Distribuții de seriale: episoade noi, actori noi

Un nou sezon de seriale aduce cu sine o serie de schimbări în distribuțiile titlurilor broadcast. Plecări, promovări ori actori noi în roluri noi, de-a lungul verii, presa de peste ocean ne-a ținut la curent cu surprizele ce vor avea loc în acest sezon. Un material dedicat titlurilor cu premieră în luna septembrie, urmând să fie continuat lună de lună. Dacă aveți informații ce nu apar aici, nu ezitați să ne scrieți pentru a putea actualiza. 🙂

                              Fallen Leaf on Apple Fallen Leaf on Apple Fallen Leaf on Apple Fallen Leaf on Apple Fallen Leaf on Apple

241918893_10158206623271937_1832929487530036098_n

NCIS – sezonul 19/ premieră: 20 septembrie
 1. Mark Harmon (aka Gibbs) va avea o prezență redusă în sezonul 19 (anumite surse apropiate echipe vorbesc chiar de mai puțin de zece episoade). O posibilă explicație ne-a fost oferită de evenimentele din finalul S18.
 2. Emily Wickersham (aka Ellie Bishop)  a părăsit echipa NCIS și distribuția serialului, ultimele dezvăluiri uimind în totalitate telespectatorii.
 3. Katrina Law (aka Jessica Knight) a fost promovată ca series regular. Personajul acesteia a fost prezentat în ultimele două episoade ale sezonului 18.
 4. Gary Cole se va alătura distribuției ca series regular, actorul urmând să îl interpreteze pe Alden Park, agent FBI.
 5. Maria Bello (aka Dr. Jacqueline Sloane) a părăsit și ea distribuția serialului, plecarea sa fiind anunțată anterior finalului de sezon.

În timp ce personajul Katrinei va ocupa postul lăsat liber în echipă de Bishop, Gary Cole nu îi va lua locul lui Harmon. Prezența sa este motivată mai mult pe fondul umplerii acelui gol de a nu îl avea pe Gibbs 100% implicat în activitatea de teren.

———

234254056_2675960926034170_8030193849496444130_n

The Resident – sezonul 5/ premieră: 21 septembrie
 1. Emily VanCamp (aka Nic Nevin) a părăsit distribuția The Resident. Actrița a solicitat acest lucru echipei de producție anul trecut astfel că ar trebui să existe scris un final pentru personajul său și ieșirea din scenă. În ciuda unor discuții eșuate de a continua alături de The Resident full-time, este posibil ca VanCamp să mai apară ca și guest-star pe viitor – nu există nimic concret la acest moment. 
 2. Shaunette Renée Wilson (aka Dr. Mina Okafor) a părăsit distribuția The Resident înainte de finalul sezonului 4, personajul său fiind trimis în Nigeria. Ca și în cazul lui VanCamp decizia a fost în totalitate a actriței, solicitând producătorilor un final pentru personajul Okafor. 
 3. Morris Chestnut (aka Dr. Barrett Cain) s-a alăturat ca series regular noului proiect Out Kind of People, reducându-și astfel aparițiile pentru noul sezon The Resident. Chiar dacă personajul său nu va părăsi spitalil, urmează să aibă un număr redus de episoade în care va putea fi urmărit.
 4. Anuja Joshi (aka Dr. Devi) a fost promovată la series regular pentru sezonul 5, Devi urmând să fie o prezență full time în povestea noilor episoade.
 5. Stephen Wallem va avea o serie de apariții pe parcursul sezonul 5, urmând să îl interpreteze pe Winston Robards, un bărbat blând și curajos, orb, adus la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier. În ciuda faptului că este dependent de bastonul său, Winston nu se teme a merge și explora locuri nefamiliare.
 6. Miles Fowler se va alătura distribuției ca series regular pentru sezonul 5, urmând a îl interpreta pe Trevor, fiul înstrăinat al lui Billie. Licențiat în chimie medicală, Trevor este un tânăr înflăcărat a lupta pentru crezurile sale, acesta considerând că întreg sistemul stricat și vătămează pe cei din jur. Un tânăr inteligent ce pare a avea nevoie în acest sezon de cineva care să îl ghideze spre bine și a nu îl lăsa să își distrugă viitorul.

———

149281725_874598056726435_5283325099777671424_n

New Amsterdam – sezonul 4/ premieră: 21 septembrie
 1. Sandra Mae Frank va avea o serie de apariții pe parcursul sezonului 4, aceasta urmând a o interpreta pe Dr. Wilder, un chirurg cu deficiențe de auz. Wilder pare a fi unul dintre cei mai buni chirurgi, dar și unul dintre puținii chirurgi surzi din New York. Căutată și solicitată la nivel național, Max va încerca la rândul său să o aducă în echipa New Amsterdam însă aceasta nu pare a fi la fel de entuziasmată de venirea într-un spital cu multiple probleme.
 2. Tot ca personaj recurring cu mai multe apariții programate în sezonul 4 este și Michelle Forbes, aceasta urmând a o portretiza pe Dr. Veronica Fuentes, o persoană calmă și dură, adusă să refacă imaginea și să  readucă prestigiul spitalului New Amsterdam. Pe scurt, versiunea feminină a lui Ray Donovan – fixer.

———

Generated by IJG JPEG Library
FBI: Most Wanted – sezonul 3/ premieră: 21 septembrie
 1. Nathaniel Arcand (aka Clinton Skye) a părăsit distribuția FBI: Most Wanted la finalul sezonului 2. După o prezență full-time pe parcursul sezonului 1 și doar trei apariții în sezonul 2, fanii serialului se așteptau la acest deznodământ pentru personajul Clinton.
 2. Alexa Davalos s-a alăturat distribuției ca series regular pentru noul sezon. Chiar dacă nu se cunosc informații despre personajul său, știm pentru moment că va juca rolul unui agent FBI ce va veni în echipa condusă de Jess.

———

Chicago Med - Season 7
Chicago Med – sezonul 7/ premieră: 22 septembrie
 1. Yaya DaCosta și Torrey DeVitto au părăsit distribuția Chicago Med la finalul sezonului trecut.
 2. Steven Weber (Dr. Dean Archer) a fost promovat ca series regular pentru noile episoade, lucru așteptat după finalul sezonului trecut privind acțiunile personajului său.
 3. Guy Lockard s-a alăturat serialului în calitate de series regular, urmând a-l portretiza pe Dr. Dylan Scott, un tânăr ce a renunțat la cariera sa în Poliție pentru a deveni doctor. Rămâne de aflat dacă va avea legături difrecte cu personajele din Chicago PD.
 4. Kristen Hager o va interpreta la rândul său pe Dr. Stevie Hammer, medic la Urgențe. Similar lui Lockard, și aceasta este personaj series regular.
 5. Michael Rady va avea și el o serie de apariții în noile episoade Chicago Med. Fără prea multe informații ori un comunicat oficial în acest sens, anunțul distribuirii sale a fost dezvăluit de către Steven Weber pe contul personal de Instragram, spunând fanilor că Rady va portretiza într-adevăr un medic și un cunoscut al lui Will.

———

Chicago Fire - Season 10

Chicago Fire – sezonul 10/ premieră: 22 septembrie
 1. Hanako Greensmith (aka Violet Mikami) a fost promovată ca series regular pentru noul sezon Chicago Fire, urmând să fie o prezență full-time la Secția 51.
 2. Anterior finalului de sezon, a fost anunțat că actrița Adriyan Rae (aka Gianna Mackey) a părăsit la rândul său distribuția. Plecarea acesteia a fost scrisă la cererea actriței, showrunnerul Derek Haas menționând că solicitatea a fost făcută din „motive personale”.

———

Articolul va fi actualizat cu informații despre restul serialelor ce vor reveni pe micile ecrane în perioada 25-30 septembrie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s