În așteptarea Crăciunului la Netflix

Netflix continuă tradiția titlurilor originale cu care își pregătește publicul pentru sărbătorile de iarnă. Dând startul premierelor de sezon în noiembrie, avem pregătite o serie de filme, seriale, dar și programe speciale de comedie și competiții din cele mai variate. Pentru titlurile licențiate achiziționate care vor deveni disponibile pentru abonații din România în perioada sărbătorilor de iarnă, va trebui să așteptăm comunicatul pentru luna noiembrie, respectiv decembrie. Până atunci, iată care sun titlurile cu Nina Dobrev, Darren Barnet, Luke Macfarlane, Vanessa Hudgens, Dame Maggie Smith și alți preferați ai publicului cinefil. 

———

Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels The Claus FamilyChristmas Tree on JoyPixels Flag: Netherlands on Apple
(ro. Familia Claus)
De la moartea tatălui său cu un an urmă, Jules Claus urăște Crăciunul și nu mai vrea să audă de el. În timp ce mama lui se află la lucru, Jules își petrece mare parte din timp în magazinul de jucării al bunicului său. Într-o zi, găsește un glob magic de zăpadă, care îl poartă în cele mai îndepărtate locuri din lume. Apoi, descoperă ceva absolut extraordinar, și anume că bunicul lui este adevăratul Moș Crăciun! Vreme de ani și ani această tradiție a fost păstrată în familie, iar acum, după dispariția tatălui său, bunicul Claus a preluat din nou această misiune. Când bunicul Claus își rupe piciorul, Jules decide să-l ajute. Dar, înainte de a putea trezi spiritul Crăciunului, Jules trebuie să învețe să iubească și să aprecieze din nou cea mai frumoasă perioadă a anului.

Distribuție: Jan Decleir, Mo Bakker and Stefaan Degand
Premieră: 1 noiembrie


Love Hard_Netflix_PChristmas Tree on JoyPixels Love Hard Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Aroma iubirii)
O tânără din Los Angeles fără noroc în dragoste folosește o aplicație de întâlniri prin care cunoaște și se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est. Ea decide să îi facă o vizită-surpriză de Crăciun și descoperă că a fost înșelată, în spatele profilului online ascunzându-se altcineva. Comedia romantică reconfortantă redă încercările ei de a găsi iubirea adevărată.

Distribuție: Nina Dobrev, Jimmy O. Yang, Darren Barnet, James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover, Heather McMahan, Althea Kaye, Rebecca Staab
Premieră: 5 noiembrie


Netflix-Christmas gift Father Christmas is BackChristmas Tree on JoyPixels  
Patru surori constant în dezacord primesc un curs intens în semnificația și valorile familiei atunci când tatăl lor, de mult pierdut, se prezintă de Crăciun la conacul lor.

Distribuție: TBD
Premieră: 7 noiembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels Christmas FlowChristmas Tree on JoyPixels Flag: France on Apple
O frumoasă poveste de dragoste înflorește între un rapper celebru și o jurnalistă tenace. Însă, în ciuda tuturor diferențelor dintre ei, pot face oare relația să funcționeze?

Distribuție: TBD
Sezoane/ Episoade: TBD
Premieră: 17 noiembrie


A Princess Switch_Netflix)PChristmas Tree on JoyPixels The Princess Switch 3: Romancing the Star Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un schimb regal 3)
După ce este furată o relicvă neprețuită, regina Margaret și prințesa Stacy sunt ajutate de îndrăzneața verișoară și copie fidelă a lui Stacy, Fiona. Pentru a recupera relicva, Fiona face echipă cu un bărbat fermecător și misterios din trecutul ei, reaprinzând astfel flacăra unei dulci iubiri de Crăciun, care duce la un nou schimb neașteptat.

Distribuție: Vanessa Hudgens x 3
Premieră: 18 noiembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels A Boy Called Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un băiat numit Crăciun)
Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. Având alături un ren încăpățânat pe nume Blitzen și un șoricel credincios, care este animalul său de companie, Nikolas își întâlnește în curând destinul în această poveste magică, amuzantă și emoționantă, care demonstrează că nimic nu este imposibil. Scenariul filmului este inspirat din volumul semnat de Matt Haig.

Distribuție: Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant, Joel Fry, Rune Temte with Jim Broadbent, Maggie Smith
Premieră: 24 noiembrie


Castle for Christmas_NetflixChristmas Tree on JoyPixels A Castle for Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un castel de Crăciun)
Sophie Brown, o celebră autoare, călătorește în Scoția sperând să cumpere un mic castel, însă ducele Myles, arțăgosul proprietar al acestuia, ezită să-l vândă unei persoane din afara țării. Încercând să ajungă la un compromis, cei doi se ceartă tot timpul și, pe parcurs, au parte de mai mult decât și-au imaginat.

Distribuție: Brooke Shields, Cary Elwes
Premieră: 26 noiembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels Elves Christmas Tree on JoyPixels Flag: Denmark on Apple
(ro. Insula elfilor malefici)
Sperând să își refacă relațiile cu ocazia Crăciunului, patru membri ai unei familii pornesc în direcția unei insule izolate din Arhipelagul Danez, pe care o găsesc însă controlată de o comunitate profund religioasă care trăiește în echilibru cu niște creaturi înfricoșătoare. Aceste creaturi se dovedesc a fi elfi, ființele monstruoase pe care se bazează folclorul și miturile pe care le cunoaștem cu toții. Fetița familiei găsește și aduce acasă un pui de elf și, fără să vrea, tulbură astfel echilibrul existent, toți locuitorii insulei fiind aruncați într-o luptă pe viață și pe moarte pentru credință, familie și supraviețuire.

Distribuție: Sonja Steen, Milo Toke Bendix Campanale, Ann Eleonora Jørgensen, Vivelill Søgaard Holm, Rasmus Hammerich, Peder Thomas Pedersen, Lila Nobel, Lukas Løkken
Sezoane/ Episoade: 6 episoade
Premieră: 28 noiembrie


Single All the Way_NetflixChristmas Tree on JoyPixels Single All the Way Christmas Tree on JoyPixels
(ro. O, băiat frumos!)
Încercând cu disperare să evite comentariile familiei sale legate de faptul că este mereu singur, Peter îl convinge pe Nick, cel mai bun prieten al său, să-l însoțească de sărbători și să pretindă că sunt într-o relație. Dar, atunci când mama sa îi aranjează o întâlnire cu James, chipeșul ei antrenor, întregul plan se duce de râpă.

Distribuție: Michael Urie, Philemon Chambers, Luke Macfarlane, Barry Bostwick, Jennifer Robertson with Jennifer Coolidge, Kathy Najimy
Premieră: 2 decembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels David and the Elves Christmas Tree on JoyPixels Flag: Poland on Apple
Crăciunul se apropie, însă nu este deloc un moment fericit pentru David. După ce s-au mutat într-un oraș mare, părinții lui s-au împotmolit cu munca și au uitat sensul Crăciunului. Dar David este decis să schimbe asta. Împreună cu Elful Albert, care a fugit din țara Moșului pentru a-și da seama care este cu adevărat sensul Crăciunului, David pleacă în Munții Tatra, acolo unde locuiesc bunicii săi, într-o călătorie plină de aventuri. Cei doi sunt urmați de părinții lui David și de Moș Crăciun, care nu înțelege în totalitate lumea modernă.

Distribuție: Jakub Zając, Cyprian Grabowski, Anna Smołowik, Monika Krzywkowska, Piotr Rogucki, Michał Czernecki, Cezary Żak
Premieră: 6 decembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels A California Christmas: City Lights Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun în California: Luminile orașului)
A trecut un an de când Callie și Joseph s-au îndrăgostit și continuă să fie mai fericiți ca oricând administrând crama și firma de lactate. Și totuși, atunci când Joseph este chemat în oraș, distanța, obligațiile de familie și afacerile par a le amenința iremediabil relația.

Distribuție:Lauren Swickard, Josh Swickard, Ali Afshar, David Del Rio
Premieră: 16 decembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels Grumpy Christmas Christmas Tree on JoyPixels Flag: Mexico on Apple
Continuare a comediei din 2016 Un Padre No Tan Padre, Don Servando și familia sa hippiotă călătoresc la plajă pentru a petrece Crăciunul alături de mătușa Almei, Doña Alicia, o femeie în vârstă și exigentă care devine inamicul suprem al lui Don Servando. Când poziția sa în familie este contestată, Don Servando nu se oprește de la nimic pentru a demonstra că Alicia este o persoană oribilă, care are grijă doar de ea însăși… chiar dacă asta înseamnă să distrugă Crăciunul pentru toată lumea.

Distribuție: Héctor Bonilla, Benny Ibarra, Jacqueline Bracamontes
Premieră: 22 decembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels 1000 Miles from Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. La 1000 de kilometri de Crăciun)
A mil kilómetros de la Navidad este o comedie care spune povestea lui Raúl, un tânăr de 30 și ceva de ani care a îndurat tot felul de ghinioane în perioada Crăciunului. Acesta este și motivul pentru care urăște colindele, pe Cei Trei păstori și orice altceva ce are legătură cu spiritul Crăciunului. În fiecare an, își petrece sărbătorile pe o plajă îndepărtată, însă anul acesta, șeful său are alte planuri pentru el. Mai exact, Raúl trebuie să plece într-o călătorie de afaceri pentru a realiza un audit la o fabrică de halva, cel mai popular desert de Crăciun dintr-un oraș festiv care adoră această sărbătoare. Mai mult, el va trebui să locuiască alături de Paula, o învățătoare din oraș, care vrea să bată recordul cu cea mai mare scenetă despre nașterea Domnului creată vreodată. Va putea oare acest Grinch din Madrid să își înfrângă cel mai groaznic coșmar?

Distribuție: Tamar Novas, Andrea Ros, Peter Vives, Fermí Reixach, Verónica Forqué
Premieră: 24 decembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels A Naija Christmas Christmas Tree on JoyPixels Flag: Nigeria on Apple
Trei fii aleargă pentru a împlini dorința mamei lor de a aduce soții acasă de Crăciun, în timp ce ea se luptă să pregătească o sărbătoare de Crăciun pentru care să fie amintită de-a acum încolo.

Distribuție: TBD
Premieră: noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Concursuri și competiții:

  • Blown Away: Christmas (ro. Suflă sticla cât e caldă: ediție de Crăciun) – 19 noiembrie
  • School of Chocolate – 26 noiembrie
  • The Great British Baking Show: Holidays – S4/ 3 decembrie

Christmas Tree on JoyPixels Titluri pentru copii și familie 

  • Waffles + Mochi’s Holiday Feast – 23 noiembrie
  • Robin Robin – 24 noiembrie
  • Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories – 30 noiembrie
  • Shaun the Sheep: The Flight Before Christmas – 3 decembrie
  • StarBeam: Beaming in the New Year – 14 decembrie

                                          Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree on JoyPixels

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s