Comunicat de presă: noutățile lunii august pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în august?


Sun with Face on Samsung One UI 2.5 SERIALE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Café Minamdang (Minamdang Café) – S1/ 1 august -> O afacere suspectă care oferă serviciile unui presupus șaman atotștiutor atrage atenția unei inspectoare de poliție tenace.
 2. Good Morning, Verônica (Bună dimineața, Verônica) – S2/ 3 august -> Considerată moartă, Verônica face eforturi să dezlege misterele cultului religios care alimentează abuzurile și corupția din interiorul guvernului.
 3. KAKEGURUI TWIN – S1/ 4 august -> Hotărâtă să urce pe scara socială, Mary Saotome investește totul în ceea ce liceul ei de elită prețuiește cel mai mult: jocuri de noroc cu miză ridicată.
 4. Lady Tamara (Marchiza Tamara Falcó) – S1/ 4 august -> În acest reality-show, în centrul atenției se află strălucitoarea viață mondenă a Tamarei Falcó, care se împarte între muncă, distracție și celebra ei familie.
 5. The Sandman – S1/ 5 august -> O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane. Bazat pe îndrăgita și premiata serie de benzi desenate de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. 
 6. Team Zenko Go (Echipa Zenko, hai!) – S2/ 8 august -> Câini-roboți fugari, unchi somnambuli și puști ștrengari! Acești copii-eroi sub acoperire găsesc noi modalități de a se face utili în orașul Armonia.
 7. Iron Chef Brazil – S1/ 10 august -> Bun venit la Iron Chef: Brazilia! În această competiție culinară, tinere talente înfruntă cei mai mari iscusiți chefi ai Braziliei pentru titlul râvnit: Legenda de Oțel.
 8. Indian Matchmaking (Căsătoriile aranjate între indieni) – S2/ 10 august -> Sima Taparia, pețitoarea preferată a tuturor, se întoarce cu un alt sezon în care ajută clienți eligibili, excentrici și nerăbdători să-și găsească perechea.
 9. Instant Dream Home (Renovări uluitoare) – S1/ 10 august -> O echipă de renovare rapidă își asumă riscuri mari și face planuri minuțioase pentru a transforma de sus până jos casele unor familii, în doar 12 ore.
 10. Locke & Key – S3/ 10 august -> În captivantul ultim capitol al serialului, familia Locke descătușează și mai multă magie în confruntarea cu un nou inamic demonic, care e hotărât să pună mâna pe chei.
 11. School Tales: The Series (Școala blestemată) – S1/ 10 august -> Orori inimaginabile bântuie pe coridoarele liceului în această antologie cu povești cu fantome, semnată de regizori thailandezi cu experiență în producțiile horror.
 12. DOTA: Dragon’s Blood (DOTA: Sângele dragonului) – Cartea 3/ 11 august -> A venit momentul ca acești războinici curajoși să învingă un inamic neînduplecat. Însă va putea sacrificiul suprem să aștearnă pacea în toate lumile posibile?
 13. A Model Family (O familie model) – S1/ 12 august -> După ce a furat, fără să vrea, bani de la un cartel, un profesor sărac descoperă că singura modalitate de a-și salva familia distrusă este să devină curier de droguri.
 14. Never Have I Ever (Niciodată nu am…) – S3/ 12 august -> Posibil ca Devi și prietenele ei să fi pus singurătatea în cui! Dar vor afla că relațiile vin la pachet cu revelații despre sine și cu dramă cât cuprinde.
 15. High Heat (Flăcările pasiunii) – S1/ 17 august -> Când indiciile legate de uciderea fratelui său îl fac să se alăture unei brigăzi de pompieri, Poncho descoperă dragostea, o familie, dar și un criminal în serie.
 16. Unsuspicious (Lipsă acută de suspecți) – S1/ 17 august ->Păcălite de un playboy, trei femei și familiile lor ajung la reședința lui ca să caute răspunsuri și trebuie să rămână pentru investigație când bărbatul este găsit mort.
 17. Tekken: Bloodline (Tekken: Legături de sânge) – S1/ 18 august -> După ce își pierde casa din cauza unui dușman de temut, un aprig luptător este antrenat de entuziastul său bunic și așteaptă ocazia de a se răzbuna.
 18. Echoes (Ecouri) – S1/ 19 august -> Gemenele identice Leni și Gina și-au inversat identitățile în secret încă din copilărie. Dar viața lor este dată peste cap când una dintre surori dispare.
 19. Glow Up – S4/ 19 august -> Zece noi concurenți își testează limitele creativității în timp ce parcurg diverse provocări în speranța că vor deveni celebri în domeniul machiajului.
 20. Kleo – S1/ 19 august -> După căderea Zidului Berlinului, o fostă spioană din Germania de Est este hotărâtă să afle cine și de ce a trădat-o și își folosește abilitățile letale pentru a se răzbuna.
 21. The Girl in the Mirror (Alma) – S1/ 19 august -> Suferind de amnezie după un bizar accident în care au murit majoritatea colegilor ei, Alma vrea să afle ce s-a întâmplat în ziua respectivă și să-și recapete identitatea.
 22. Chad and JT Go Deep (Chad și TJ o iau în serios) – S1/ 23 august -> În acest savuros serial de comedie cu farse, activiștii Chad și JT, doi buni prieteni, încearcă să promoveze spiritul pozitiv și armonia în cadrul comunității.
 23. Lost Ollie (Ollie s-a pierdut) – S1/ 24 august -> O jucărie îl caută în lung și-n lat pe băiețelul care a pierdut-o. Un serial pentru întreaga familie, inspirat din cartea „Odiseea lui Ollie”.
 24. Mo (Viața lui Mo) – S1/ 24 august -> În Texas, Mo se zbate intre două culturi, trei limbi și o cerere de azil în așteptare, în timp ce se străduiește să își întrețină familia palestiniană.
 25. Queer Eye: Brazil – S1/ 24 august -> Celebrul și optimistul serial despre schimbări uluitoare ajunge în Brazilia cu alți cinci fabuloși și transformări și mai îndrăznețe, însoțite de râsete și lacrimi.
 26. Selling The OC – S1/ 24 august -> Oppenheim Group se extinde în Orange County, unde echipa complet nouă de agenți imobiliari le prezintă clienților celebri proprietăți luxoase de pe malul oceanului.
 27. Under Fire (În focuri) – S1/ 24 august -> În Unitatea Est, o echipă unită de pompieri încearcă să se descurce cu jobul periculos și stresant, problemele personale și eșecurile profesionale.
 28. Rilakkuma’s Theme Park Adventure (Aventurile lui Rilakkuma în parcul tematic) – S1/ 25 august –> Ursulețul Rilakkuma și simpaticii lui prieteni se distrează din plin la parcul de distracții, care se închide definitiv de mâine!
 29. Drive Hard: The Maloof Way (Service Maloof) – S1/ 26 august -> Membrii familiei Maloof, pasionați de mașini și cascadori, își folosesc pasiunea și îndemânarea pentru a construi motoare și pentru a realiza isprăvi nebunești la volan.
 30. Ludik – S1/ 26 august -> Pentru a salva un membru al familiei răpit, un magnat al mobilei se folosește de operațiunea sa secretă de contrabandă cu diamante pentru a transporta arme peste graniță.
 31. Family Secrets (Tensiuni în familie) – S1/ 31 august -> În ziua nunții lor, o studentă la medicină și un chirurg plastician bogat descoperă o rețea de secrete și minciuni care leagă cele două familii.
 • Delhi Crime (Crima din Delhi) – S2/ august -> Un lanț de crime deosebit de macabre sugerează revenirea unei bande criminale de temut, iar polițista Vartika conduce cazul sub presiunea presei și a publicului.
 • Partner Track (O avocată promițătoare) – S1/ august -> Ingrid Yun luptă să devină parteneră la o firmă de avocatură de elită din New York, păstrând busola morală și echilibrul între dragoste, prieteni și îndatoriri familiale.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5  FILME Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Buba – 3 august -> Un escroc dintr-un orășel de provincie se alătură mafiei locale împreună cu fratele său, iar obsesia lui de a-și pune karma în echilibru ia o turnură agresivă, dar ilară.
 2. Don’t Blame Karma! (Ce vină are soarta?) – 3 august -> Sora sa admirată și iubitul ei din liceu încep să iasă împreună, așa că Sara, designer de modă, trebuie să decidă dacă nu cumva presupusul ei ghinion e de vină.
 3. Wedding Season (Sezonul de nunți) – 4 august -> Presați de familie să-și găsească perechea, Asha și Ravi se prefac a fi împreună într-o vară plină de nunți, ca până la urmă sentimentele lor să devină reale.
 4. Carter (Vocea lui Carter) – 5 august -> Un bărbat se trezește fără amintiri. Ghidat de o voce misterioasă din dispozitivul pe care-l poartă în ureche, pornește într-o periculoasă misiune de salvare de ostatici.
 5. Darlings (Dragele de ele) – 5 august -> Badru speră ca soțul său violent să-și spele păcatele după ce renunță la băutură. Însă furia lui face ravagii, așa că ea și mama ei caută să se răzbune cumva.
 6. Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie (Ascensiunea Țestoaselor Ninja: Filmul) – 5 august -> Tinerele țestoase și redutabilele lor puteri de ninja sunt puse la încercarea supremă când creaturi nemiloase din alt univers încearcă să dezlănțuie haosul absolut.
 7. Reclaim – 6 august -> Purtând pe umeri toate responsabilitățile familiale, o mamă se străduiește să găsească un apartament mai mare în locul celui devenit brusc neîncăpător.
 8. Code Name: Emperor (Nume de cod: Împăratul) – 8 august -> Un agent de contrainformații însărcinat cu incriminarea unui politician curat ca lacrima trebuie să decidă dacă mai există limite pe care nu este dispus să le depășească.
 9. Heartsong (Cântecul inimii) – 10 august -> La o nuntă care scapă de sub control, un muzician nomad se îndrăgostește de mireasă, care se ceartă cu familia ei. Acum, el trebuie să-i salveze viața.
 10. Day Shift – 12 august -> Jamie Foxx interpretează rolul unui tată care muncește din greu și care pare că nu-și dorește nimic altceva decât să ofere o viață cât mai bună isteței sale fiice. Dar banala lui slujbă de om care curăță piscine ascunde de fapt adevărata sa sursă de venit, precum și faptul că urmărește și ucide vampiri, făcând parte dintr-o uniune internațională a vânătorilor de vampiri.
 11. 13: The Musical (13: Musicalul) – 12 august -> După ce se mută de la New York în Indiana din cauza divorțului părinților, un școlar inteligent e hotărât să organizeze cel mai tare bar mitzvah din câte s-au văzut
 12. Look Both Ways (În ambele sensuri) – 17 august -> În noaptea dinaintea absolvirii, un test de sarcină îi împarte viața lui Natalie în două realități paralele. Ce-i rezervă oare viața și iubirea?
 13. Royalteen – 17 august -> O adolescentă încearcă să-și ascundă trecutul plin de scandaluri și un mare secret atunci când începe o neașteptată poveste de dragoste cu prințul moștenitor.
 14. The Next 365 Days (Următoarele 365 de zile) – 19 august
 15. Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar (Alchimistul de Oțel: Răzbunarea) – 20 august -> În această continuare a primului lungmetraj, frații Elric întâlnesc cel mai puternic adversar de până acum, un criminal în serie singuratic, cu o cicatrice pe frunte.
 16. Watch Out, We’re Mad (Atenție, nu ne supărați!) – 24 august -> Înstrăinați timp de 25 de ani, doi frați se reunesc pentru a înfrunta o bandă de motocicliști feroce și pentru a recupera iubita mașinuță dune buggy a tatălui lor.
 17. That’s Amor (Așa-i amorul) – 25 august -> După ce serviciul și relația ei se încheie în aceeași zi, Sofia o ia de la zero. Ea întâlnește un bucătar spaniol atrăgător, care ar putea fi condimentul ce îi lipsea.
 18. Loving Adults – 26 august -> Loving Adults, primul film Netflix în limba daneză, este un thriller plin de întorsături de situație și în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Pare că Christian și Leonora au totul. Ei trăiesc viața perfectă alături de fiul lor, care tocmai a fost declarat sănătos după o boală gravă de lungă durată. Viitorul lor pare în sfârșit strălucitor, dar la o petrecere la compania lui Christian, Leonora își vede soțul cu o femeie mai tânără, arhitectal Xenia. Leonora își dă seama că Christian ar putea să o părăsească. Cum a putut? Cum a putut să o părăsească pe femeia care și-a sacrificat cariera? Femeia care a sacrificat totul pentru a avea grijă de fiul lor și de familia lor? La fața locului, Leonora ia o decizie: refuză să fie femeia care rămâne în urmă – și e dispusă să facă orice în privința asta.
 19. Me Time (Timp pentru mine) – 26 august -> Cu familia plecată, un tată casnic devotat își acordă timp pentru sine după ani de zile, pornind într-o aventură aniversară împreună cu vechiul său prieten petrecăreț.
 20. Seoul Vibe – 26 august -> În zilele premergătoare Jocurilor Olimpice de la Seul din 1988, un grup de șoferi și mecanici lucrează sub acoperire pentru a deconspira o rețea de spălare de bani.
 21. Under Her Control (Control) – 29 august -> O tânără ambițioasă are un aranjament neobișnuit cu șeful ei carismatic. Dar când îndoielile apar, ar putea fi prea târziu pentru a se mai retrage.
 22. I Came By (Am trecut pe acolo) – 31 august -> Un artist graffiti care ia în vizor casele celor bogați descoperă un secret șocant, care pune în pericol viețile celor din jurul lui.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 DOCUMENTARE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Trainwreck: Woodstock ’99 (Fiasco: Woodstock ’99) – 3 august -> În 1969, Woodstock promitea pace și muzică, dar relansarea sa din ’99 a însemnat trei zile de furie, revolte și daune reale. De ce a luat o întorsătură atât de urâtă?
 2. I Just Killed My Dad (L-am omorât pe tata) – 9 august -> Anthony Templet și-a împușcat tatăl, fără a nega crima. Însă motivele lui au fost mult mai complexe, iar ramificațiile lor profunde nu s-au limitat la o singură familie.
 3. Bank Robbers: The Last Great Heist (Jefuitorii de bănci: Ultimul mare jaf) – 10 august -> Autorii celui mai cunoscut jaf bancar din Argentina explică în detaliu, în interviuri sincere, cum și de ce au executat această operațiune radicală din 2006.
 4. Stay on Board: The Leo Baker Story (Skateboarder: Povestea lui Leo Baker) – 11 august -> Leo Baker, skateboarder de renume, ne împărtășește secretele ascensiunii sale și presiunea imensă la care a fost supus pentru a-și ascunde identitatea de gen.
 5. Inside the Mind of a Cat (În mintea pisicilor) – 18 august -> Experții în pisici pătrund în mintea felinei pentru a dezvălui adevăratele abilități ale jucăușului animal de companie, în acest documentar captivant și drăgălaș.
 6. Running with the Devil: The Wild World of John McAfee (John McAfee: O lume nebună) – 24 august -> Un documentar despre John McAfee, pionier în domeniul tehnologiei, și despre perioada nebună petrecută ca fugar. Cu filmări neprelucrate și interviuri cu programatorul
 7. History 101 (Pastila de istorie) – S2/ 25 august -> Micile lecții de istorie revin, de data aceasta pentru a ne descrie cum stă treaba cu drogurile psihedelice, armele cu laser și chiar apa îmbuteliată
 8. I AM A KILLER (SUNT UN UCIGAȘ) – S3/ 30 august -> În timp ce își ispășesc pedeapsa, deținuții vorbesc despre crimele comise și despre felul în care faptele lor au distrus diverse vieți, printre care și a lor.
 9. Club América vs Club América – 31 august -> Acest serial documentar analizează trecutul și prezentul clubului de fotbal America, cel mai plin de succes, dar și cel mai controversat din Mexic.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 JOC Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Heads Up! – august -> Joacă-te cu pachete de cărți bazate pe titlurile tale favorite Netflix. Cheamă-ți câțiva prieteni și lasă distracția să înceapă!
 2. Immortality – august -> O starletă dispărută. Filmele ei nelansate. Investigează operele de cinema pierdute pentru a dezvălui secretele din spatele dispariției ei.
 3. Rival Pirates – august -> Fă-i să meargă pe scândură! Navighează, trage cu tunul și evită capcanele pentru a găsi comori înaintea dușmanilor tăi, în această aventură captivantă.
 4. Twelve Minutes – august -> Atinge ecranul și trage pentru a scăpa de un coșmar în buclă temporală. Acest thriller interactiv prezintă vocile lui James McAvoy, Daisy Ridley și Willem Dafoe.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COMEDIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Ricardo Quevedo: Tomorrow Will Be Worse (Ricardo Quevedo: Mâine va fi mai rău) – 2 august -> De la accese de furie în trafic, la certuri de cuplu în timpul pandemiei, comedianul Ricardo Quevedo analizează absurditatea situațiilor care ne pun răbdarea la încercare.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 COPII ȘI FAMILIE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Big Tree City (Orașul Arbori) – S1/ 1 august -> O echipă de animale eroice cu abilități speciale și vehicule rapide asigură siguranța orașului Arbori și rezolvă cele mai mari probleme ale comunității.
 2. Super Giant Robot Brothers (Frații roboți supergiganți) – S1/ 4 august -> Gata cu cearta, să înceapă bătălia! Conduși de geniala lor inventatoare, frații roboți Luciosul și Fulger trebuie să apere Pământul de atacul monștrilor spațiali.
 3. Deepa & Anoop – S1/ 15 august -> Împreună cu elefănțica ei care își poate schimba culoarea, o fetiță veselă creează muzică și are parte de bucurie și peripeții la pensiunea Mango a familiei ei.
 4. He-Man and the Masters of the Universe (He-Man și stăpânii universului) – S3/ 18 august -> Cum Skeletor este hotărât să controleze universul, He-Man și echipa sa de eroi curajoși trebuie să-și împlinească destinele. Să înceapă bătălia pentru puterea supremă!
 5. The Cuphead Show! – partea 2/ 19 august -> Urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale lui Mugman, influențabilul lui frate, într-un serial animat bazat pe jocul video de mare succes.
 6. Ridley Jones – S4/ 22 august 
 7. Angry Birds: Summer Madness (Angry Birds: O vară nebună) – S3/ 25 august -> Păsările adolescente Red, Chuck, Bomb și Stella fac ravagii în Tabăra Așchiuță împreună cu prietenii lor înaripați într-o vară plină de peripeții!
 8. Mighty Express – S7/ 29 august -> Nate, Licurici și restul trenulețelor încing șinele pentru a oferi mai multe livrări palpitante, misiuni speciale și lecții plăcute despre calea ferată.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. UNTOLD: VOLUME 2 – Un told: The Girlfriend Who Didn’t Exist (Povești din sport: Prietena care nu exista)marti, din 16 august -> De la Notre Dame la NFL, viitorul fotbalistic al lui Manti Te’o părea asigurat. Asta până când o relație secretă online i-a dat peste cap viața și cariera.

Sun with Face on Samsung One UI 2.5 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Sun with Face on Samsung One UI 2.5


 1. Case 39 – 1 august
 2. Clueless – 1 august
 3. Emily Bronte’s Wuthering Heights – 1 august
 4. Equilibrium – 1 august
 5. Little Fockers – 1 august
 6. Mean Girls – 1 august
 7. Meet the Fockers – 1 august
 8. Military Wives – 1 august
 9. Mission: Impossible – 1 august
 10. Mission: Impossible II – 1 august
 11. Mission: Impossible III – 1 august
 12. Mission: Impossible – Rogue Nation – 1 august
 13. Mission: Impossible – Ghost Protocol – 1 august
 14. Mission: Impossible – Fallout – 1 august
 15. Teenage Mutant Ninja Turtles 2 – 1 august
 16. The Heartbreak Kid – 1 august
 17. Top Gun – 1 august
 18. Munich – 2 august
 19. About Time – 16 august
 20. Back to the Future – 16 august
 21. Back to the Future Part II – 16 august
 22. Brawl in Cell Block 99 – 16 august
 23. High Plains Drifter – 16 august
 24. Paul – 16 august
 25. Pitch Perfect 2 – 16 august
 26. The Big Lebowski – 16 august
 27. The Constant Gardener – 16 august
 28. The Mummy – 16 august
 29. Dreamland – 20 august
 30. The Hangover – 25 august
 31. The Hangover: Part II – 25 august
 32. The Hangover: Part III – 250 august
 • LEGO Friends: Heartlake Stories – ep.4/ 1 august
 • Brooklyn Nine-Nine – S8/ 13 august

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s