Premierele lunii la TV: februarie 2022

Afară ninge (sau nu, depinde de locație) iar televiziunile și platformele de streaming ne oferă mai mult timp în luna febaruarie pentru a-l petrece cu cei dragi. Cum așa? Simplu, mai puține premiere decât de obicei, semn că Valentine’s Day nu e atât de departe pe cât am crede. După cum v-am obișnuit, o parte din aceste titluri sunt disponibile și la noi, pe când altele doar peste ocean. Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon, respectiv premiere de serial, cu o categorie specială pentru titlurile care revin zilele acestea din ‘pauză’. Mai jos, pentru a le putea bifa pentru vizionare și a le trece în lista săptămânală, o scurtă descriere pentru titlurile noi. 🙂


Reveniri sezon on-air:
10.02: Star Trek: Discovery – S4B
20.02: The Walking Dead – S11B 


Premiere sezon nou:
1.02: Raising Dion – S2  
3.02: Raised by Wolves – S2
4.02: Sweet Magnolias – S2
11.02: Dollface – S2
17.02: Young Wallander – S2
18.02: The Marvelous Mrs. Maisel – S4 Red Heart on WhatsApp Space Force – S2
23.02: Snowfall – S5   
27.02: Killing Eve* – S4
28.02: Better Things* – S5  

**Premiile SAG, a 28-a ediție – 27.02


Premiere seriale noi:
2.02: Pam & Tommy (Hulu)
4.02: Reacher (Amazon Prime Video) Red Heart on WhatsApp Suspicion (Apple TV+)
6.02: Power Book IV: Force (Starz)
11.02: Inventing Anna (Netflix)
13.02: Bel-Air (Peacock)
18.02: Severance (Apple TV+)
21.02: All American: Homecoming (The CW) Red Heart on WhatsApp The Endgame (NBC)
24.02: Law & Order (NBC, revival)
25.02: Vikings: Valhalla (Netflix)
27.02: Super Pumped (Showtime)


*ultimele episoade/ sezon final

Lista completă cu titluri Netflix – februarie 2022 (aici)


Red Heart on WhatsApp Pam & Tommy (Hulu): Pam & Tommy spune povestea Pamelei Anderson și a toboșarului Motley Crue, Lee, care au relizat un sex tape în timpul lunii lor de miere, cu intenția de a păstra înregistrarea privată, însp după ce a fost furată din propria lor casă de un muncitor, clipul a devenit dintr-o curiozutate ascunsă o senzație globală, odată cu publicarea sa pe internet, în 1997. Deși video-ul va avea un rol major în serial, povestea se va îndrepta și către relația lor, de la începuturi – căsătoria celor doi în 1995, după ce se cunoșteau de doar 96 de ore. Caseta VHS ajunsă pe internet s-a transformat într-o dispută legală, deoarece Anderson a dat în judecată compania de distribuție video Internet Entertainment Group. În cele din urmă, cei doi au semnat un acord confidențial cu IEG. De atunci, compania a reînceput să distribuie clipul pe propriile platfome, rezultând într-un trafic de trei ori mai mare decât numărul obișnuit de vizitatori.

Red Heart on WhatsApp Reacher (Prime Video): Serialul se bazează pe primul roman al lui Child din seria Jack Reacher, Killing Floor. Facem cunoștință cu Reacher, proaspăt revenit printre civili, un rătăcitor care trăiește fără telefon și cu câteva obiecte esențiale, în timp ce călătorește și explorează toată țara pe care a apărat-o.  Atnci când acesta ajunge în micul oraș  Margrave, găsește o comunitate care se lovește de primul caz de omucidere în 20 de ani. Polițiștii îl arestează imediat, iar martorii îl plasează pe Reacher la locația crimei. În timp ce se străduiește să își demonstreze inocența, o conspirație iese la suprafață și va fi nevoie de mintea ageră și pumnii puternici ai lui Reacher pentru a scăpa teafăr din situație.

Red Heart on WhatsApp Suspicion (Apple TV+): Atunci când fiul unei proeminente femei de afaceri americane este răpit dintr-un hotel newyorkez, primii suspectați de faptă sunt patru cetățeni britanici, cazați la același hotel în noaptea cu pricina. Aceștia se regăsesc astfel într-o cursă trans-atlantică de evadare din custodia FBI pentru a-și demonstra inocența, dar nu toată lumea este de încredere. Rămâne de văzut cine se află în spatele răpirii și cine este vinovat doar pentru că a fost la locul și momentul nepotrivite.

Red Heart on WhatsApp Inventing Anna (Netflix): În Inventând-o pe Anna, o jurnalistă care are multe de demonstrat investighează cazul Annei Delvey, o moștenitoare din Germania celebră pe Instagram, care a furat atât inimile, cât și banii celor din lumea mondenă din New York.  Este oare Anna cea mai mare escroacă din New York sau este, pur și simplu, noua imagine a visului american? Între Anna și jurnalistă se formează o legătură contradictorie, întunecată și amuzantă în timp ce Anna își așteaptă procesul, iar jurnalista se află într-o cursă contracronometru pentru a răspunde celei mai fierbinți întrebări din New York: cine este Anna Delvey? Serialul este inspirat de articolul din New York Magazine intitulat „How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York), scris de Jessica Pressler

Red Heart on WhatsApp Bel-Air (Peacock): Plasat în America zilelor noastre, Bel-Air este o dramă-analogie a sitcomului din anii 1990, care face referire la povestea originală: călătoria complicată a lui Will, de la străzile Philadelphiei de vest, la conacul Bel-Air. Will. Pe măsură ce aceste două lumi se ciocnesc, Will ia în calcul puterea unei a doua șanse în timp ce navighează printre conflictele, emoțiile și părtinirile unei lumi mult diferită de singura pe care a cunoscut-o vreodată.

Red Heart on WhatsApp Severance (Apple TV+): Severance spune povestea Lumen Industries, o companie care urmărește să ducă echilibrul dintre viața profesională și viața privată la un nou nivel, cu o „procedură de dezbinare”, care separă amintirile legate de muncă și cele private. Scott joacă rolul lui Mark, un angajat cu un trecut întunecat care încearcă să revină pe linia de plutire.

Red Heart on WhatsApp All American: Homecoming (The CW): All American: Homecoming este o dramă sportivă pentru tineri adulți, plasată pe fundalul experienței HBCU. Serialul urmărește o tânără aspirantă a tenisului din Beverly Hills, Simone Hicks, și un jucător de baseball de elită din Chicago, Damons Sims, în timp ce se confruntă cu mizele mari ale sporturilor universitare și în timp ce navighează printre suișurile, coborâșurile și atractivitatea maturității timpurii nesupravegheate într-un prestigios mediu universitar.

Red Heart on WhatsApp The Endgame (NBC): Un thriller despre Elena Federova, un traficant internațional de arme capturat recent și o minte criminală sclipitoare, care chiar și în captivitate orchestrează o serie de furturi coordonate de bănci; și Val Turner, agentul FBI cu principii, necruțător și exclus din punct de vedere social, care nu se va opri la nimic în a-i dejuca planul ambițios.

Red Heart on WhatsApp Law & Order (NBC): Noul sezon Law & Order, realizat de Dick Wolf și scenaristul Rick Eid, acesta va continua clasicul format bifurcat și va relua poivestea „poliției care investighează infracțiunile și a procurorilor districtuali care îi urmăresc pe infractori”.

Red Heart on WhatsApp Vikings: Valhalla(Netflix): Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGII: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai cunoscuți vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson, pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson. În timp ce tensiunile dintre vikingi și casa regală din Anglia ating un punct critic si sângeros și vikingii se înfruntă între ei din cauza contradicțiilor dintre credința creștină și cea păgână, acești trei vikingi pornesc într-o călătorie legendară care îi va purta peste oceane și pe câmpuri de bătălie, de la Kattegat până în Anglia și chiar mai departe, totul într-o luptă continuă pentru supraviețuire și glorie. Acțiunea din VIKINGII: VALHALLA este plasată la peste o sută de ani de la evenimentele din serialul original VIKINGII și prezintă o nouă aventură care împletește drame și evenimente autentice din punct de vedere istoric cu scene de acțiune dure și captivante.

Red Heart on WhatsApp Super Pumped (Showtime): Bazat pe cea mai bine vândută carte a lui Mike Isaac, Super Pumped: The Battle for Uber, serialul spune povestea companiei de transport în comun, prezentând bătăliile interne și externe care au consecințe imprevizibile. Concetrându-se pe Travis Kalanick, CEO-ul Uber care, în cele din urmă, a fost înlăturat forțat, serialul va descrie călătoria cu suișuri și coborâșuri a companiei care a revoluționat transportul, întruchipând bunele și relele din Silicon Valley.

———     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s