2022: În așteptarea Crăciunului la Netflix

Netflix continuă tradiția titlurilor originale cu care își pregătește publicul pentru sărbătorile de iarnă. Dând startul premierelor de sezon în noiembrie, avem pregătite o serie de filme și seriale din cele mai variate, anul acesta Netflix mizând pe nostalgie alături de Freddie Prinze Jr., Lindsay Lohan, Heather Graham și Jason Biggs. Avem animații, avem musical-uri, avem titluri străine, avem emoții și finaluri fericite. Pe scurt, titluri perfecte pentru niște sărbători optimiste și pline de bună dispoziție.

👉 Materialul cuprinde și lista titlurilor licențiate achiziționate care vor deveni disponibile pentru abonații din România în perioada sărbătorilor de iarnă, precum și cele câteva care deja au fost urcate la începutul acestei luni. Pentru mai multe proiecte va trebui să așteptăm comunicatul pentru luna  decembrie. 

———


NOIEMBRIE


Falling for Christmas_Netflix_PChristmas Tree on JoyPixels Falling for ChristmasChristmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciunul cade la fix)
O bogătașă răsfățată își pierde memoria după un accident la schi și își petrece Crăciunul în căminul călduros al unui văduv lovit de neșansă și al fiicei lui.

Distribuție: Lindsay Lohan, Chord Overstreet
Premieră: 10 noiembrie


Christmas with You_Netflix_PChristmas Tree on JoyPixels Christmas with You Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Crăciunul cu tine)
Când căuta inspirație pentru un hit de sărbători, o vedetă pop îndeplinește dorința unei admiratoare ce voia să o întâlnească și are ocazia de a găsi adevărata iubire.

Distribuție: Aimee Garcia, Freddie Prinze Jr., Deja Monique Cruz, Zenzi Williams
Premieră: 17 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas on Mistletoe FarmChristmas Tree on JoyPixels  
După ce moștenește o fermă de Crăciun, un văduv încearcă să se adapteze la viața rurală în timp ce copiii lui clocesc un plan pentru a rămâne acolo pentru totdeauna.

Distribuție: Scott Garnham, Scott Paige, Ashley Jensen, Celia Imrie
Premieră: 23 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels The Noel DiaryChristmas Tree on JoyPixels
Autorul de succes Jake Turner revine acasă de Crăciun pentru a se ocupa de proprietățile mamei sale de care s-a înstrăinat și descoperă un jurnal ce ar putea cuprinde secrete legate de trecutul său și de cel al frumoasei Rachel, o tânără fascinantă, care are propria misiune. Cei doi pornesc împreună într-o aventură în care se confruntă cu trecutul și descoperă un viitor total neașteptat.

Distribuție: Justin Hartley, Barrett Doss, Essence Atkins, James Remar
Premieră: 24 noiembrie


Christmas Tree on JoyPixels Christmas Full of Grace Christmas Tree on JoyPixels Flag: Brazil on Facebook 14.0
(ro. Crăciun plin de har)
După ce descoperă o trădare, Carlinhos decide să lase o necunoscută simpatică să-l însoțească de Crăciun. Însă Graça se dovedește a fi o femeie nebună, capabilă să distrugă căminul acestei familii tradiționale.

Distribuție: Gkay, Sérgio Malheiros, Vera Fischer
Premieră: 30 noiembrie


DECEMBRIE


Christmas Tree on JoyPixels Scrooge: A Christmas Carol Christmas Tree on JoyPixels
(ro. Scrooge: Poveste de Crăciun)
Legenda atemporală a lui Charles Dickens renaște în această adaptare muzicală supranaturală, cu călătorii în timp, a minunatei sale povești despre Crăciun. Miza este chiar sufletul lui, iar Scrooge are la dispoziție un singur Ajun pentru a-și înfrunta trecutul și a-și construi un viitor mai bun. Cu cântece îmbrăcate în straie noi, compuse de legendarul Leslie Bricusse OBE, deținător a două premii Oscar, Scrooge: Poveste de Crăciun va delecta o nouă generație de spectatori.

Distribuție: Luke Evans, Olivia Colman, Jessie Buckley, Fra Fee, Johnny Flynn, Jonathan Pryce
Premieră: 2 decembrie


Christmas Tree on JoyPixels I Hate Christmas Christmas Tree on JoyPixels Flag: Italy on Facebook 14.0
(ro. Urăsc Crăciunul)
Pilar Fogliati interpretează rolul principal din această comedie despre o tânără aflată în căutarea dragostei, în primul serial italian de Crăciun de pe Netflix.

Distribuție: Pilar Fogliati, Cecilia Bertozzi, Beatrice Arnera, Marzia Ubaldi, Massimo Rigo, Sabrina Paravicini
Sezoane/ Episoade: 6 episoade
Premieră: 7 decembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels A Storm for Christmas Christmas Tree on JoyPixels Flag: Norway on Facebook 14.0
(ro. O furtună de Crăciun)
În decembrie 2022, mai mulți oameni ajung pe aeroportul din Oslo. Unii îi așteaptă pe cei dragi, alții caută să ajungă acasă, la familiile lor, iar o altă parte încearcă să plece cât mai departe ca să evite perioada Crăciunului. Dar, indiferent în ce situație se află fiecare, planurile lor de Crăciun sunt date peste cap. Cu toții rămân blocați pe aeroport în condițiile în care mai sunt doar 24 de ore până la Crăciun. Așadar, oare ce vor face?

Distribuție: Jan Gunnar Røise, Ida Elise Broch, Jon Øigarden, Dennis Storhøi, Alexandra Rapaport, Hanna Ardéhn, Valter Skarsgård
Sezoane/ Episoade: 6 episoade
Premieră: 16 decembrie


Netflix-Christmas giftChristmas Tree on JoyPixels Best. Christmas. Ever Christmas Tree on JoyPixels
Buletinul informativ pe care Jackie îl trimite negreșit în fiecare an, de Crăciun ca să se laude cu realizările ei o face pe fosta ei colegă de facultate, Charlotte, să se simtă mizerabil. Dintr-o întâmplare, Charlotte, soțul ei Rob și familia lor ajung la ușa lui Jackie și a soțului ei Valentino cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Charlotte profită de ocazie pentru a demonstra că viața „perfectă” a vechii ei prietene n-are cum să fie chiar fără cusur. Dar excesul de zel al lui Charlotte în a o demasca pe Jackie e la un pas să strice Crăciunul ambelor familii, iar ea se vede nevoită să se alieze cu vechea ei prietenă pentru a repara lucrurile.

Distribuție: Brandy Norwood, Heather Graham, Jason Biggs, Matt Cedeño
Premieră: TBD


TITLURI LICENȚIATE


Christmas Tree on JoyPixels A Christmas Miracle for Daisy Christmas Tree on JoyPixels
Whitney Alder deține compania de design interior Marietta Designs, pe care o conduce împreună cu prietenul ei, Andi, în micul oraș Marietta, Montana. Whitney proiectează carul lui Moș Crăciun pentru parada anuală de Crăciun din oraș, când i se ivește o potențială oportunitate de job: reproiectarea completă a unei case istorice până în Ajunul Crăciunului. În ciuda provocării, Whitney și Andi acceptă jobul, doar pentru a descoperi că noul proprietar al casei este fostul iubit al lui Whitney, Connor Sheenan, care s-a mutat în oraș din Los Angeles împreună cu fiica sa tânără și cu ochi răpitori, Daisy. Connor nu avea nicio intenție să devină un bărbat de familie, dar când fina sa rămâne orfană, o adoptă și se angajează să devină un tată singur devotat. Mai mult decât orice, Daisy își dorește ca o mamă să-i completeze familia perfectă și nicio variantă nu este la fel de bună ca Whitney. Așteptările sunt mari, dar Crăciunul este vremea miracolelor. Adaptare după romanul lui Jane Porter, A Christmas Miracle for Daisy.

Distribuție: Jill Wagner, Nick Bateman, Tegan Moss, Rubi Tupper
Colecție: GAC Family, 2021/ Great American Christmas
Premieră Netflix: 1 decembrie


2021_GAC_A Kindhearted Christmas_GAC Family_B (2)

Christmas Tree on JoyPixels  A Kindhearted Christmas Christmas Tree on JoyPixels
Jamie deține o ce oferă tururi și servicii turistice în micul oraș Cooperville, New York. Perioada sărbătorilor este mai dificilă pentru Jamie de când a murit soțul ei Matt, un iubitor al Crăciunului, cu o bucurie de neegalat în a dărui altora. În timp ce își aduce aminte de Matt alături de familie, Jamie își dă seama că orașul are nevoie urgentă de cineva cu geniul lui Matt pentru a se gândi la gesturile mici care aduc fericirea adevărată în perioada festivă. În timp ce urmărește programul ei de știri preferat, „Wake Up Upstate” și, mai ales, pe chipeșul prezentator al emisiunii, Scott, Jamie află despre strângerea de fonduri al unui liceu vecin și oferă spontan și anonim întreaga sumă. Darul anonim al lui Jamie atrage după sine încă unul și altul până când întregul oraș intră în spiritul sărbătorilor. Vestea despre donația generosă îl atrage pe prezentatorul cu pricina în Cooperville, căutând să realizeze reportaje despre identitatea Moșului secret, însă ceea ce nu este un secret este că Jamie și Scott se vor descoperi reciproc tocmai la fix pentru Crăciun.

Distribuție: Cameron Mathias, Jennie Garth
Canal TV/ Platformă: GAC Family, 2021/ Great American Christmas
Premieră: 1 decembrie


2021_GAC_Christmas Time is Here_GAC Family_B (2)Christmas Tree on JoyPixels Christmas Time is Here Christmas Tree on JoyPixels
Nia Moore, un agent imobiliar de succes într-un oraș mic, își propune să încheie o tranzacție pentru un client – Julian Parsons – care vrea să achiziționeze o locație turistică în timp util pentru sezonul festiv, însă indiferent câte proprietăți din Pine Valley îi arată Nia lui Julian, el continuă să se întoarcă la singura locație care nu este de vânzare… cea care aparține tatălui văduv al Niei, Patrick. Patrick ar dori să vândă proprietatea și să se pensioneze. Nia este cea care nu poate renunța la amintirile unei perioade idilice din viață, când mama ei încă trăia și juca un rol esențial în atmosfera locației. Julian își dă seama de reticența Niei de a vinde proprietatea, însă șeful nerăbdător al lui Julian vine în Pine Valley cu intenția să încheie afacerea înainte de Crăciun. Cu riscul de a-și pierde locul de muncă, Julian vine cu un plan magic pentru salvarea moștenirii familiei Niei.

Distribuție: Dewshane Williams, Rukiya Bernard, Tom Pickett
Canal TV/ Platformă: GAC Family, 2021/ Great American Christmas
Premieră: 1 decembrie Titluri pentru copii și familie


Netflix-Christmas gift

Christmas Tree on JoyPixels The Action Pack Saves Christmas (Gașca micilor eroi salvează Crăciunul) Christmas Tree on JoyPixels  – 28 noiembrie -> Târgul Speranțelor se pregătește de sărbători, Teddy își folosește jucăriile ca să strice toată distracția, iar Gașca micilor eroi caută să-l oprească.

Christmas Tree on JoyPixels The Creature Cases (Brigada blănoșilor) Christmas Tree on JoyPixels  – S2/ 30 noiembrie -> Toată lumea face aranjamentele de sărbători, însă Sam și Kit sunt transportați înapoi în timp în era glaciară, unde își fac apariția noi prieteni blănoși.

                                      Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree on JoyPixels Christmas Tree on JoyPixels

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

———

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s