Comunicat de presă: noutățile lunii ianuarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în ianuarie?

❄️ SERIALE ❄️

 1. The Hook Up Plan (Dragoste de ocazie) – S3/ 1 ianuarie -> Elsa, Charlotte și Milou își văd prietenia zdruncinată de o iubire secretă și se confruntă fiecare cu provocări năucitoare și decizii de viață importante. 
 2. Rebelde – S1/ 5 ianuarie -> Bun venit la EWS, renumita școală cu internat, la care dificilul drum către celebritate nu este pentru cei slabi de înger. Rebelii este un reboot al îndrăgitei telenovele cu și pentru adolescenți din care, la începutul anilor 2000, au derivat mai multe telenovele în Argentina și Mexic. Rebelii este regizat de Santiago Limón și Yibran Asaud, iar acțiunea se desfășoară pe culoarele din Elite Way School, care găzduiește o nouă generație de elevi și noi povești și personaje, cărora li se alătură și unele mai vechi, pe care, cu siguranță, fanii le vor recunoaște. De-a lungul a opt episoade, Rebelii urmărește un grup de elevi care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a ieși învingători în Bătălia trupelor de la EWS, cel mai important concurs muzical pe care trebuie să-l câștige pentru a-și începe cu succes cariera muzicală. Între ei se nasc iubiri și prietenii, în timp ce o misterioasă societate secretă le umbrește visul de a deveni următoarea mare vedetă.

 3. The Club (Clubul Istanbul) – S2/ 6 ianuarie -> Sursa vinovăției Matildei iese la lumină atunci când revine un personaj din trecutul ei. Raşel și İsmet ajung în impas. Violența mocnește în Istanbul.

 4. Hype House – S1/ 7 ianuarie -> O incursiune revelatoare în viețile celor mai mari vedete de pe rețelele de socializare.

 5. Undercover (Fabrica de extaz) – S3/ 10 ianuarie -> Sperând să își schimbe viața, Bob acceptă o misiune periculoasă sub acoperire pentru a descoperi un turnător din poliție, dar se va reîntâlni cu Ferry Bouman.
 6. The Journalist (Jurnalista) – S1/ 13 ianuarie -> În acest serial bazat pe blockbusterul cu același nume, o jurnalistă cunoscută pentru nonconformism în lumea știrilor urmărește adevărul cu orice preț.

 7. After Life (Viața de apoi) – S3/ 14 ianuarie -> Deși Tony nu mai are aceeași atitudine agresivă și ursuză față de viață, se luptă în continuare să umple golul lăsat în urmă de pierderea soției.

 8. Archive 81 (Arhiva 81) – S1/ 14 ianuarie -> Un arhivist angajat să restaureze o colecție de casete reconstruiește munca unei producătoare de film și investigația acesteia privind un cult periculos.

 9. The House (O casă și câțiva locatari) – S1/ 14 ianuarie -> Această antologie de comedie neagră excentrică este regizată de talente de top în animația stop-cadru independentă.

 10. DOTA: Dragon’s Blood (DOTA: Sângele dragonului) – Cartea 2/ 18 ianuarie -> Revoltele se ține lanț, ordinea se destramă, iar toți eroii trebuie să răspundă chemării la luptă contra forțelor care vor să arunce lumea în întunericul cel mai negru.

 11. El marginal – S4/ 19 ianuarie -> Serialul dur de acțiune revine cu un al patrulea sezon.

 12. Too Hot to Handle (Atenție, frige!) – S3/ 19 ianuarie -> Pe o coastă paradisiacă, tineri superbi se întâlnesc și se cunosc. Problema e că trebuie să se abțină de la sex dacă vor să câștige premiul de 100.000 de dolari.

 13. Ozark – S4A/ 21 ianuarie -> Ozark este o dramă captivantă cu acțiunea plasată în prezent și urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.

 14. Summer Heat (Sezonul estival) – S1/ 21 ianuarie -> În căutarea unui nou început, un grup de tineri adulți trăiesc o vară de neuitat, lucrând la un complex turistic pe o insulă plină de soare, surfing și secrete.

 15. The Sinner – S4/ 26 ianuarie -> Acest thriller în serial nominalizat la Globul de Aur revine cu un nou sezon.

 16. Chosen (Sortită) – S1/ 27 ianuarie -> Lumea unei adolescente este dată peste cap atunci când aceasta descoperă ce ascunde cu adevărat orășelul său liniștit din Danemarca. De la creatorii „The Rain”.

 17. Framed! A Sicilian Murder Mystery (E o înscenare!) – S1/ 27 ianuarie -> Doi tehnicieni TV ghinioniști se trezesc la locul unei crime. Fiecare măsură pe care o iau pentru a nu deveni suspecți le aduce probleme și mai mari.

 18. Feria: The Darkest Light (Feria: Cea mai întunecată lumină) – S1/ 28 ianuarie -> La jumătatea anilor ’90, în Andaluzia, două surori caută adevărul atunci când părinții lor dispăruți sunt acuzați de uciderea a 23 de persoane într-un ritual ocult.

 19. Getting Curious with Jonathan Van Ness – S1/ 28 ianuarie -> Un nou serial de la Jonathan Van Ness, inspirat de podcastul lui de succes și de turneul de stand-up.

 20. In From the Cold (În slujba trecutului) – S1/ 28 ianuarie -> O femeie trebuie să aleagă între a-și pune familia în pericol și a-și relua trecutul de spion rus cu abilități speciale obținute prin bioinginerie.

 21. The Orbital Children (Copiii de pe orbită) – S1/ 28 ianuarie -> În 2045, doi copii născuți pe Lună și trei copii de pe Pământ încearcă să supraviețuiască după ce un accident pe stația lor orbitală îi lasă izolați.

 22. The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window (Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră) – S1/ 28 ianuarie -> Viața unei artiste cu inima frântă este dată peste cap când devine martora unei crime. Dar oare chiar să fi fost o crimă?

 • All of Us Are Dead (Suntem morți cu toții) – S1/ ianuarie -> Un virus al zombilor se răspândește rapid într-o școală, iar elevii aflați în pericol luptă pentru a supraviețui și a scăpa.

 • I Am Georgina (Eu sunt Georgina) – S1/ ianuarie -> O incursiune revelatoare în viața Georginei Rodríguez, model, mamă, influencer, femeie de afaceri, dansatoare și parteneră a lui Cristiano Ronaldo.

 • Yeh Kaali Kaali Ankhein (Adâncii ei ochi negri) – S1/ ianuarie -> Urmărit de fiica unui politician puternic, care ar face orice pentru a-l avea, un bărbat alunecă pe o pantă întunecată și riscantă pentru a-și recâștiga viața.

❄️ FILME ❄️

 1. Four to Dinner (Patru la cină) – 5 ianuarie -> Această comedie romantică pune la îndoială ideea de suflete-pereche urmărind în povești paralele patru prieteni singuri care formează cupluri în diferite combinații.

 2. The Wasteland (Pustietatea) – 6 ianuarie -> Viața liniștită a unei familii izolate de societate este dată peste cap de o creatură înfricoșătoare. Oare vor putea rămâne uniți?

 3. Mother/Android (Mamă/Android) – 7 ianuarie -> Într-o lume postapocaliptică zdruncinată de o revoltă violentă a androizilor, o tânără însărcinată și iubitul ei caută cu disperare un loc sigur.

 4. Dear Mother (Originea lumii) – 11 ianuarie -> Când inima lui Jean-Louis încetează să bată, acesta trebuie să-și înfrunte problemele oedipiene și să-i pună mamei lui o întrebare imposibilă sau să moară în trei zile.

 5. How I Fell in Love with a Gangster (Cum m-am îndrăgostit de un gangster) – 12 ianuarie -> De la un valutist dubios la unul dintre cei mai mari gangsteri ai Poloniei, o femeie misterioasă spune povestea măririi și decăderii lui Nikodem „Nikoś” Skotarczak.

 6. Photocopier (Fotocopiatorul) – 13 ianuarie -> O studentă își pierde bursa după ce pozele de la o petrecere apar pe internet și, ajutată de un angajat de la un centru de copiere, încearcă să afle ce s-a întâmplat.

 7. This Is Not a Comedy (Aceasta nu e o comedie) – 14 ianuarie -> Aflat la o răscruce de drumuri în viața sa, un comedian primește o ofertă bizară de la cel mai bun prieten al lui.

 8. The Royal Treatment (Un tratament regal) – 20 ianuarie -> Izzy, o coafeză din New York, are șansa de a lucra la nunta unui Făt-Frumos. Dar când scânteia dragostei se aprinde între cei doi, va câștiga iubirea sau datoria?

 9. Munich: The Edge of War – 21 ianuarie -> Bazat pe bestsellerul internațional al lui Robert Harris. Este toamna lui 1938 și Europa e în prag de război. Adolf Hitler se pregătește să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul lui Neville Chamberlain încearcă disperat să găsească o soluție pașnică. Presiunile cresc, iar Hugh Legat, un funcționar britanic, și Paul von Hartmann, un diplomat german, se întâlnesc la München, la Conferința de urgență. Odată negocierile începute, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii politice și pericole cât se poate de reale. Cu ochii întregii lumi ațintiți asupra lor, vor reuși oare să evite războiul și dacă da, cu ce preț.

 10. My Father’s Violin (Vioara tatălui meu) – 21 ianuarie -> După o pierdere devastatoare, o tânără încearcă să se apropie de un unchi îndepărtat, care îi împărtășește pasiunea pentru muzică.

 11. Home Team (Echipa gazdă) – 28 ianuarie -> Suspendat din NFL, antrenorul Sean Payton își găsește izbăvire antrenând echipa de fotbal a fiului său dintr-un mic orășel din Texas. Bazat pe o poveste adevărată.

❄️ DOCUMENTARE ❄️

 1. The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (Maestrul păpușar: Căutarea celui mai mare escroc) – 18 ianuarie -> În acest serial documentar sfâșietor, un escroc nemilos se dă drept spion britanic manipulându-și și jecmănindu-și victimele și familiile lor.

 2. Heavenly Bites: Mexico (Delicatese divine: Mexic) – 19 ianuarie -> Bine ai venit la o extravaganță alimentară, un poem vizual despre ingeniozitatea culinară mexicană și aromele bizare și savuroase care fac să merite durerile de stomac.

 3. Midnight Asia: Eat · Dance · Dream (Asia în miez de noapte: Mâncare, dans, visuri) – 20 ianuarie -> Un periplu la ceas de seară prin șase orașe asiatice emblematice și gastronomia, arta, cluburile și subculturile care le diferențiază.

 4. Three Songs for Benazir – 24 ianuarie

 5. Neymar: The Perfect Chaos (Neymar: Haosul perfect) – 25 ianuarie -> Iubit de o lume întreagă și criticat de mulți, Neymar vorbește despre suișurile și coborâșurile din viața personală și fabuloasa lui carieră fotbalistică.

❄️ COMEDIE ❄️

 1. Kapil Sharma: I’m Not Done Yet (Kapil Sharma: Încă nu am terminat) – ianuarie -> De la postările curajoase de pe Twitter, până la realitatea cruntă a succesului în Mumbai, Kapil se destăinuie, incluzând o porție bună de umor.

❄️ COPII ȘI FAMILIE ❄️

 1. Action Pack (Gașca micilor eroi) – S1/ 4 ianuarie -> Curajoșii copii de la Academia micilor eroi colaborează cu suflet, inteligență și superputeri pentru a înfrunta răufăcătorii și a scoate la iveală latura lor bună.

 2. Johnny Test – S2/ 7 ianuarie -> De la vrăjitori în realitatea virtuală la uciderea de monștri în lumea reală, Johnny și Dukey pornesc în aventuri nebunești, care rareori merg ca la carte.

 3. Riverdance: The Animated Adventure (Riverdance: Aventura animată) – 14 ianuarie -> După o mare pierdere, Keegan și prietena lui, Moya, învață să înfrunte pericolul și disperarea în pași de dans, alături de o turmă de căprioare fantastice.

 4. Mighty Express: Train Trouble (Mighty Express: Trenurile năbădăioase) – 19 ianuarie -> Un cuplu șiret a păcălit trenurile și a preluat controlul asupra Turnului de control! Va reuși Licurici să să-și ajute prietenii și să salveze situația?

 5. That Girl Lay Lay (Lay Lay) – S1/ 21 ianuarie -> Sadie, o elevă excentrică, încearcă să facă față vieții la liceu și să păstreze un secret uriaș, după ce avatarul ei prinde viață în persoana prietenei Lay Lay.

 6. Ada Twist, Scientist (Ada, savanta) – S2/ 25 ianuarie -> În acest sezon, Ada și prietenii ei pasionați de știință caută răspunsuri în lung și-n lat, de la stele până la Pământ!

 7. Angry Birds: Summer Madness (Angry Birds: O vară nebună) – S1/ 28 ianuarie -> Simpaticele păsări Red, Chuck, Bomb și Stella petrec o vară fierbinte în tabăra Splinterwood, unde se lasă cu scântei.

❄️ EPISOADE SĂPTĂMÂNALE ❄️

 1. The Blacklist – S9/ începând cu 7 ianuarie, vineri
 2. Snowpiercer (Expresul Zăpezii) – S3/ începând cu 25 ianuarie, marți -> Șase luni mai târziu, Layton își continuă căutările în speranța că va găsi un loc propice traiului, iar Wilford, alimentat de furie și răzbunare, este pe urmele lui.

❄️ FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX❄️

 1. After Earth – 1 ianuarie
 2. Mission: Impossible – Fallout – 1 ianuarie
 3. Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună – 1 ianuarie
 4. Taxi Driver – 1 ianuarie
 5. The Covenant – 1 ianuarie
 6. The Ninth Gate – 1 ianuarie
 7. War of the Worlds – 1 ianuarie
 8. Charlie’s Angels – 28 ianuarie
 9. Câmp de maci – 31 ianuarie
 10. Star Trek Beyond – 31 ianuarie
 • Masha and the Bear – S1/ 1 ianuarie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii ianuarie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s