 17 septembrie -> În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii, încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.
 14. Chicago Party Aunt – S1/ 17 septembrie -> Pricepută în a evita maturizarea, sufletul petrecerilor din Chicago, devoratoare de sandvișuri și fană înfocată Bears, Diane are o slăbiciune pentru nepotul ei tocilar.
 15. Love on the Spectrum (Dragostea în spectrul autist) – S2/ 21 septembrie -> Pentru oricine poate fi greu să găsească dragostea. Însă pentru tinerii cu autism, lumea imprevizibilă a întâlnirilor se dovedește a fi și mai complicată.
 16. Dear White People (Dragi oameni albi) – S4, sezon final/ 22 septembrie – > Reuniți în vremuri de pandemie, Sam și Lionel cei din viitor fac o retrospectivă a ultimului lor an legendar petrecut la Winchester. Rezultatul e un musical din anii ’90.
 17. Jaguar (Jaguarul) – S1/ 22 septembrie -> În Spania anilor ’60, o supraviețuitoare a Holocaustului se alătură unui grup de justițiari care vor să-și facă dreptate împotriva naziștilor refugiați aici după război.
 18. Too Hot To Handle Latino (Atenție, frige! Latino) – episoadele 4-6/ 22 septembrie -> Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.
 19. Hospital Playlist (Coridoarele spitalului) – S2/ 23 septembrie -> În spital, acolo unde fiecare pacient și fiecare poveste contează, cinci medici care sunt prieteni se confruntă cu provocările vieții profesionale și personale.
 20. Pose – S3/ 23 septembrie -> Bucuria, tristețea și speranța transcend sala de bal. Viața Blancăi se împarte între rolurile de mamă, parteneră și asistentă, iar Pray Tell are probleme de sănătate.
 21. Blood & Water (Sângele și apa) – S2/ 24 septembrie -> Serialul pentru tineri adulți a cărui acțiune se petrece în Cape Town revine cu noi răsturnări de situație captivante.
 22. Ganglands (Tâlharii) – S1/ 24 septembrie -> Când nepoata lui deranjează un baron al drogurilor, Mehdi, hoț de profesie, și banda lui de jefuitori sunt atrași într-o luptă violentă și mortală pentru supremație.
 23. Jailbirds New Orleans (Jailbirds New Orleans: Viața de după gratii) – S1/ 24 septembrie -> O incursiune în viața din spatele gratiilor a unui grup de femei care își ispășesc pedepsele într-un penitenciar din New Orleans.
 24. Midnight Mass (Jailbirds New Orleans: Viața de după gratii) – S1/ 24 septembrie -> După sosirea unui preot enigmatic, într-o comunitate au loc evenimente miraculoase și apar semne înfricoșătoare. De la creatorul serialului „Casa bântuită”.
 25. The Chestnut Man – S1/ 29 septembrie -> Acțiunea din Omul de castane este plasată într-o suburbie. liniștită din Copenhaga, în care, într-o dimineață de octombrie cu vânt puternic, poliția face o descoperire îngrozitoare. Cadavrul fără o mână al unei tinere ucise cu bestialitate este găsit pe un teren de joacă, alături de o păpușă făcută din castane. Naia Thulin (Danica Curcic), o detectivă tânără și ambițioasă, preia cazul împreună cu noul ei partener, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Curând, cei doi descoperă asupra păpușii din castane o dovadă misterioasă, care face legătura cu o fată dispărută cu un an înainte, despre care se credea că ar fi fost decedată și care este fiica omului politic Rosa Hartung (Iben Dorner).
 26. Too Hot To Handle Latino (Atenție, frige! Latino) – episoadele 7-8/ 29 septembrie -> Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.
 27. MeatEater (Carnivorul) – S10, partea 1/ 29 septembrie -> În încercarea de a găsi vânat delicios în locații exotice, Steven ajunge în Munții Stâncoși și Ozark, în mlaștinile din Carolina de Nord și pajiștile din Hawaii
 28. Luna Park – S1/ 30 septembrie -> În Roma anilor ’60, întâlnirea dintre o fată crescută în lumea parcurilor de distracții și una dintr-o familie bogată duce la intrigă, secrete și iubiri neașteptate.
 29. Love 101 (Iubirea: Curs pentru începători) – S2/ 30 septembrie -> Serialul a cărui acțiune se petrece în Istanbul și în care adolescenți din anii ‘90 se luptă cu stângăciile și deziluziile specifice vârstei revine cu al doilea sezon.
 • Bangkok Breaking (Alertă la Bangkok) – S1/ septembrie -> Proaspăt sosit în Bangkok, Wanchai se angajează la serviciile de asistență rutieră și, cu ajutorul unui jurnalist, dezvăluie o conspirație care a cuprins întregul oraș.
 • Kota Factory (Fabrica de creiere) – S2/ septembrie -> Continuându-și eforturile pentru a-și câștiga mult doritul loc la IIT, Vaibhav și prietenii săi încearcă să nu lase copleșiți de presiune și de temerile adolescentine.

Fallen Leaf on Apple FILME Fallen Leaf on Apple

 1. Afterlife of the Party (Sufletul petrecerii eterne) – 2 septembrie -> Cassie trăiește pentru petreceri, dar ajunge să moară într-un accident bizar. Acum, tânăra mondenă trebuie să-și îndrepte greșelile dacă vrea să capete aripi.
 2. JJ+E (Vinterviken) – 8 septembrie -> Elisabeth și John-John locuiesc în același oraș, dar trăiesc în lumi diferite. Oare are o primă iubire pasională forța de a sparge barierele sociale și culturale?
 3. Kate – 10 septembrie -> Otrăvită în timpul ultimei ei misiuni, o asasină feroce activă în Tokyo are la dispoziție mai puțin de 24 de ore pentru a afla cine a dat ordinul și a se răzbuna.
 4. Prey (Prada) – 10 septembrie -> O excursie în sălbăticie devine mortală, atunci când cinci excursioniști arțăgoși sunt urmăriți, în mod inexplicabil, de un vânător nevăzut și neobosit.
 5. Nightbooks (Nightbooks: Captiv în poveste) – 15 septembrie -> Alex trebuie să spună câte o poveste de groază în fiecare noapte sau să rămână captiv pentru totdeauna, alături de noua lui prietenă, în apartamentul unei vrăjitoare.
 6. Ankahi Kahaniya (Antologia iubirii) – 17 septembrie -> Viața urbană freamătă în jurul lor, iar câteva suflete singure descoperă conexiuni surprinzătoare în aceste trei povești despre dragoste, regrete și dor.
 7. Squid Game (Jocul calamarului) – 17 septembrie -> Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale!
 8. The Stronghold (Străzile Marsiliei) – 17 septembrie -> Sătui de munca banală de zi cu zi, trei polițiști marsiliezi au șansa să spargă o puternică rețea de narcotraficanți, însă o informatoare-cheie face o cerere incomodă.
 9. Confessions of an Invisible Girl (Mărturisirile unei fete invizibile) – 22 septembrie -> Ajunsă la școala cea nouă, Tetê, o fată isteață, dar stângace, e gata să facă orice pentru a intra în cercul copiilor populari. Dar, curând, dă peste obstacole.
 10. Intrusion (Intrus) – 22 septembrie -> După ce o spargere în casa de vis a unui cuplu se soldează cu victime, soția traumatizată caută răspunsuri, dar află că adevăratul pericol abia începe.
 11. Je Suis Karl – 23 septembrie -> După ce își pierde aproape toți membrii familiei într-un atac terorist cu bombă, o tânără este atrasă, fără să știe, chiar în gruparea criminală care i-a ucis.
 12. The Starling (Graurul) – 24 septembrie -> În urma unei pierderi, o femeie se luptă cu o pasăre bătăioasă care pune stăpânire pe grădina ei și cu un soț care încearcă să găsească o cale pentru a merge mai departe.
 13. Friendzone (Al naibii platonism!) – 29 septembrie -> Sătul de prietenii platonice, Thibault crede că soarta îi surâde când între el și Rose apare o scânteie. Oare va reuși să se transforme din cel mai bun prieten în iubit?
 14. No One Gets Out Alive (Nimeni nu scapă cu viață) – 29 septembrie -> O poveste horror cu case bântuite, o incursiune tulburătoare în viața imigranților și o lume în care folclorul străvechi poate deveni înfricoșător de real.
 15. Sounds Like Love (Sunetul dragostei) – 29 septembrie -> Bazat pe seria de bestselleruri „Canciones y recuerdos” scrise de Elísabet Benavent. Regia este semnată de Juana Macías. Cu María Valverde și Álex González.

Fallen Leaf on Apple DOCUMENTARE Fallen Leaf on Apple

 1. Turning Point: 9/11 and the War on Terror (Punctul de cotitură: 11 septembrie și războiul împotriva terorismului) – 1 septembrie -> Serialul oferă o relatare dură a atacurilor teroriste din 11 septembrie, de la începuturile al-Qaida, din anii ‘80, la reacția Americii pe plan intern și internațional.
 2. Worth (Cu ce preț?) – 3 septembrie -> În urma tragediei din 11 septembrie, un avocat trece printr-o încercare emoțională în timp ce este nevoit să pună un preț pe viețile pierdute. Bazat pe evenimente reale.
 3. Countdown: Inspiration4 Mission to Space (Numărătoare inversă: Misiunea Inspiration4) – episoadele 1-2/ 6 septembrie -> Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor.
 4. Untold: Breaking Point (Povești din sport: Punctul limită) – 7 septembrie -> Sub presiunea victoriilor din tenisul american, Mardy Fish s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală care i-au schimbat viața atât pe teren, cât și în afara lui.
 5. Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali (Frați de sânge: Malcolm X și Muhammad Ali) – 9 septembrie -> De la o întâlnire întâmplătoare la o despărțire tragică, legătura extraordinară dintre Malcolm X și Muhammad Ali cedează sub povara neîncrederii și idealurilor diferite.
 6. The Women and the Murderer (Femeile și criminalul) – 9 septembrie -> Documentarul prezintă eforturile neobosite depuse de o șefă de poliție și mama unei victime pentru a găsi și a pune sub acuzare un ucigaș în serie în Parisul anilor ’90.
 7. Countdown: Inspiration4 Mission to Space (Numărătoare inversă: Misiunea Inspiration4) – episoadele 3-4/ 13 septembrie -> Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor
 8. Schumacher – 15 septembrie -> Documentarul oferă o relatare intimă despre viața lui Michael Schumacher, pe care curajul și spiritul rebel l-au transformat într-o legendă a Formulei 1.
 9. My Heroes Were Cowboys (Visul de a fi cowboy) – 16 septembrie -> După o copilărie dureroasă din care l-au salvat filmele western, Robin Wiltshire își trăiește acum visul, antrenând caii pe care îi adoră pentru marele ecran.
 10. Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan (Monștrii din interior: Cele 24 de fețe ale lui Billy Milligan) – 22 septembrie -> La sfârșitul anilor ’70, un violator în serie invocă tulburarea de personalitate multiplă pentru a se dezvinovăți, iar odiseea juridică ulterioară a captivat America.
 11. Vendetta: Truth, Lies and The Mafia (Vendetta: Adevăr, minciuni și Mafia) – 24 septembrie -> Acest serial documentar explorează povestea adevărată a doi dintre luptătorii sicilieni antimafie, care ajung în instanță fiind acuzați de infracțiuni deosebit de grave.
 • Crime Stories: India Detectives (Povești polițiste: Detectivii din India) – septembrie -> Camerele îi urmăresc pe polițiștii din Bangalore aflați în exercițiul funcțiunii și prezintă complexele mecanisme din spatele a patru investigații majore.

Fallen Leaf on Apple ANIME Fallen Leaf on Apple

 1. Baki Hanma – septembrie 

Fallen Leaf on Apple COMEDIE Fallen Leaf on Apple

 1. Attack of the Hollywood Clichés! – 28 septembrie -> Realizatori, specialiști și experți fac o listă finală a clișeelor din filme.

Fallen Leaf on Apple  COPII ȘI FAMILIE Fallen Leaf on Apple

 1. Dive Club (Clubul de scufundări) – 3 septembrie -> În Cape Mercy, un grup de scufundători adolescenți investighează o serie de semne și secrete după ce unul dintre ei dispare în mod misterios.
 2. Sharkdog (Clubul de scufundări) – 3 septembrie -> Jumătate rechin, jumătate câine, dar cu inimă mare și burta plină cu crochete de pește! Rechinel și prietenul său uman, Max, pleacă în aventuri haioase și încâlcite.
 3. Kid Cosmic – S2/ 7 septembrie -> Jo află ce înseamnă să fii un lider adevărat, iar Eroii Locali se lansează într-o aventură spațială pentru a găsi Pietrele Puterii rămase și a salva galaxia.
 4. Octonauts: Above & Beyond – 7 septembrie -> Octonauții își extind explorarea dincolo de mare, pe uscat! Cu vehicule și prieteni noi, vor proteja toate habitatele și animalele aflate în pericol.
 5. You vs. Wild: Out Cold (Tehnici personale de supraviețuire: Amnezia) – S1/ 14 septembrie -> Amnezic în urma prăbușirii avionului, Bear trebuie să ia decizii pentru a-l salva pe pilotul dispărut și pentru a supraviețui acestei aventuri interactive cu miză mare.
 6. He-Man and the Masters of the Universe (He-Man și stăpânii universului) – 16 septembrie -> Forțosul adolescent Adam și trupa lui de inadaptați temerari descoperă legendara Putere a lui Grayskull și își acceptă destinul de a apăra Eternia de maleficul Skeletor.
 7. Go! Go! Cory Carson: Chrissy Takes the Wheel (Tit-Tit! Matei Mașinescu: Chrissy la volan) – 21 septembrie -> De la jocuri și săniuș la leacuri pentru sughiț, Chrissy, soră mai mică a lui Matei Mașinescu, pornește în trombă prin oraș, în căutare de distracție și aventuri.
 8. My Little Pony: A New Generation (My Little Pony: O nouă generație) – 24 septembrie -> Equestria este dezbinată. Dar o eroină plină de optimism crede cu tărie că poneii tereștri, unicornii și pegașii trebuie să fie prieteni și jură că o va demonstra.
 9. Ada Twist, Scientist (Ada, savanta) – 28 septembrie -> Micuța savantă Ada și cei doi prieteni ai săi caută răspunsuri la întrebări importante și lucrează în echipă pentru a descoperi adevărul despre absolut orice!

Fallen Leaf on Apple  EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Fallen Leaf on Apple

 1. The Circle: USA – S3, miercuri (începând cu 8 septembrie) -> Cu flirturi, minciuni și alianțe autentice, o nouă serie de concurenți intră în Cerc, adaptându-se la răsturnările de situație pentru a obține marele premiu al sezonului.

Fallen Leaf on Apple  FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Fallen Leaf on Apple

 1. Cemetery Junction – 1 septembrie
 2. Cloudy with a Chance of Meatballs – 1 septembrie
 3. Dumb and Dumber – 1 septembrie
 4. Frida – 1 septembrie
 5. Friday – 1 septembrie
 6. How to Lose a Guy in 10 Days – 1 septembrie
 7. Sausage Party – 1 septembrie
 8. The Boy in the Striped Pajamas – 1 septembrie
 9. The Hustle – 1 septembrie
 10. Tomorrow Man – 1 septembrie
 11. XXX: State of the Union – 1 septembrie
 12. Double Jeopardy – 2 septembrie
 13. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw– 2 septembrie
 14. Spider-Man: Far from Home – 2 septembrie
 15. The Last Black Man in San Francisco – 7 septembrie
 16. Playing with Fire – 8 septembrie
 17. Good Boys – 15 septembrie
 18. The Way Back – 15 septembrie
 19. City of the Sun – 17 septembrie
 20. The Hobbit: An Unexpected Journey – 17 septembrie
 21. Justin Bieber: This is my World – 17 septembrie
 22. Tatăl mută munții – 18 septembrie
 23. Eagle Eye – 20 septembrie
 24. The Lobster – 20 septembrie
 25. Waiting For Barcelona – 24 septembrie
 • The Fall – S1-3/ 15 septembrie
 • Keeping Up with the Kardashians – S6/ 17 septembrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s