HBO Max prezintă noua platformă de streaming înainte de lansarea în Europa

  • HBO Max a anunțat lansarea serviciului de streaming în 27 de teritorii în prima fază a extinderii  în Europa. In completarea celor 20 de teritoriilor deja confirmate, urmează a fi live în alte șapte țări în 2022 – Olanda, Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania.
  • HBO Max reunește producții extraordinare ale celebrelor branduri Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network și Max Originals pe o singură platformă, pentru prima dată în Europa
  • Filmele Warner Bros. vor fi disponibile pe HBO Max la doar 45 de zile după lansările cinematografice din teritoriile nordice în acest an, respectiv anul următor în Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, Islanda, precum și în Europa Centrală și de Est.
  • HBO Max oferă clienților săi conținut de o calitate excepțională prin intermediul unui abonament lunar redus față de cel curent în țările nordice, menținut la prețul actual în Spania și cu o nouă ofertă anuală – 12 luni la preț de 8.

5 Octombrie 2021 – Serviciul de streaming HBO Max a fost prezentat în cadrul unui eveniment virtual. HBO Max aduce laolaltă cele mai bune filme, programe pentru copii și seriale originale de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network și Max Originals pe aceeași platformă, pentru prima dată în Europa.

HBO Max a anunțat că noul serviciu va fi disponibil clienților din 27 de țăriîn prima fază a lansării sale europene. Pe 26 octombrie va avea loc lansarea în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra, urmând ca în 2022, HBO Max să ajungă în Europa Centrală și de Est și Portugalia. De asemenea, anul următor vor avea loc lansări în șapte noi țări: Olanda, Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania.

În cadrul evenimentului virtual de lansare a fost dezvăluit teaser-ul producției House of the Dragon, alături de imagini în premieră din Succession (sezonul al treilea) și din Peacemaker, iaractrița  Sarah Jessica Parker a anunțat într-un mesaj special că And Just Like That… va debuta în luna decembrie.

HBO Max oferă conținut de calitate pentru toate vârstele, furnizat de cele mai iubite branduri din familia WarnerMedia: Warner Bros., HBO, Max Originals, DC  și Cartoon Network. În premieră, fanii și abonații se pot bucura de cele mai recente blockbustere de la Warner Bros., care vor fi disponibile pe HBO Max la doar 45 de zile după lansările din cinematografe, începând cu acest an în țărilenordice, respectiv de anul viitor în Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, Islanda și țările din Europa Centrală și de Est.

“HBO Max vine în Europa și aduce cele mai bune filme și seriale produse în ultima sută de ani de Warner Bros., alături de producții HBO, Max Originals, DC și Cartoon Network”, spune Johannes Larcher, Head of HBO Max International. “De la Singin’ in the Rain/ Cântând în ploaie la The Matrix, de la Game of Thrones/ Urzeala tronurilor la Mare of Easttown/ Crima din Easttown, de la The Flight Attendant/ Însoțitoarea de zbor la Gossip Girl, de la Superman la The Joker, și de la Bugs Bunny la Scooby Doo, oferta este una extrem de bogată pentru fiecare membru al familiei, precum și o experiență de vizionare superioară. În curând, HBO Max va fi disponibil în 27 de țăridin Europa și 67 în întreaga lume – dar nu ne oprim aici, avem multe de oferit și sperăm ca în 2026 să fim prezenți în 190 de teritorii.”

Catalogul divers și bogat al HBO Max include programe pentru fiecare. Printre titlurile Warner Bros. se află Harry Potter, Godzilla vs. Kong, Dunkirk, The Lord of the Rings, The Shining și A Clockwork Orange.

Există, de asemenea, filme DC  precum The Joker, Wonder Woman 1984, Aquaman, Batman v Superman și  Zack Snyder’s Justice League. Excepționalele seriale inovatoare HBO –  Game of Thrones, The Sopranos, Succession, Scenes from A Marriage, The Undoing, Sex and the City și Euphoria se regăsesc, de asemenea, în ofertă.Acestora li se adaugăhiturile Max Originals, printre care The Flight Attendant, Gossip Girl, Raised by Wolves și Friends: The Reunion. HBO Max include și titluri emblematice apreciate de orice familie: Tom and Jerry, The Powerpuff Girls și Looney Tunes.

Oferta de lansare a platformei HBO Max vine cu acces timp de 12 luni la prețul a 8 luni, reprezentând o reducere de peste 30%, costul lunar ajungând la aproape 5,99 €  în Spania și Finlanda. Costul unui abonamentul lunar va fi, de asemenea, redus pentru clienții din țările nordice, iar în Spania prețul va fi menținut. În plus, oferte speciale pentru clienții noi vor fi  anunțate înaintea datei de lansare – 26 octombrie.

“În 1991 am lansat primul canal TV HBO în Ungaria și, de mai bine de 10 ani, oferim filme și seriale prin serviciile noastre de streaming. HBO Max reprezintă un nou serviciu ce va duce experiența de vizionare și conținutul la un alt nivel, oferind titluri diverse și de calitate pentru întreaga familie, la un preț foarte atractiv. Suntem încântați să aducem HBO Max în Europa pentru a ne delecta fanii și abonații.”, a declarat Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA.

Alături de conținutul din SUA, HBO Max va găzdui producții de divertisment de la creatori de top reuniți sub umbrela Max Originals. Printre titlurile originale viitoare se numără Kamikaze (Danemarca), Todo lo Otro (Spania), Venga Juan (Spania), Garcia! (Spania), Beforeigners sezonul 2 (Norvegia), Ruxx (România), The Informant (Ungaria), The Thaw (Polonia), Still Here (Polonia) și multe alte noutăți ce vor fi anunțate pe parcursul lunilor următoare. 

Platforma HBO Max aduce o experiență de streaming îmbunătățită, noi caracteristici și funcționalități, conținut personalizat și atent curatoriat pentru utilizatori, recomandări  speciale. Abonații își vor putea personaliza profilul HBO Max și pot crea profiluri dedicate copiilor, cu control parental.

HBO Max va fi disponibil pe mai multe tipuri de dispozitive, precum și în varianta desktop, accesând HBOMax.com. Plata abonamentelor se poate face prin intermediul partenerilor VISA, Mastercard și PayPal.

HBO Max înlocuiește serviciile de streaming HBO din 20 de teritorii, începând cu țările nordice și Spania în 2021, și urmate de Portugalia, Europa Centrală și de Est în 2022. Serviciul va fi disponibil pentru abonații existenți precum și pentru noii abonați (direct sau prin intermediul partenerilor).

Despre HBO Max

HBO Max™ este platforma DTC a WarnerMedia și oferă divertisment de cea mai bună calitate. HBO Max aduce o mare varietate de conținut pentru toate tipurile de public și titluri aparținând unor brand-uri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele. Platforma de streaming a fost lansată în mai 2020 în S.U.A., înainte să se extindă în 39 de teritorii din America Latină și Caraibe în iunie 2021, iar în octombrie HBO Max se extinde în Europa, începând procesul de  înlocuire a serviciilor de streaming HBO în 20 de teritorii europene.

Despre WarnerMedia 

WarnerMedia este lider în domeniul mass-media și al divertismentului, creează și distribuie conținut premium și popular către audiențe globale, prin brandurile sale: HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. De asemenea, WarnerMedia include suita Xandr de soluții avansate de publicitate.

WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE:T).

2 thoughts on “HBO Max prezintă noua platformă de streaming înainte de lansarea în Europa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s