Stephen King și Lucy Liu fac echipă pentru ecranizarea romanului “Later”

Cei de la Blumhouse Television au câștigat drepturile de ecranizare a celui mai nou roman semnat de Stephen King, Later. Aceasta nu este prima lor colaborarea ori prima ecranizare semnată de Blumhouse pentru unul dintre titlurile lui King, în prezent fiind încheiată producția pentru Mr Harrigan’s Phone, una dintre povestirile cuprinse în romanul antologic If It Bleeds. Proiectul face parte din portofoliul Netflix și îi are protagoniști pe Donald Sutherland și Jaeden Martell.

Publicat anul trecut în martie, Later spune povestea Tiei, proprietara unei agenții literare aflată într-un colaps financiar după ce autorul său vedetă moare înainte de a-și preda manuscrisul. În plan personal, Tia își crește singură fiul, la rândul său Jamie având capacitatea de a vorbi cu cei decedați și a afla de la aceștia adevărul. Această aptitudine a băiatului se dovedește utilă atunci când reușește să intre în contact cu romancierul decedat, putând astfel să îi ofere mamei sale toate informațiile necesare pentru a scrie ea însăși romanul, publicându-l ulterior cu numele autorului și devenind un succes editorial. Și totuși, acest dar al lui Jamie se poate transforma într-o adevărată povară atunci când iubita Tiei își dă seama de capacitatea băiatului, afundându-l pe acesta în lumea spiritelor, riscând ân cele din urmă o soartă asemănătoare lui Danny Torrance din The Shining.

Structurat ca o miniserie (limited series), episodul pilot pentru Later este scris de Raelle Tucker, urmând să fie anunțat dacă aceasta va conduce echipa de creație din spatele camerelor de filmare. În ceea ce privește distribuția, singurul nume atașat la acest moment este Lucy Liu, actrița urmând să o portretizeze pe Tia, protagonista seriei. De asemenea, pentru moment nu există informații auxiliare privind distribuția noului proiect și o posibilă dată de lansare.

Romanul Later (ro. Mai târziu) a fost tradus și în limba română, fiind disponibil în România ca parte a portofoliului deținut de editura Nemira. Mai multe informații pentru achiziționarea sa, aici.


Pentru moment nu avem informații privind comanda de episoade plasată ori distribuția atașată proiectului.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s