Editorii TvAddicted Blog și premierele lunii martie

Lună de lună publicăm titlurile noi ce urmează să apară la TV sau pe platformele online, însă nu și discuțiile din spatele pregătirii fiecărui articol de acest gen în care dezbatem fiecare premieră și proiect  cu potențial, ori care să depășească blestemul primului sezon – chiar dacă în 2020 și 2021 s-au lansat destul de multe proiecte mai mult sau mai puțin filmate în condiții speciale, doar un număr limitat a primit de la televiziuni și studiouri trandafirul roșu. 🤪

Așa cum am anunțat în materialul anterior, ne-am gândit ca în paralel cu postarea dedicată premierelor lunii, să publicăm un alt material prin care să prezentăm ceea ce așteptăm și ne interesează pe fiecare din seria de titluri noi a unei luni. După cum am observat și în trecut, dar și mai recent la topul Marvel, gusturile nu se discută însă cu siguranță inițiază o discuție. 😊

Cu peste 20 de premiere programate pentru luna martie, iată cum stau lucrurile pentru noi, editorii TvAddicted Blog.


Raisa:

Four Leaf Clover on WhatsApp Moon Kinght (Disney+) – unul dintre proiectele poate cele mai intrigante de după WandaVision pentru care trailer-ul lansat pare mai degrabă un produs din seria celor produse de Marvel alături de Netflix și nicidecum pentru Disney Family Friendly. Fără a cunoaște originile ori locul acestui personaj în panteonul Marvel, aștept cu nerăbdare să văd dacă avem de-a face cu erou clasic ori mai degrabă cu un anti-erou în stilul lui Frank Castle.

Four Leaf Clover on WhatsApp How We Roll (CBS) – Sitcomul clasic CBS însă câteodată mai avem nevoie și de așa ceva :). În cazul acestor proiecte, distribuția este cea mai importantă iar aici nu pare să fi greșit cei de la CBS. Acum rămâne de văzut cum se va descurca la Testul celor 5 episoade.

Four Leaf Clover on WhatsApp The Girl From Plainville (HULU) – o poveste pe care am urmărit-o la acel moment în presă însă pentru această miniserie prevăd de acum foarte multă frustrare… și o vizionare în regim de binge.


Bogdan:

 Four Leaf Clover on WhatsApp  The Dropout (HULU) – alt serial amânat din cauze pandemice, Dropout pare a fi o poveste fascinantă – în primul rând, sunt curios cum a reușit cineva să păcălească mii de oameni cu privire la o tehnologie care nu funcționa, de fapt. Îmi plac producțiile cu și despre escrocherii – de cele mai multe ori, sunt poveștile unor genii care au ajuns pe un drum greșit, iar povestea lui Holmes pare că se încadrează perfect în acest tipar. În plus, sunt curios cum va fi prestația lui Seyfried.

 Four Leaf Clover on WhatsApp  Moon Knight (Disney+) – un serial Marvel pe care chiar îl aștept cu nerăbdare (să nu ne înțelegem greșit, WandaVision a fost genial, a se vedea topul meu de final de an). Personajul în cauză mi-a stârnit interesul și chiar vreau să aflu mai multe despre cine este și care îi va fi rolul în Marvel Cinematic Unvierse – va fi interesant de urmărit cum va fi integrat acesta ținând cont de ultimele noutăți din MCU. Oscar Isaac este excelent ca actor și personal, nu numai că mi se pare potrivit pentru rol, însă chiar vreau să văd cum arată mitologia egipteană în viziunea Marvel.

 Four Leaf Clover on WhatsApp  Julia (HBO Max) – acum mulți ani, am văzut Julie & Julia, filmul de unde am aflat de existența Juliei Child, interpretată magistral de Meryl Streep, acest monstru sacru al gastronomiei și al emisiunilor culinare. Am aflat recent că HBO Max realizează un serial despre Child și nu am stat prea mult pe gânduri, l-am adăugat imediat pe listă. Probabil va fi genul de producție care îți stârnește apetitul, iar aceste period dramas le ies bine celor de la HBO, deci am așteptări relativ mari de la Julia.


Setul integral de premiere de serial, sezon și reveniri pentru luna martie, plus descrierile fiecărui proiect noi, aici.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s