La Casa de Papel: cifrele unui fenomen global

La Casa de Papel devine unul dintre cele mai vizionate seriale în altă limbă decât engleză de pe Netflix, cu un total de 6.7 miliarde de ore vizionate.

Netflix a confirmat că cele cinci sezoane din La Casa de Papel au acumulat 6.7 miliarde de ore de vizionare, făcându-l unul dintre cele mai vizionate seriale în altă limbă decât engleză de pe Netflix.

 2.000 de minute de ficțiune și două jafuri mai târziu, fanii La Casa de Papel au ascultat (și au cântat cu siguranță) Bella Ciao de 6 ori, s-au bucurat de râsul lui Denver de aproximativ 55 de ori și au văzut cum Profesorul și-a aranjat ochelarii pe nas în 45 de momente.

 Efortul de producție al acestui serial de ficțiune spaniol, creat de Álex Pina și produs de Vancouver Media, a fost masiv. În ultimii ani, peste 1.000 de oameni au lucrat la La Casa de Papel, cu filmări în 300 de locații din 7 țări. Au fost produse în total 600 de salopete roșii, 140.000.000 de bancnote au fost aruncate în aer și aproape 1.000 de milioane de euro au fost „furate”.

———

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s