Comunicat de presă: noutățile lunii februarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în februarie?

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 seriale Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Raising Dion (Crescându-l pe Dion) – S2/ 1 februarie -> Nicole continuă să-și crească fiul, care mai are multe de învățat despre propriile superputeri. Deși Dion e tot mai puternic, pericolul e mai aproape decât credeau.
 2. Dark Desire (Dorință întunecată) – S2/ 2 februarie -> Alma încearcă să-și refacă viața, dar revederea cu Darío reînvie legătura lor sortită eșecului și scoate la iveală latura lui mai sinistră.

 3. Finding Ola (În căutarea lui Ola) – S1/ 3 februarie -> După un eveniment ce îi schimbă viața, Ola pornește într-o aventură a autocunoașterii și se confruntă cu greutățile ce țin de traiul zilnic și de creșterea a doi copii.

 4. Murderville – S1/ 3 februarie -> Excentricul detectiv Terry Seattle își implică invitații celebri, care nu bănuiesc nimic, în investigarea unei serii de crime. O comedie polițistă de improvizație.

 5. Sweet Magnolias (Dulcile magnolii) – S2/ 4 februarie -> Împreună, Magnoliile trec prin relații noi, răni vechi și politici edilitare în timp ce părțile dulci ale vieții capătă arome dulci-acrișoare.

 6. Disenchantment – partea 4/ 9 februarie -> În acest sezon, peripețiile prințesei Bean o duc la Aburești, la un castel subacvatic și în iad, unde, alături de însoțitorii ei, are parte de noi provocări.

 7. Ideias à Venda (Idei de vânzare) – S1/ 9 februarie -> Întreprinzătorii brazilieni își prezintă ideile în fața publicului și juraților celebri. Pentru a câștiga 200.000 de reali, ei au de trecut niște probe dure.

 8. Only Jokes Allowed – S1/ 9 februarie -> Șase dintre cei mai buni comedieni ai Africii de Sud iau cu asalt scena și impresionează cu talentul lor în această colecție de numere scurte de stand-up.

 9. Until Life Do Us Part (Până când viața ne va despărți) – S1/ 10 februarie -> Trei generații care locuiesc împreună într-o vilă idilică își caută echilibrul între provocările organizării de nunți și crizele personale ale fiecăruia.

 10. Toy Boy – S2/ 11 februarie -> În timp ce investighează atacul cu bombă, Hugo și prietenii săi se confruntă cu doi noi adversari și cu o serie de alte provocări la locul de muncă.

 11. Inventing Anna (Inventând-o pe Anna) – S1/ 11 februarie ->În Inventing Anna, o jurnalistă care are multe de demonstrat investighează cazul Annei Delvey, o moștenitoare din Germania celebră pe Instagram, care a furat atât inimile, cât și banii celor din lumea mondenă din New York. Oare Anna este cea mai mare escroacă din New York sau este, pur și simplu, noua imagine a visului american? Între Anna și jurnalistă se formează o legătură contradictorie, întunecată și amuzantă în timp ce Anna își așteaptă procesul, iar jurnalista se află într-o cursă contracronometru pentru a răspunde celei mai fierbinți întrebări din New York: cine este Anna Delvey? Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York), scris de Jessica Pressler.

 12. Devotion, a Story of Love and Desire (Fideli) – S1/ 14 februarie -> O căsnicie aparent fericită începe să se destrame atunci când fidelitatea soțului este pusă sub semnul întrebării și ambii parteneri au parte de tentații.

 13. Fishbowl Wives (Ca un peștișor de aur) – S1/ 14 februarie -> Într-un complex rezidențial de lux, șase femei captive în căsnicii nefericite cad pradă infidelității. Bazat pe seria manga semnată de Kurosawa R.

 14. Swap Shop (Swap Shop: Schimburi profitabile) – S2/ 16 februarie -> Vechiturile unei persoane scot profit pentru alta. Colecționarii veterani se aventurează în Tennessee căutând chilipiruri pe care să le vândă pe bani mulți.

 15. Young Wallander: Killer’s Shadow (Tânărul Wallander: Umbra asasinului) – S1/ 17 februarie -> Kurt investighează un misterios și înfricoșător deces care pare să aibă legătură cu o știre incendiară despre unul dintre primele cazuri de care Rask s-a ocupat la Malmö.

 16. One of Us Is Lying (Unul dintre noi minte) – S1/ 18 februarie -> Cinci liceeni cât se poate de diferiți se întâlnesc în detenție. O crimă și secretele care planează în jurul ei îi țin uniți într-un joc letal de-a șoarecele și pisica.

 17. Space Force (Forța Spațială) – S2/ 18 februarie -> Sub o nouă administrație, generalul Naird și echipa lui disfuncțională, dar simpatică, au cinci luni în care să demonstreze că Forța Spațială merită să fie păstrată.

 18. Cat Burglar – S1/ 22 februarie -> Nebunia tipică desenelor animate clasice în stil de concurs interactiv. Un nou serial de la creatorii producției „Black Mirror”.

 19. Vikings: Valhalla – S1/ 25 februarie -> Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGII: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson (Sam Corlett), pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson (Leo Suter). În timp ce tensiunile dintre vikingi și casa regală din Anglia ating un punct critic si sângeros și vikingii se înfruntă între ei din cauza contradicțiilor dintre credința creștină și cea păgână, acești trei vikingi pornesc într-o călătorie legendară care îi va purta peste oceane și pe câmpuri de bătălie, de la Kattegat până în Anglia și chiar mai departe, totul într-o luptă continuă pentru supraviețuire și glorie.

 20. Back to 15 (Din nou la 15 ani) – S1/ 25 februarie -> Anita are 30 de ani și se întoarce la vârsta de 15 ani, amestecându-se în problemele tuturor. Apoi, realizează că singura viață care trebuie pusă la punct este a ei.

 21. Merlí. Sapere Aude – S1/ 25 februarie -> Pol se înscrie la universitate pentru a obține o diplomă în filosofie, dar trebuie să facă față provocării unor profesori intimidanți și noilor prieteni.

 • Juvenile Justice (Justiție juvenilă) – S1/ februarie -> O judecătoare dură își temperează aversiunea față de micii infractori prin convingeri ferme despre justiție și pedeapsă în cazurile complexe din tribunalul pentru minori.

 • Love, Life & Everything in Between (Dragoste, viață și toate celelalte) – S1/ februarie -> O odă adusă Zilei Îndrăgostiților din diverse orașe arabe, această antologie presărată cu umor negru explorează teme precum dragostea și intimitatea relațiilor.

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 FILME Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. My Best Friend Anne Frank (Draga mea prietenă Anne Frank) – 1 februarie -> Bazat pe prietenia reală dintre Anne Frank și Hannah Goslar, de la Amsterdamul ocupat de naziști până la reîntâlnirea lor sfâșietoare dintr-un lagăr de concentrare.

 2. Looop Lapeta (O buclă nesfârșită) – 4 februarie -> Iubitul lui Savi a pierdut banii unui mafiot. Una după alta, încercările fetei de a salva situația se termină cu un eșec, iar timpul nu este de partea ei.

 3. Through My Window (De la fereastra mea) – 4 februarie -> Pasiunea lui Raquel pentru vecinul ei capătă o nouă formă când sentimentele devin reciproce în ciuda obiecțiilor familiei lui.

 4. Child of Kamiari Month (Kanna și zeii lui octombrie) – 8 februarie -> La un an după ce-și pierde mama, o fetiță află că trebuie să traverseze Japonia pentru a merge la reuniunea anuală a zeilor din ținutul sacru Izumo.

 5. The Privilege (În umbra privilegiului) – 9 februarie -> În timp ce cercetează o serie de evenimente supranaturale, un adolescent bogat și prietenii lui dintr-o școală privată de elită descoperă o conspirație întunecată.

 6. Into the Wind – 10 februarie -> Într-o vacanță pe litoral, o studentă la medicină se îndrăgostește de un surfist, dar prietenii și familiile lor nu sunt de acord cu relația.

 7. Anne+: The Film (Anne+: Filmul) – 11 februarie -> Sub presiunea de a-și termina romanul și de a se muta în Montreal datorită relației în care se află, o tânără lesbiană din Amsterdam încearcă să afle ce vrea de la viață.

 8. Bigbug – 11 februarie -> Androizi bucătari, securitate cu drone, roboți conducători. În această comedie SF, viitorul e luminos, până când apar fisurile și începe revolta inteligenței artificiale.

 9. Love and Leashes (Dragoste și dominare) – 11 februarie -> Suferința în dragoste n-a fost niciodată mai plăcută pentru doi colegi de serviciu care devin parteneri de bunăvoie într-o joacă de-a iubirea și durerea.

 10. Love Tactics (Tactici în dragoste) – 11 februarie -> Pariind pe tactici neobișnuite, o bloggeriță de modă și un director de publicitate care nu cred în iubire încearcă să se determine unul pe celălalt să se îndrăgostească.
 11. Tall Girl 2 (Fata înaltă 2) – 11 februarie -> Jodi își vede visul cu ochii: obține rolul principal în musicalul școlii. Dar stresul îi dă peste cap încrederea și relația.

 12. Heart Shot (Drept în inimă) – 17 februarie -> În acest scurtmetraj, adolescenții Nikki și Sam se iubesc și își planifică viitorul împreună, însă trecutul periculos al lui Nikki amenință să distrugă tot.

 13. Forgive Us Our Trespasses (Ne iartă nouă greșelile noastre) – 17 februarie -> Devenit ținta naziștilor care vânează și ucid persoane cu dizabilități, un băiat cu o malformație a membrelor ia o decizie îndrăzneață, fugind pentru a se salva.

 14. Fistful of Vengeance (Pumnii răzbunării) – 17 februarie -> O misiune de răzbunare se transformă într-o luptă de a salva lumea de o străveche amenințare când Kai, un asasin cu superputeri, urmărește un ucigaș în Bangkok.

 15. Erax – 17 februarie -> Creaturi monstruoase ies dintr-o carte magică de povești și dezlănțuie haosul și dezastrul pentru mătușa Opal și nepoata ei Nina în acest scurtmetraj înfricoșător.

 16. Texas Chainsaw Massacre (Masacrul din Texas) – 18 februarie -> În acest sequel, un grup de influenceri care încearcă să readucă la viață un oraș fantomă din Texas se întâlnesc cu Leatherface, un ucigaș cu mască din piele umană.

 17. Rabbids Invasion Special: Mission to Mars (Rabbids Invasion: Misiune pe Marte) – 18 februarie -> O echipă pestriță de rabbizi sunt în misiunea vieții lor pe Marte. Dacă reușesc să se înțeleagă, poate există o mică șansă să salveze întreaga galaxie de un nou pericol.

 18. Don’t Kill Me (Nu mă ucide) – 20 februarie -> După ce moare odată cu iubitul ei în urma unei supradoze, Mirta revine la viață singură și descoperă că face parte dintr-un univers violent, complet necunoscut.

 19. UFO – 23 februarie -> Deniz, studentă și muziciană aspirantă, se îndrăgostește de un pilot de curse pe motocicletă, dar iubirea lor e marcată de tragedie și de împotrivirea familiei.

 20. Restless (Fără răgaz) – 25 februarie -> După ce face tot posibilul ca să mușamalizeze un accident, un polițist corupt își vede viața dată peste cap când începe să primească amenințări de la un martor misterios.

 21. Tyler Perry’s A Madea Homecoming (Madea: Întoarcerea acasă) – 25 februarie -> Madea s-a întors! Aleluia! Și n-are timp de fleacuri când o dramă familială răbufnește la petrecerea de absolvire a strănepotului ei.

 22. My Wonderful Life (Viața mea minunată) – 28 februarie -> Un mesaj de șantaj care amenință să dezvăluie aventura unei femei declanșează un șir de evenimente care devine o terapie de grup de proporții pentru întreaga familie.

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 DOCUMENTARE Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. MeatEater (Carnivorul) – S10, partea 2/ 2 februarie -> Steven călătorește în New Mexico în căutare de animale mari sau exotice, iar apoi ajunge în Hawaii, unde vânează capre sălbatice și pradă subacvatică.

 2. The Tinder Swindler (Escrocul de pe Tinder) – 2 februarie -> Pozând online în sofisticat mogul al diamantelor, a cucerit femei de la care a reușit să obțină milioane de dolari. Acum, o parte dintre victime plănuiesc să se răzbune.

 3. Catching Killers (Pe urmele criminalilor în serie) – S2/ 9 februarie -> Detectivii care au capturat ucigași notorii precum BTK povestesc despre anchetele lor curajoase și descriu dificultățile și ororile pe care le-au înfruntat.

 4. Downfall: The Case Against Boeing (În cădere liberă: Cazul Boeing) – 18 februarie -> Investigatorii arată de ce presupusa goană după profit a Boeing în detrimentul siguranței ar fi putut juca un rol în producerea a două accidente aviatice catastrofale.

 5. Race: Bubba Wallace (Bubba Wallace: Cursa pentru egalitate) – 22 februarie -> În acest serial documentar, Bubba Wallace parcurge un nou sezon NASCAR și are parte de o echipă proaspăt creată.

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 JOC Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Dungeon Dwarves – februarie -> Îți prezentăm dungeon crawlerul suprem! Explorează lumi subterane, spulberă monștri și adună recompense pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de luptător și armele.

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 COMEDIE Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Ms. Pat: Y’all Wanna Hear Something Crazy? (Ms. Pat: Vreți să auziți ceva dement?) – 8 februarie -> Doamna Pat privește cu umor viața de părinte, iubitorii de animale de companie și moda rujurilor, despachetând bagajele unui trecut dureros, cu umor și onestitate.

 2. Mo Gilligan: There’s Mo to Life (Mo Gilligan: Mo mult de la viață) – 17 februarie -> Mo Gilligan vorbește despre vremea adolescenței, fără un sfanț în buzunar, despre dinamica relațiilor, producătorii de talk-show-uri și altele în acest program special.

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 COPII ȘI FAMILIE Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. Gabby’s Dollhouse (Casa de păpuși a lui Gabby) – S4/ 1 februarie -> Noi lecții, noi surprize și aceiași pisoi adorabili, inclusiv Floyd! Gabby revine în acțiune alături de Panda Mâț, Mâțișor, Brioșel, Bebe Cutiuță și alți amici îndrăgiți.

 2. Kid Cosmic – S3/ 3 februarie -> Visul lui Kid de a fi supererou se împlinește când Eroii Locali ajung cei mai mari campioni de pe Pământ. Oare să fie ceva putred în această aventură mult prea grozavă.

 3. Ridley Jones – S3/ 15 februarie -> Aventurile în spațiu, căutările de comori și noii prieteni îi dau de lucru lui Ridley, care, împreună cu echipa ei, apără muzeul de atacuri magice și de domnul Peabody.

 4. Secrets of Summer – S1/ 16 februarie
 5. The Cuphead Show! – 18 februarie -> Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.

 6. Karma’s World Music Videos – 24 februarie -> Pășește în universul Karmei pentru o experiență muzicală contemporană și amuzantă, plină de rime și optimism!

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 

 1. Love is Blind Japan (Dragoste pe nevăzute: Japonia) – câte 5 episoade/ marți, începând cu 8 februarie -> În acest reality-show de dating, celibatari japonezi care își doresc să se căsătorească se întâlnesc, merg la întâlniri și se logodesc înainte să se vadă.

 2. Snowpiercer (Expresul Zăpezii) – S3/ începând cu 25 ianuarie, marți -> Șase luni mai târziu, Layton își continuă căutările în speranța că va găsi un loc propice traiului, iar Wilford, alimentat de furie și răzbunare, este pe urmele lui.

 3. jeen-yuhs: A Kanye Trilogy – documentar/ miercuri, începând cu 16 februarie -> Un documentar de referință cu trei părți creat de Clarence „Coodie” Simmons și Chike Ozah, jeen-yuhs: A Kanye Trilogy este o cronică intimă și revelatoare a experienței lui Kanye West, de la zilele de novice în căutarea unei șanse de afirmare până la viața lui așa cum este astăzi, când este un artist internațional și reprezintă propria marcă.

 4. Love Is Blind (Dragoste pe nevăzute) – câte 5 episoade/ S2 – vineri, începând cu 11 februarie -> Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută iubirea transformatoare, dar „oarbă”. Cine va găsi dragostea și cine va suferi de pe urma ei?

 5. The Blacklist – S9/ vineri

Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Red Heart on WhatsApp 2.20.206.24

 1. 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi – 1 februarie
 2. Hotel Transylvania – 1 februarie
 3. Jackass 3 – 1 februarie
 4. Jackass 3.5: The Unrated Movie – 1 februarie
 5. Meet the Parents – 1 februarie
 6. Spiral – 1 februarie
 7. Teenage Mutant Ninja Turtles – 1 februarie
 8. The Dictator – 1 februarie
 9. The International – 1 februarie
 10. The Italian Job – 1 februarie
 11. Top Gun – 1 februarie
 12. Jumanji: The Next Level – 4 februarie
 13. Bloodshot – 10 februarie
 14. Dolittle – 17 februarie
 15. Vita & Virgina – 23 februarie
 16. Cats – 27 februarie
 17. Queen & Slim – 27 februarie
 • Keeping Up with the Kardashians – S9 & S10/ 17 februarie
 • Brooklyn Nine-Nine – S7/ februarie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix Recomandări.

One thought on “Comunicat de presă: noutățile lunii februarie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s