Comunicat de presă: noutățile lunii aprilie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în aprilie?

Rabbit Face on WhatsApp SERIALERabbit Face on WhatsApp

 1. Get Organized with The Home Edit (Organizează-ți spațiul cu The Home Edit) – S2/ 1 aprilie -> Clea și Joanna revin să pună ordine în talmeș-balmeșul din viețile clienților atât celebri, cât și de rând, cu stilul lor fabulos și de neegalat.
 2. Trivia Quest – S1/ 1 aprilie ->Testează-ți cunoștințele de istorie, artă, știință și multe altele în acest serial interactiv de întrebări de cultură generală cu diverse niveluri de dificultate.
 3. Business Proposal (O iubire ca-n afaceri) – S1/ 4 aprilie -> Deghizată, Ha-ri merge la o întâlnire aranjată ca să-l sperie pe pretendent. Dar situația scapă de sub control când află că acesta e șeful ei și o vrea de soție.
 4. Dirty Lines (Linia fierbinte) – S1/ 8 aprilie -> În Amsterdamul anilor ’80, o studentă întreprinzătoare își găsește de lucru la o linie de sex telefonic creată de doi frați complet diferiți.
 5. Elite (Elita) – S5/ 8 aprilie -> Începerea unui nou semestru la școala Las Encinas înseamnă o nouă victimă, un nou vinovat și un nou mister în timp ce elevii se afundă în secrete.
 6. Tomorrow (Mâine) – S1/ 9 aprilie -> Un tânăr devine jumătate om și jumătate spirit din cauza unui accident și primește misiuni speciale de la o companie din lumea subterană.
 7. Hard Cell (La mititica) – S1/ 12 aprilie -> Laura Willis, fostă organizatoare de evenimente și actuală directoare de închisoare, ne prezintă peripețiile vieții din spatele gratiilor într-o comedie cu umor sec.
 8. Almost Happy (Aproape fericit) – S2/ 13 aprilie -> Sebastián primește șansa la o nouă poveste de iubire cu Pilar, care acum este însărcinată cu gemenii lui Rocha. Dar îl așteaptă în continuare multe lecții de viață.
 9. Smother-in-Law (O soacră-mare îngrozitoare) – S1/ 13 aprilie -> Locuind cu familia ei de la începutul pandemiei, băgăreața Isadir face tot ce-i stă în putință pentru a le perturba viața fiului său nătăfleț și nurorii rivale.
 10. Anatomy of a Scandal – S1/ 15 aprilie -> Acest thriller psihologic captivant, a cărui acțiune dramatică se derulează în sala de judecată, pătrunde în lumea elitei britanice prin intermediul unui scandal politic și personal, în care adevărul se ascunde la granița dintre justiție și privilegii. James și Sophie Whitehouse trăiesc într-un univers în care totul este minunat. Ministru în Parlament și tată iubitor acasă, James pare să se afle pe un drum fără obstacole, însă numai până când iese la iveală un secret scandalos. La rândul ei, și avocata Kate Woodcroft își urmează calea, iar acuzarea pe care o construiește amenință să afecteze întregul Westminster, căsnicia soților Whitehouse și propria ei stimă de sine.
 11. Heirs to the Land (Moștenitorii pământului) – S1/ 15 aprilie -> Hugo Llor, un tânăr descurcăreț, se zbate să devină cineva în Barcelona secolului al XIV-lea fără să încalce jurământul făcut familiei Estanyol.
 12. Mai (Mama) – S1/ 15 aprilie -> O mamă îndurerată îi descoperă pe criminalii responsabili de moartea tragică a fiicei sale și, dintr-o femeie blajină, devine necruțătoare pe calea sa către adevăr.
 13. Pacific Rim: The Black (Pacific Rim: Tărâmul nimănui) – S2/ 19 aprilie -> La bordul lui Atlas Destroyer alături de Mei și Boy, Hayley și Taylor își continuă călătoria spre Sydney, dar mai întâi trebuie să treacă de o sectă avidă de sânge.
 14. Russian Doll – S2/ 20 aprilie -> Cu acțiunea plasată la patru ani după ce Nadia și Alan reușesc să evadeze din bucla temporală a mortalității, al doilea sezon din Russian Doll va continua să exploreze teme esențiale dintr-o perspectivă adesea amuzantă și SF. Dezvăluind un destin încă și mai rău decât moartea fără sfârșit, acest sezon îi regăsește pe Nadia și pe Alan cufundându-se și mai adânc în trecut printr-un portal temporal neașteptat, aflat în una dintre cele mai cunoscute locații din Manhattan. La început, cei doi percep totul ca pe o aventură nesfârșită, care se întinde peste epoci și generații, dar, curând, descoperă că acest eveniment extraordinar ar putea fi mai mult decât s-au așteptat și că, împreună, trebuie să caute o cale de ieșire.
 15. The Marked Heart (Bănuiala inimii) – S1/ 20 aprilie -> Un bărbat hotărât să se răzbune cu orice preț pe organizația de trafic de organe care i-a ucis soția începe o legătură cu femeia care a primit inima acesteia.
 16. Yakamoz S-245 (Nume de cod: S-245) – S1/ 20 aprilie -> După ce o catastrofă afectează Pământul, un biolog marin și echipa sa aflată într-o misiune pe submarin trebuie să lupte pentru a supraviețui unei conspirații mortale.
 17. He’s Expecting (Tipul e însărcinat) – S1/ 21 aprilie -> Un director de publicitate convins că și-a pus toată viața la punct este însărcinat și se vede nevoit să înfrunte inegalități sociale la care nu s-a mai gândit.
 18. Heartstopper (Fluturi în stomac) – S1/ 22 aprilie -> În contextul vieții de liceu și al iubirii adolescentine, Charlie și Nick descoperă că prietenia lor neașteptată ar putea ascunde sentimente mai intense.
 19. Selling Sunset (Apusul e de vânzare) – S5/ 22 aprilie ->Iubiri noi. Inamici vechi. Un membru-surpriză. Piața de lux e în pericol, iar competiția atinge noi culmi. Cine va face față provocării și cine o va da în bară.
 20. Bullsh*t The Gameshow – S1/ 27 aprilie -> Concurenții încearcă din răsputeri să răspundă corect la întrebări dificile de cultură generală. Iar dacă nu reușesc, mai au un as în mânecă: minciuna gogonată.
 21. The Seven Lives of Lea (Cele 7 vieți ale Léei) – S1/ 28 aprilie ->Léa se trezește în trecut de șapte ori, în corpuri diferite. Atrasă în misterul morții unui tânăr, ea încearcă să prevină acest eveniment, iar consecințele nu întârzie să apară.
 22. Grace and Frankie (Grace și Frankie) – S7, ultimele episoade/ 29 aprilie -> După 94 de episoade, Grace și Frankie continuă să arate familiilor și fanilor ce înseamnă să trăiești viața la maximum, fără teamă și fără scuze. Acesta poate fi ultimul lor capitol, dar totul de-abia începe.
 23. Ozark – S4, partea 2/ 29 aprilie -> Ozark este o dramă captivantă cu acțiunea plasată în prezent și urmărește călătoria familiei Byrde de la viața obișnuită din suburbiile orașului Chicago la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obișnuiți.
 • Hold Tight (Destine furate) – S1/ aprilie -> Dispariția unui adolescent dă peste cap viețile aparent perfecte ale unor familii dintr-o suburbie înstărită a Varșoviei și scoate la iveală secrete sumbre.

Rabbit Face on WhatsApp FILMERabbit Face on WhatsApp

 1. Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood (Apollo 10 1/2: Copilărie în era spațială) – 1 aprilie -> Un bărbat își povestește cu nostalgie viața și face o relatare a unei călătorii imaginare pe Lună, din perspectiva unui copil de 10 ani din Houston în anul 1969.
 2. Battle: Freestyle – 1 aprilie -> Amalie este în culmea fericirii după ce echipa de dans condusă de ea și de Mikael se califică la o competiție la Paris, dar întâlnirea cu mama ei înstrăinată o distrage.
 3. Forever Out of My League (Acum e acum) – 1aprilie -> După o operație, viața Martei este în joc, dar iubirea adevărată este în apropiere. Oare va învinge inima vechile secrete și capriciile sorții?
 4. The Bubble (Bula) – 1 aprilie -> Furișare, agățat, depresie. Actorii și echipa unei francize blockbuster de acțiune încearcă să filmeze o continuare în timp ce stau în carantină la un hotel de lux.
 5. Furioza – 6 aprilie -> O polițistă îi face fostului iubit o ofertă de nerefuzat: fie se infiltrează într-o gașcă de bandiți și devine informator, fie fratele lui ajunge la închisoare.
 6. Dancing on Glass (Dansatoarele de cristal) – 8 aprilie -> Amenințată de o presiune imensă, o balerină abia distribuită într-un rol principal și colega ei își găsesc scăparea într-o prietenie care le izolează de restul lumii.
 7. Metal Lords – 8 aprilie ->Pentru Hunter și Kevin, doi adolescenți inadaptați, drumul spre glorie e clar. Trebuie să cânte heavy metal, să câștige Bătălia trupelor și să fie venerați ca niște zei.
 8. The In Between (Între lumi) – 8 aprilie -> După ce își pierde dragostea vieții într-un tragic accident, o adolescentă cu inima frântă începe să creadă că iubitul îi trimite semne de dincolo de mormânt.
 9. Yaksha: Ruthless Operations (Yaksha: Fără scrupule) – 8 aprilie -> Un procuror integru ajunge într-un oraș periculos, ca să cerceteze o echipă de operațiuni secrete și pe șeful său notoriu, dar intră într-un război letal între spion.
 10. The Taming of The Shrew (Îmblânzirea scorpiei) – 13 aprilie -> O savantă cu inima frântă se întoarce acasă pentru a lua viața de la capăt, dar fratele ei angajează un necunoscut chipeș care s-o convingă să vândă pământul familiei.
 11. Today We Fix the World (Azi reparăm lumea) – 13 aprilie -> Diego, un tip obsedat de muncă, află că este posibil să nu fie tatăl lui Benito, așa că cei doi pleacă la drum pentru a-l găsi pe părintele biologic al băiatului.
 12. Man of God (Omul lui Dumnezeu) – 16 aprilie -> Samuel abandonează mediul religios strict în care a crescut pentru a-și trăi propria viață, dar sufletul său rămâne prins între această lume și credința lăsată în urmă.
 13. The Turning Point (Punctul de cotitură) – 20 aprilie -> Un pierde-vară care evită cu orice preț confruntările se împrietenește, contrar oricăror așteptări, cu un golan periculos care refuză să-l lase în pace.
 14. Along for the Ride (La drum împreună) – 22 aprilie -> În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea.
 15. Silverton Siege (Asediul de la Silverton) – 27 aprilie -> Tensiunile ating apogeul în timpul unui jaf bancar ce scapă de sub control din cauza unui protest antiapartheid. Bazat pe fapte reale.
 16. Honeymoon with My Mother (Cu mama în luna de miere) – 29 aprilie -> Părăsit la altar, un bărbat cu inima frântă e constrâns să meargă în luna de miere împreună cu mama lui autoritară.
 17. Rumspringa – 29 aprilie -> Călătorind spre Berlin pentru un ritual de inițiere, un tânăr amish își acceptă rădăcinile, se îndrăgostește și ia o decizie de proporții uriașe.

Rabbit Face on WhatsApp DOCUMENTARERabbit Face on WhatsApp

 1. Jimmy Savile: A British Horror Story (Jimmy Savile: O poveste de groază britanică) – 6 aprilie -> Vedeta TV Jimmy Savile a fermecat țara cu excentricitatea și generozitatea sa. Dar acuzațiile de abuz sexual au arătat o latură șocantă și nevăzută a personalității sale.
 2. Return to Space (Întoarcerea în spațiu) – 7 aprilie -> Elon Musk și inginerii de la SpaceX au o misiune istorică: să readucă astronauții de la NASA la Stația Spațială Internațională și să revoluționeze călătoriile în spațiu.
 3. Senzo: Murder of a Soccer Star (Senzo: Uciderea unui star al fotbalului) – 7 aprilie -> Serialul aduce detalii despre cele petrecute în noaptea fatidică din 2014, când Senzo Meyiwa, îndrăgitul căpitan al naționalei de fotbal a Africii de Sud, a fost împușcat în timpul unei presupuse spargeri eșuate.
 4. Our Great National Parks (Parcuri naționale din jurul lumii) – 13 aprilie -> Narat de fostul președinte Barack Obama, acest serial documentar uluitor ne prezintă câteva dintre cele mai impresionante parcuri naționale ale planetei.
 5. White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch (Alb ca zăpada: Ascensiunea și decăderea Abercrombie & Fitch) – 19 aprilie -> Toți tinerii cool le frecventau magazinele. Un documentar care explorează supremația culturii pop A&F în anii 1990 – 2000 și modul în care a prosperat prin excludere.
 6. The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes (Înregistrările pierdute ale lui Marilyn Monroe) – 27 aprilie -> Un documentar care readuce în prim-plan misterioasa moarte a lui Marilyn Monroe, cu ajutorul unor interviuri audio detaliate, oferite de persoanele din cercul vedetei.

Rabbit Face on WhatsApp ANIMERabbit Face on WhatsApp

 1. Tiger & Bunny – S2/ 8 aprilie -> Duoul incompatibil format din Wild Tiger și Barnaby încearcă să mențină pacea și să obțină sponsori, în timp ce alți eroi din toată lumea își fac intrarea.
 2. Ultraman – S2/ 14 aprilie -> Lui Ultraman i se alătură Seven, Ace, Zoffy, Jack și Taro, iar împreună, echipa Ultraman înfruntă o nouă amenințare extraterestră.
 3. Bubble (Baloane efemere) – S1/ 28 aprilie -> În orașul Tokyo părăsit, împânzit de baloane și de anomalii gravitaționale, un tânăr înzestrat are o întâlnire predestinată cu o fată misterioasă.

Rabbit Face on WhatsApp COMEDIERabbit Face on WhatsApp

 1. Celeb Five: Behind the Curtain (Celeb Five: În spatele cortinei) – 1 aprilie -> Acest documentar-parodie, din culise, aduce în prim-plan poantele și improvizațiile grupului de comediene Celeb Five, care caută idei de materiale pentru un spectacol.
 2. Ronny Chieng: Speakeasy (Ronny Chieng: Între noi fie vorba) – 5 aprilie -> Ronnie Chieng revine! Acum are boală pe criticii online, iubește tocilarii, e consternat din cauza scepticilor iraționali și cunoaște un leac unic pentru rasism.
 3. Michela Giraud: the Truth, I Swear! (Michela Giraud: Adevărul, jur!) – 6 aprilie -> Succesul în carieră. Metehnele faimei. Eticheta penibilă de femeie „cu forme” și lecții dure de balet în tinerețe. Michela Giraud are multe mărturisiri de făcut.
 4. All About Gila – 21 aprilie -> Comedieni spanioli faimoși urcă pe scenă în semn de omagiu pentru stimabilul Miguel Gila și îi recreează cele mai îndrăgite spectacole de stand-up.
 5. David Spade: Nothing Personal (David Spade: Nu o lua personal) – 26 aprilie -> Un nou spectacol de stand-up marca David Spade.

Rabbit Face on WhatsApp JOCURIRabbit Face on WhatsApp

 1. Relic Hunters: Rebels – aprilie ->Trage și fugi prin niveluri colorate din joc în timp ce poți crea și îmbunătăți zeci de arme. Învinge Imperiul Ducan și adu pacea pe o planetă divizată.

Rabbit Face on WhatsApp COPII ȘI FAMILIERabbit Face on WhatsApp

 1. The Last Bus (Ultimul autobuz) – S1/ 1 aprilie -> După ce pornesc într-o excursie cu clasa care le va schimba viața, un grup de elevi inteligenți vor să salveze omenirea de o armată de drone violente.
 2. Green Eggs and Ham (Ouă verzi cu șuncă) – S2/ 8 aprilie -> O poveste secretă, un mister nerezolvat, un nou început, spioni! Pregătește-te pentru a doua porție din această aventură distractivă, inspirată din cartea lui Dr. Seuss.
 3. The Creature Cases (Brigada blănoșilor) – S1/ 12 aprilie -> Agenții speciali Sam și Kit cutreieră globul și își folosesc abilitățile de detectivi și dispozitivele sofisticate pentru a elucida misterele împărăției animalelor.
 4. Battle Kitty – S1/ 19 aprilie -> O pisicuță războinică trebuie să înfrângă toți monștrii de pe Insula Luptelor pentru titlul de campion. O aventură animată interactivă oferită de Matt Layzell.
 5. Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles (Iepurele samurai: Cronicile lui Usagi) – S1/ 28 aprilie -> Un iepure impulsiv, samurai amator, și noii lui prieteni războinici își unesc forțele pentru a-și proteja orașul de monștri, ninja, gangsteri și extratereștri malefici.

Rabbit Face on WhatsApp EPISOADE SĂPTĂMÂNALERabbit Face on WhatsApp  

 1. Outlander – S6
 2. The Blacklist – S8
 3. The Flash – S8
 4. The Ultimatum: Marry or Move On (Ultimatum: Cununie sau așa a fost să fie) – S1/ miercuri, începând cu 6 aprilie -> Căsătorie sau despărțire? În acest serial reality provocator, mai multe cupluri își pun dragostea la încercare conviețuind cu potențiali parteneri compatibili.

Rabbit Face on WhatsApp FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIXRabbit Face on WhatsApp

 1. Around the World in 80 Days – 1 aprilie
 2. Going in Style – 1 aprilie
 3. RocknRolla – 1 aprilie
 4. Training Day – 1 aprilie
 5. Legații – 13 aprilie
 6. Youth V Gov – 29 aprilie
 • LEGO: City Adventures – 15 aprilie/ S2 & S3 
 • LEGO: Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound – 15 aprilie
 • LEGO: Friends: Girls on a Mission – 16 aprilie/ S3 & S4
 • LEGO: Ninjago: Masters of Spinjitzu: Hands of Time – 16 aprilie
 • LEGO: Ninjago: Masters of Spinjitzu: Sons of Garmadon – 16 aprilie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

One thought on “Comunicat de presă: noutățile lunii aprilie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s