Comunicat de presă: noutățile lunii noiembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în noiembrie?

Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 SERIALE Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 

  1. Narcos: Mexico – S3/ 5 noiembrie ->O nouă generație de lideri de cartel luptă pentru putere, jurnaliștii vânează adevărul, iar agenții guvernamentali acționează la limita dintre dreptate și corupție.

  2. Big Mouth (Gură bogată) – S5 -> Confesiuni romantice, tirade furioase și zvonuri răutăcioase fac prăpăd, iar viermi și zburători își croiesc drumul către inimile găștii de la școala Bridgeton.

  3. Glória – S1/ 5 noiembrie -> Spionajul, minciunile și secretele domină atmosfera în Glória do Ribatejo, în 1968, când un inginer de la Radio Europa Liberă complotează în Portugalia Războiului Rece.

  4. The Club (Clubul Istanbul) – S1/ 5 noiembrie -> În Istanbulul anului 1955, o mamă și o fiică se reîntâlnesc după o despărțire de 17 ani. Bazat pe o poveste adevărată.

  5. The Unlikely Murderer (Un criminal surprinzător) – miniserie/ 5 noiembrie -> Serialul ne prezintă modul în care un bărbat care pretinde că a asistat la asasinarea lui Olof Palme, prim-ministrul Suediei, ar putea să scape nepedepsit pentru crimă.

  6. Father Christmas Is Back (Un tată de Crăciun) – 6 noiembrie -> Patru surori mereu puse pe harță învață rapid despre importanța unei familii unite când, de Crăciun, tatăl demult înstrăinat își face apariția la fastuosul lor conac.

  7. Swap Shop (Swap Shop: Schimburi profitabile) – S1/ 9 noiembrie -> Ponturile din emisiunea radiofonică „Swap Shop: Schimburi profitabile” atrag colecționarii de mașini, benzi desenate, statui ciudate de clovni sau alte obiecte.

  8. Gentefied – S2/ 10 noiembrie -> Familia Morales face totul ca să împiedice deportarea bătrânului. Ana, Chris și Erik înfruntă noi provocări în viețile lor romantice și profesionale.

  9. Love Never Lies (Dragostea nu minte niciodată) – S1/ 11 noiembrie -> Șase cupluri se supun unui detector de minciuni cu scanare oculară în acest reality-show unde minciuna costă, iar adevărul și încrederea aduc un premiu atractiv în bani.

  10. Christmas Flow (Ritmul Crăciunului) – S1/ 17 noiembrie -> O iubire neașteptată se înfiripă de Crăciun între un rapper faimos și o jurnalistă tenace. Vor reuși oare să facă relația să funcționeze în ciuda diferențelor dintre ei.

  11. The Queen of Flow – S2/ 17 noiembrie -> La mulți ani după ce a căutat să se răzbune, Yeimy duce o viață liniștită. Însă eliberarea lui Charly din închisoare și revenirea unui dușman schimbă totul.

  12. Tear Along the Dotted Line (A se decupa pe linia punctată) – S1/ 17 noiembrie -> În timpul unei călătorii în afara orașului alături de prieteni, un desenator din Roma și conștiința lui, un tatu, reflectează asupra vieții și iubirii neîmpărtășite.

  13. Blown Away: Christmas (Suflă sticla cât e caldă: Ediție de Crăciun) – 19 noiembrie -> Cinci concurenți revin și umplu atelierul cu creații festive în acest concurs cu temă de sărbători. Miza constă în 10.000 de dolari și titlul de cel mai bun sticlar.

  14. Cowboy Bebop – S1/ 19 noiembrie -> Un grup pestriț de vânători de recompense urmărește cei mai periculoși infractori ai galaxiei. Ei salvează lumea… pentru o sumă potrivită. Un serial de acțiune.

  15. Hellbound (Sortiți infernului) – S1/ 19 noiembrie -> Ființe nepământene împart pedepse sângeroase și damnează oamenii, determinând apariția unui grup religios care răspândește teoria justiției divine.

  16. Reflection of You (În oglindă) – S1/ 19 noiembrie -> Viața fabuloasă a unei pictorițe de succes începe să se destrame când o fostă prietenă cu un viitor promițător revine în peisaj, însă e doar o umbră a ceea ce a fost.

  17. New World (Noua lume – Bun venit în paradis) – S1/ 10 noiembrie -> În acest reality-show cinci vedete fac strategii și se sabotează pentru a câștiga bani virtuali pe care îi vor încasa în ziua plecării de pe o insulă utopică.

  18. Masters of the Universe: Revelation (Stăpânii universului) – partea 2/ 23 noiembrie -> O bătălie groaznică destramă Eternia, iar Teela și un grup neobișnuit fac echipă pentru a salva universul. O continuare a serialului clasic din anii ‘80.

  19. Selling Sunset (Apusul e de vânzare) – S4/ 24 noiembrie -> Acest reality-show care prezintă elita agenților imobiliari din Los Angeles revine cu al patrulea sezon.

  20. True Story (Purul adevăr) – 24 noiembrie -> O oprire în turneu devine o chestiune de viață și de moarte pentru un comedian după ce urmările unei seri cu fratele lui amenință să distrugă tot ce a construit.

  21. F is for Family (F is for Family) – S5/ 25 noiembrie -> Această comedie animată vulgară și nostalgică revine cu un al cincilea sezon.

  22. Super Crooks (Superescrocii) – S1/ 25 noiembrie -> Johnny Bolt recrutează o trupă de răufăcători proscriși pentru un ultim jaf, ținta lor fiind un șef mafiot necruțător. Oare ce-ar putea merge greșit?

  23. Elves (Insula elfilor malefici) – S1/ 28 noiembrie -> Doi frați în vacanță pe o insulă izolată dau peste niște elfi. Însă aceștia nu construiesc jucării de Crăciun, ci sunt însetați de sânge și terorizează localnicii.
  24. School of Chocolate (Școala de ciocolată) – S1/ 26 noiembrie -> Renumitul ciocolatier Amaury Guichon îndrumă opt cofetari foarte talentați pentru a le perfecționa munca. Numai unul va câștiga o șansă de a-și schimba cariera.
  25. Light the Night (Scânteie în noapte) – S1/ 26 noiembrie -> În cartierul roșu din Taipeiul anilor ‘80, mama-san Rose și animatoarele dintr-un club de noapte popular se confruntă cu iubiri și necazuri.
 • Decoupled (Decuplați) – S1/ noiembrie -> Un scriitor mizantrop și soția lui, fondatoare a unei companii, se împart între divorțul iminent și absurditățile și bizareriile din cercul lor de oameni înstăriți.

Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 FILME Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 

 1. The Claus Family (O familie cu har) 1 noiembrie -> Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul.

 2. The Harder They Fall (Așa se întoarce roata) 3 noiembrie -> Proscrisul Nat Love vrea răzbunare și pornește călare împreună cu banda sa pentru a-l învinge pe Rufus Buck, un criminal nemilos ajutat recent să evadeze din închisoare.

 3. Love Hard (Aroma iubirii) – 5 noiembrie -> După ce-l întâlnește pe Făt-Frumos online, o scriitoare din Los Angeles zboară 5.000 de km să-i facă o surpriză de Crăciun, dar cea surprinsă va fi ea.

 4. Meenakshi Sundareshwar (Dragoste la distanță) – 5 noiembrie -> O ocazie profesională unică forțează un cuplu să trăiască separat și să gestioneze greutățile, poticnirile și situațiile comice care se nasc din căsnicia lor la distanță.

 5. We Couldn’t Become Adults (N-am putut să ne maturizăm) – 5 noiembrie -> O cerere de prietenie îl face pe un pierde-vară de patruzeci și ceva de ani să își amintească de fostele iubiri din anii ’90 și de visele și speranțele care s-au stins.

 6. Yara – 5 noiembrie -> O procuroare hotărâtă devine obsedată de cazul unei fete de 13 ani dispărute și nu se dă în lături de la absolut nimic pentru a afla adevărul. Bazat pe un caz real.

 7. Zero to Hero (Un erou neașteptat) – 5 noiembrie -> Bazat pe povestea adevărată a paralimpicului premiat So Wa-wai, care a reușit să-și depășească problemele personale și fizice cu ajutorul mamei lui.

 8. Passing (Mirajul identității ) – 10 noiembrie -> În New Yorkul anilor ’20, o femeie de culoare își vede lumea dată peste cap după ce în viața ei apare o fostă prietenă din copilărie care se dă drept albă.

 9. 7 Prisoners (Șapte prizonieri) – 11 noiembrie -> Un adolescent încearcă să scape din ghearele unui traficant de carne vie și e nevoit să aleagă între viața dusă conform codului său moral și lupta pentru supraviețuire.

 10. Red Notice – 12 noiembrie -> Interpolul emite o notificare roșie (un mandat pentru localizarea și arestarea celor mai căutați infractori din lume), iar cel mai bun expert în profilare de la FBI, John Hartley, trece la treabă. În căutările lui pe tot globul, se trezește în mijlocul unui jaf îndrăzneț și se vede forțat să-și unească forțele cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth, pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de opere de artă din lume, supranumit Nebunul.

 11. Lies and Deceit (Minciuni amenințătoare) – S1/ 15 noiembrie -> O profesoară de literatură își caută dreptatea împotriva unui chirurg despre care pretinde că ar fi violat-o, în vreme ce el neagă totul cu vehemență.

 12. Prayers for the Stolen (Rugăciuni pentru cele furate) – 17 noiembrie -> Într-o regiune de munte plină de maci din Mexic, trei fete își găsesc alinarea în prietenia dintre ele pentru a face față tragediilor cauzate de un cartel de droguri.

 13. The Princess Switch 3: Romancing the Star (Un schimb regal 3) – 18 noiembrie -> O relicvă neprețuită de Crăciun este furată, iar Margaret și Stacy, sosia ei, apelează la îndrăzneața Fiona, copia fidelă a lui Stacy, și la fermecătorul ei fost iubit.

 14. Dhamaka (Știri explozive) – 19 noiembrie -> Un fost prezentator de știri cinic primește un apel alarmant în timpul emisiunii sale radio, dar această ocazie de a-și reînvia cariera vine cu o problemă de conștiință.

 15. Love Me Instead (Fii tatăl meu) – 19 noiembrie -> Mehmet Ada Oztekin regizează această dramă de familie despre reîntâlnirea dulce-amară dintre tată și fiică.

 16. tick, tick…BOOM! – 19 noiembrie -> În pragul aniversării a 30 de ani, un compozitor talentat de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și presiunea de a crea ceva măreț, cât mai are timp.

 17. Outlaws (Proscrișii) – 22 noiembrie -> Un adolescent introvertit ajunge într-un grup de inadaptați și realizează în scurt timp că este depășit de situație.

 18. A Boy Called Christmas (Un băiat numit Crăciun) – 24 noiembrie -> Pornit într-o călătorie pentru a-și găsi tatăl și a aduce acasă darul speranței, neînfricatul Nikolas își întâlnește destinul într-un ținut magic, locuit de spiriduși.

 19. Bruised (Cicatrici) – 24 noiembrie -> O fostă vedetă MMA revine în cușcă și luptă pentru o ultimă șansă la izbăvire după ce fiul pe care l-a părăsit revine în viața ei. Protagonistă și regizoare: Halle Berry.

 20. Robin Robin (Gușă-roșie Robin) – 24 noiembrie -> În acest scurtmetraj stop-cadru, o pasăre crescută de șoricei se întreabă care e locul ei pe lume și pleacă într-o călătorie îndrăzneață pentru a-l descoperi.

 21. A Castle For Christmas (Un castel de Crăciun) – 26 noiembrie -> O scriitoare americană încearcă să cumpere un castel scoțian de la un duce morocănos care ezită să vândă, însă tranzacția vine cu unele surprize pentru cei doi.

 22. Green Snake (Șarpele verde) – 26 noiembrie -> O femeie merge până în pânzele albe pentru a-și salva sora. De la regizorul Amp Wong.

 23. Spoiled Brats (Odrasle răsfățate) – 26 noiembrie -> Trei surori răsfățate sunt forțate să își câștige existența după ce tatăl lor putred de bogat și bine intenționat pretinde că a pierdut totul pentru a le da o lecție.

 24. More the Merrier (Unde-s mulți, amorul crește) – 30 noiembrie -> O comedie despre descoperirea propriei sexualități, avându-l ca regizor și coscenarist pe Paco Caballero („Cites”).

 25. The Summit of the Gods (Pe culmea zeilor) – 30 noiembrie -> n această adaptare a unei serii manga bazate pe un roman din 1998, o cameră foto Kodak atrage un fotojurnalist într-o aventură pe Everest.

 • Happiness Ever After (Fericire până la adânci bătrâneți) – noiembrie -> Atunci când viața le ia prin surprindere, trei bune prietene cu o relație complexă se bazează una pe cealaltă, încercând să își croiască drumul către fericire.

Fallen Leaf on Apple iOS 14.6  DOCUMENTARE Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 

 1. Camp Confidential: America’s Secret Nazis (Lagărul secret: Naziști ascunși în America) – 2 noiembrie -> În acest scurt documentar de animație, veterani din al Doilea Război Mondial vorbesc despre tabăra americană secretă unde soldați evrei au interogat prizonieri naziști.

 2. Lords of Scam – 3 noiembrie 

 3. Catching Killers (Pe urmele criminalilor în serie) – 4 noiembrie -> Anchetatorii care au urmărit ucigași în serie infami dezvăluie detaliile tulburătoare și terifiante ale cazurilor pe care le-au instrumentat cu eforturi uriașe.

 4. A Cop Movie (Un film cu polițiști) – 5 noiembrie -> Acest documentar la limita dintre realitate și ficțiune explorează corupția din poliția mexicană prin experiențele a doi polițiști.

 5. Animal – 10 noiembrie -> Acest serial captivant urmărește cele mai maiestuoase creaturi ale lumii, surprinzând scene unice emoționante, dar și cumplite.

 6. Tiger King 2 – 17 noiembrie -> Nu crezi că ar putea exista mai multe răsturnări de situație în această poveste? Tiger King se întoarce cu un al doilea sezon care sapă mai departe misterele, nebunia și haosul care au captivat publicul din întreaga lume.

 7. Lead Me Home (Du-mă acasă) – 18 noiembrie -> În lupta pentru supraviețuire, persoanele fără adăpost din California au de suferit, pe măsură ce prețurile caselor cresc și lasă și mai mulți oameni pe stradă.

 8. The Mind, Explained (Mintea, pe înțelesul tuturor) – S2/ 19 noiembrie -> Mintea are capacități uluitoare, dar ne poate sabota cele mai bune intenții. Descoperă știința din spatele creativității, spălării pe creier și multe altele.

 9. Procession (Procesiunea) – 19 noiembrie -> Șase bărbați abuzați sexual în copilărie de membri ai clerului catolic își regăsesc puterea în crearea de scurtmetrajele inspirate de traumele lor.

 10. Reasonable Doubt: A Tale of Two Kidnappings (Până la proba contrarie: Povestea a două răpiri) – 23 noiembrie -> În acest serial documentar de la producătorii filmului „Presumed Guilty”, o simplă tamponare într-un orășel de provincie duce la o poveste tulburătoare despre nedreptate.

 11. Dig Deeper: The Disappearance of Birgit Meier (Dispariția lui Birgit Meier) – miniserie/ 26 noiembrie -> După dispariția lui Birgit Meier în 1989, pistele greșite ale poliției duc la tergiversarea cazului timp de ani de zile. Dar fratele ei nu renunță la căutarea adevărului.

 12. 14 Peaks: Nothing is Impossible (14 vârfuri: Nimic nu este imposibi) – 29 noiembrie -> Alpinistul Nims Purja conduce o trupă de șerpași pentru a escalada 14 vârfuri de peste 8.000 de metri în șapte luni, doborând astfel recordul anterior, de șapte ani.

Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 COMEDIE Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 

 1. Your Life Is a Joke (Viața ta e o glumă) – 9 noiembrie -> Comedianul Oliver Polak face cunoștință cu celebritățile în locurile lor preferate, înainte de a le persifla în numere de stand-up pline de bune intenții.

 2. Carlos Ballarta: False Prophet (Carlos Ballarta: Profetul mincinos) – 18 noiembrie -> Un spectacol de stand-up de la Carlos Ballarta, în limba spaniolă, urmează să fie lansat în 2021.

Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 COPII ȘI FAMILIE Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 

 1. Ridley Jones – S2/ 2 noiembrie -> Ridley își continuă aventurile alături de echipa sa curajoasă, își face noi prieteni, pleacă în misiuni și mai îndrăznețe și își caută Ochiul Busolă!

 2. A StoryBots Space Adventure – 9 noiembrie

 3. Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest (Johnny Test: Aventura culinară interdimensională) – 16 noiembrie -> Însoțește-i pe Johnny și Dukey într-o aventură interactivă legendară: găsirea fripturii perfecte… care i-ar putea salva de cina mizerabilă pregătită de tatăl lor.

 4. StoryBots: Laugh, Learn, Sing – 16 noiembrie -> Învață împreună cu Beep, Boop, Bing, Bang și Bo, care parcurg alfabetul muzical, de la antrenantul A, la mărinimosul M și tocmai până la Z!

 5. Dogs in Space (Ham-ham în spațiu) – S1/ 18 noiembrie -> În viitorul apropiat, savanții de pe Pământ trimit o armată de câini modificați genetic să exploreze galaxia în căutarea unei noi planete care să le devină casă.

 6. Waffles + Mochi’s Holiday Feast (Festinul de sărbători cu Gofre și Mochi) – 23 noiembrie -> Lumea se adună acasă la Gofre și Mochi, pentru un festin de Ghețuș, sărbătoarea de iarnă a păpușilor. Există o singură problemă: Ghețușul nu există!

 7. Charlie’s Colorforms City: Classic Tales with a Twist (Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Povești clasice fistichii) – S1/ 30 noiembrie -> Charlie schimbă poveștile clasice cu ajutorul figurilor geometrice și vrea să-l ajuți! Vizitează un salon de basm, un bal al sirenelor sau aventurează-te în spațiu!

 8. Charlie’s Colorforms City: Snowy Stories (Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Povești cu zăpadă) – S1/ 30 noiembrie -> Charlie și noul lui prieten, Yetilda D. Yeti, pornesc împreună într-o aventură amețitoare prin zăpadă.

 9. Charlie’s Colorforms City: The Lost Valentines Musical (Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Musicalul felicitărilor pierdute) – S1/ 30 noiembrie -> Charlie Cupidon încearcă să răspândească iubirea în Orașul formelor și al culorilor, în acest episod muzical special.

Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 

 1. Arcane – duminică/ 3 eps. (începând din 6 noiembrie) -> Arcane explorează echilibrul delicat dintre înstăritul oraș Piltover și lumea sordidă din Zaun. Tensiunile dintre cele două orașe ating cote maxime atunci când, în Piltover, este creat hextech, o tehnică ce permite oricui să controleze energia magică, iar în Zaun este creat un nou medicament, numit Sclipire, care transformă oamenii în monștri. Rivalitatea dintre cele două orașe dezbină familii și prieteni, Arcane aducând la viață relațiile care îi definesc pe unii dintre cei mai cunoscuți campioni din League of Legends, printre care Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce și Viktor. Bazat pe universul din spatele jocului League of Legends, acest serial animat explorează o lume complexă, cu decizii care țin de morală, animație uluitoare și povești pline de suspans.

 2. Riverdale – miercuri (începând din 17 noiembrie)

Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Fallen Leaf on Apple iOS 14.6 

 1. 30 years and 15 minutes 1 noiembrie
 2. Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu 1 noiembrie
 3. Box – 1 noiembrie
 4. Corpse Bride – 1 noiembrie
 5. Daddy’s Home – 1 noiembrie
 6. Daddy’s Home 2 – 1 noiembrie
 7. Dangerous Beauty 1 noiembrie
 8. Jack the Giant Slayer – 1 noiembrie
 9. L.A. Confidential – 1 noiembrie
 10. Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole 1 noiembrie
 11. Loving Vincent – 1 noiembrie
 12. McQueen – 1 noiembrie
 13. Nights in Rodanthe – 1 noiembrie
 14. Quod Erat Demonstrandum Q.E.D.  – 1 noiembrie
 15. The Exorcist – 1 noiembrie
 16. The Legend of Zorro – 1 noiembrie
 17. The Prestige – 1 noiembrie
 18. Transformers – 1 noiembrie
 19. Transformers: Dark of the Moon – 1 noiembrie
 20. Transformers: Revenge of the Fallen – 1 noiembrie
 21. Transformers: The Last Knight1 noiembrie
 22. Luce – 2 noiembrie
 23. Late Night – 7 noiembrie
 24. Mission Impossible: Ghost Protocol – 14 noiembrie
 25. Mission Impossible: Rogue Nation – 14 noiembrie
 26. Examen – 15 noiembrie
 27. By the Sea – 16 noiembrie
 28. Jason Bourne – 16 noiembrie
 29. Lucy – 16 noiembrie
 30. Madagascar – 16 noiembrie
 31. Nocturnal Animals – 16 noiembrie
 32. The Bourne Identity – 16 noiembrie
 33. The Bourne Legacy – 16 noiembrie
 34. The Bourne Supremacy – 16 noiembrie
 35. The Bourne Ultimatum – 16 noiembrie
 36. The Croods – 16 noiembrie
 37. Trolls – 16 noiembrie
 38. Dupa 40 de zile – 20 noiembrie
 39. Transformers: Age of Extinction – 20 noiembrie
 40. Jack Reacher – 22 noiembrie
 41. Jack Reacher: Never Go Back – 22 noiembrie
 42. Abominable – 24 noiembrie
 • Keeping Up with the Kardashians – S7 & S8/ 17 noiembrie
 • Trolls: The Beat Goes On! – S5-8/ 22 noiembrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s