Crăciun în octombrie: DIVA dă startul sărbătorilor!

Crăciunul debutează mai devreme la DIVA România și devine Locul filmelor de Crăciun. Pe modelul Hallmark Channel și Lifetime care își lansează anual colecția de titluri noi de sezon începând cu finalul lunii octombrie (Countdown to Christmas/ Miracles of Christmas, It’s a Wonderful Lifetime!), DIVA ne aduce magia sărbătorilor mai aproape în această perioadă plină de provocări. Capul de afiș pentru aceste șapte zile magice este ținut de titluri originale Hallmark Channel și Hallmark Movies & Mysteries lansate în sezonul festiv din 2020, respectiv 2019. Iată care este programul de difuzare și povestea din spatele fiecărui titlu programat pentru Crăciun în Octombrie.

—-

2019_CTC_Christmas Under the Stars_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas Under the Stars Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun sub stele)
Atunci când Nick, un bancher de investiții dedicat muncii sale este concediat chiar în perioada sărbătorilor, se vede nevoit să își ia o slujbă sezonieră la o piață de brazi de Crăciun. Aici, o cunoaște pe Julia, o profesoară de astronomie obișnuită să se uită la stele în căutarea speranței. Spiritul sărbătorilor și magia Crăciunului îl surprind în momentul în care se îndrăgostește de Julia, redescoperindu-se pe sine, din egocentristul care era odată, devenind bărbatul care găsește plăcere în a-i auta pe cei din jurul său. Astfel, atunci când află că atât Julia cât și proprietarul pieței de brazi au probleme, Nick încearcă să găsească o rezolvare și a face posibil pentru cei doi să împărtășească alături de el un Crăciun ideal sub stele.

Distribuție: Jesse Metcalfe, Autumn Reeser, Clarke Peters
Colecție: Countdown to Christmas 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 24.10 – 14:00 Christmas Tree on JoyPixels 28.10 – 20:00 Christmas Tree on JoyPixels 29.10 – 7:00


2020_CTC_One Royal Holiday_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels One Royal Holiday Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun regal)
Chiar înainte de izbucnirea a ceea ce se anunță cel mai periculos viscol de Crăciun, Anna oferă a doi străini (mamă și fiu) un loc unde să înopteze, un loc la pensiunea tatălui ei din zona rurală a Connecticutului. Ce tânăra nu știe, este că cei doi, Gabriella și James, sunt de fapt membrii ai familiei regale din Galwick. Ceea ce începe ca o ședere de o noapte continuă să se extindă pe măsură ce Anna și prințul James încep să se îndrăgostească în mod neașteptat. Obișnuit ca sărbătorile de iarnă să fie unele încărcate de discursuri, protocol și numeroase formalități, Anna îi arată acestuia o altă față a Crăciunului în orașul ei natal, încurajându-l totodată să-și deschidă inima și să fie onest cu el însuși. O poveste de iubire regală nu se poate încheiat decât cu un eveniment festiv, Balul de Ajun din Kentsbury.

Distribuție: Laura Osnes, Aaron Tveit, Victoria Clark, Tom McGowan
Colecție: Countdown to Christmas 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 24.10 – 18:00 Christmas Tree on JoyPixels 25.10 – 18:00 Christmas Tree on JoyPixels 31.10 – 14:10


2020_CTC_A Timeless Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Timeless ChristmasChristmas Tree on JoyPixels
(ro. Un Crăciun în viitor)
Megan Turner este îndrăgostită de trecut. Este ghid turistic la un frumos conac istoric unde le povestește vizitatorilor despre proprietarul original, Charles Whitley. Inventator și om de afaceri la începutul secolului al XX-lea, el a reușit să treacă de la sărăcie la bogăție doar pentru a dispărea fără urmă în Ajun de Crăciun. La rândul său, Charles a fost mereu intrigat de viitor, însă pur și simplu nu se aștepta niciodată să ajungă atât de… departe. Încercând să repare un ceas misterios, este transportat în secolul al XXI-lea, cu casa plină de străini curioși. Charles este hotărât să găsească o cale de întoarcere în propria epocă, mai ales când află ce s-a întâmplat după dispariția sa, însă pe măsură ce Megan îl introduce în minunile moderne ale gastronomiei, tehnologiei și a tradițiilor de sărbători, ambii simt o conexiune despre care se spune că apare o dată în viață. E oare posibil ca undeva în timp, cei doi să fie sortiți să fie împreună? Scenariul are la bază romanul omonim semnat de Alexis Stanton, publicat la editura Hallmark Publishing.

Distribuție: Erin Cahill, Ryan Paevey
Colecție: Countdown to Christmas 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 26.10 – 20:00 Christmas Tree on JoyPixels 29.10 – 18:00 Christmas Tree on JoyPixels 31.10 – 12:20


2020_CTC_Chateau Christmas_Hallmark_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Chateau ChristmasChristmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun la castel)
Margot Hammond, pianistă de renume mondial, primește o vacanță neașteptată și oportunitatea de a-și petrece Crăciunul cu familia sa la hotelul preferat, Chateau Newhaus. După ce tocmai a primit o altă recenzie dură, Margot așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp cu familia ei și să ia o pauză de la muzică, în speranța de că își va redescoperi pasiunea și ceea ce a făcut-o de la început să se îndrăgostească de pian. Ajunsă la hotel, Margot îl reîntâlnește pe Jackson, fostul său iubit și coleg de trupă, care o convinge să cânte în concertul anual de Crăciun organizat de Chateau Newhaus. Timpul petrecut în pregătirea concertului face să revină la sentimentele de altădată însă să se și înrădăcineze teama de a nu face din nou aceleași greșeli. Pe măsură ce concertul se apropie, Margot și Jackson trebuie să învețe că atât în muzică, cât și în dragoste, ce e mai bun va veni dacă ne ascultăm inima.

Distribuție: Merritt Patterson, Luke Macfarlane
Colecție: Countdown to Christmas 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 29.10 – 20:00 Christmas Tree on JoyPixels 30.10 – 14:20 Christmas Tree on JoyPixels 31.10 – 18:20


2019_MOC_A Blue Ridge Mountain Christmas_Hallmark Movies & Mysteries_B (2)Christmas Tree on JoyPixels A Blue Ridge Mountain Christmas Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciun în munții Blue Ridge)
Frumoșii munți Blue Ridge din Virginia oferă peisajul și locația perfectă pentru o frumoasă poveste de dragoste, despre întoarcerea acasă, noi începuturi și, desigur, Crăciunul. Atunci când Willow Petersen revine în orașul natal Blue Ridge Mountain pentru a ajuta la pregătirile pentru nunta surorii sale, este surprinsă să afle că pitorescul han Eagle Ridge Inn pe care familia l-a vândut cu ani în urmă după decesului tatălui ei, este iar de vânzare. După ce vorbește cu proprietarul hanului, David Lyndon, și îl convinge să o lase să folosească hambarul hanului ca locație pentru nunta surorii sale, amintirile și momentele frumoase trăite aici, o fac pe Willow să se atașeze din nou de vechiul han dar și să descopere că trăiește o poveste de dragoste neașteptată alături de David, văduv și tată singur, care intenționează să vândă acest loc doar pentru a putea accepta un parteneriat la firma sa de avocatură. Scenariul are la bază romanul “A Christmas Bride” semnat de Hope Ramsay.

Distribuție: Rachael Leigh Cook, Benjamin Ayres
Colecție: Miracles of Christmas 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 31.10 – 16:00


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s