Comunicat de presă: noutățile lunii octombrie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în octombrie?


 Fallen Leaf on Apple SERIALE Fallen Leaf on Apple


 1. Forever Queens (Mereu regine) – S1/ 2 octombrie -> Un serial despre prietenia unică dintre reginele showbizului mexican Sylvia Pasquel, Laura Zapata, Lucía Méndez și Lorena Herrera.
 2. Bling Empire (Imperiul succesului – S3/ 5 octombrie -> Treburile nerezolvate și marile oportunități stârnesc tensiuni în grup, dar nimic nu îi va împiedica pe membrii acestuia să ducă o viață strălucitoare și opulentă.
 3. High Water (Viitura) – S1/ 5 octombrie ->În 1997, oamenii de știință și funcționarii publici locali din Wrocław se confruntă cu decizii de viață și de moarte când o undă de viitură devastatoare amenință orașul.
 4. Nailed It! (La fix!) – S7/ 5 octombrie -> Într-un sezon inspirat de Halloween și de seriale apreciate pe Netflix, Nicole și Jacques își iau costumele și intră în lumea fantomelor și aromelor.
 5. The Fight for Justice: Paolo Guerrero (Alături de căpitan) – S1/ 5 octombrie -> Celebrul fotbalist Paolo Guerrero duce o luptă juridică dificilă după ce iese pozitiv la un test de cocaină cu câteva luni înainte de Cupa Mondială. Bazat pe fapte reale.
 6. Derry Girls (Fetele din Derry) – S3/ 7 octombrie -> Irlanda de Nord face un mare pas spre viitor, la fel și fetele noastre, dar nu fără a se lovi de câteva obstacole problematice pe parcurs.
 7. Glitch (Anomalii) – S1/ 7 octombrie -> O tânără își unește forțele cu o pasionată de OZN-uri pentru a investiga dispariția subită a iubitului ei, dar e curând prinsă într-o conspirație stupefiantă.
 8. Man on Pause (Andropauza) – S1/ 7 octombrie -> Odată cu începutul andropauzei, un familist la 50 de ani începe să fie obsedat de schimbare și decide să caute fericirea. Apoi, o dă în bară rău de tot.
 9. The Midnight Club (Clubul de la miezul nopții) – S1/ 7 octombrie -> La un azil pentru tineri în fază terminală, membrii unui club exclusiv fac un pact înfiorător: următorul decedat trebuie să dea grupului un semn din lumea de dincolo.
 10. The Mole (Cine e cârtița?) – S1/ 7 octombrie -> În această reeditare a celebrului serial-cult, doisprezece concurenți termină probe în timp ce încearcă să-l identifice pe acela dintre ei care le sabotează misiunile.
 11. TIGER & BUNNY 2 – Part 2/ 7 octombrie -> Într-o metropolă vibrantă, protejată de o trupă de supereroi denumită NEXT, veteranul Qild Tiger este forțat să facă echipă cu începătorul Barnaby Brooks Jr. Episoade noi.
 12. Little Women (Cele trei surori) – S1/ 8 octombrie -> Trei surori care se au doar una pe cealaltă și nu au niciodată suficienți bani sunt atrase într-o conspirație în care sunt implicați oameni bogați și puternici.
 13. The Cage (Cușca) – S1/ 11 octombrie -> Un consilier marital încearcă să-și convingă clienții aflați în conflict să renunțe la divorț, în timp ce se luptă cu propriile dileme romantice.
 14. Belascoarán, PI – S1/ 12 octombrie -> Héctor renunță la jobul de corporatist și la căsnicia banală pentru a deveni detectiv. Primul lui caz? Să găsească un criminal în serie din Ciudad de México, în anii ’70.
 15. Easy-Bake Battle (Rapid, ușor și delicios: Un concurs pentru bucătari amatori) – S1/ 12 octombrie -> Bucătari amatori plini de talent își pun la încercare abilitățile și creativitatea pentru a concepe feluri de mâncare simple, rapide și extraordinar de gustoase.
 16. Wild Croc Territory (Teritoriul sălbatic al crocodililor) – S1/ 12 octombrie -> Matt Wright și echipa lui neînfricată de îngrijitori de crocodili prind unele dintre cele mai feroce reptile din brusa australiană și le caută noi adăposturi.
 17. Exception (Excepție) – S1/ 13 octombrie -> În viitorul îndepărtat, omenirea trebuie să părăsească Pământul, așa că o navă cu experți creați la o imprimantă 3D e trimisă să se ocupe de terraformarea altei planete.
 18. Sue Perkins: Perfectly LegalI (Sue Perkins: Perfect legal) – S1/ 13 octombrie -> Sue Perkins înfruntă cu aplomb vârsta mijlocie, explorând diverse țări din America Latină și pornind în aventuri extreme, în mod șocant legale și uneori periculoase.
 19. The Playlist – Miniserie/ 13 octombrie -> The Playlist e povestea lui Daniel Ek și a partenerilor săi, care au revoluționat o întreagă industrie oferind gratuit și legal muzică difuzată online în toată lumea.
 20. Black Butterflies (Fluturi negri) – S1/ 14 octombrie -> Lipsit de inspirație pentru al doilea său volum, un romancier acceptă să scrie o carte de memorii pentru un muribund și devine parte din trecutul sângeros al acestuia.
 21. Everything Calls for Salvation (Toți vrem să fim salvați) – S1/ 14 octombrie -> Un tânăr tulburat se trezește internat împotriva voinței lui într-un spital de psihiatrie, dar ceea ce învață în săptămâna petrecută acolo îi va schimba definitiv viața.
 22. Holy Family (Familia e sacră) – S1/ 14 octombrie -> O familie care ascunde un secret șocant ia viața de la capăt în Madrid, unde noile relații le complică planurile, iar trecutul pare să-i ajungă din urmă.
 23. Mismatched (Aranjamentul) – S2/ 14 octombrie -> Cu dragostea pe butuci și neiertătoare termene-limită, pentru Dimple și Rishi se apropie finalul cursurilor de vară. Acum e acum: oare sunt făcuți unul pentru celălalt?
 24. Take 1 (Take 1: Un cântec, o șansă) – S1/ 14 octombrie -> Muzicieni renumiți fac eforturi ieșite din comun pentru a interpreta un cântec ales de ei într-un spectacol live de proporții, dintr-o singură dublă.
 25. Once Upon a Small Town (A fost odată într-un orășel) – S1/ 17 octombrie -> În ciuda propriilor dorințe, un veterinar de metropolă se mută la țară, unde întâlnește o polițistă care ascunde un secret interesant.
 26. Somebody Feed Phil (Cineva să-l hrănească pe Phil) – S6/ 18 octombrie -> Din Croația în Philadelphia, Phil călătorește în jurul lumii cu zâmbetul pe buze, se delectează cu gastronomia și cultura locală și le aduce un omagiu părinților săi.
 27. Notre-Dame – miniserie/ 19 octombrie -> Bazat pe relatările reale ale pompierilor francezi, acest serial de dramă explorează impactul incendiului din 2019 de la Notre-Dame asupra unui grup variat de parizieni.
 28. The Green Glove Gang (Banda mânușilor verzi) – S1/ 19 octombrie -> După ce dau greș cu ultimul lor jaf, trei hoațe nu tocmai tinere se refugiază într-un cămin de bătrâni în care descoperă un secret sinistru.
 29. 28 Days Haunted (28 de zile paranormale) – S1/ 21 octombrie -> Trei echipe petrec fiecare câte 28 de zile în cele mai bântuite locații din America, totul pentru un experiment paranormal bazat pe teoriile lui Ed și Lorraine Warren.
 30. Barbarians II (Barbarii) – S2/ 21 octombrie -> La un an după înfrângerea lui Varus, un nou general roman se stabilește în Germania, iar Ari încearcă să devină rege peste toate triburile, dar un rival îi stă în cale.
 31. From Scratch (De la zero) – miniserie -> Într-o poveste de amor fulgerătoare, o americancă (Zoe Saldana) iubește și pierde un bărbat sicilian cunoscut în Italia. Bazat pe memoriile lui Tembi Locke.
 32. High: Confessions of an Ibiza Drug Mule (High: Confesiunile unui cărăuș de droguri din Ibiza) – S1/ 21 octombrie -> Arestată pentru trafic de cocaină, Michaella McCollum spune povestea șocantă a periplului său prin lumea ilicită a traficului de droguri.
 33. Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities – S1/ 25 octombrie -> În Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities, apreciatul cineast distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro care este creatorul, producătorul executiv și corealizatorul acestei producții a pregătit o colecție de povești definitorii, menite să sfideze noțiunile tradiționale ale genului horror. De la macabru la magic, de la gotic la grotesc sau înspăimântător în mod clasic, aceste opt povești deopotrivă sofisticate și sinistre (printre care două sunt povestiri originale semnate de del Toro) sunt aduse la viață de o echipă de scenariști și regizori aleși chiar de del Toro.
 34. Dubai Bling (Lux de Dubai) – S1/ 27 octombrie -> Coboară din avion direct în Dubai, în cele mai înalte cercuri ale societății, în care petrecerile extravagante, peisajele uluitoare și moda de lux reprezintă norma.
 35. Romantic Killer – S1/ 27 octombrie -> Bucurându-se de viața celibatară, iubirea n-o prea preocupă pe Anzu. Asta până când un minuscul vrăjitor-pețitor îi transformă brusc existența într-un clișeu romantic.
 36. Big Mouth (Gură bogată) – S6/ 28 octombrie -> Acest serial de animație pentru adulți distins cu premiul Emmy revine cu un nou sezon.
 37. Drink Masters – S1/ 28 octombrie -> Preparatori de băuturi de clasă mondială pregătesc delicioase cocktailuri inovatoare într-un concurs cu miză mare, găzduit de comedianul Tone Bell.
 38. If Only (Dacă aș fi știut) – S1/ 28 octombrie -> Aflată de 10 ani într-o căsnicie dezamăgitoare, Emma se chinuie să facă față până când primește incredibila șansă de a retrăi ultimul deceniu.
 39. The Bastard Son & The Devil Himself (Fiul bastard și diavolul însuși) – S1/ 28 octombrie -> Jay Lycurgo (Supereroi în devenire) și Nadia Parkes (Doctor Who) joacă într-un captivant și sângeros serial de fantezie bazat pe seria Jumătatea rea de Sally Green.
 40. Deadwind (Karppi) – S3/ 29 octombrie -> După ce se împacă, Karppi și Nurmi investighează un caz ce implică un simbol misterios, promisiuni farmaceutice și un criminal profund tulburat.
 • Inside Man (Bărbatul din interior) – octombrie -> Un american condamnat la moarte adoră să elucideze mistere, așa că ajută o tânără jurnalistă britanică să caute o persoană dispărută fără urmă.

 Fallen Leaf on Apple FILME Fallen Leaf on Apple


 1. Jumping from High Places (Cutează să atingi stelele) – 5 octombrie -> Pentru a onora ultima dorință a prietenei sale, o tânără foarte anxioasă își înfruntă fricile ca să-și refacă viața și poate chiar să găsească dragostea.
 2. Mr. Harrigan’s Phone (Telefonul domnului Harrigan) – 5 octombrie -> Între un băiat și un miliardar în vârstă se naște o legătură bazată pe pasiunea pentru cărți și primele lor iPhone-uri. Bătrânul moare, dar conexiunea dintre ei rezistă.
 3. Togo (Un om liniștit) – 5 octombrie -> Un bărbat care se ocupă de mașinile parcate în cartier trebuie să-și apere modul de trai când traficanții vor să-i facă pe el și pe amicii lui să vândă droguri pe străzi.
 4. Doll House (Case pentru păpuși) – 7 octombrie -> Solistul vocal cu probleme al unei trupe rock încearcă să reînnoade relația pe care nu a avut-o niciodată cu fiica lui înstrăinată.
 5. Luckiest Girl Alive (Cea mai norocoasă fată) – 7 octombrie -> Ea lucrează ca redactor la o revistă de renume și gustă din plin viața newyorkeză. Acum, un documentar dur o forțează să retrăiască momente cumplite din liceu.
 6. Old People (Oameni bătrâni) – 7 octombrie -> Alături de cei doi copii ai săi, o femeie se întoarce în orașul natal la nunta surorii sale, însă acolo o așteaptă o mulțime de bătrâni cu gânduri ucigașe.
 7. Someone Borrowed (Soție de împrumut) – 11 octombrie -> Pentru a îndeplini ultima dorință a mamei sale și a nu fi dezmoștenit, un burlac încăpățânat angajează o actriță pentru a juca rolul logodnicei lui.
 8. The Curse of Bridge Hollow (Blestemul din Bridge Hollow) – 14 octombrie -> Un tată care urăște Halloweenul e forțat să asculte de fiica lui adolescentă atunci când un spirit malefic dă viață decorațiunilor din oraș și provoacă dezastre.
 9. The Stranger (Jocul decepției) – 19 octombrie -> Un polițist sub acoperire formează o legătură intimă și intensă cu un suspect de crimă, în timp ce încearcă să-i câștige încrederea și să-i smulgă o mărturisire.
 10. The School for Good and Evil – 19 octombrie -> În satul Gavaldon, Sophie (Sophia Anne Caruso) și Agatha (Sofia Wylie), două inadaptate, sunt legate printr-o neașteptată prietenie. Sophie, o croitoreasă cu părul bălai, visează să scape de viața ei anostă și să devină o prințesă, în timp ce Agatha, cu înfățișarea macabră și cu o mamă ciudată, seamănă cu o vrăjitoare adevărată. Într-o noapte, când pe cer domnea luna roșie, o forță puternică le atrage la Școala pentru bine și rău, locul de unde începe povestea oricărui basm bun. Dar ceva este în neregulă de la bun început. Sophie ajunge la Școala pentru rău, condusă de extravaganta și vorbăreața Lady Lesso (Charlize Theron). Agatha ajunge la Școala pentru bine, supravegheată de zâmbitoarea și blânda Profesoară Dovey (Kerry Washington). Ca și când n-ar fi fost de ajuns că merg la cursuri cu copiii Vrăjitoarei Rele (Freya Parks), ai Căpitanului Hook (Earl Cave) și cu șarmantul fiu al Regelui Artur (Jamie Flatters), conform spuselor Directorului (Laurence Fishburne), doar un sărut din iubire poate schimba regulile și le poate trimite la școala potrivită, pentru a-și urma adevăratul destin. Dar primul pas către un final fericit este să supraviețuiască până la sfârșitul basmului în care trăiesc, ceea ce nu e deloc o certitudine, din cauza reapariției unei figuri macabre și periculoase (Kit Young), care are legături misterioase cu Sophie și amenință să distrugă școala și întreaga lume din spatele ei.
 11. The Chalk Line (Linia de cretă) – 24 octombrie -> Un thriller psihologic inspirat de povestea adevărată a „monstrului din Amstetten”.
 12. The Good Nurse – 26 octombrie -> Amy, o asistentă medicală plină de compasiune și mamă singură, care se luptă cu o afecțiune cardiacă ce îi pune viața în pericol, își atinge limitele fizice și emoționale în turele de noapte dificile și solicitante de la terapie intensivă. Ea primește ajutor din partea lui Charlie, un asistent medical grijuliu și empatic, care începe să lucreze în unitatea ei. În timp ce își împart nopțile lungi la spital, cei doi dezvoltă o prietenie puternică și devotată, iar pentru prima dată după ani de zile, Amy are cu adevărat încredere în viitorul ei și al fiicelor sale mici. Lucrurile se schimbă după ce o serie de decese misterioase ale unor pacienți declanșează o anchetă care îl indică pe Charlie drept principalul suspect, iar Amy este nevoită să-și riște viața și siguranța copiilor ei pentru a descoperi adevărul.
 13. Hellhole (Chinurile iadului) – 26 octombrie -> În 1987, în Polonia, un polițist care investighează o serie de dispariții misterioase se infiltrează într-o mânăstire izolată și descoperă un adevăr sumbru.
 14. Robbing Mussolini (Să-l jefuim pe Mussolini) – 26 octombrie -> Pietro Castellitto și Matilda De Angelis strălucesc în această îndrăzneață dramă polițistă cu acțiunea plasată în anii ’40, în ultimele zile din Al Doilea Război Mondial.
 15. Cici (Dulcica) – 27 octombrie -> O familie se mută la oraș după o pierdere tragică. După 30 de ani, când se reîntâlnesc în orașul natal, sentimente adânc îngropate și secrete dureroase ies la suprafață.
 16. All Quiet on the Western Front (Nimic nou pe frontul de vest) – 28 octombrie -> Edward Berger, câștigător al premiului Grimme, regizează această dramă captivantă, bazată pe un bestseller de Erich Maria Remarque.
 17. Wendell & Wild – 28 octombrie -> Actorii Keegan-Michael Key și Jordan Peele joacă în această aventură animată de tip stop-cadru despre doi demoni-frați care evadează din Iad.
 18. Wild is the Wind (Sălbatic este vântul) – 28 octombrie -> Pe fondul segregării rasiale, un polițist corupt caută să-și asume responsabilitatea pentru rolul său în arestarea nedreaptă a unui adolescent de culoare acuzat de crimă.
 • 20th Century Girl (Fata secolului XX) – octombrie -> În 1999, o adolescentă urmărește toate mișcările unui coleg de școală pentru o prietenă îndrăgostită de el, dar este absorbită de propria poveste de dragoste.

 Fallen Leaf on Apple DOCUMENTARE Fallen Leaf on Apple


 1. The Trapped 13: How We Survived The Thai Cave (Cei 13 blocați: Cum am supraviețuit în peștera thailandeză) – S3/ 5 octombrie -> Un documentar captivant în care membrii echipei de fotbal thailandeze de juniori ne descriu momentele de coșmar din peștera Tham Luang, unde au rămas blocați în 2018.
 2. Aftershock: Everest and the Nepal Earthquake (Consecințe: Everest și cutremurul din Nepal) – S1/ 6 octombrie -> Relatările directe ale supraviețuitorilor și filmările reale stau la baza acestui serial-documentar emoționant despre cutremurul din 2015, care a făcut prăpăd în Nepal.
 3. The Joys and Sorrows of Young Yuguo (Bucuriile și suferințele tânărului Yuguo) – 6 octombrie -> În acest documentar emoționant, adolescentul Yuguo pornește în aventura vieții lui și părăsește China pentru a-și urma pasiunea pentru literatura și cultura română.
 4. Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes (Conversații cu un ucigaș: Jeffrey Dahmer) – miniserie/ 7 octombrie -> Joe Berlinger este producătorul executiv al acestui miniserial documentar despre Jeffrey Dahmer și cele 17 crime comise de el.
 5. The Redeem Team (Echipa revanșei) – 7 octombrie -> După rezultatul șocant de la Jocurile Olimpice din 2004, echipa de baschet american masculin încearcă să obțină aurul la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.
 6. Island of the Sea Wolves (Insula lupilor marini) – 11 octombrie -> Explorează Insula Vancouver, sălbatică și minunată, unde oceanul susține întreaga viață, oferind hrană vulturilor pleșuvi și ape reci în care să înoate lupii de mare.
 7. LiSA Another Great Day – 18 octombrie -> O incursiune în lumea vocalistei cunoscute drept „Regina cântecelor anime”, care ne vorbește despre primul deceniu din cariera ei și despre planurile de viitor.
 8. Descendant – 21 octombrie -> Descendenții sclavilor africani transportați ilegal pe o navă sosită în Alabama în 1860 caută dreptatea și vindecarea după descoperirea rămășițelor vasului.
 9. Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn (Fugarul: Straniul caz al lui Carlos Ghosn) – 26 octombrie -> Acest documentar polițist bazat pe fapte reale analizează bizara poveste a lui Carlos Ghosn, de la ascensiunea către statutul magnat până la celebra sa decădere.
 10. Earthstorm (Ochiul furtunii) – 27 octombrie -> Vânătorii de furtuni, supraviețuitorii și membri ai echipelor de intervenție ne povestesc despre experiențele lor cumplite cu vulcani, tornade, uragane și cutremure.
 11. I AM A STALKER (SUNT UN HĂRȚUITOR) – 28 octombrie -> Acest serial documentar de la producătorii serialului I AM KILLER este narat din perspectiva supraviețuitorilor, dar și a celor care i-au urmărit.
 12. My Encounter with Evil – 28 octombrie -> Un serial documentar despre experiențele înfricoșătoare ale presupuselor victime ale posedării demonice din Mexic, cu reconstituiri și mărturii personale.

 Fallen Leaf on Apple COMEDIE Fallen Leaf on Apple


 1. Hasan Minhaj: The King’s Jester – 4 octombrie -> Hasan Minhaj revine pe Netflix cu un al doilea spectacol de stand-up, în care ne amuză pe teme despre fertilitate, viața de tată și libertatea de exprimare.
 2. Kev Adams: The Real Me (Kev Adams: Adevăratul eu) – 7 octombrie -> La 30 de ani, comedianul francez Kev Adams oferă o privire intimă asupra felului în care i s-a schimbat viața, nu întotdeauna în bine, de când a ajuns star acum 12 ani.
 3. DEAW#13 Udom Taephanich Stand Up Comedy Show (DEAW 13: Comedie stand-up thailandeză) – 11 octombrie -> Comedianul thailandez Udom Taephanich revine pe scenă și se plânge de absolut orice, de la tușeuri rectale la înmormântări, desfătându-ne cu umorul său inconfundabil.
 4. Iliza Shlesinger: Hot Forever (Iliza Shlesinger: Întotdeauna fierbinte) – 11 octombrie -> Iliza Shlesinger ne delectează cu o doză bună de stand-up și ne vorbește despre dansurile de pe TikTok, ne dă sfaturi intime și dezvăluie adevărul despre sutienele urâte.
 5. Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy (Gabriel Iglesias: Stadium Fluffy) – 18 octombrie -> A fost șantajat, a jignit un boxer profesionist și a mers la colindat de Halloween cu fiul lui. Acum, Gabriel ni le povestește pe toate în acest spectacol de stand-up
 6. Franco Escamilla: Eavesdropping (Franco Escamilla: Trag cu urechea) – 23 octombrie -> Franco Escamilla urcă pe scenă în California într-un spectacol special de comedie, plin de comentarii amuzante despre bârfe, pandemie și întâmplări trăite pe aeroporturi.
 7. Fortune Feimster: Good Fortune (Fortune Feimster: Noroc bun) – 25 octombrie -> O logodnă, o situație la limită, un masaj fesier de neuitat. Fortune Feimster ne delectează cu povești scandaloase din viața ei în acest spectacol de stand-up.

 Fallen Leaf on Apple COPII ȘI FAMILIE Fallen Leaf on Apple


 1. Chip and Potato – S4/ 3 octombrie -> Provocare după provocare, aventură după aventură, râsete și chicote! Ura! Chip, Potato și amicii lor încep un nou sezon de învățare și educare.
 2. Oddballs (Aventuri trăsnite cu James) – S1/ 7 octombrie -> Viața-i grea când ești un experiment de laborator de generația a doua și mai trăiești și în orașul Praf din Arizona, unde haosul se ține scai de tine.
 3. Spirit Rangers (Gardienii pădurii) – S1/ 10 octombrie -> Trei frați amerindieni care trăiesc cu părinții într-un parc național se transformă în spirite animalice și își fac de cap în aventuri fabuloase.
 4. Dead End: Paranormal Park (Terminus: Parcul paranormal) – S2/ 13 octombrie -> Barney, Norma, Pugsley și prietenii întâlnesc o serie de noi creaturi ciudate, de la îngeri la gemeni malefici și o armată de păpuși înfricoșătoare.
 5. Waffles + Mochi’s Restaurant (Restaurantul lui Gofre și Mochi) – S1/ 17 octombrie -> Gofre și Mochi, prietenii noștri pasionați de mâncare, se pun pe gătit la propriul restaurant, unde clienții hămesiți poftesc să savureze arome din toată lumea!
 6. ONI: Thunder God’s Tale (ONI: Povestea Zeului Tunet) – miniserie/ 21 octombrie -> Într-un univers legendar cu zei și spirite din Japonia, o fată curajoasă vrea să calce pe urmele misteriosului ei tată și să-și descopere adevăratele puteri.
 7. Barbie Epic Road Trip – S1/ 25 octombrie -> O aventură interactivă în care Barbie pornește într-o excursie prin toată țara și ia decizii importante legate de viitor. Oare ce vis își va îndeplini?
 8. Daniel Spellbound (Vânătorul de magie) – S1/ 27 octombrie -> În acest captivant serial de aventuri cu elemente supranaturale, un adolescent calcă pe urmele tatălui său și descoperă o conspirație în universul magiei.
 9. Family Reunion (Familia McKellan) – partea 5/ 27 octombrie -> Confruntându-se cu obstacole neașteptate, membrii familiei McKellan se maturizează pe diverse planuri, dar indiferent de situație, familia rămâne pe primul loc.

Fallen Leaf on Apple EPISOADE SĂPTĂMÂNALE Fallen Leaf on Apple


 1. Chesapeake Shores – S6/ luni
 2. Unsolved Mysteries (Mistere neelucidate) – volum 3, câte 3 eps/ săptămână începând cu 18 octombrie -> Această apreciată reeditare a unui serial documentar polițist inspirat din realitate revine cu un nou sezon.
 3. Love Is Blind (Dragoste pe nevăzute) – S3, câte 3 eps/ săptămână începând cu 19 octombrie -> După ce se curtează pe nevăzute, femei și bărbați își testează dragostea oarbă în această producție reality adorată de fani și găzduită de Nick și Vanessa Lachey.

Fallen Leaf on Apple FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Fallen Leaf on Apple


 1. 03.ByPass – 1 octombrie
 2. Alfie – 1 octombrie
 3. Allied – 1 octombrie
 4. Capture the Flag – 1 octombrie
 5. Cast Away – 1 octombrie
 6. Downsizing – 1 octombrie
 7. Freedom Writers – 1 octombrie
 8. Halloween: H2O – 1 octombrie
 9. In the Heart of the Sea – 1 octombrie
 10. Inception – 1 octombrie
 11. Man of Tai Chi – 1 octombrie
 12. Mia isi rateaza razbunarea – 1 octombrie
 13. Perfume: The Story of a Murderer – 1 octombrie
 14. Rush Hour 3 – 1 octombrie
 15. Scary Movie 2 – 1 octombrie
 16. Scary Movie 3 – 1 octombrie
 17. Storks – 1 octombrie
 18. Straight Outta Compton – 1 octombrie
 19. The Nun – 1 octombrie
 20. The Spiderwick Chronicles – 1 octombrie
 21. xXx: The Return of Xander Cage – 1 octombrie
 22. The Dictator – 2 octombrie
 23. The Italian Job – 2 octombrie
 24. The Terminal – 2 octombrie
 25. World War Z – 2 octombrie
 26. The Last Airbender – 10 octombrie
 27. Sing – 15 octombrie
 28. The Boss Baby – 15 octombrie
 29. Too Close for Christmas – 15 octombrie
 • Hunter X Hunter – S3-4/ 1 octombrie

 Fallen Leaf on Apple Ultima șansă Fallen Leaf on Apple


 1. A Beautiful Mind – 1 octombrie
 2. A Monster Calls – 1 octombrie
 3. Austin Powers: The Spy Who Shagged Me – 1 octombrie
 4. Fight Club – 1 octombrie
 5. Ghost Patrol – 1 octombrie
 6. Glory – 1 octombrie
 7. Heat – 1 octombrie
 8. Hush – 1 octombrie
 9. It – 1 octombrie
 10. Mad Max – 1 octombrie
 11. Mad Max 2 – 1 octombrie
 12. Mission: Impossible – 1 octombrie
 13. Mission: Impossible II – 1 octombrie
 14. Mission: Impossible III – 1 octombrie
 15. My Spy – 1 octombrie
 16. Point Break – 1 octombrie
 17. Sherlock Gnomes – 1 octombrie
 18. Sniper: Legacy – 1 octombrie
 19. The Invasion – 1 octombrie
 20. The People vs. Larry Flynt – 1 octombrie
 21. The Social Network – 1 octombrie
 22. The Swan Princess – 1 octombrie
 23. The Witches – 1 octombrie
 24. What’s Your Number? – 1 octombrie
 25. If Anything Happens I Love You – 11 octombrie
 26. Life or Something Like It – 15 octombrie
 27. Stronger – 15 octombrie
 28. What Happens in Vegas – 15 octombrie
 29. Doua Lozuri – 16 octombrie
 30. Jack Ryan: Shadow Recruit – 17 octombrie
 • Mr. Robot – S1-4/ 6 octombrie
 • Dr. Romantic – S1/ 15 octombrie
 • Gotham – S1-5/ 15 octombrie
 • Arrow – S6/ 16 octombrie
 • Dr. Romantic – S2/ 23 octombrie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

———

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s