TUDUM: informații și materiale promoționale de la evenimentul Netflix

Continuăm să activăm în mediul online, iar 25 septembrie a fost ziua fanilor Netflix, cu primul eveniment dedicat – Tudum. Inspirat de primul sunet pe care îl auzim atunci când vizionăm un serial sau film pe platforma de streaming, seara trecută fanii producțiilor originale Netflix s-au aflat în compania a peste 145 de vedete și creatori de conțiunut care și-au prezentat noile proiecte, dar au adus și informații cu privire la cele mai noi reînnoiri, sezoane, distribuții și, ei bine, au lansat multiple materiale promoționale (foto și video). Pentru cei care își doresc să vizioneze integral evenimentul, am atașat clipul mai jos. Dar, să o luăm cu începutul.


REÎNNOIRI

Fallen Leaf on Apple   în așteptarea sezonului 2 (decembrie 2021), ne-a fost anunțată reînnoirea The Witcher cu sezonul 3. O decizie deloc surprinzătoare întrucât Netflix pregătește de lansare și un prequel – The Witcher: Blood Origin (scene de pe platourile de filmare, mai jos). Tot în cadrul TUDUM au fost anunțate noi proiecte care vor continua să extindă acest univers – este vorba de o serie de titluri pentru copii și familie, și un nou film anime, pe modelul lui Nightmare of the Wolf. Pentru cele mai noi aventuri ale lui Geralt ne-a fost prezentat și un clip video (mai jos).

Fallen Leaf on Apple   cu sezonul 3 proaspăt lansat pe 17 septembrie, iată că fanii Sex Education pot sta liniștiți – serialul a fost reînnoit cu noi episoade aferente sezonului 4. Pentru moment nu au fost comunicate informații privind premiera acestora ori alte detalii despre distribuție.

PREMIERE

Fallen Leaf on Apple   anterior reînnoit cu sezonul 5, iată că după o serie de teasere, cei de la Netflix au anunțat fanii Cobra Kai că episoadele sezonului 4 vor fi lansate pe 31 decembrie. S4 va începe în cadrul competiției All Valley Tournament. Anunțul a venit la rândul său în compania unui clip video (mai jos).

Fallen Leaf on Apple   proaspă câștigătoare a numeroase premii Emmy, drama The Crown nu va reveni așa cum ne așteptam, cu episoade noi anul acesta. Mai exact, premiera sezonului 5 a fost anunțată în cadrul evenimentului pentru noiembrie 2022. Vestea a fost comunicată de însăși Imelda Staunton care va prelua rolul Reginei Elisabeta pentru ultimele două sezoane ale serialului (clip video mai jos). Cu o distribuție nouă dar și cu personaje noi (Khalid Abdalla îl va interpreta pe Dodi Fayed), cei de la Deadline au confirmat că în povestea S5 va fi inclus de asemenea interviul Prințesei Diana acordat lui Martin Bashir pentru BBC Panorama. Manipularea din spatele obținerii acestui interviu de către Bashir a ținut prima pagină a ziarelor în ultimele luni, mulți acuzându-l de imoralitate și lipsă de etică.

Fallen Leaf on Apple   2021 nu va aduce episoade noi pentru Ozark, fiind confirmat că sezonul 4, ultimul al seriei, va fi împărțit în două părți iar ambele vor fi lansate în 2022. Anunțul a fost însoțit de un clip video cu imagini din noile episoade (mai jos).

Fallen Leaf on Apple   după ce a devenit un hit în pandemie sau mai bine zis, în perioada de lockdown, Tiger King revine cu noi episoade și un sezon 2 pe 17 noiembrie 2021.

Fallen Leaf on Apple   cu mai multe materiale promoționale lansate zilele acestea, iată că este oficial – Emily in Paris revine cu noi aventuri pe 22 decembrie.

MATERIALE PROMOȚIONALE

Fallen Leaf on Apple  fără prea multe informații, în cadrul TUDUM au fost lansate clipuri video pentru Vikings: Valhalla, Rebelde, pentru ultimele episoade La Casa de Papel (S5B) și pentru sezonul 2 Dark Desire (confirmat a fi și ultimul), alături de o serie de clipuri cu imagini din spatele camerelor de filmare pentru mai multe titluri.

Fallen Leaf on Apple   după mai multe teasere publicate, fanii Stranger Things au primit în sfârșit un nou material video (mai jos). Din păcate sezonul 4 nu se va lansa mai devreme de anul viitor, producția noilor episoade putând fi reluată abia zilele trecute, pe 20 septembrie.

Fallen Leaf on Apple   iată că la mai bine de doi ani de la anunțul său, putem vedea în sfârșit primele imagini din The Sandman (mai jos). În cadrul evenimentului a fost prezentat primul teaser video și lansate trei postere oficiale pentru personajele Morpheus/ Dream, Desire și Death. Serialul are o comandă de 10 episoade. Îmbinând mitologia cu fantezia și numeroase aspecte horror, The Sandman spune povestea lui Morfeu, zeul viselor, membru al puternicului grup Endless alcătuit din cei șapte frați – Destin, Moarte, Distrugere, Dorință, Deznădejde și Delir (cunoscut și ca Vis/ Morfeu). Povestea lui Gaiman urmărește încercările lui Morfeu de a-și îndrepta greșelile făcute pe durata vastei sale existențe, atât în plan uman, cât și cosmic.

Fallen Leaf on Apple   cu producția oprită de mai multe ori în ultimele luni din cauza COVID-19, Netflix nu a trecut cu vederea pentru Bridgerton. Reînnoit deja cu sezoanele 3 și 4, dar și cu Regé-Jean Page care a dezvăluit în cadrul unui interviu că este posibil să aibă o scurtă apariție în S2, noile episoade au la bază cartea The Viscount Who Loved Me”, având-I protagonist de această dată pe Anthony Bidgerton în căutarea marii iubiri. O primă privire la noul sezon putem arunca în clipul video lansat (S2).

Fallen Leaf on Apple   nici fanii The Umbrella Academy nu au rămas nerecompensați, acestora fiindu-le dezvăluite nu mai puțin de 20 de informații despre proiect.

Fallen Leaf on Apple   pentru cinefili, Red Notice, Extraction 2, Army of Thieves, Don’t Look Up ș.a..


Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

———

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s