Comunicat de presă: noutățile lunii iulie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.

Ce ne aduce nou Netflix în iulie?


Sun with Face on Samsung One UI 2.5 SERIALE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Stranger Things – S4B/ 1 iulie -> Au trecut șase luni de la bătălia de la Starcourt, care a semănat teroare și distrugere în Hawkins. Având încă de suferit de pe urma acesteia, grupul nostru de prieteni trebuie să se despartă pentru prima dată, iar complicațiile vieții de liceu nu le-au ușurat existența. În această perioadă marcată de vulnerabilitate, apare o nouă și înspăimântătoare amenințare. Dezlegarea groaznicului mister al acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.
 2. My Liberation Notes (Jurnal de libertate) – S1/ 2 iulie -> Epuizați de monotonia vieții de adult, trei frați caută împlinirea și libertatea dincolo de banalitatea rutinei zilnice.
 3. Control Z – S3/ 6 iulie -> Sofía, Javi și prietenii lor încearcă să-și continue netulburați ultimul an de liceu, dar un hacker necunoscut care deține un cont familiar le face viața grea.
 4. King of Stonks (Regele speculant) – S1/ 6 iulie -> Disperat să aibă faimă în afaceri, un geniu al finanțelor extrem de ambițios minte, înșală și complotează pentru a-și propulsa spre succes noua companie deloc originală.
 5. Boo, Bitch – 8 iulie -> Două prietene încep ultimul an de liceu hotărâte să se remarce. Dar una dintre ele devine fantomă și va trebui să-și trăiască din plin timpul de viață rămas.
 6. Capitani – 8 iulie ->Luc Capitani locuiește acum la Luxembourg, are o nouă slujbă și se trezește implicat într-o investigație în jurul unei crime legate de lumea interlopă din oraș.
 7. How To Build a Sex Room (Cum să construiești o cameră de sex) – S1/ 8 iulie -> De la o temniță secretă în stil rock-and-roll, până la un spa de cinci stele, Melanie Rose proiectează renovări erotice pentru cupluri în acest serial reality picant.
 8. The Longest Night (Cea mai lungă noapte) – S1/ 8 iulie -> O închisoare psihiatrică e înconjurată de oameni înarmați, iar telefoanele nu au semnal. Scopul este prinderea lui Simón Lago, criminal în serie. Șase episoade. O noapte.
 9. Big Timber (Big Timber: Viață de cherestegiu) – S2/ 13 iulie -> Fără acces la noua concesiune a lui Kevin și cu sancțiuni guvernamentale uriașe la orizont, el și Sarah vor avea nevoie de un nou plan ca să-și salveze afacerea.
 10. Extraordinary Attorney Woo (Extraordinara avocată Woo) – S1/ 13 iulie -> Woo Young-woo e o femeie afectată de autism, începătoare la o firmă de avocatură. Deopotrivă genială și excentrică, ea nu se ocupă de procese doar în sala de judecată.
 11. Hurts Like Hell – S1/ 13 iulie -> De la pariuri ilegale la meciuri aranjate, descoperiți culisele sordide ale Muay Thai, un sport altă dată venerat, în această dramă inspirată de evenimente reale.
 12. Sintonia – S3/ 13 iulie -> Doni se agită legat de prețul celebrității, Rita ia în calcul o nouă carieră, iar Nando se gândește la drumul pe care l-a ales. Acum miza este mai mare ca niciodată.
 13. Resident Evil (Resident Evil: Biohazard) – S1/ 14 iulie -> La aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la iveală secretele întunecate din Umbrella Corporation. Bazat pe franciza horror.
 14. Alba – S1/ 15 iulie -> Alba se trezește pe o plajă, având semne ale unui viol, însă nu își amintește nimic din noaptea precedentă. Apoi, află că violatorii sunt prietenii iubitului ei.
 15. Country Queen (Regina rurală) – S1/ 15 iulie -> O organizatoare de evenimente din Nairobi revine în satul ei după zece ani, având de înfruntat propriul trecut, dar și o companie minieră ce amenință să-i distrugă casa.
 16. Farzar – S1/ 15 iulie -> Prințul Fichael trăiește într-o colonie umană aflată într-o lume extraterestră și jură să scape planeta de rău, dar află că cel mai mare răufăcător este chiar tatăl lui.
 17. Love Goals (Trucul suprem) – S1/ 15 iulie -> Un magician oarecare, deloc interesat de fotbal, trebuie să conducă echipa locală în finala unui turneu. Miza: căsătoria cu iubirea vieții lui.
 18. Mom, Don’t Do That! (Mamă, nu face asta!) – S1/ 15 iulie -> Spre bucuria și disperarea celor două fiice ale ei, după moartea soțului, o mamă de 60 de ani decide să pornească din nou în căutarea iubirii. Bazat pe evenimente reale.
 19. Remarriage & Desires (La bine și la mai bine) – S1/ 15 iulie -> Cu ajutorul unei agenții matrimoniale pentru cei bogați, o femeie divorțată plănuiește să se răzbune pe amanta intrigantă a fostului ei soț.
 20. Bad Exorcist (Exorcistul Bogdan) – S2/ 20 iulie -> De la carteluri de narcotraficanți venite din iad până la monstrul antiglonț ahtiat după cartofi, Bogdan revine și înfruntă adversari complet noi.
 21. Virgin River – S4/ 20 iulie -> Mel se orientează în noua ei realitate, viitorul lui Jack este amenințat de trecut și în Virgin River apar noi personaje care tulbură apele.
 22. Blown Away (Suflă sticla cât e caldă) – S3/ 22 iulie -> În atelier sosesc zece noi și talentați sticlari care au parte de provocări legate de spațiul cosmic, circ, cele șapte păcate capitale și multe altele.
 23. Alchemy of Souls (Alchimia sufletelor) – S1/ 23 iulie -> O puternică vrăjitoare aflată în trupul unei femei oarbe întâlnește un bărbat dintr-o familie respectată, care îi cere să-l ajute să-și schimbe destinul.
 24. DI4RIES (JURNAL3) – S1/ 26 iulie -> Primele iubiri, primele săruturi, distracție cu prietenii și răfuieli cu rivalii. Pe holurile gimnaziului Galileo Galilei, fiecare zi e plină de surprize!
 25. Car Masters: Rust to Riches (Restauratorii: De la rugină la glorie) – S4/ 27 iulie -> Shawn caută să impulsioneze afacerile din atelier, iar Mark și restul echipei lucrează la diverse proiecte, printre care un Chevy din ’57 și un Lincoln Zephyr foarte rar.
 26. Dream Home Makeover (Casa de vis pentru orice buzunar) – S3/ 27 iulie -> De la biroul ideal pentru lucrul de acasă, la o cameră pentru vinuri, Syd și Shea le îndeplinesc visele clienților și se bucură de cel mai nou membru al familiei McGee
 27. Rebelde (Rebelii) – S2/ 27 iulie -> Acest serial plin de drame pentru tineri adulți revine cu un nou sezon.
 28. Another Self (Un alt sine) – S1/ 28 iulie -> Trei prietene iau parte la o sesiune de terapie într-un oraș de pe litoral și învață să treacă prin traume nerezolvate legate de trecutul familiilor lor.
 29. Keep Breathing (Respiră adânc) – S1/ 28 iulie -> Când un avion de mici dimensiuni se prăbușește în zona sălbatică a Canadei, o femeie trebuie să lupte cu natura și cu propriile traume pentru a supraviețui.
 30. Fanático – S1/ iulie -> Când cel mai faimos cântăreț din Spania moare în timpul unui concert, un fan profită de situație și adoptă identitatea idolului său pentru a scăpa de o viață banală.
 31. Rebel Cheer Squad: A Get Even Series (Echipa majoretelor rebele: Revanșa) – S1/ 29 iulie -> În acest thriller cu adolescenți, trei majorete de la o școală privată reactivează clubul anti-bullying al foștilor lor colegi și luptă împreună împotriva nedreptății.
 32. Uncoupled (Din nou singur) – S1/ 29 iulie -> Când iubitul care i-a fost alături 17 ani îl părăsește brusc, un agent imobiliar de peste 40 de ani din New York se trezește singur și este nevoit să o ia de la capăt.
 • Masaba Masaba – S2/ iulie -> În plină criză legată de carieră, Masaba își neglijează viața sentimentală. În timp ce se ocupă de readaptarea unui show de succes, Neena are parte de tot felul de drame.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5  FILME Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Hello, Goodbye, and Everything in Between (Salut, rămas-bun și tot ce se întâmplă între ele) – 6 iulie -> Clare și Aidan decid ca, înainte de facultate, să se despartă fără regrete și fără suferință. Le va oferi întâlnirea epică de adio o ultimă șansă de a găsi iubirea?
 2. Dangerous Liaisons (Legături primejdioase) – 8 iulie -> Isteața Célène se îndrăgostește de Tristan, băiatul rău de la noul ei liceu din Biarritz, neștiind că e victima unui pariu între el și Vanessa, vedeta de pe social media.
 3. Incantation (Incantație) – 8 iulie -> Acum șase ani, Lee Jo-nan a fost blestemată după ce a sfidat un tabu religios. Acum, trebuie să-și protejeze fiica de consecințele faptelor sale.
 4. Jewel (De neprețuit) – 8 iulie -> În vizită la un monument dedicat victimelor unui masacru, o fotografă se atașează de o localnică, însă idila le stârnește amintiri apăsătoare dintr-un trecut împărtășit.
 5. Ranveer vs Wild with Bear Grylls (Tehnici esențiale de supraviețuire cu Ranveer Singh și Bear Grylls) – 8 iulie -> În acest program special interactiv, clicurile tale îi vor ajuta pe Ranveer Singh și pe Bear Grylls să înfrunte natura sălbatică din Serbia, în căutarea unei flori rare.
 6. The Sea Beast (Monstrul mărilor) – 8 iulie -> O fată devine pasager clandestin pe nava unui renumit vânător de monștri marini pornit într-un periplu de poveste pe mările necunoscute, iar legenda se scrie de la sine.
 7. For Jojo (Pentru Jojo) – 11 iulie -> Când buna ei prietenă Jojo se îndrăgostește și abandonează aventurile lor furtunoase din Berlin, Paula face tot ce poate ca să îi saboteze nunta.
 8. Valley of the Dead (Bastarzi) – 11 iulie -> În timpul Războiului Civil Spaniol, câțiva dușmani declarați sunt nevoiți să colaboreze pentru a înfrunta zombi hămesiți, care fuseseră creați într-un experiment nazist.
 9. Under the Amalfi Sun (Sub soarele din Amalfi) – 13 iulie -> În timpul unei vacanțe pe Coasta Amalfitană, Vincenzo și Camilla își pun dragostea la încercare, iar prietenii lor, Furio și Nathalie, au parte de propriile aventuri.
 10. Persuasion – 15 iulie -> Anne Elliot este o nonconformistă cu mentalitate modernă, care trăiește împreună cu familia ei de snobi, aflată în pragul falimentului. Atunci când Frederick Wentworth, bărbatul pe care l-a lăsat să plece, revine pe neașteptate în viața ei, Anne trebuie să decidă dacă vrea să lase trecutul în urmă sau preferă să-și asculte inima odată cu această nouă șansă. O adaptare a romanului omonim, semnat de Jane Austen.
 11. Live is Life – 18 iulie -> Dând piept cu realitățile vieții de adult, cinci prieteni se reunesc pentru o ultimă aventură și pornesc în căutarea unei flori magice care le poate îndeplini dorințele.
 12. Too Old for Fairy Tales (Basmele sunt pentru cei mici) – 18 iulie -> Un gamer răzgâiat vrea să participe la un turneu, dar boala mamei și o mătușă excentrică îl forțează să-și regândească prioritățile.
 13. The Gray Man – 22 iulie -> The Gray Man este un fost agent CIA, Court Gentry (Ryan Gosling), alias Sierra Six. Pescuit dintr-un penitenciar federal și recrutat de fostul supraveghetor, Donald Fitzroy (Billy Bob Thornton), Gentry a fost cândva un negustor al morții extrem de priceput, apreciat de Agenție. Acum, însă, roata s-a întors și Six a devenit ținta, fiind urmărit în întreaga lume de Lloyd Hansen (Chris Evans), un fost coleg de la CIA, dispus să facă orice pentru a-l elimina. Agenta Dani Miranda (Ana de Armas) este de partea lui, iar el va avea nevoie de toată susținerea posibilă.
 14. Pipa – 27 iulie -> Fosta anchetatoare Manuela Pipa Pelari care duce o viață retrasă într-un mic oraș argentinian, este nevoită să se confrunte pe neașteptate cu secrete din propriul trecut.
 15. A Cut Above (Barba, părul și mustața) – 28 iulie -> Un bărbat își descoperă propriile talente în timp ce încearcă să salveze salonul mamei sale.
 16. Purple Hearts (Inimi purpurii) – 29 iulie -> Deși foarte diferiți, o cantautoare (Sofia Carson) și un pușcaș marin (Nicholas Galitzine) se îndrăgostesc iremediabil în ciuda tuturor obstacolelor.
 17. The Entitled (Moștenitoarea surprinzătoare) – 29 iulie -> O femeie stângace se străduie să se integreze după ce se trezește pe neașteptate în înalta societate.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 DOCUMENTARE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Girl in the Picture (Fata din fotografie) – 6 iulie -> În acest documentar, o femeie găsită muribundă pe marginea drumului lasă în urmă un fiu, un bărbat care susține că e soțul ei și un mister care devine un coșmar.
 2. How to Change Your Mind (Cum să-ți schimbi mintea) – 12 iulie -> Autorul Michael Pollan te ghidează în acest serial documentar care explorează istoria și utilizările psihedelicelor, inclusiv LSD, psilocibina, Ecstasy și mescalina.
 3. My Daughter’s Killer (Asasinul fiicei mele) – 12 iulie -> Un tată se luptă zeci de ani să-l aducă în fața instanțelor din Franța și Germania pe ucigașul fiicei sale înainte de a lua măsuri extreme. Un documentar polițist adevărat.
 4. D.B. Cooper: Where Are You?! (Unde ești, D.B. Cooper?) – 13 iulie -> În 1971, un pirat aerian sare dintr-un avion cu o geantă plină de bani furați și scapă basma curată. Identitatea sa a rămas învăluită în mister zeci de ani la rând.
 5. Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres! (Nu te opri niciodată din visare: Viața și moștenirea lui Shimon Perez) – 13 iulie -> În politică, mulți caută puterea. El a căutat pacea. Prestigiul și integritatea lui Shimon Perez au fost piatra de temelie pe care s-a înființat și ridicat Israelul.
 6. Street Food: USA – 26 iulie -> Acest sezon al serialului „Street Food” se concentrează asupra bucătarilor și asupra diverșilor maeștri și eroi ai artei culinare din America.
 7. The Most Hated Man on the Internet (Cel mai nesuferit bărbat de pe internet) – 27 iulie -> Acest nou documentar prezintă cruciada unei mame împotriva proprietarului lipsit de scrupule al unui site cu materiale pornografice.
 • Indian Predator: The Butcher of Delhi (Ucigași indieni: Măcelarul din Delhi) – iulie -> Cadavrele mutilate și bilețelele batjocoritoare lăsate în fața unui penitenciar din Delhi pun poliția pe urmele unui ucigaș care are resentimente împotriva sistemului.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 ANIME Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Uncle from Another World (Unchiul dintr-o altă lume) – S1/ 6 iulie -> După 17 ani în comă, unchiul de vârstă mijlocie al lui Takafumi se trezește deodată vorbind într-o limbă de nerecunoscut și dotat cu puteri magice.
 2. Detective Conan: Zero’s Tea Time (Detectiv Conan: Ora ceaiului cu Zero) – S1/ 29 iulie -> Un detectiv, care e totodată agent de securitate publică și membru al unei organizații enigmatice, își asumă trei identități în acest serial derivat din „Detectiv Conan”.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COMEDIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Bill Burr: Live at Red Rocks – 12 iulie -> Comedianul Bill Burr vorbește despre cancel culture, feminism, recenziile proaste primite de la soție și o epifanie avută în timpul unui program de stand-up.
 2. David A. Arnold: It Ain’t For the Weak (David A. Arnold: Nu-i pentru cei slabi de înger) – 19 iulie -> În fața publicului din orașul natal, Cleveland, David A. Arnold glumește despre certurile matrimoniale și copiii răsfățați, intrând și în culisele vieții lui de familie.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COPII ȘI FAMILIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Karma’s World – S3/ 6 iulie -> Cu prieteni noi și dedicându-se apărării adevărului, Karma evoluează frumos ca fiică, soră, artistă și nu numai, cu rime noi, iar distracția-i în toi!
 2. Kung Fu Panda: The Dragon Knight (Kung Fu Panda: Cavalerul dragon) – S1/ 14 iulie -> Hotărât să recupereze niște arme magice, să-și refacă reputația și să salveze lumea, legendarul războinic Po face echipă cu un cavaler englez de elită.
 3. My Little Pony: A New Generation: Sing-Along – S1/ 18 iulie -> O fetiță-ponei își face noi prieteni și încearcă să readucă magia în universul ei, totul în această versiune cu cântece a filmului „My Little Pony: O nouă generație”.
 4. StoryBots: Laugh, Learn, Sing: Collection 2: Learn to Read – 18 iulie -> Urmează-i pe prietenii StoryBot Beep, Boop, Bing, Bang și Bo pe parcursul a trei volume de mici lecții de citire însoțite de melodii antrenante!
 5. Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World: Tabăra cretacică) – S5/ 21 iulie -> Acest serial de animație pentru familie cu acțiunea plasată în universul francizei de mare succes revine cu un nou sezon.
 6. Gabby’s Dollhouse (Casa de păpuși a lui Gabby) – S5/ 25 iulie -> Acest serial plin de culoare, cu acțiunea plasată într-o casă de păpuși fantastică în care se află mini lumi și personaje pisicești fermecătoare, revine cu un nou sezon.
 7. Oggy and the Cockroaches: Next Generation (Oggy și gândacii: Generația următoare) – S1/ 28 iulie -> Oggy s-a întors cu o surpriză: elefănțica Piya, fiica în vârstă de șapte ani a prietenilor săi din India.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 JOCURI Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Before Your Eyes – iulie -> Pleacă într-o emoționantă aventură în care controlezi povestea din propria ta perspectivă și îi schimbi cursul cât ai clipi, la propriu.
 2. IMMORTALITY – iulie -> O starletă dispărută. Filmele ei nelansate. Investigează operele de cinema pierdute pentru a dezvălui secretele din spatele dispariției ei.
 3. Into the Breach – iulie -> Civilizația se află în pericol și doar tu o poți apăra! Formează o echipă și salvează lumea de invazia extraterestră în acest joc de strategie pe ture.
 4. Mahjong Solitaire – iulie -> Bucură-te de sute de puzzle-uri de tip mahjong. Potrivește teme și fundaluri, inclusiv cele „Stranger Things”, pentru a schimba aspectul jocului.
 5. Wild Things Adventures – iulie -> Salvează animale simpatice, explorează o lume captivantă și construiește-ți habitatul de vis în acest joc colorat de aventură de tip match-3.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Along Came a Spider -> 1 iulie
 2. American Made -> 1 iulie
 3. Coach Carter -> 1 iulie
 4. Conor McGregor: Notorious -> 1 iulie
 5. Cult of Chucky -> 1 iulie
 6. Dark Waters -> 1 iulie
 7. Dead Silence -> 1 iulie
 8. Ex Machina -> 1 iulie
 9. Flight -> 1 iulie
 10. Focus -> 1 iulie
 11. King Kong -> 1 iulie
 12. Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life -> 1 iulie
 13. Lebensdorf -> 1 iulie
 14. Meet Joe Black -> 1 iulie
 15. Sisters -> 1 iulie
 16. Ted 2 -> 1 iulie
 17. The Interpreter -> 1 iulie
 18. The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear -> 1 iulie
 19. The Naked Gun: From the Files of Police Squad! -> 1 iulie
 20. The Snowman -> 1 iulie
 21. Trainwreck -> 1 iulie
 22. We’re the Millers -> 1 iulie
 23. Căutătorul de Vânt -> 11 iulie
 24. Ordinary Love -> 14 iulie
 • Manifest – S2 & S3 -> 1 iulie
 • The 100 – S7 -> 7 iulie
 • Better Call Saul – S6 -> 14 iulie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s