Premierele lunii la TV: decembrie 2021

Cu bune, cu rele, cu surprize sau nu, iată că am ajuns și la finalul acestui an. Înainte de a începe tradiția publicării topurilor și a clasamentelor anuale, ne-a mai rămas o ultimă serie de premiere de anunțat, mai exact noutățile cu care televiziunile și platformele de streaming speră să ne încânte în vacanța de sărbători. După cum v-am obișnuit, o parte din aceste titluri sunt disponibile și la noi, pe când altele doar peste ocean. Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon:, respectiv premiere de serial. Materialul urmează a fi actualizat cu descrierea titlurilor noi.


Premiere sezon nou:
1.12: Lost in Space* – S3 Christmas Tree on Samsung Zoey’s Extraordinary Christmas – episod special Christmas Tree on Samsung It’s Always Sunny in Philadelphia – S15
3.12: Alex Rider – S2
10.12: The Expanse* – S6
15.12: Special de sărbători NBC – Young Rock, Kenan, Mr. Mayor
17.12: The Witcher – S2
20.12: Dynasty – S5
22.12: Emily in Paris – S2
26.12: Claws* – S4
31.12: Cobra Kai – S4


Premiere seriale noi:
3.12: Harlem (Amazon, sezon complet)
7.12: Abbott Elementary (ABC)
9.12: And Just Like That (HBO Max, 2 eps.)
13.12: American Auto (NBC)
14.12: Grand Crew (NBC)
16.12: Station Eleven (HBO Max) Christmas Tree on Samsung Firebite (AMC+) Christmas Tree on Samsung MacGruber (Peacock)
17.12: With Love (Amazon, sezon complet)
19.12: 1883 (Paramount+)
29.12: The Book of Boba Fett (Disney+)

👉 Lista completă cu titluri Netflix – decembrie 2021 (aici)

*ultimele episoade/ sezon final

                              Christmas Tree on Samsung Christmas Tree on Samsung Christmas Tree on Samsung Christmas Tree on Samsung Christmas Tree on Samsung

Christmas Tree on Samsung Harlem (Amazon): Creată, scrisă și produsă de Oliver, Harlem este o comedie care spune povestea a patru femei de culoare, prietene încă din zilele lor de facultate la NYU, abordând teme precum sexul, relațiile și lupta pentru îndeplinirea visurilor.

Christmas Tree on Samsung Abbott Elementary (ABC): În Abbott Elementary, un grup de profesori dedicați și cu patos – și un director oarecum indiferent – sunt aduși laolaltă într-o școală publică din Philadelphia unde, deși toate sunt împotriva lor, acești sunt hotărâți să își sprijine elevii să reușească în viață. Deși acești bugetari extraordinari sunt depășiți numeric și financiar, își iubesc meseria – chiar dacă nu adoră atitudinea indiferentă a districtului referitoare la educarea copiilor.

Christmas Tree on Samsung  And Just Like That (HBO Max): And Just Like That… le aduce din nou laolaltă pe Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, cele trei reluându-și rolurile din serialul original, difuzat între 1998 și 2004 la HBO. Dacă producția originală ni le-a arătat pe acestea cum făceau față complicatei vârste de 30 de ani, acum vom vedea cum se descurcă acestea cu și mai complicata vârstă de 50 de ani. Din distribuția originală, vor mai reveni și David Eigenberg, Evan Handler, Mario Cantone, precum și regretatul Willie Garson.

Christmas Tree on Samsung  American Auto (NBC): American Auto ne duce în Detroit pentru a spune povestea unei mari companii din industria auto americană, condusă de un grup de directori care se zbat să redescopere identitatea companiei într-o industrie în permanentă schimbare.

Christmas Tree on Samsung Firebite (AMC+): Firebite este un serial fantasy ce spune povestea a doi vânători indigeno-australieni, Tyson și Shanika, în misiunea lor de înfrunta ultima colonie de vampiri din centrul deșertului sudic australian. Serialul este compus din opt episoade de câte o oră fiecare, cu premiera în această iarnă pe platforma AMC+.

Christmas Tree on Samsung MacGruber (Peacock): După ce zace în închisoare pentru mai bine de un deceniu, eroul superm al Americii și mult prea patriotul MacGruber cunoaște din nou libertatea și își propune să se răzbune pe un răufăcător misterios din trecutul său – comandantul brigadier Enos Queeth. Deși toată lumea este împotriva lui, MacGruber trebuie să își refacă vechea echipă – Vicki St. Elmo și Dixon Piper – pentru a îvinge forțele răului. Seria de acțiune-comedie, însumând opt episoade, este adaptarea sketch-ului lui Will Forte din cadrul Saturday Night Live, MacGyver, precum și a filmului din 2010.

Christmas Tree on Samsung With Love (Amazon): Creat și scris de Calderón Kellett, With Love spune povestea fraților Diaz, Lily și Jorge, care pornesc într-o misiune ca să descopere dragostea și un țel în viață. Aceștia se intersectează cu persoane care aparent nu au nicio legătură una cu cealaltă, în perioada cea mai încărcată a anului – sărbătorile de iarnă.

Christmas Tree on Samsung 1883 (Paramount+): Prequel Yellowstone, 1883 pune în centru familia Dutton, în timp ce călătoresc prin Great Plains către ultimul bastion al Americii neîmblânzite. Serialul este o poveste desăvârștiă a expansiunii vestului, precum și un studiu intens asupra unei familii care pleacă dintr-un mediu sărac pentru un viitor mai bun pe tărâmul făgăduinței – Montana. 

Christmas Tree on Samsung The Book of Boba Fett (Disney+): The Book of Boba Fett — cu premiera pe 29.12 — va spune povestea legendarului vânător de recompense Boba Fett și a mercenarei Fennec Shand, în timp ce călătoresc prin dedesubturile galaxiei, până când se întorc pe tărâmurile nisipoase ale Tatooine, cu scopul de a-și recâștiga teritoriile stăpânite în trecut de Jabba the Hutt și gruparea sa criminală.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s