Comunicat de presă: noutățile lunii decembrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în decembrie?

Christmas Tree on Apple  SERIALE Christmas Tree on Apple

 1. Lost in Space (Pierduți în spațiu) – S3/ 1 decembrie -> Într-un ultim sezon epic, instinctul de supraviețuire al familiei Robinson se activează la maximum în graba de a apăra Alpha Centauri de o invazie a roboților.

 2. JoJo’s Bizarre Adventure: STONE OCEAN – S1/ 1 decembrie -> Moștenirea familiei Joestar continuă cu Jolyne care, alături de prietenii ei, înfruntă noi stăpâni de Spectre în spatele gratiilor de la închisoarea Green Dolphin Street.

 3. Coyotes (Coioții) – S1/ 2 decembrie -> Membrii unui grup unit de excursioniști găsesc diamante în pădure. Ceea ce urmează este un haos nebun care le testează prietenia și le pune viețile în pericol.

 4. La Casa de Papel– partea 5B/ 3 decembrie -> Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

 5. Coming Out Colton – S1/ 3 decembrie -> Fost jucător în NFL și vedetă a serialului reality „Burlacul”, Colton Underwood pornește în călătoria vieții lui ca proaspăt membru declarat al comunității LGBTQ.

 6. Bonus Family (Familie bonus) – S4/ 9 decembrie -> Un incendiu în bucătărie, o înfruntare în sala de clasă și un apel de la spital declanșează o serie de răfuieli în familie și diverse crize în cadrul relațiilor.
 7. Aranyak (Tainele pădurii) – S1/ 10 decembrie -> După o crimă incredibilă, doi polițiști foarte diferiți analizează o rețea de suspecți, scoțând la iveală jocuri politice, interese personale și mituri străvechi.

 8. How To Ruin Christmas: The Funeral (Cum să distrugi Crăciunul: Înmormântarea) – S1/ 10 decembrie -> La un an de la dezastruosul Crăciun precedent, Tumi se trezește în mijlocul unei noi crize în familie, de această dată provocată de un deces neașteptat.

 9. Saturday Morning All Star Hits! – S1/ 10 decembrie -> Stângaci în mod voit și ușor stânjenitor, acest serial de animație pentru adulți e o parodie subtilă la adresa desenelor animate difuzate sâmbăta dimineața, în anii ’80.

 10. Twentysomethings: Austin (Frumusețea nebună a tinereții) – S1/ 10 decembrie -> În acest reality-show despre maturizare filmat în Austin, Texas, tineri de 20 și ceva de ani au parte de iubiri și prietenii și pornesc în aventura vieții.

 11. Inspector Koo (Inspectoarea Koo) – S1/ 11 decembrie -> O fostă polițistă retrasă revine la lucru ca investigatoare de asigurări, căutând indicii în locurile crimelor aranjate de un ucigaș în serie aflat chiar sub ochii lor.

 12. The Hungry and the Hairy (Mâncăciosul și bărbosul) – S1/ 11 decembrie -> Rain și Ro Hong-chul se relaxează într-o călătorie de vis cu motocicletele, în care se bucură de mâncăruri delicioase și peisaje spectaculoase din Coreea.

 13. The Future Diary (Scenariul viitorului) – S1/ 14 decembrie -> În acest reality-show, doi necunoscuți se întâlnesc și primesc un jurnal cu scenariul propriei lor povești de iubire. Vom vedea înfiripându-se o dragoste adevărată.

 14. Elite Short Stories: Phillipe Caye Felipe (Elita – Scurte povestiri: Phillipe, Caye și Felipe)15 decembrie -> Chiar când Cayetana încearcă să-l uite pe fostul ei prieten refugiindu-se în relația cu noul ei prieten, Felipe, prințul reapare în viața ei.

 15. Selling Tampa (Tampa e de vânzare) – S1/ 15 decembrie -> Agentele de la Allure Realty, o firmă deținută în exclusivitate de femei de culoare, îmbină utilul cu plăcutul și domină piața imobiliară de lux din Tampa.

 16. Aggretsuko – S4/ 16 decembrie -> Când noul președinte al companiei duce totul într-un punct-limită, Retsuko se chinuie din răsputeri să-l împiedice pe Haida să facă cea mai mare greșeală din viața lui.

 17. The Witcher – S2/ 17 decembrie -> Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos: de propria ei putere misterioasă.

 18. What Happened in Oslo (Ce s-a întâmplat la Oslo?) – S1/ 19 decembrie -> Acțiunea din acest thriller este plasată în perioada încheierii Acordurilor de la Oslo din 1993 și se învârte în jurul unei crime înfiorătoare cu ramificații extinse.

 19. Elite Short Stories: Samuel Omar (Elita – Scurte povestiri: Samuel și Omar) – 20 decembrie -> Samuel e în pericol să fie evacuat din casa părintească, iar Omar îi face o propunere interesantă pentru a strânge bani.

 20. Emily in Paris (Emily în Paris) – S2/ 22 decembrie -> Și mai multă distracție, modă și tot felul de gafe. Emily își găsește locul la Paris, dar urmările unei nopți fierbinți i-ar putea aduce necazuri.
 21. Elite Short Stories: Patrick (Elita – Scurte povestiri: Patrick) – 23 decembrie -> Călătoria lui Patrick la cabana din pădure în perioada Crăciunului are urmări neașteptate, dar semnificative.

 22. The Silent Sea (Marea Liniștii) – S1/ 24 decembrie -> Aflați într-o periculoasă misiune de 24 de ore pe Lună, mai mulți exploratori au de recuperat niște mostre dintr-o stație de cercetare abandonată, dar plină de secrete.

 23. Anxious People (Oameni anxioși) – miniserie/ 29 decembrie -> Un jefuitor de bănci ratat se baricadează într-o locuință împreună cu un agent imobiliar, doi dependenți de produse IKEA, o gravidă, un milionar sinucigaș și un iepure.

 24. Café con aroma de mujer – 29 decembrie -> Acest remake al telenovelei clasice spune povestea de dragoste dintre culegătoarea de cafea Gaviota și Sebastián, un descendent al aristocrației din industria cafelei.

 25. Kitz – S1/ 30 decembrie -> Căutând să se răzbune pe cea pe care o consideră vinovată de moartea fratelui ei, o chelneriță de 19 ani se infiltrează în lumea strălucitoare a unor adolescenți bogați.

 26. Cobra Kai – S4/ 31 decembrie -> La zeci de ani după turneul de karate care le-a schimbat viețile, rivalitatea dintre Johnny și Daniel se reaprinde în această continuare a filmelor „Karate Kid”.

 27. Stay Close (Aproape de mine) – S1/ 31 decembrie -> Un nou serial polițist marca Harlan Coben, plin de intrigi, drame siropoase și secrete dezvăluite.

 28. Queer Eye – S6/ 31 decembrie -> Acest serial SF distins cu premiul Emmy revine cu un al șaselea sezon.

 • Decoupled (Iadul celor singuri) – S1/ decembrie -> Un scriitor mizantrop și soția sa antreprenoare încearcă să împace divorțul lor iminent cu absurditățile și neplăcerile vieții din lumea lor prosperă.

 • Single’s Inferno (Iadul celor singuri) – S1/ decembrie -> Dornici de flirturi, oameni fără obligații caută dragostea pe o insulă pustie de unde pot scăpa numai în cuplu și doar pentru seri romantice în paradis.

Christmas Tree on Apple FILME Christmas Tree on Apple

 1. The Power of the Dog (În ghearele câinilor) – 1 decembrie -> Un fermier tiranic, dar charismatic, duce un război de intimidare împotriva soției fratelui său și a fiului ei adolescent, până când ies la iveală secrete demult ascunse.

 2. Single All The Way (O, băiat frumos!) – 2 decembrie -> Peter îi cere celui mai bun prieten să se dea drept iubitul lui în vizita de Crăciun la părinți, dar planul și sentimentele lor se schimbă când aceștia fac pe pețitorii.

 3. The Whole Truth (Groapa adevărului) – După ce doi frați descoperă o gaură misterioasă în peretele casei bunicilor, o serie de incidente îngrozitoare scot la iveală secrete sinistre despre familia lor.
 4. Cobalt Blue (Albastru cobalt) – 3 decembrie -> Un scriitor aspirant și sora lui nonconformistă se îndrăgostesc de chiriașa lor enigmatică, iar ceea ce urmează zguduie din temelii familia lor tradițională.

 5. Mixtape (Caseta cu amintiri) –  3 decembrie -> În 1999, Beverly, care are 12 ani, descoperă o compilație pe o casetă stricată creată de părinții ei și pornește în căutarea melodiilor ca să afle mai multe despre ei.

 6. David and the Elves (David și elfii) – 6 decembrie -> Un elf istovit și suprasolicitat fuge în lumea reală unde încearcă să descopere magia Crăciunului cu ajutorul unui băiețel cu care se împrietenește.

 7. Asakusa Kid (Puștiul din Asakusa) – 9 decembrie -> Takeshi Kitano și-a început cariera în ucenicia legendarului comedian Fukami din Asakusa, dar pe măsură ce popularitatea lui crește, cea a mentorului său este în declin.

 8. Anonymously Yours (Anonima) – 10 decembrie -> După ce un SMS trimis din întâmplare duce la o amiciție digitală, Vale și Alex se îndrăgostesc unul de altul fără să realizeze că s-au cunoscut în viața reală.

 9. Two (Simetrie) – 10 decembrie -> Doi străini descoperă când se trezesc că abdomenele lor au fost cusute la un loc și sunt și mai șocați când află cine este în spatele calvarului lor îngrozitor.

 10. The Unforgivable (De neiertat) – 10 decembrie -> O fostă deținută condamnată pentru crimă se întoarce în societatea care nu-i iartă trecutul și își caută sora mai mică, pe care a fost nevoită să o lase în urmă.

 11. Still Out of My League (Și mai și) – 10 decembrie -> După ce se desparte de bărbatul iubit, Marta se îndrăgostește de un artist. Însă această femeie bolnavă și prietenii ei au parte de tot felul de întorsături de situație.

 12. The Hand of God – 15 decembrie -> La Napoli, în anii ’80, Fabietto, un tânăr îndrăgostit de fotbal, are parte de o tragedie în familie care îi marchează viitorul nesigur, dar promițător în cinematografie.

 13. A California Christmas: City Lights (Crăciun în California: Luminile orașului) – 16 decembrie -> După un an de relație și aproape gata de nuntă, Callie și Joseph sunt nevoiți să părăsească ferma pentru a rezolva niște chestiuni de familie în San Francisco.

 14. A Naija Christmas (Un Crăciun nigerian) – 16 decembrie -> Dorința de Crăciun a unei mame și marele premiu legat de aceasta declanșează o competiție acerbă între fiii ei.

 15. Grumpy Christmas (Un Crăciun nu prea fericit) – 21 decembrie -> Excursia la plajă a familiei o ia razna atunci când Servando și Alicia, încăpățânata mătușă a Almei, intră într-o competiție teribilă pentru a controla Crăciunul.

 16. Don’t Look Up – 24 decembrie -> Kate Dibiasky, o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy, fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe, Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei președinte Orlean și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason, până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie și Jack. La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

 17. 1000 Miles from Christmas (La 1000 de kilometri de Crăciun) – 24 decembrie -> Aventură de Crăciun, comedie romantică și povestea unui bărbat trecut de 30 de ani care învață, cam fără tragere de inimă, să se lase purtat de spiritul Crăciunului.

 18. Minnal Murali – 24 decembrie -> După ce e lovit de fulger, un croitor dobândește puteri speciale, dar trebuie să înfrângă un dușman neașteptat pentru a deveni supereroul de care are nevoie orașul său.

 19. STAND BY ME Doraemon 2 (Rămâi cu mine, Doraemon 2) – 24 decembrie -> Nobita călătorește în viitor ca să i-o prezinte bunicii pe mireasa sa, dar Nobita-adultul fuge de la propria nuntă. Oare va putea el să fie un bun soț pentru Shizuka?

 20. Vicky and Her Mystery (Mister) – 24 decembrie -> După moartea mamei, o fată se stabilește împreună cu tatăl ei în sălbaticul Cantal. Oare va reuși o creatură specială să-i vindece sufletul? Bazat pe o poveste adevărată.

 21. Lulli – 26 decembrie -> După ce se electrocutează la un tomograf, o studentă tânără și ambițioasă începe să audă gândurile celorlalți. Cu Larissa Manoela.

 22. Hilda and the Mountain King (Hilda și Regele Muntelui) – 30 decembrie -> Trezindu-se în trupul unui troll, Hilda trebuie să-și folosească toate resursele pentru a se întoarce acasă, pentru a redeveni om și pentru a salva orașul Trolberg.

 23. Seal Team (Focile în acțiune) – 31 decembrie -> Quinn, un pui de focă neînfricat, recrutează o echipă de personaje pestrițe pentru a-i înfrunta pe rechinii fără scrupule și pentru a redobândi controlul asupra apelor.

 24. The Lost Daughter (Fiica ascunsă) – 31 decembrie -> Vacanța liniștită la mare a unei femei ia o turnură tulburătoare după ce obsesia ei pentru o tânără mamă cazată într-o vilă din apropiere îi trezește amintiri.

Christmas Tree on Apple DOCUMENTARE Christmas Tree on Apple

 1. Voir (Voir: Rolul filmului în cultura contemporană) – 6 decembrie -> O colecție de eseuri vizuale în care iubitorii de film analizează evenimentele cinematografice care i-au înfiorat, uluit, provocat și schimbat pe viață.

 2. The Family That Sings Together: The Camargos (Familia Camargo: Muzica ne unește) – 9 decembrie -> În acest reality-show intim, Zezé Di Camargo și Wanessa, fiica sa, sunt înconjurați de prieteni, petrec timp împreună și colaborează din punct de vedere creativ.

 3. Puff: Wonders of the Reef (Minunile recifului) – 16 decembrie -> În timp ce își caută un cămin în Marea Barieră de Corali, un pește-balon prietenos călătorește printr-o uimitoare lume microscopică, plină de creaturi fantastice.

 4. Stories of a Generation – with Pope Francis (Poveștile unei generații cu papa Francisc) – 25 decembrie -> Oameni mai mult sau mai puțin cunoscuți, de peste 70 de ani, din întreaga lume, printre care și Papa Francisc, împărtășesc unor tineri cineaști povești din viața lor.

 5. Crime Scene: The Times Square Killer (Locul crimei: Ucigașul din Times Square) – 29 decembrie -> Un nou sezon al unui serial documentar în care crime din zilele noastre devin motive ale unor incursiuni tulburătoare în diverse locații bântuite.

Christmas Tree on Apple  COMEDIE Christmas Tree on Apple

 1. Nicole Byer: BBW (Big Beautiful Weirdo) – 7 decembrie -> Un nou program special cu Nicole Byer.

 2. Carolin Kebekus: The Last Christmas Special (Carolin Kebekus: Ultimul program special de Crăciun) – 8 decembrie -> Carolin Kebekus expune bătăile de cap din perioada Crăciunului, de la mahmureli oribile până la agonia calendarelor de advent sau la disparitatea cadourilor între sexe.

 3. Russell Howard: Lubricant (Russell Howard: Lubrifiant) – 14 decembrie -> După o amânare, Russel Howard revine cu un spectacol în două părți și cu voie bună, pentru a discuta despre viața lui pe timp de carantină.

 4. Jim Gaffigan: Comedy Monster – 21 decembrie -> Celebrul comedian Jim Gaffigan analizează nebunia din 2021 și spune ce gândește despre fanfare, miliardarii care călătoresc în spațiu și multe altele.

 5. Jimmy Carr: His Dark Material (Jimmy Carr: Materialul întunecat) – 25 decembrie -> În acest program special de stand-up sec, inteligent și plin de „glume care omoară cariere”, Jimmy Carr găsește câte ceva amuzant până și în cele mai întunecate locuri.

Christmas Tree on Apple  COPII ȘI FAMILIE Christmas Tree on Apple

 1. Kayko and Kokosh (Kajko și Kokosz) – S1/ 1 decembrie -> Doi războinici slavoni fac tot ce pot pentru a apăra satul Mirmilești de ordinul malefic al Cavalerilor Coțcari.

 2. Kayko and Kokosh (Kajko și Kokosz) – S2/ 1 decembrie -> De la o vacanță all-inclusive la o petrecere cu ocazia împlinirii a 16 ani, Kajko și Kokosh continuă să aibă parte de tot felul de peripeții.

 3. Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World: Tabăra cretacică) – S4/ 3 decembrie -> Cei din tabără lasă în urmă insula Nublar, dar naufragiază într-un loc ciudat, care este plin de pericole și secrete extrem de bine păzite.

 4. Centaurworld (Centauria) – S2 -> Cal încearcă să-și clădească o armată pentru a-l înfrânge pe Regele Nicăieri. Nu va fi deloc ușor, dar are trupa de partea ei și Călăreț o așteaptă acasă.

 5. Go Dog Go (Hai, cuțu, hai!) – S2/ 7 decembrie -> În acest sezon, aventuroșii cățeluși Tag și Lăbuș explorează tot, de la locuri fascinante din Dogia, până la luminile strălucitoare din Ham York City!

 6. Back to the Outback (Destinația: acasă!) – 10 decembrie -> Chiar dacă pot părea periculoase, aceste creaturi neînțelese au suflete de aur și caută să scape din captivitate din dorința de a-și găsi un cămin.

 7. Fast & Furious Spy Racers: Homecoming (Furios și iute: Cursa spionilor: Întoarcerea acasă) – S6/ 17 decembrie -> Ultimul sezon îi poartă pe membrii echipei Cursa spionilor prin întreaga lume, din Alpi la Arctic și înapoi în L.A., într-o confruntare cu cel mai de temut adversar.

 8. Word Party Presents: Math! (Bucuria cuvintelor: Matematica!) – S1/ 28 decembrie -> Animăluțele Franny, Bailey, Kip, Lulu și Tilly numără, compară forme și găsesc modele, în timp ce folosesc matematica și cântă cântece pentru a rezolva probleme.

Christmas Tree on Apple EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Christmas Tree on Apple

 1. The Blacklist – S9/ vineri (începând cu 10 decembrie)

 2. The Flash – S8
 3. Riverdale – S6

Christmas Tree on Apple  FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Christmas Tree on Apple

 1. Battle: Los Angeles – 1 decembrie
 2. Black and Blue – 1 decembrie
 3. Captain Phillips – 1 decembrie
 4. Doctor Zhivago – 1 decembrie
 5. Ironbark – 1 decembrie
 6. National Lampoon’s Christmas Vacation – 1 decembrie
 7. September 11 – 1 decembrie
 8. Spider-Man: Into the Spider-Verse – 1 decembrie
 9. Teenage Mutant Ninja Turtles 2 – 1 decembrie
 10. The Karate Kid Part III – 1 decembrie
 11. The Pelican Brief – 1 decembrie
 12. Wedding Crashers – 1 decembrie
 13. World War Z – 1 decembrie
 14. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation – 12 decembrie
 15. The Lighthouse – 18 decembrie
 16. Inve$titorii – 22 decembrie
 17. Zombieland: Double Tap – 22 decembrie
 • Superstore – S6/ 15 decembrie (sezon final)
 • Titans (Supereroi în devenire) – S3/ 8 decembrie -> Încercând să rămână uniți, Titanii sunt terorizați de Gluga roșie, o nouă și misterioasă amenințare care caută să distrugă definitiv orașul Gotham

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

One thought on “Comunicat de presă: noutățile lunii decembrie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s