Bine ați venit pe Netflix&Zen! 😀

Iată că la mai bine de cinci ani de când Netflix și-a făcut loc pe piața din România, Netflix(recomandari), unul dintre partenerii dragi ai TvAddicted Blog și principalul grup de recomandări, noutăți și știri dedicat titlurilor originale și licențiate local de către platforma de streaming, dorește să-și cinstească comunitatea care s-a fondat și a crescut an de an, devenind mai mult decât un simplu loc de aflat „la ce să mă mai uit?”. Astfel, începând de astăzi, grupul Netflix(recomandari) își schimbă numele și devine Netflix&Zen.

Într-o lume tot mai agitată și mai complicată, grupul își dorește să devină o oază de liniște și de relaxare pentru noi toți. Recomandările vor încerca, la fel ca înainte, să acopere o diversitate de gusturi și să inspire. Indiferent de alegerile sau de gusturile membrilor, aceștia se vor putea bucura în continuare de o atmosferă civilizată și de respect reciproc.

De menționat și alegerea noului titlu – noțiunea de zen nu a fost aleasă doar pentru că e la modă, ci pentru că termenul reflectă specificul grupului încă de la începuturile lui: fără tensiuni, fără conflicte, fără stres. Comunitatea Netflix&Zen vă așteaptă cu brațele deschise.

Astfel, cu noi titluri originale Netflix și altele licențiate local anunțate pentru luna martie, pentru mai multe comentarii şi recomandări despre toate aceste proiectele, vă invităm de azi pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s