Halloween a la Netflix: stream, scream, repeat

Fiori, tresăriri și delicii de Halloween, toate acestea se îndreaptă spre Netflix în acest sezon înfricoșător. Indiferent dacă ești un fanatic al genului horror sau dacă preferi mai puține tricks și mai multe treats, cu siguranță există un serial sau un film de care fiecare dintre noi să se bucure. Astfel, am pregătit pentru tine o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe Netflix, gata să-ți facă pielea de găină.

Poți începe cu cele mai noi apariții în materie de seriale Netflix (Locke & Key, My Name, You) sau filme Netflix (Escape The Undertaker, No One Gets Out Alive, There’s Someone Inside Your House). Pe lângă acestea, îți mai propunem o serie cu unele dintre cele mai urmărite și îndrăgite producții Netflix care aduc demoni, monștri și vrăjitori în rolurile principale (Bird Box, Stranger Things, The Witcher), titluri care spun poveștile unor case bântuite (The Haunting of the Hill House), seriale care exploatează paranormalul (Equinox, Green Frontier,The OA), dar și multe producții de urmărit în familie (A Tale Drak & Gimm, A Series of Unfortunate Events, Spirited Away). Toate acestea și încă multe altele te așteaptă să le dai play.


Jack-O-Lantern on Facebook 13.1  HALLOWEEN SPOTLIGHT Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. A CLASSIC HORROR STORY – film/ disponibil -> În această poveste de groază plină de tensiune și scene înfiorătoare, călătorii dintr-un autobuz devin victimele unor crime ritualice.

 2. A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS – serial/ disponibil -> Extraordinarii orfani Baudelaire se confruntă cu necazuri și au de-a face cu maleficul Conte Olaf în încercarea de a descoperi secretele familiei.

 3. BRAM STOKER’S DRACULA – film/ disponibil -> Dracula pleacă la Londra în căutarea unei femei care seamănă cu soția lui, de mult răposată. Dr. Van Helsing, vânător de vampiri, vrea să pună capăt nebuniei.

 4. BLOODRIDE – serial/ disponibil -> Un serial-antologie norvegian, care combină stilul horror cu umorul negru scandinav, în care fiecare poveste se desfășoară în propriul univers plin de realism, dar bizar.

 5. CARGO – film/ disponibil -> Rămas izolat într-o zonă rurală a Australiei după o pandemie violentă, un tată infectat caută cu disperare un nou cămin pentru fetița sa și metode prin care să o protejeze împotriva transformărilor prin care trece el.

 6. CREEP – film/ disponibil -> Rămas lefter, un videograf acceptă o slujbă într-un orășel de munte izolat, dar descoperă că angajatorul are, de fapt, un cu totul alt plan.

 7. FRACTURED – film/ disponibil -> După ce soția și fiica lui accidentată dispar dintr-o cameră de primiri urgențe, un bărbat panicat pornește în căutarea lor și e convins că spitalul are ceva de ascuns.

 8. GERALD’S GAME – film/ disponibil -> Lenjerie, cătușe, toate anunțau un weekend cu „picanterii”. În schimb, ies la iveală cele mai negre temeri ale soției.

 9. HIS HOUSE – film/ disponibil -> După ce a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război, un tânăr cuplu de refugiați se chinuie să se adapteze într-un mic orășel englez, bântuit de forțele răului.

 10. MARIANNE – serial/ disponibil -> Atrasă înapoi în orașul natal, o faimoasă scriitoare horror descoperă că spiritul malefic care îi bântuie visele provoacă acum haos în realitate.

 11. MY NAME – serial/ disponibil -> O femeie însetată de răzbunare după uciderea tatălui ei își pune încrederea într-un influent șef mafiot și se infiltrează în poliție sub supravegherea lui.

 12. RATCHED – serial/ disponibil -> Acest prolog dramatic al celor întâmplate în „Zbor deasupra unui cuib de cuci” urmărește povestea asistentei medicale Ratched.

 13. THE CABIN IN THE WOODS – film/ disponibil -> Cinci prieteni aleg să meargă într-o mică vacanță la o cabană izolată cu reguli stricte. Atunci când acestea sunt încălcate, pedeapsa vine iute și nu iartă pe nimeni.

 14. THE SHINING – film/ disponibil -> Locuind într-un hotel pustiu și sinistru în afara sezonului, Jack Torrance e cuprins de nebunie și își terorizează soția și băiatul.

 15. TRESE – serial anime/ disponibil -> Forțe supranaturale ale întunericului pătrund în lumea subterană a criminalități din Manila, iar Alexandra Trese trebuie să mențină pacea în vremuri tulburi.

 16. YOU – serial/ disponibil -> Un tânăr șarmant, dar perfid și profund obsesiv, recurge la acțiuni extreme pentru a se insinua în viețile celor de care este acaparat.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 COMEDII Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. BEETLEJUICE* – film/ disponibil -> Un cuplu de tineri înecați se întorc la casa lor sub formă de spirite și cer ajutorul unei fantome haioase pentru a-i speria pe noii proprietari, niște bădărani.

 2. DAYBREAK – serial/ disponibil -> Pe când se îndrăgostise, s-a declanșat iarna nucleară. Acum Josh, un adolescent outsider, o caută pe Sam într-o lume postapocaliptică plină de zombi și bande de nelegiuiți.

 3. HUBIE HALLOWEEN – film/ disponibil -> Hubie nu este un tip popular în Salem, Massachusetts, dar asta nu-l împiedică pe acest om bun, dar sperios să aibă grijă de siguranța orașului în noaptea de Halloween.\

 4. SCARY MOVIE – film/ disponibil -> Frații Wayans parodiază unele dintre cele mai celebre filme blockbuster, cum ar fi „Scream”, „I know what you did last summer”, „Matrix” și „American Pie”.

 5. THE BABYSITTER – film/ disponibil -> În loc să doarmă, Cole rămâne treaz și află că superba lui bonă face parte dintr-un cult satani

 6. Z NATION – serial/ disponibil -> O echipă are misiunea periculoasă de a transporta singurul om care a supraviețuit infectății cu virusul letal al zombilor, sperând să creeze un vaccin.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 VIOLENTE & PLINE DE SÂNGE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. CASTLEVANIA – serial anime/ disponibil -> Un vânător de vampiri luptă să salveze un oraș asediat de armată de creaturi nepământene condusă de însuși Dracula. Inspirat de clasicul joc video.

 2. KINGDOM – serial/ disponibil -> Locuitorii unui regat sunt îmspăimântați de zvonuri ciudate legate de boala regelui. Prințul moștenitor devine singura lor speranță în lupta cu o epidemie ciudată.

 3. LA RÉVOLUTION – serial/ disponibil ->Într-o istorie alternativă, Franța secolului XVIII este pustiită de o boală enigmatică ce dă naștere unui conflict sângeros dintre rebeli și nobilime.

 4. THE NIGHT COMES FOR US – film/ disponibil -> După ce a salvat viața unei fete în timpul unui masacru, un asasin elitist din Triadă este vizat de un atac al gangsterilor.

 5. VAN HELSING – serial/ disponibil -> După trei ani în comă, Vanessa se trezește într-o lume devastată de vampiri. Acum, ea și un grup pestriț de supraviețuitori luptă pentru viețile lor.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 MONȘTRI ȘI DEMONI ÎN ROLURI PRINCIPALE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. BIRD BOX – film/ disponibil -> Taci. Fii vigilent. Stai legat la ochi. O femeie și doi copii trec printr-o călătorie șocantă, urmăriți de o forță malefică.

 2. DRACULA – serial/ disponibil -> De la creatorii serialului Sherlock vine această nouă poveste despre cel mai celebru vampir: magnificul, ucigătorul și fermecătorul conte Dracula.

 3. STRANGER THINGS – serial/ disponibil -> După dispariția unui băiat, un orășel descoperă un mister care implică experimente secrete, forțe supranaturale cutremurătoare și o fetiță foarte ciudată.

 4. THE WITCHER – serial/ disponibil -> Geralt din Rivia, un vânător de monștri mutant, își urmează destinul într-o lume haotică în care, adesea, oamenii se dovedesc a fi mai răi decât bestiile.

 5. THINGS HEARD & SEEN – film/ disponibil -> Un cuplu din Manhattan se mută într-un cătun din Hudson Valley și descoperă că în căsnicia lor pătrunde un întuneric teribil, comparabil cu istoria noii lor case.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 CU ZOMBIE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. #ALIVE – film/ disponibil -> Un virus cumplit pustiește orașul, iar un bărbat singuratic se încuie în apartamentul său, unde nu mai are semnal și unde îl așteaptă o moarte sigură dacă nu evadează.

 2. ARMY OF THE DEAD – film/ disponibil -> După apariția zombilor în Las Vegas, un grup de mercenari își asumă riscul suprem aventurându-se în zona aflată în carantină pentru a realiza un jaf fără egal.

 3. BLACK SUMMER – serial/ disponibil -> În zilele negre de la început ale unei apocalipse zombi, un grup de oameni, străini unul de altul, își caută forța de a supraviețui și a se întoarce la cei dragi.

 4. BLOOD RED SKY – film/ disponibil -> Aflată într-un avion cu tânărul ei fiu, o femeie cu o boală misterioasă dezvăluie un secret întunecat, după ce niște teroriști încearcă să deturneze cursa transatlantică.

 5. THE WALKING DEAD – serial/ disponibil -> În urma unei apocalipse a zombilor, cei rămași care mai speră să salveze omenirea se aliază și luptă pentru propria supraviețuire.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 WITCHCRAFT Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. CURSED – serial/ disponibil -> Cu puteri misterioase în suflet și o sabie legendată în teacă, tânăra rebelă Nimue pleacă să-și salveze poporul alături de fermecătorul mercenar Arthur.

 2. FEAR STREET PART 1: 1994 – film/ disponibil -> Niște adolescenți întâlnesc din întâmplare forța malefică responsabilă de o serie de crime îngrozitoare și care le-a terorizat orașul vreme de peste 300 de ani. Bun venit în Shadyside!

 3. FEAR STREET PART 2: 1978 – film/ disponibil -> Shadyside, 1978. Este vară, școala s-a terminat, iar activitățile din tabăra Nightwing sunt pe cale să înceapă. Dar, atunci când încă un locuitor al orașului Shadyside este cuprins de dorința de a ucide, distracția se transformă într-o luptă teribilă pentru supraviețuire.

 4. FEAR STREET PART 3: 1666 – film/ disponibil -> Sunt dezvăluite, în sfârșit, originile blestemului lui Sarah Fier, iar povestea revine în punctul inițial într-o noapte care schimbă pentru totdeauna viețile celor din Shadyside.

 5. OCTOBER FACTION – serial/ disponibil -> Vânătorii de monștri Fred și Deloris Allen luptă cu răul… și cu problemele care apar când ai gemeni adolescenți. O adaptare a BD-urilor lui Steve Niles și Damien Worm.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 SUPERNATURAL Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. ALTERED CARBON – serial/ disponibil -> După 250 de ani în care a fost „înghețat”, un prizonier este adus la viață într-un nou trup și are șansa să-și câștige libertatea prin rezolvarea unei crime bulversante.

 2. BRAND NEW CHERRY FLAVOR – serial/ disponibil -> În anii ’90, o producătoare pornește spre Hollywood pentru a-și face debutul cinematografic, dar e prinsă într-un vârtej de sex, magie, răzbunare și… pui de pisică.

 3. GHOUL – serial/ disponibil -> O agentă de interogări analizează comportamentul straniu al unui prizonier nou dintr-o închisoare militară, dar căutarea adevărului devine o luptă pentru supraviețuire.

 4. RAGNAROK – serial/ disponibil -> Un orășel din Norvegia, cu ierni calde și precipitații violente, pare să se îndrepte către un nou Ragnarok. Asta dacă nu intervine cineva la timp.

 5. SHADOW AND BONE – serial/ disponibil -> Forțe sinistre complotează împotriva Alinei Starkov, o orfană creatoare de hărți, care dezlănțuie o putere uimitoare ce poate schimba soarta lumii distruse de război.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 CU FANTOME & PARANORMAL Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. EQUINOX – serial/ disponibil -> În 1999, tânăra Astrid a fost martora dispariției unui autobuz plin de elevi. În 2020, ea încearcă să elucideze misterul, dar ajunge să schimbe trecutul.

 2. GREEN FRONTIER – serial/ disponibil -> O tânără detectivă din Bogota merge în junglă pentru a investiga uciderea unei femei. Acolo, ea își descoperă adevărata origine, pe lângă magie și un complot malefic.

 3. INVISIBLE CITY – serial/ disponibil -> După o tragedie în familie, un bărbat descoperă creaturi mitice care trăiesc printre oameni și își dă seama în curând că acestea dețin cheia trecutului său misterios.

 4. LOCKE & KEY – serial/ disponibil -> După uciderea tatălui lor, trei frați se mută într-o casă plină de chei care pot transforma realitatea. O adaptare a benzilor desenate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez.

 5. THE OA – serial/ disponibil -> La șapte ani după ce a dispărut de acasă, o tânără se întoarce cu abilități misterioase și recrutează cinci străini pentru o misiune secretă.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 CASE BÂNTUITE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. ESCAPE THE UNDERTAKER – film/ disponibil -> Vor reuși Zori Noi să supraviețuiască surprizelor de la teribilul conac al Groparului? Tu le decizi soarta în acest program interactiv special cu temă WWE.

 2. HAUNTED – serial/ disponibil -> Persoane reale împărtășesc cu prietenii și familia povești adevărate și terifiante din trecutul lor, reconstituite prin puneri în scenă înfricoșătoare.

 3. NO ONE GETS OUT ALIVE – film/ disponibil -> O poveste horror cu case bântuite, o incursiune tulburătoare în viața imigranților și o lume în care folclorul străvechi poate deveni înfricoșător de real.

 4. THE HAUNTING OF HILL HOUSE – serial/ disponibil -> O familie destrămată înfruntă amintirile răscolite despre fosta casă și incidentele teribile care au dus la abandonarea ei. Scenele alternează între trecut și prezent.

 5. THE HAUNTING OF BLY MANOR – serial/ disponibil -> Creatorii serialului „The Haunting of Hill House” ne prezintă următorul capitol al antologiei bazate pe povestirile cu fantome ale lui Henry James, intitulat „The Haunting of Bly Manor”.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 PENTRU ADOLESCENȚI Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. CHILLING ADVENTURES OF SABRINA – serial/ disponibil -> Magia și belelele fac echipă atunci când Sabrina, pe jumătate vrăjitoare, călătorește între două lumi: cea a muritorilor și cea a Bisericii Nopții, moștenirea familiei.

 2. DEATH NOTE – film/ disponibil -> Light Turner găsește un carnet supranatural și îl folosește pentru a semăna moartea, atrăgând astfel atenția unui detectiv, unui demon și unei fete din clasă.

 3. NOBODY SLEEPS IN THE WOODS TONIGHT – film/ disponibil -> Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare în pădure, însă o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna. De la Akson Studio.

 4. THE ORDER – serial/ disponibil -> Hotărât să răzbune moartea mamei lui, un student jură credință unui ordin secret și se trezește prins în războiul dintre vârcolaci și practicanții magiei negre.

 5. THERE’S SOMEONE INSIDE YOUR HOUSE – film/ disponibil -> Makani și prietenii săi de la liceul Osborne încearcă să identifice și să oprească un ucigaș care atacă elevii și le divulgă secretele adânc ascunse.

 

Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 COPII ȘI FAMILIE Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

 1. A GO! GO! CORY CARSON HALLOWEEN – film/ disponibil -> Matei, Chrissy și Freddie vânează cele mai mari dulciuri de acest Halloween! Dar merită să se aventureze în partea înspăimântătoare a orașului pentru niște bunătăți?

 2. A TALE DARK & GRIMM – serial/ disponibil -> Un serial de animație vesel în care Hansel și Gretel ies din propria poveste și trăiesc alte opt basme clasice ale fraților Grimm sau inspirate de aceștia.

 3. SPIRITED AWAY* –  disponibil -> Chihiro rătăcește într-o lume magică unde domnește o vrăjitoare care îi transformă în animale pe cei care nu i se supun.

 4. SUPER MONSTERS: DIA DE LOS MONSTERS – film/ disponibil -> Supermonstruleții sărbătoresc Día de los Muertos în orașul natal al Videi cu familia ei magică, noi prieteni monstruleți și o paradă… ceva de speriat!

 5. THE LAST KIDS ON EARTH – serial/ disponibil -> Cei patru prieteni continuă să trăiască pe picior mare cu monștrii aliați, însă Jack se teme că un radioemițător ar putea pune capăt distracției.

 

 Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 Jack-O-Lantern on Facebook 13.1 Jack-O-Lantern on Facebook 13.1

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s