Anne Rice’s Mayfair Witches, al doilea serial din universul Anne Rice, în lucru la AMC

Epoca vampirilor și vrăjitorilor de pe micul ecran încă este departe de final. AMC a dat undă verde unui nou proiect, Anne Rice’s Mayfair Witches, având la bază trilogia Lives of the Mayfair Witches. Seria spune povestea unei familii de vrăjitori ale căror destine au fost ghidate de generații de un spirit pe numele de Lasher. Trilogia cuprinde titlurile The Witching Hour, Lasher și Taltos.

Este al doilea proiect al postului AMC, parte a universului Anne Rice, după Interview with the Vampire, cu premiera programată la finele anului 2022. Proiectul nou va fi compus din 8 episoade.

Despre proiect, producătorii au declarat: „Lumea vrăjitoarelor ne-a fascinat și înspăimântat de secole și, totuși, viziunea particulară a lui Anne Rice asupra vrăjitoarelor a explorat ceva cu totul nou – femei puternice și adesea brutale, mereu angajate în a submina structurile noastre actuale de putere. Suntem încântați să ne alăturăm partenerilor noștri AMC și Gran Via Productions pentru a face ca această lume misterioasă și provocatoare să prindă viață.”

AMC a achiziționat în 2020 drepturile de ecranizare a tuturor operelor lui Rice, cuprinzând 18 titluri, inclusiv seriile Vampire Chronicles și Mayfair Witches. Mark Johnson se va ocupa de producția tuturor titlurilor care vor fi în portofoliul AMC Studios, difuzate de postul AMC și pe platforma de streaming AMC+. Toate producțiile vor fi conectate între ele, ajugând la un univers comun Anne Rice.

Mayfair Witches se alătură grilei din 2022 a postului, anunțând un an aglomerat pentru AMC, cu ultimele sezoane la patru din cele mai cunoscute seriale ale lor, The Walking Dead, Killing Eve, Better Call Saul și Kevin Can F**k Himself. Președintele AMC Networks a declarat că va fi cel mai bogat an din punct de vedere al conținutului original.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s