Comunicat de presă: noutățile lunii iunie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în iunie?

Sun with Face on Samsung One UI 2.5  SERIALE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Borgen: Power & Glory (Borgen: Împărăția, puterea și slava) – sezonul 1/ 2 iunie -> Birgitte Nyborg, ministru de externe, riscă să-și vadă cariera distrusă după ce un conflict legat de petrol din Groenlanda amenință să provoace o criză internațională.
 2. As the Crow Flies (În linie dreaptă) – sezonul 1/ 3 iunie -> O renumită prezentatoare de știri își vede viața strălucitoare dată peste cap când o stagiară ambițioasă începe să o saboteze și să semene discordie în căsnicia ei.
 3. Floor Is Lava (Lavă pe pământ!) – sezonul 2/ 3 iunie -> Obstacolele sunt acum diferite, dar stai fără grijă, căci podeaua este la fel de roșie și plină de bule cum o știi. Noutatea sezonului: un vulcan foarte alunecos.
 4. Green Mothers’ Club (Clubul mămicilor verzi) – sezonul 1/ 3 iunie -> În timp ce invidia și secretele le complică viața, cinci mame dintr-o comunitate școlară competitivă își țin dușmanii aproape și stau încă și mai aproape una de cealaltă.
 5. The Perfect Mother (O mamă perfectă) – sezonul 1/ 3 iunie -> Convinsă că fiica ei nu are niciun amestec într-o crimă, o mamă devotată descoperă adevăruri tulburătoare, iar diferența dintre victimă și vinovat se estompează.
 6. Two Summers (Două veri) – sezonul 1/ 3 iunie -> Mai mulți prieteni apropiați se reîntâlnesc pentru o vacanță extravagantă la zeci de ani după ce unul dintre ei a fost victima agresiunii sexuale a altora din grup.
 7. My Liberation Notes (Jurnal de libertate) – sezonul 1/ 6 iunie -> Epuizați de monotonia vieții de adult, trei frați caută împlinirea și libertatea dincolo de banalitatea rutinei zilnice.
 8. Baby Fever (Un copil cu orice preț) – sezonul 1/ 8 iunie -> În această comedie romantică, o specialistă în fertilitate se autoinseminează la beție cu sperma fostului iubit, după care, gravidă fiind, încearcă să-l recucerească.
 9. Peaky Blinders – sezonul 6/ 10 iunie -> Familia Shelby suferă o pierdere teribilă. După patru ani, odată cu sfârșitul Prohibiției, Tommy se apucă de comerțul cu opiu și se aliază cu cei mai mari dușmani ai săi.
 10. First Kill (Să te ucid) – sezonul 1/ 10 iunie -> Cum una este vampir și cealaltă vânează vampiri, pentru adolescentele Juliette și Calliope, care sunt gata să ucidă pentru prima dată, nu e simplu să se îndrăgostească.
 11. Intimacy (Limita intimității) – sezonul 1/ 10 iunie -> Publicarea unei filmări de natură sexuală cu un politician promițător devine catalizatorul poveștii a patru femei care oscilează între viața publică și cea intimă.
 12. God’s Favorite Idiot (Prostul preferat al Domnului) – sezonul 1/ 15 iunie -> Melissa McCarthy joacă alături de soțul ei, scenaristul și creatorul Ben Falcone, în acest serial de comedie despre un suflet aflat într-o misiune primită de la Dumnezeu.
 13. Iron Chef: Quest for an Iron Legend (Iron Chef: Provocarea supremă) – sezonul 1/ 15 iunie -> Chefi pe cale să devină faimoși se înfruntă cu celebrii Chefi de Oțel. Doar cei mai buni participă la bătălia finală pentru Cuțitul de Aur și titlul de Legendă de Oțel.
 14. Maldivas – sezonul 1/ 15 iunie -> Pentru a-și căuta mama, o tânără se mută din provincie într-un apartament din Rio de Janeiro, dar din cauza unui incendiu suspect, este implicată în ancheta unei crime.
 15. Love & Anarchy (Dragoste și anarhie) – sezonul 2/ 16 iunie -> Sofie primește o veste sfâșietoare, dar ezită să accepte durerea, iar viața, cariera și relația ei cu Max sunt date peste cap.
 16. She (Ea) – sezonul 2/ 17 iunie -> Sfâșiată între datorie și dorință după ce îi jură loialitate interlopului Nayak, Bhumi își explorează libertatea sexuală, dar și partea întunecată.
 17. The War Next-door (Război între vecini) – sezonul 2/ 17 iunie -> Acest serial de comedie despre rivalitatea dintre două familii revine cu un nou sezon.
 18. You Don’t Know Me (Eu, acuzatul) – sezonul 1/ 17 iunie -> Toate dovezile par să-i indice vinovăția, dar un bărbat judecat pentru crimă își folosește pledoaria finală povestind despre aventura avută cu o femeie misterioasă.
 19. The Umbrella Academy – sezonul 3/ 22 iunie -> După ce reușesc să împiedice apocalipsa din anul 1963, membrii Umbrella Academy revin acasă, în prezent, convinși că au reparat cronologia o dată pentru totdeauna. Dar, după un scurt moment de bucurie, își dau seama că lucrurile nu sunt exact așa cum le-au lăsat, ba chiar deloc. Apar cei de la Sparrow Academy. Inteligenți, stilați și cam la fel de calzi ca un ocean înghețat, membrii Sparrow Academy intră imediat în conflict cu cei din Umbrella Academy într-o confruntare violentă, care se dovedește a fi cea mai mică dintre grijile lor. Printre provocări, pierderi, propriile surprize și o entitate distructivă care seamănă haos în Univers și pentru care ar putea fi responsabili chiar ei, nu trebuie decât să convingă familia nouă și, poate, mai bună a tatei să îi ajute să repare ce a stricat sosirea lor. Vor reuși să revină la viețile lor preapocaliptice? Sau această lume nouă se va dovedi a fi mai mult decât o mică sincopă în cronologie?
 20. Snowflake Mountain (Gen Z în sălbăticie) – sezonul 1/ 22 iunie -> Doi experți în tehnici de supraviețuire în sălbăticie își propun să încurajeze zece tineri răsfățați să devină mai independenți și să se descurce în mijlocul naturii.
 21. Welcome to Wedding Hell – sezonul 1/ 22 iunie -> O cerere în căsătorie ar trebui să vină cu un final fericit. Dar pentru un cuplu, acesta devine începutul unei lupte dificile pentru pregătirile pentru nuntă.
 22. First Class (Înalta societate spaniolă) – sezonul 1/ 23 iunie -> Urmărește viața unui grup de prieteni bogați din Barcelona, care au în comun pasiunea pentru modă, petrecerile extravagante și evenimentele exclusive.
 23. Queen (Regina Loretta) – sezonul 1/ 23 iunie -> După 50 de ani de absență, un renumit croitor parizian travestit revine în orașul natal din Polonia pentru a încerca să îndrepte lucrurile în relația cu fiica sa.
 24. Man Vs Bee (Om vs. albină) – sezonul 1/ 24 iunie -> Comedianul britanic Rowan Atkinson (Mr. Bean) joacă în această comedie aproape mută despre războiul dintre îngrijitorul unei case și o albină.
 25. Money Heist: Korea – Joint Economic Area (Fabrica de bani: Coreea) – sezonul 1/ 24 iunie -> Hoții ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul creier din spatele jafului.
 26. Pirate Gold of Adak Island (Aurul piraților din insula Adak) – sezonul 1/ 29 iunie -> O experimentată echipă de căutători de comori sosește în Alaska sălbatică încercând să descopere aurul îngropat de pirați, în valoare de milioane de dolari.
 27. The Upshaws (Ce mai face familia Upshaw) – sezonul 2, partea 1/ 29 iunie -> Această comedie de familie de la Wanda Sykes și Mike Epps revine cu noi episoade.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5  FILME Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Interceptor (Deturnarea) – 3 iunie -> Rămasă singură la stația ei izolată de interceptare a rachetelor, o femeie se luptă pe viață și pe moarte cu teroriștii care îndreaptă către SUA 16 arme nucleare furate.
 2. Hustle (Marea încercare) – 8 iunie -> Un selecționer ghinionist descoperă în Spania un jucător de baschet cu potențial de a deveni star și își propune să demonstreze că merită amândoi să ajungă în NBA.
 3. Trees of Peace (Copacii păcii) – 10 iunie -> Captive și ascunse în timpul genocidului din Rwanda, patru femei din medii foarte diferite formează o legătură de prietenie indestructibilă. Inspirat de evenimente reale.
 4. Centauro – 15 iunie -> Pentru a plăti suma datorată unui cartel de mama fiului său, un pilot de superbike începe să livreze droguri, riscându-și propria viață și șansa de a deveni profesionist.
 5. Heart Parade (Parada inimii) – 15 iunie -> Pentru a-și salva slujba, o femeie de carieră speriată de câini ajunge la Cracovia, unde face cunoștință cu un fermecător văduv, cu fiul lui și cu prietenul lor patruped.
 6. The Wrath of God (Furia lui Dumnezeu) – 15 iunie -> Convinsă că moartea tragică a celor dragi a fost pusă la cale de un celebru romancier pentru care a lucrat, Luciana apelează la un jurnalist pentru a dezvălui adevărul.
 7. Collision (În coliziune) – 16 iunie -> De-a lungul unei singure zile cumplite, un afacerist corupt și soția sa mondenă fac tot ce le stă în puteri pentru a-și salva fiica de un temut mafiot
 8. Spiderhead – 17 iunie -> În schimbul comutării unor pedepse, într-un penitenciar ultramodern, condus de genialul vizionar Steve Abnesti (Chris Hemsworth), deținuții poartă dispozitive atașate chirurgical, prin care li se administrează doze de droguri care influențează emoțiile. Nu există gratii, celule sau salopete portocalii. În Spiderhead, voluntarii încarcerați sunt liberi să fie ei înșiși. Până când nu mai sunt. Uneori, ei sunt o versiune mai bună. Vrei să te destinzi? Există un medicament pentru asta. Nu-ți mai găsești cuvintele? Există un medicament și pentru asta. Dar când între doi subiecți, Jeff (Miles Teller) și Lizzy (Jurnee Smollett), se formează o legătură, drumul lor spre mântuire ia o turnură și mai întortocheată, pe măsură ce experimentele lui Abnesti avansează, încercând să redefinească limitele liberului arbitru. Bazat pe povestirea scrisă de George Saunders și publicată în revista The New Yorker, Spiderhead este un thriller psihologic insolit și extrem de amuzant, regizat de Joseph Kosinski (TRON: Legacy, Top Gun: Maverick), cu un scenariu de Rhett Reese și Paul Wernick (Deadpool, Zombieland). 
 9. Doom Of Love (Apocalipsa iubirii) – 20 iunie -> În timpul unei tabere de yoga, un om de afaceri intrat recent în faliment se îndrăgostește de o cântăreață și pornește alături de ea pe calea spre autorealizare.
 10. Love & Gelato – 22 iunie -> Lina îi promite mamei ei bolnave că-și va petrece vara de dinaintea facultății la Roma, unde se îndrăgostește de oraș, de oameni și de înghețată.
 11. Glamour Girls – 24 iunie -> Pentru un grup de femei, lumea escortelor de lux promite strălucire, bogăție și șansa la o nouă viață, dar o crimă și un jaf pun totul în pericol.
 12. The Man from Toronto (Bărbatul din Toronto) – 24 iunie -> După ce sunt confundați unul cu altul, un antreprenor zăpăcit și un asasin celebru cunoscut drept Bărbatul din Toronto sunt nevoiți să facă echipă pentru a supraviețui.
 13. Beauty – 29 iunie -> O tânără cântăreață aflată în pragul unei cariere promițătoare este prinsă între o familie autoritară, presiunile industriei și iubirea pentru prietena ei
 14. Blasted (Sebastian și Mikkel contra extratereștrilor) – 28 iunie -> O petrecere a burlacilor este întreruptă de extratereștri, iar Sebastian și Mikkel, doi prieteni din copilărie care porniseră pe drumuri diferite, încearcă să-i oprească.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 DOCUMENTARE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Mr. Good: Cop or Crook? (Eirik Jensen: Polițist sau infractor?) – 3 iunie -> În acest serial documentar, anchetatorii se întreabă dacă cel mai bun polițist norvegian, care este bănuit de trafic de droguri, este un bun ofițer sau un mare infractor.
 2. Gladbeck: The Hostage Crisis (Gladbeck: Criza ostaticilor) – 8 iunie ->În august 1988, doi jefuitori de bănci înarmați țin în șah poliția germană timp de 54 de ore, iar luarea de ostatici se încheie cu focuri de armă și trei morți.Keep Sweet: Pray and Obey (Keep Sweet: Roagă-te și ține-ți gura) – miniserie/ 8 iunie -> Acest serial documentar analizează ascensiunea lui Warren Jeffs în Biserica fundamentalistă a lui Iisus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și șocantul său caz penal.
 3. Halftime (Jennifer Lopez: Halftime) – 14 iunie -> În acest documentar intim, vedeta internațională Jennifer Lopez își analizează cariera polivalentă construită sub presiunea unei vieți trăite în lumina reflectoarelor.
 4. Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet (Rețeaua iluziilor: Moarte, minciuni și internet) – 15 iunie -> Conspirație, înșelăciune, violență și crimă. Ceea ce debutează virtual poate deveni rapid real, iar într-o rețea internațională, consecințele sunt de anvergură.
 5. Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta (Kabuki cu Toma Ikuta) – 16 iunie -> Dramă, moștenire, suflet: actorul Ikuta Toma se pregătește pentru primul său spectacol de kabuki împreună cu un vechi prieten, Matsuya Onoe, o legendă a teatrului kabuki.
 6. The Martha Mitchell Effect (Efectul Martha Mitchell) – 17 iunie -> Acest documentar creionează portretul soției de demnitar care a denunțat scandalul Watergate și descrie campania administrației Nixon de a o reduce la tăcere.
 7. Civil (Civil: Ben Crump) – 19 iunie -> Acest documentar îl urmărește pe Ben Crump, nonconformistul avocat specializat în drepturi civile, care caută dreptate după moartea lui George Floyd și a Breonnei Taylor.
 8. The Future Of (O privire în viitor) – 21 iunie -> Cu ajutorul experților din industrie, acest serial documentar inovator analizează noi tendințe din lumea tehnologiei și imaginează diverse posibilități revoluționare.
 9. The Hidden Lives of Pets (Viețile ascunse ale animalelor de companie) – 22 iunie -> Fă cunoștință cu animale de companie adorabile din toată lumea și află care sunt cele mai recente descoperiri științifice legate de simțurile și abilitățile lor.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 ANIME Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. SPRIGGAN –18 iunie -> Relicvele lăsate pe Terra de o civilizație străveche au puteri periculoase. Agenții Spriggan de la corporația ARCAM trebuie să le ferească de răuvoitori.
 2. BASTARD‼ – Heavy Metal, Dark Fantasy – 30 iunie -> Însoțit de noi prieteni, dar și de vechi dușmani, Dark Schneider, un puternic vrăjitor prins în trupul unui băiețel, pornește într-o misiune pentru a cuceri lumea.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COMEDIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Yuri Marçal: Honest Mistake (Yuri Marçal: O greșeală involuntară) – 2 iunie -> Comedianul brazilian Yuri Marçal n-are opreliști când ne împărtășește părerile lui unice despre familie, rasă, religie sau o reacție stupidă pe internet.
 2. Bill Burr Presents: Friends Who Kill (Bill Burr: Prieteni care ucid) – 6 iunie -> Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.
 3. That’s My Time with David Letterman (Cam asta am avut de zis, cu David Letterman) – 7 iunie -> David Letterman îi invită să prezinte câte un număr de comedie și să stea de vorbă pe unii dintre cei mai apreciați comedieni de stand-up aflați în plină ascensiune.
 4. Stand Out: An LGBTQ+ Celebration (Stand Out: Un omagiu LGBTQ+) – 9 iunie -> Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.
 5. Dirty Daddy: The Bob Saget Tribute (Dirty Daddy: Un tribut actorului Bob Saget) – 10 iunie -> Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.
 6. Amy Schumer’s Parental Advisory (Amy Schumer: Sfaturi pentru părinți) – 11 iunie -> Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.
 7. Pete Davidson Presents: The Best Friends (Pete Davidson și prietenii săi) – 13 iunie -> Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.
 8. Jane & Lily: Ladies Night Live (Jane Fonda și Lily Tomlin: Ladies Night Live) – 14 iunie -> Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.
 9. Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special (Snoop Dogg prezintă F*cn Around: Stand-up special) – 16 iunie -> Un nou eveniment special direct de la festivalul de comedie Netflix Is A Joke.
 10. Joel Kim Booster: Psychosexual (Joel Kim Booster: Psihosexual) – 21 iunie -> În primul său program de stand-up de pe Netflix, comedianul vorbește despre viața de american gay de origine asiatică și arată de ce pisicile sunt mai bune decât câinii.
 11. Bruna Louise: Demolition (Bruna Louise: Demolare) – 22 iunie -> Un nou program special de comedie marca Bruna Louise.
 12. Best of the Fest – 23 iunie -> Cele mai  importante momente din cele 11 zile ale festivalului de comedie Netflix Is A Joke.
 13. Cristela Alonzo: Middle Classy – 28 iunie -> Un nou program special de stand-up marca Cristela Alonzo.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COPII ȘI FAMILIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Surviving Summer (O vară în valuri) – sezonul 1/ 3 iunie -> Exmatriculată de la școală și exilată în Australia, o adolescentă rebelă din New York face valuri în anturajul unui tânăr surfer și lasă un dezastru în urma ei.
 2. Action Pack (Gașca micilor eroi) – sezonul 2/ 6 iunie -> Supereroii Clay, Wren, Treena și Watts au revenit ca să-și facă noi prieteni, să facă dreptate și să convingă toți răufăcătorii să se poarte frumos în Târgu Speranțelor!
 3. Charlie’s Colorforms City: Mighty Movie Adventures (Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Aventuri cinematografice) – sezonul 1/ 13 iunie -> Nu mai aștepta! Vino alături de Charlie și prietenii săi pe platoul studioului din Orașul formelor și al culorilor, unde vedeta spectacolului este creativitatea.
 4. Charlie’s Colorforms City: Miss Weather and Friends (Charlie în Orașul formelor și al culorilor: Doamna Vreme și prietenii săi) – sezonul 1/ 13 iunie -> Se anunță distracție! Doamna Vreme i se alătură lui Charlie în aventuri nebunești, de la surfing pe valuri de spaghete, la un joc de societate în mărime naturală!
 5. Dead End: Paranormal Park (Terminus: Parcul paranormal) – sezonul 1/ 16 iunie ->Adolescenții Barney și Norma devin prieteni la cataramă se ajută reciproc la greu și se distrează din plin în timp ce lucrează într-un parc tematic bântuit!
 6. Karma’s World Music Videos – sezonul 2/ 16 iunie -> În această colecție de piese, Karma este alături de familie și prieteni și cântă, strălucește și improvizează orice, de la melodii educative la cântece pentru prieteni.
 7. Angry Birds: Summer Madness (Angry Birds: O vară nebună) – sezonul 2/ 24 iunie -> Simpaticele păsări Red, Chuck, Bomb și Stella petrec o vară fierbinte în tabăra Splinterwood, unde se lasă cu scântei.
 8. Chip and Potato: Chip’s Holiday (Chip și Potato: Vacanța lui Chip) – 27 iunie -> Necăjite de nucile de cocos care cad și le strică vacanța, Chip și Potato sunt ajutate de un tamarin și de un nou prieten să facă un plan pentru a dormi mai bine.
 9. Sharkdog (Rechinel) – sezonul 2/ 30 iunie -> Rechinel și oamenii care îi sunt prieteni revin într-un nou sezon plin de peripeții.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Sun with Face on Samsung One UI 2.5 

 1. Rhythm + Flow France (Ritm + rimă: Franța) – câte 4 episoade/ miercuri -> Într-o competiție muzicală avându-i în juriu pe Niska, Shay și SCH, rapperii francezi improvizează și luptă pentru un premiu de 100.000 de euro care poate schimba totul.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Sun with Face on Samsung One UI 2.5

 1. Annabelle – 1 iunie
 2. Annabelle: Creation – 1 iunie
 3. Approaching the Unknown – 1 iunie
 4. Interstellar – 1 iunie
 5. Last Looks – 1 iunie
 6. Scary Stories to Tell in the Dark – 1 iunie
 7. Secretul lui Zorillo – 1 iunie
 8. Sully – 1 iunie
 9. There Will Be Blood – 1 iunie
 10. The Twilight Saga: New Moon – 9 iunie
 11. Twilight – 9 iunie
 12. American Pie 2 – 30 iunie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

2 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii iunie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s