Editorii TvAddicted Blog și premierele lunii ianuarie

Lună de lună publicăm titlurile noi ce urmează să apară la TV sau pe platformele online, însă nu și discuțiile din spatele pregătirii fiecărui articol de acest gen în care dezbatem fiecare premieră și proiect  cu potențial, ori care să depășească blestemul primului sezon – chiar dacă în 2020 și 2021 s-au lansat destul de multe proiecte mai mult sau mai puțin filmate în condiții speciale, doar un număr limitat a primit de la televiziuni și studiouri trandafirul roșu. 🤪

Cum suntem la început de an, ne-am gândit ca aceasta să fie una din rezoluțiile noastre pentru 2022 și, în paralel cu materialul dedicat premierelor lunii, să publicăm un altul prin care să prezentăm ceea ce așteptăm și ne interesează pe fiecare din seria de titluri noi a unei luni. După cum am observat și în trecut, dar și mai recent la topul Marvel, gusturile nu se discută însă cu siguranță inițiază o discuție. 😊

Cu peste 21 de premiere programate pentru luna ianuarie, iată cum stau lucrurile pentru noi, editorii TvAddicted Blog.


Raisa:

Snowflake on WhatsApp  Good Sam (CBS) – nu știu cât de mult mă tentează ideea unei noi drame medicale însă pentru distribuție primește testul de cinci episoade înainte de a decide dacă continui sau nu cu acest titlu. Pe de o parte îl avem pe Jason Isaacs, iar pe de alta pe Sophia Bush – acum, o fi de vină și nostalgia One Tree Hill însă nu zic niciodată nu când unul dintre protagoniștii OTH are un proiect nou.

Snowflake on WhatsApp  Pivoting (Fox) – Nu mai am de ceva vreme vreun proiect Fox în lista de vizionare, mai ales după ultimele lor decizii… îndoielnice, iar acesta cu siguranța nu pare a face istorie la ei, subiectul ieșind cumva din zona lor de confort. Își doresc proiecte noi și diferite, însă atunci când le au, le anulează rapid ori le ghost-uiesc prin grila de programe de telespectatorul uită de acel serial. Acum, din promo-urile lansate, Pivoting pare a fi un combo de Sex and the City/ And Just Like That (HBO/ HBO Max), This is Us (NBC) și A Million Little Things (ABC), aka acel proiect cu suflet și dramă, cu o distribuție condusă de personaje feminine puternice aflate în căutarea acelui ceva. Maggie Q, Ginnifer Goodwin și Eliza Coupe… Hai că merg și aici cele cinci episoade tester.

Snowflake on WhatsApp  How I Met Your Father (Hulu) – de prin septembrie-octombrie am binge-uit și rebinge-uit How I Met Your Mother. Nu am nicio problemă cu remake-urile (în afară de faptul că sunt prea multe și au devenit plasa de siguranță a televiziunilor, îngrădind astfel imaginația producătorilor), cât timp nu încearcă să aducă o versiune nouă a personajelor, înlocuind astfel momente și situații icon. HIMYF abordează doar conceptul HIMYM, venind cu o distribuție diferită și povești actuale. Acum… că ne place ori nu, online dating și pandemie. Restul ni-l spune Hilary Duff alături de Francia Raisa & Co. începând cu 18 ianuarie.

Snowflake on WhatsApp  In From the Cold (Netflix) – după atâtea drame și dramedii, merge și puțină acțiune, mister și acel reminder anual al Războiului Rece. Anul trecut am avut Black Widow.

Snowflake on WhatsApp  The Gilded Age (HBO) – aș fi zis că prima descriere și prezentare a acestui proiect am scris-o când încă exista TvBlog însă nu, a fost mai recent și anume 2017-18. Propus inițial de NBC, aruncat de colo-colo și achiziționat în cele din urmă de HBO, trebuie să văd dacă a meritat așteptarea, ori de ce e așa special acest proiect încât nu a fost anulat.


Bogdan:

Snowflake on WhatsApp The Gilded Age (HBO) – îl aștept fiindcă este un proiect pe care l-am urmărit îndeaproape încă de când a fost anunțat. Numele mari din distribuție sunt un plus, iar povestea pare interesantă, cel puțin premiza de la care pornește are potențial. Iar serialele de epocă le ies bine celor de la HBO.


Setul integral de premiere de serial, sezon și reveniri pentru luna ianuarie, plus descrierile fiecărui proiect noi, aici.


3 thoughts on “Editorii TvAddicted Blog și premierele lunii ianuarie

 1. Daca prinde Good Sam 5 episoade, eu nu cred 😆. Văzut 2, destul.
  In rest, American Auto e singurul nou “wow” de pe basic networks ( dar cu sneak peak in dec.).

  Like

   1. Atat de rau? Sincer nu am apucat inca sa ma uit. Oricum e interesant ca l-au acceptat in prima instanta, CBS neavand tangente cu zona asta medicala. Prefera mai mult proceduralele politiste/ legale.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s