Casting news: reuniune ”9 to 5”, nume noi în How I Met Your Father

Grace and Frankie

Mult-așteptata reuniune 9 to 5 va avea loc cu ocazia ultimului sezon al comediei Grace and Frankie. Netflix a anunțat că Dolly Parton va fi guest star în cel de-al șaptelea și ultimul sezon al serialului, reunindu-se cu fostele sale colege de distribuție, Lily Tomlin și Jane Fonda.

Pentru moment, nu se cunosc mai multe detalii privind personajul lui Parton. Cele trei actrițe au interpretat rolurile principale în filmul 9 to 5, lansat în 1980, care spune povestea lui Doralee, Judy și Violet, trei femei din clasa muncitoare care se decid să găsească moduri diverse în care pot să se răzbune pe șeful lor misogin. Filmul a adunat peste 100 milioane USD la box office și a prin atât de bine la public, încât a dat naștere unui sitcom la ABC, doi ani mai târziu, însă cu alte nume în distribuție. Serialul a fost difuzat timp de trei sezoane pe postul-mamă, ulterior cu încă două sezoane licențiate la diferite posturi. În 2009, 9 to 5 s-a mutat și pe scenă, sub forma unui musical pe Broadway.

Filmările pentru ultimul sezon al comediei Grace and Frankie s-au încheiat recent, fiind compus din 16 episoade.

How I Met Your Father

Kim Cattral nu va face parte din distribuția sequel-ului Sex and the City, And Just Like That…, însă se alătură echipei unui alt spin-off, How I Met Your Father, în producție la Hulu.

Fosta actriță ce i-a dat viață Samanthei Jones va fi versiunea din viitor a personajului lui Hilary Duff, Sophie, care îi povestește fiului său cum l-a cunoscut pe tatăl lui, în mod similar cum Ted Mosby a făcut-o în serialul original.

Cattral a mai putut fi urmărită recent pe micul ecran în Filthy Rich și Tell Me a Story. Aceasta a jucat în toate cele 94 de episoade plus cele două filme Sex and the City, dar va lipsi din viitorul sequel, cu premiera în luna decembrie a acestui an, pe platforma HBO Max.

Surse: 1, 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s