Comunicat de presă: noutățile lunii mai pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în mai?

Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp SERIALE Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. El marginal – S5/ 4 mai -> În sezonul final, Miguel caută să se reabiliteze după gratii, Diosito întâmpină probleme în lumea de afară, iar un cult amenință să aducă sfârșitul pentru Puente Viejo.

 2. Summertime (Trei metri deasupra cerului) – S3/ 4 mai -> O nouă vară aduce o nouă serie de triunghiuri amoroase, iar grupul își explorează pasiunile și testează limitele prieteniei.

 3. Clark – S1/ 5 mai -> Serialul dramatic Clark spune povestea vieții bărbatului din spatele expresiei „sindromul Stockholm”, care a reușit să vrăjească întreaga Suedie, în ciuda nenumăratelor acuzații de trafic de droguri, tentativă de omor, furt și jaf asupra mai multor bănci. Bazat pe adevărurile și minciunile dezvăluite de autobiografia lui Clark Olofsson și regizat de Jonas Åkerlund, serialul este o poveste de ficțiune despre unul dintre cele mai controversate personaje din istoria contemporană a Suediei.

 4. Blood Sisters (Legate prin sânge) – S1/ 5 mai -> Unite de un secret periculos, bunele prietene Sarah și Kemi sunt nevoite să fugă după ce un mire bogat dispare în timpul petrecerii sale de logodnă.

 5. The Pentaverate (Pentaviratul) – S1/ 5 mai -> După ce a influențat evenimentele globale vreme de secole, o societate secretă este amenințată din interior. Poate acest reporter canadian s-o salveze odată cu lumea?

 6. The Sound of Magic (Sunetul magiei) – S1/ 6 mai -> Un magician care trăiește într-un parc de distracții abandonat face să dispară necazurile unei adolescente deziluzionate și greu încercate și îi readuce speranța.

 7. Welcome to Eden (Îmbietorul Eden) – S1/ 6 mai -> Un grup de tineri adulți merg la o petrecere pe o insulă îndepărtată, dar găsesc cu totul altceva în locul paradisului la care se așteptau.

 8. Workin’ Moms (Mami merge și la muncă) – S6/ 10 mai -> Timp liber? Ce e ăla? Kate, Anne, Jenny, Sloane și Val muncesc din greu pentru a rezolva probleme importante atât la serviciu, cât și acasă.

 9. 42 Days of Darkness (42 de zile în întuneric) – S1/ 11 mai -> Într-un oraș din Chile, o femeie își caută disperată sora dispărută, în mijlocul unei furtuni mediatice și al anchetei poliției. Inspirat de un caz real.

 10. Brotherhood (Organizația Frăției) – S2/ 11 mai -> În urma unei revolte devastatoare, Edson și Cristina se confruntă cu noi inamici și amenințări. Dar legătura lor e pusă la încercare pe măsură ce mizele cresc.

 11. Savage Beauty (Frumusețe sălbatică) – S1/ 12 mai -> O femeie misterioasă își caută răzbunarea pentru tragediile din trecut în sânul unui imperiu global al cosmeticelor controlat de o familie cu secrete funest.

 12. Bling Empire (Imperiul succesului) – S2/ 13 mai -> Noi iubiri, noi prieteni și noi drame se întrec pe scena socială fabuloasă a unui cerc de prieteni asiatici și americani de origine asiatică halucinant de bogați din L.A.

 13. New Heights (Neumatt) – S1/ 13 mai -> Consultantul Michi Wyss moștenește ferma plină de probleme a tatălui său și este nevoit să se confrunte cu propriul trecut și să se ocupe de viitorul familiei.

 14. The Life and Movies of Erşan Kuneri (Viața și filmele lui Erşan Kuneri) – S1/ 13 mai -> Reanalizându-și propria moștenire, o figură renumită a cinematografiei erotice decide să se extindă spre alte genuri de filme, de la SF până la acțiune medievală.

 15. The Lincoln Lawyer (Avocatul din limuzină) – S1/ 13 mai -> În acest serial bazat pe bestsellerurile lui Michael Connelly, un idealist iconoclast își conduce biroul de avocatură din limuzina sa marca Lincoln.

 16. Love on the Spectrum U.S. (Dragostea în spectrul autist: Statele Unite) – S1/ 18 mai -> În acest serial documentar despre romantism, oameni cu tulburări din spectrul autist se află în căutarea iubirii în lumea schimbătoare a întâlnirilor și al relațiilor.

 17. Who Killed Sara? (Cine a ucis-o pe Sara?) – S3/ 18 mai -> În sezonul final, adversarii devin aliați și adevărul iese la iveală în sfârșit, iar Álex este obsedat să dezlege o nouă enigmă: ce s-a întâmplat cu Sara?

 18. Love, Death & Robots – volumul 3/ 20 mai -> Lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare te așteaptă în al treilea volum al antologiei animate distinse cu premiul Emmy, semnată de Tim Miller și David Fincher.

 19. Wrong Side of the Tracks (Entrevías) – S1/ 20 mai -> Un veteran de război agasat de dealerii de droguri și de golanii care pun stăpânire pe cartier își propune să o reeduce pe nepoata sa, o adolescentă rebelă.

 20. Our Blues (Vremea melancoliei) – S1/ 21 mai -> Iubirea e dulce-amăruie, iar viața are suișuri și coborâșuri în poveștile unor oameni care trăiesc și muncesc pe tumultuoasa insulă Jeju.

 21. Somebody Feed Phil (Cineva să-l hrănească pe Phil) – S5/ 25 mai -> În noul sezon al acestui serial reality, Phil Rosenthal, creatorul serialului Everybody Loves Raymond, străbate lumea pentru a se bucura de delicatesele și cultura locală.

 22. Stranger Things – S4A/ 27 mai -> Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.


Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp FILMe Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. 40 Years Young (Când ai 40 de ani) – 4 mai -> upă ce află un adevăr amar, un bucătar și prietenul lui cel mai bun, asociat la restaurant, participă la un concurs culinar în Cancún pentru a-și regăsi pofta de viață.

 2. Along for the Ride (La drum împreună) – 6 mai ->În vara dinaintea începerii facultății, silitoarea Auden îl cunoaște pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viața fără griji după care tânjea.

 3. Marmaduke – 6 mai -> Dezordonatul și ștrengarul Marmaduke este inimos, dar mereu intră în belele! Oare are calitățile necesare pentru a străluci în lumea dichisită a concursurilor canine?

 4. Thar (Crimele trecutului) – 6 mai -> Un polițist veteran are ocazia să arate ce poate când liniștea unui orășel este tulburată de o crimă și de complotul sinistru al unui străin.

 5. The Takedown (Tur de forță) – 6 mai -> După o pauză de zece ani, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat, pe fondul unei ample conspirații.

 6. The Getaway King (Maestrul evadărilor) – 11 mai -> Un bandit legendar cunoscut pentru numeroasele sale evadări din închisoare are o nouă iubită și se gândește să o ia de la capăt. Bazat pe viața lui Zdzisław Najmrodzki.

 7. Senior Year (Ultimul an de liceu) – 13 mai -> S-a aflat în comă 20 de ani în urma unei figuri ratate pe când era majoretă. Trezită acum, la 37 de ani, e pregătită să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului.

 8. The Perfect Family (Familia ideală) – 18 mai -> La început, Lucía are rețineri față de familia diversă a iubitei fiului ei, dar habar nu are ce impact vor avea asupra vieții ei dichisite.

 9. Toscana – 18 mai -> Când un bucătar danez călătorește în Toscana pentru a vinde afacerea tatălui său, el întâlnește femeie care îl inspiră să-și regândească abordarea față de viață și iubire.

 10. A Perfect Pairing (O alăturare perfectă) – 19 mai -> Ca să câștige un client important, ambițioasa directoare a unei firme de vinuri din LA se angajează la o stână din Australia, unde e atrasă de un localnic misterios.

 11. F*ck Love Too – 20 mai -> Triunghiuri amoroase și îndoieli le pun relațiile la încercare. Lisa are de luat o decizie grea, Jack trece printr-o criză, iar Bo se îndoiește de propria căsnicie.

 12. Godspeed – 23 mai -> Un fost căpitan merge în Dalyan pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se mărite cu altul, dar traumele unei tragedii din război îi dau târcoale.

 13. Larva Pendant (Pandantivul larvei) – 25 mai -> Când Galben este prins în capcana unei pisici mârșave și răutăcioase, Roșu face mare zarvă și se grăbește să-l salveze.


Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp DOCUMENTARE Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. Hold Your Breath: The Ice Dive (Ține-ți respirația: Scufundări sub gheață) – 3 mai -> Un documentar despre scufundătoarea Johanna Nordblad, care încearcă să doboare recordul mondial la distanță parcursă sub gheață dintr-o singură respirație.

 2. Meltdown: Three Mile Island (În pragul catastrofei: Three Mile Island) – 4 mai -> Persoane din interior povestesc evenimentele, controversele și efectele persistente ale accidentului de la centrala nucleară Three Mile Island din Pennsylvania.

 3. Wild Babies (Pui sălbatici) – 5 mai -> Urmărește aventurile puilor de lei, elefanți, pinguini, pangolini și alte animale în încercarea lor de a trece peste suișurile și coborâșurile vieții în sălbăticie.

 4. Our Father (Tatăl nostru: Copiii secreți ai doctorului Cline) – 11 mai -> În urma unui test ADN, o femeie află că are mai mulți frați vitregi și descoperă un plan șocant ce implică spermă de la donatori și un popular specialist în fertilitate.

 5. Cyber Hell: Exposing an Internet Horror (Iadul cibernetic: Deconspirarea unei orori de pe internet) – 18 mai -> Activitatea unei rețele anonime și abuzive de spații virtuale de chat a degenerat în infracțiuni sexuale, iar prinderea deținătorilor ei a necesitat curaj și tenacitate.

 6. The G Word with Adam Conover (Adam Conover: Avem nevoie de guvern?) – 19 mai -> Că ne place sau nu, guvernul joacă un rol important în viețile noastre. Adam Conover explorează succesele și eșecurile sale, dar și modul în care am putea să-l schimbăm.

 7. The Photographer: Murder in Pinamar (Fotograful: Asasinarea lui José Luis Cabezas) – 19 mai -> Acest documentar investighează uciderea fotojurnalistului José Luis Cabezas, o crimă care a cutremurat Argentina și a scos la iveală o conspirație politică și financiară.


Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp ANIME Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War (Ghost in the Shell: SAC_2045: Război sustenabil) – 9 mai -> În această versiune de lungmetraj a primului sezon din SAC_2045, cu acțiunea în anul 2045, Motoko Kusanagi și Secția 9 revin și luptă cu o nouă amenințare.

 2. Vampire in the Garden (Vampirul din grădină) – S1/ 16 mai -> Deși dușmani de moarte, o fată și o regină-vampir pleacă împreună în căutarea paradisului în care oamenii și vampirii au coexistat cândva în pace.

 3. Ghost in the Shell: SAC_2045 – S2/ 23 mai ->În 2045, mercenarul cibernetic Motoko Kusanagi revine la Secția 9 pentru a înfrunta o nouă amenințare periculoasă: post-oamenii.


Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp JOCURI Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. Dragon Up – mai -> Un joc de aventură colorat cu animație superbă, în care vei colecționa dragoni rari și abia ieșiți din ou, apoi îi vei ajuta să-și regăsească magia.

 2. Exploding Kittens: The Game –  mai -> Fii pe fază cu iarba-pisicii! Trage câte cărți poți și ferește-te sau dezamorsează felinele mortale! Altfel, o să faci bum!

 3. Moonlighter – mai -> Ziua, ocupă-te de magazinul tău dintr-un sat idilic. Noaptea, explorează donjoane, ucide monștri și dezleagă mistere în această aventură între două universuri.

 4. Townsmen: A Kingdom Rebuilt – mai -> Clădește un oraș medieval, ia decizii financiare înțelepte și fă tot ce poți pentru a-ți păstra poporul fericit. Cine ar fi crezut că e atât de greu să conduci un regat?


Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp COMEDIe Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. Christina P: Mom Genes (Christina P: Gene de mamă) – 8 mai -> În acest program special, comediana Christina P abordează fără menajamente bucuriile și necazurile din viața de părinte și de cuplu, dar și alte subiecte.

 2. Rodrigo Sant’Anna: I’ve Arrived – 19 mai -> Un nou spectacol de comedie marca Rodrigo Sant’Anna.


Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp COPII ȘI FAMILIE Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. Octonauts: Above & Beyond – S2/ 2 mai -> Căpitanul Barnacles, Kwazii și echipa descoperă noi medii și protejează și mai multe viețuitoare în timp ce străbat lumea în misiuni palpitante.

 2. Maverix – S1/ 12 mai -> În acest serial cu ritm alert, adolescenții pasionați de motocros au ambiții mari: să-și înfrângă rivalii, să-și depășească limitele și să câștige tot.

 3. The Boss Baby: Back in the Crib (Bebe Șef: Înapoi în pătuț) – S1/ 19 mai -> După finalul din The Boss Baby: Family Business, adultul Ted Templeton Jr. folosește formula magică a Tinei ca să redevină Bebe Șef, dar întoarcerea nu e chiar ușoară.

 4. Sea of Love (Prieteni marini) – 23 mai -> Bruda și animalele sale marine pornesc în mini-aventuri în ocean și descoperă că momentele banale, de zi cu zi sunt, de fapt, pline de magie

 5. My Little Pony: Make Your Mark (My Little Pony: Redescoperă magia) – S1/ 26 mai -> Realizând că puterea cristalelor scade, Zipp pornește într-o misiune pentru a afla cauza.

 6. Mighty Little Bheem: I Love Taj Mahal (Micuțul Bheem: Taj Mahal, te iubesc) – 30 mai -> Într-o excursie la superbul Taj Mahal, Bheem este distras de încercarea de a-i returna unei fetițe ursulețul pierdut înainte să i-l fure cineva!


Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp EPISOADE SĂPTĂMÂNALe Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. The Circle: US – S4/ câte 4 episoade săptămânal începând cu 4 mai -> Sunt vorbăreți, duplicitari și faimoși (în secret!). Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face tot ce e nevoie pentru a câștiga marele premiu.

 2. Better Call Saul – S6/ din 4 mai 

 3. The Blacklist – S9/ din 7 mai 

 4. The Future Diary (Scenariul viitorului) – S2/ câte 4 episoade săptămânal începând cu 17 mai -> O nouă poveste de iubire se înfiripă după ce o tânără funcționară din Tokyo ajunge în situația de a alege între un barman fermecător și un student la medicină chipeș.

 5. Insiders (3, 2, 1 … motor!) – S2/ câte 3 episoade săptămânal începând cu 19 mai -> Zece candidați se prezintă la un casting pentru un reality-show fără să știe că filmările au început deja. Să înceapă, din nou, jocurile minții…


Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIx Leaf Fluttering in Wind on WhatsApp

 1. A Few Good Men – 1 mai
 2. Ava – 1 mai
 3. Blended – 1 mai
 4. Blackfish – 1 mai
 5. Journey 2: The Mysterious Island – 1 mai
 6. Jungleland – 1 mai
 7. Kung Fu Panda 3 – 1 mai
 8. Ocean’s 8 – 1 mai
 9. Space Jam – 1 mai
 10. The Conjuring – 1 mai
 11. The Conjuring 2 – 1 mai
 12. Wrath of Man – 1 mai
 13. Angel Eyes – 15 mai
 14. The Contractor – 15 mai
 15. Ride Along 2 – 16 mai
 16. The Game – 16 mai
 17. Jackass 4.5 – 20 mai
 • The Spanish Princess – S1 & S2/ 1 mai
 • The White Princess – S1/ 1 mai
 • Servant of the People – S2 & S3/ 17 mai

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s