De la vampiri la zombie, Peacock alege “Dead Day”

Julie Plec continuă să producă conținut pentru Peacock, reprezentanții platformei de streaming plasând o nouă comandă straight-to-series pentru Dead Day, o adaptare TV a benzilor desenate semnate de Ryan Parrott.

Noul proiect o va avea pe Plec scenaristă și co-showrunner, alături de Kevin Williamson cu care a făcut echipă pentru adaptarea și scenariul primului sezon The Vampire Diaries. Ryan Parrott este atașat și el echipei de creație în calitate de consultant.

Publicate în 2020, benzile Dead Day spun povestea familiei Haskins, o familie aparent normală din suburbiile americane și a pregătirii lor pentru venirea anuală a zomibilor. Mai exact, în centrul poveștii regăsim ziua anuală a celor morți, când, timp de o noapte, aceștia se întorc pentru a duce la bun sfârșit treburile neterminate – fie pentru a sărbători o noapte pe pământ, fie pentru a-i chinui pe cei vii.

Vivian Cannon, EVP, Drama Development, Universal Television: “Julie Plec and Kevin Williamson are each a powerhouse unto themselves, so we couldn’t have been more excited when they told us they wanted to team up again. Dead Day will be everything Julie and Kevin’s audiences love about their work—emotional, unexpected and totally bingeable.”


Pentru moment nu avem informații privind comanda de episoade plasată ori distribuția atașată proiectului.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s