Premierele lunii la TV: aprilie 2022

Cu primăvara care în sfârșit a venit și pe la noi, plus o scurtă o vacanță pentru cei mici și cei mari, luna aprilie pare a ne ține ocupați cu o serie de titluri noi, încă o dată urmând să avem o lună încărcată cu de toate. După cum v-am obișnuit, o parte din aceste titluri sunt disponibile și la noi, pe când altele doar peste ocean. Pentru micul ecran, premierele se împart în două categorii: premiere de sezon:, respectiv premiere de serial.


Premiere sezon nou:
6.04: The Hardy Boys – S2
8.04: Woke – S2 Rabbit Face on Facebook iCarly – S2 Rabbit Face on Facebook Elite – S5
10.04: Gentleman Jack – S2 
18.04: Better Call Saul* – S6
19.04: Mayans M.C. – S4
20.04: Russian Doll – S2 
21.04: The Flight Attendant – S2  
24.04: Barry – S3 
28.04: Made for Love – S2
29.04: Grace & Frankie* – S7B Undone – S2

**Premiile Grammy, a 64-a ediție – 3.04


Premiere seriale noi:
1.04: Slow Horses (Apple TV+)
6.04: The Ultimatum (Netflix)
7.04: Tokio Vice (HBO Max)
10.04: 61st Street (AMC)
12.04: Hard Cell (Netflix)
14.04: The Kardashians (Hulu) Rabbit Face on Facebook Killing It (Peacock) Rabbit Face on Facebook The Garcias (HBO Max)
15.04: Roar (Apple TV+) Rabbit Face on Facebook Outer Range (Prime Video) Rabbit Face on Facebook Anatomy of a Scandal (Netflix)
17.04: The First Lady (Showtime)
24.04: Gaslit (Starz) Rabbit Face on Facebook The Baby (HBO) Rabbit Face on Facebook The Man Who Fell to Earth (Showtime)
25.04: We Won this City (HBO)
28.04: The Offer (Paramount+) Rabbit Face on Facebook Under the Banner of Heaven (Hulu)
29.04: Shining Girls (Apple TV+)

*ultimele episoade/ sezon final

                                 Rabbit Face on Facebook Rabbit Face on Facebook Rabbit Face on Facebook Rabbit Face on Facebook Rabbit Face on Facebook

Rabbit Face on Facebook Slow Horses (Apple TV+): Jackson Lamb este briliantul, dar irascibilul lider al unui grup de spioni care ajung în Slough House, filială MI5 în care agenții intrați în dizgrație sunt reatribuiți după ce au făcut mult prea multe greșeli pentru a le fi încredințate misiuni cu adevărat importante. Serialul este bazat pe romanele polițiste ale lui Mick Herron. Șase dintre episoade vor adapta primul volum al seriei, Slow Horses, iar alte șase vor ecraniza al doilea volum, Dead Lions. Surse din producție fac referire la două sezoane, sau cel puțin două seturi de șase episoade în cadrul aceluiași sezon.

Rabbit Face on Facebook Tokio Vice (HBO Max): Tokyo Vice este povestea reporterului american Jake Adelstein, un expat american din Missouri, care se mută în Japonia în anii ’90 cu speranța de a deveni primul reporter de criminalitate străină la publicația lider a țării. Interesul lui Adelstein pentru jurnalismul de investigație provine din cariera de legist al tatălui său, pe care îl însoțea la serviciu, iar el reușește să obțină un post la Meicho Shinbun, un ziar japonez cu un tiraj de 12 milioane de exemplare pe zi. Serialul îl urmărește pe Adelstein ca un reporter începător, care face echipă alături de experimentatul detectiv Hiroto Katagiri, în timp ce explorează lumea interlopă din Japonia.

Rabbit Face on Facebook 61st Street (AMC): 61st Street este povestea lui Moses Johnson (Tosin Cole), un promițător atlet de culoare, elev de liceu, care devine implicat în coruptul sistem de justiție penală din Chicago. Perceput de poliție ca un presupus membru al unei bande, acesta se trezește în mijlocul furtunii, în timp ce polițiștii și procurorii caută răzbunare pentru moartea unui ofițer în timpul unei intervenții legate de trafic de droguri, care s-a finalizat prost.

Rabbit Face on Facebook Killing It (Peacock): Killing It este o comedie despre clasă, capitalism și misiunea unui individ de a-și îndeplini visul american, precum și despre vânătoarea de șerpi foarte mari.

Rabbit Face on Facebook The Garcias (HBO Max): Reboot al serialului de succes de la Nickelodeon, The Brothers Garcia, care a fost difuzat timp de patru sezoane, din 2000 până în 2004. Serialul original, prezentat drept primul sitcom în limba engleză care a avut o distribuție și o echipă creativă exclusiv latino, s-a învârtit în jurul familiei Garcia. Comedia este narată de de Larry, versiunea adultă a unuia dintre fiii familiei. Larry își povestește viața alături de George, Carlos și Lorena (cei doi frați și, respectiv, sora geamănă), și felul în care aceștia se confruntă cu problemele cotidiene, cum ar fi școala, munca, maturizarea, locuind într-o casă în San Antonio, Texas. Noua versiune îi surprinde pe copiii Garcia ca adulți, care se reunesc cu părinții lor pentru o vacanță de vară într-o casă elegantă pe plajă.

Rabbit Face on Facebook Roar (Apple TV+): Antologie bazată pe volumul de povestiri scurte ale Ceceliei Ahern, narate din perspectiva femeilor protagoniste.

Rabbit Face on Facebook Outer Range (Prime Video): Outer Range spune povestea lui Royal Abbott, un fermier ce luptă pentru pământul și familia sa și care descoperă un mister de necrezut în adâncurile sălbăticiei din Wyoming.

Rabbit Face on Facebook The First Lady (Showtime): The First Lady este o reîncadrare revelatoare a conducerii americane, relatată prin prisma femeilor din inima Casei Albe. Sezonul 1 le va surprinde pe Eleanor Roosevelt (Gillian Anderson), Betty Ford (Michelle Pfeiffer) și Michelle Obama (Viola Davis).

Rabbit Face on Facebook Gaslit (Starz): Serialul se concentrează pe poveștile nespuse și pe personajele uitate ale scandalului Watergate – de la subalternii năuciți și oportuniști ai lui Nixon, până la zeloții tulburați care le ajută și susțin faptele, până la tragicii denunțători care, în cele din urmă, aveau să prăbușească întregul sistem. Serialul va spune povestea Marthei Mitchell (Roberts), soția loialului procuror general al lui Nixon, John Mitchell (Penn), care este prima persoană care a tras un semnal de alarmă public cu privire la implicarea lui Nixon în Watergate.

Rabbit Face on Facebook The Baby (HBO): The Baby este o comedie neagră cu și despre maternitate, din perspectiva unei femei care nu vrea să fie mamă: Natasha, în vârstă de 38 de ani, nervoasă că cei mai apropiați prieteni ai ei au toți copii. Dar când ea însăși devine mamă, viața ei are parte de o implozie dramatică: manipulator, dar incredibil de drăguț, copilul răsucește viața Natashei într-un spectacol suprarealist de groază. Pe măsură ce descoperă adevărata amploare a naturii mortale a copilului, Natasha face încercări din ce în ce mai disperate de a scăpa de acesta. Chiar dacă ea nu vrea copilul, copilul o vrea pe ea.

Rabbit Face on Facebook The Man Who Fell to Earth (Showtime): Inspirat de romanul cu același nume al lui Walter Tevis și de filmul Bowie, The Man Who Fell to Earth va urmări un nou personaj extraterestru care sosește pe Pământ într-un punct de cotitură al evoluției umane și care trebuie să-și confrunte propriul trecut pentru a ne determina viitorul.

Rabbit Face on Facebook We Won this City (HBO): Bazat pe cartea reporterului de la Baltimore Sun, Justin Fenton, We Own This City relatează ascensiunea și decăderea grupului de lucru pentru urmărirea armelor din cadrul Departamentului de Poliție din Baltimore, precum și corupția și colapsul moral care s-au abătut asupra unui oraș american în care politicile de interzicere a drogurilor și arestarea în masă au fost susținute în detrimentul muncii de poliție.

Rabbit Face on Facebook The Offer (Paramount+): Miniserie Paramount+ despre realizarea filmului The Godfather. The Offer se bazează pe evenimentele trăite de Ruddy în timpul producției monumentalului film din 1972, pe care Francis Ford Coppola l-a regizat și adaptat împreună cu Mario Puzo, având la bază cel mai bine vândut roman al acestuia din urmă. Filmul i-a avut în distribuție pe Marlon Brando, Al Pacino, James Caan, John Cazale, Robert Duvall, Diane Keaton și Talia Shire; a fost nominalizat la 11 premii Oscar și a câștigat trei – inclusiv cel mai bun film pentru Ruddy.

Rabbit Face on Facebook Under the Banner of Heaven (Hulu): Inspirat de bestseller-ul true crime al lui Jon Krakauer, Under the Banner of Heaven, serialul urmărește evenimentele care au dus la uciderea în 1984 a Brendei Wright Lafferty și a fiicei sale într-o suburbie din Salt Lake Valley, Utah. În timp ce detectivul Jeb Pyre investighează evenimentele care au avut loc în familia Lafferty, acesta descoperă adevăruri îngropate despre originile religiei LDS și consecințele violente ale credinței neînduplecabile. Ceea ce dezvăluie Pyre, un mormon devotat, îl face să-și pună la îndoială propria credință.

Rabbit Face on Facebook Shining Girls (Apple TV+): În perioada marii depresiuni, un călător în timp se vede nevoit să ucidă „fetele strălucitoare” pentru a-și putea continua călătoriile. Serial bazat pe cartea lui Lauren Beukes, cu Elizabeth Moss în rol principal.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s