Toamnă, recoltă și iubire – filme romantice la DIVA

Există mai mulți vestitori ai toamnei, dar cel mai așteptat este maratonul de Filme romantice de toamnă, ce va începe la DIVA din 5 septembrie, în fiecare duminică, de la 16:00! Toamna este anotimpul perfect pentru romantism și după-amiezile de duminică de transformă în pretextul perfect pentru relaxare în doi cu filme romantice ce celebrează iubirea.

————-

2021_LEA_It Was Always You_Hallmark_B (2)Fallen Leaf on Apple It Was Always You Fallen Leaf on Apple
(ro. Pe tine te-am iubit mereu)
Planurile de logodnă ale lui Elizabeth sunt date peste cap atunci o furtună puternică face ca logodnicul său să rămână blocat de cealaltă parte a orașului, lăsând-o pe aceasta să organizeze întreg evenimentul de una singură. Pe lângă toate acestea, nici prezența lui David, viitorul său cumnat, nu pare a o ajuta prea mult pe Elizabeth, sau cel puțin nu așa cum s-ar fi așteptat, spiritul liber al acestuia și stilul carpe diem făcând-o treptat să pună sub semnul întrebării mai multe decizii luate de-a lungul timpului considerate a fi cele corecte.

Distribuție: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton, Elysia Rotaru
Colecție: Love Ever After 2021/ Hallmark Channel
Program difuzare: 5.09 – 16:00 Fallen Leaf on Apple 8.09 – 21:00 Fallen Leaf on Apple 11.09 – 16:00 Fallen Leaf on Apple 12.09 – 14:00


2021_SF_Chasing Waterfalls_Hallmark_B (2) Fallen Leaf on Apple Chasing Waterfalls Fallen Leaf on Apple
(ro. Cascadele iubirii)
Fotograf aspirant, Amy Atwater primește șansa carierei sale atunci când este trimisă de revista Explorer Worldwide să fotografieze una dintre cele mai frumoase cascade din America de Nord – asta dacă va reuși să o găsească. Petrecând zi după zi alături de Mark North, ghidul său local și făcând drumeții în speranța că va descoperi lăcașul acestei minuni a naturii, Amy se apropie de Kyra, fiica lui Mark, începând să nutrească sentimente pentru acesta. Și totuși, ca orice poveste trebuie să existe un punct culminant și un antagonist, iar aceste roluri sunt jucate încă o dată de cariera promițătoare și capitalismul aferent promovării turistice, împreună riscând să distrugă un colț de natură virgin.

Distribuție: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent
Colecție: Spring Fling 2021/ Hallmark Channel
Program difuzare: 19.09 – 16:00 Fallen Leaf on Apple 22.09 – 21:00 Fallen Leaf on Apple 25.09 – 16:00 Fallen Leaf on Apple 26.09 – 14:00


2018_FH_Under The Autumn Moon_Hallmark_B (2) Fallen Leaf on Apple Under the Autumn Moon Fallen Leaf on Apple
(ro. Sub soarele toamnei)
Atunci când Alex McKenna primește de la șeful său sarcina de a merge să viziteze o fermă dorită a fi achiziționată de compania de activități și aventuri în aer liber la care lucrează, nu s-ar fi așteptat niciodată că va ajunge să iubească cu adevărat locația. Cu o carieră atent plănuită și aflată pe drumul de a obține tot și-a dorit și planificat, Alex nu a mai avut de ceva vreme timp pentru a petrece în natură – toate acestea sunt pe cale să se schimbe, întrucât ferma Harmony începe să îi readucă aminte de micile lucruri și pasiunea pentru activitățile în natură care au făcut-o să lucreze în acest domeniu. De cealaltă parte îl întâlnim pe Josh, proprietarul domeniului care se arată destul de sceptic în a vinde ferma – tot ce își dorește este ca Alex să îi garanteze că firma sa va lua în considerare menținerea fermei așa cum este ea, păstrându-i spiritul, dar și locul de muncă pentru toți cei de la Harmony Ranch. Și totuși, dragostea pentru natură pare a-i uni pe cei doi, lăsând de o parte cotidianul urban.

Distribuție: Lindy Booth, Wes Brown, Natalie Lisinka, Casey Manderson
Colecție: Fall Harvest 2018/ Hallmark Channel
Program difuzare: 12.09 – 16:00 Fallen Leaf on Apple 15.09 – 21:00 Fallen Leaf on Apple 18.09 – 16:10 Fallen Leaf on Apple 19.09 – 14:00


2018_FH_Truly, Madly, Sweetly_Hallmark_B (2) Fallen Leaf on Apple Truly, Madly, Sweetly Fallen Leaf on Apple
(ro. Brioșe cu dragoste)
Natalie, proprietara unei afaceri cu brioșe din San Franscisco și Eric, manager și părinte singur al unei fetițe, sunt doi străini aduși împreună de decesul mătușii acestuia – o clientă fidelă a produselor lui Natalie, ruda lui Eric le lasă celor doi clădirea unei brutării odată faimoase. Cum vânzarea proprietății și împărțirea profitului se dovedește a fi prea dificilă, cei doi decid să renoveze clădirea, încercând să o readucă la gloria de altădată. După o serie de suișuri și coborâșuri financiare și provocări care mai de care, Natalie și Eric se văd puși în fața unor decizii dificile atât pentru viitorul afacerii, cât și pentru idila ce pare a se fi înfiripat în tot acest timp între ei doi. Scenariul are la bază volumul omonim semnat de Kira Archer.

Distribuție: Nikki DeLoach, Dylan Neal, Fiona Forbes, Matt Hamilton
Colecție: Fall Harvest 2018/ Hallmark Channel
Program difuzare: 26.09 – 16:00 Fallen Leaf on Apple 29.09 – 21:00

                              Fallen Leaf on Apple Fallen Leaf on Apple Fallen Leaf on Apple Fallen Leaf on Apple Fallen Leaf on Apple

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s