Abonamentul anual Disney+ este disponibil acum la prețul special de 239,90 lei, pe bază de preînregistrare

București, România, 10 mai 2022 — Începând de astăzi, fanii Disney+ din România se pot înregistra pe www.disneyplus.com pentru a beneficia de oferta exclusivă de lansare:  
239,90 lei pentru abonamentul anual. Astfel, cei care accesează oferta se pot bucura de 12 luni de Disney+ la prețul pentru 8 luni, raportat la costul abonamentului lunar.

Oferta de lansare este disponibilă până pe 13 iunie la miezul noptii, înainte de lansarea Disney+ și poate fi activată până în data de 26 iunie 2022.

Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Abonații vor avea acces la seriile Star Wars „Povestea lui Boba Fett” și „The Mandalorian”, de la producătorul executiv și scenaristul Jon Favreau și mult-așteptata serie “Obi-Wan Kenobi”. În plus, abonații vor putea viziona seria „Moon Knight”, produsă de Studiourile Marvel, cu Oscar Isaac în rolul lui Steven Grant, un blând angajat al unui magazin de cadouri, care devine chinuit de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață, dar și „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, nominalizat la Oscar, cu Simu Liu și Awkwafina.

Abonații vor putea să urmărească, de asemenea, filmul „Luca” de la Studiourile Disney și Pixar, nominalizat la Oscar, producția „Encanto” de la Walt Disney Animation Studios, film căștigător al unui Premiu Oscar, care prezintă povestea unei familii extraordinare, Madrigal și „Cruella”, film premiat cu Oscar, cu Emma Stone în rolul legendarei „Cruella de „Vil”.

Din categoria divertisment general, abonații vor putea viziona producții precum serialul de comedie “Crime în imobil”, mini-seria “Pam and Tommy”, “The Kardashians”, “Regine”, cât și serialele “Familia Simpson”, „Anatomia lui Grey”, “9-1-1” și “Black-ish”. De la National Geographic, cei care se vor abona pe platforma Disney+ vor avea acces la seria originală Disney+ „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” și filmul documentar “Free Solo” premiat cu Oscar.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de înaltă calitate, pe patru ecrane simultan, descărcări nelimitate pe zece dispozitive și IMAX Enhanced pentru anumite producții. În plus, vor avea posibilitatea de a crea până la șapte profiluri diferite, iar părinții vor putea crea profiluri pentru copii, profiluri care au o interfață ușor de navigat și permit accesarea de conținut adecvat vârstei.

Cum se activează oferta:

  • Cei interesați trebuie să acceseze www.disneyplus.com pentru a-și înscrie adresa de email și pentru a consulta termenii și condițiile complete.
  • Începând cu ziua lansării (14 iunie 2022), cei care s-au înregistrat vor primi pe email un link unic pentru ofertă.
  • Această ofertă introductivă va fi disponibilă numai pentru cei care se înregistrează până pe 13 iunie la miezul nopții.

Ne puteți găsi și pe https: facebook.com/DisneyPlusRO

WE DON’T TALK ABOUT BRUNO — Walt Disney Animation Studios’ “Encanto” introduces the Madrigals, an extraordinary family blessed with magical gifts from super hearing to the power to heal. Years ago, Bruno—who’s gifted with the ability to see the future—offered doomsaying predictions that proved problematic for the family, so he disappeared, becoming the uncle no one talks about—unless, of course, they do so in a song. Written by Lin-Manuel Miranda, “We Don’t Talk About Bruno” is performed by several members of the voice cast, including Adassa as Dolores, and Stephanie Beatriz as Mirabel. “Encanto” is now streaming on Disney+. © 2022 Disney. All Rights Reserved.
(L-R): Boba Fett (Temuera Morrison) and Fennec Shand (Ming-Na Wen) in Lucasfilm’s THE BOOK OF BOBA FETT, exclusively on Disney+. © 2021 Lucasfilm Ltd. & ™. All Rights Reserved.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s