Comunicat de presă: noutățile lunii ianuarie pe Netflix

O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în ianuarie?


Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79 SERIALE Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79


 1. Kaleidoscope (Caleidoscop) – S1/ 1 ianuarie -> Un hoț iscusit și echipa lui încearcă să dea o lovitură elaborată pentru a obține 7 miliarde de dolari, dar trădările, lăcomia și alte amenințări le strică planurile.
 2. Lady Voyeur (Priviri indiscrete) – S1/ 1 ianuarie -> Hackerița Miranda o spionează pe vecina ei prostituată, Cléo. Drumurile celor două se intersectează și are loc o crimă, iar destinul Mirandei se schimbă definitiv.
 3. The Way of the Househusband (Viața unui casnic) – S2/ 1 ianuarie -> Fostul membru yakuza îndrăgit de toată lumea s-a întors! El decupează cupoane din reviste, planifică mese ieftine și își ia treaba de soț casnic foarte în serios.
 4. The Lying Life of Adults (Viața mincinoasă a adulților) – S1/ 4 ianuarie -> În anii ’90, la Napoli, încercând să se înțeleagă mai bine pe sine și să cunoască orașul din care provine, o adolescentă se apropie de o mătușă detestată de părinții ei.
 5. Copenhagen Cowboy – S1/ 5 ianuarie -> Copenhagen Cowboy este un captivant serial noir, în care acțiunea se petrece sub lumina neoanelor, de-a lungul a șase episoade care spun povestea tinerei și enigmaticei eroine Miu. Aflată în pragul unui nou început după o viață de servitute, Miu străbate periculoasa lume subterană din Copenhaga. În căutarea dreptății și dornică de răzbunare, ea își întâlnește adversara în persoana lui Rakel, alături de care pornește într-o călătorie care le poartă pe amândouă dincolo de granița dintre natural și supranatural. În cele din urmă, trecutul se transformă și le definește viitorul, iar cele două femei descoperă că nu sunt singure.
 6. Ginny & Georgia (Ginny și Georgia) – S2/ 5 ianuarie -> Georgia și Ginny au parte de noi relații și provocări în timp ce își croiesc drumul prin Wellsbury, dar numai până când secrete din trecut amenință să le complice viața.
 7. Woman of the Dead (Femeia celor morți) – S1/ 5 ianuarie -> Dornică de răzbunare după ce un accident suspect îi distruge viața, o femeie descoperă o conspirație care se întinde până la cel mai înalt nivel în micul ei oraș.
 8. Pressure Cooker  (Bucătari sub presiune) – S1/ 6 ianuarie -> Trăind sub același acoperiș, 11 chefi își folosesc priceperea culinară și gândesc strategii într-un concurs în care votează cine va câștiga premiul de 100.000 de dolari.
 9. The Ultimatum: France (Ultimatum: Franța) – S1, partea 2 – eps 9 & 10/ 6 ianuarie -> Șase cupluri de îndrăgostiți au parte de un ultimatum: ori se logodesc, ori se despart. Înainte să ia decizia, vor face schimb de parteneri pentru trei săptămâni. (episoadele 1-8 vor fi disponibile pe Netflix, din 30 decembrie)
 10. Trolley (Dilema tramvaiului) – S1/ 9 ianuarie -> O tragedie neașteptată face ca soția unui congresmen să renunțe la viața privată și să-și abordeze fățiș secretele de familie și propriul trecut tulburător.
 11. Sexify – S2/ 11 ianuarie -> Cu viitorul noii lor companii în derivă, trei tinere antreprenoare sunt nevoite să se descurce cu problemele personale, un rival încrâncenat și un investitor pretențios.
 12. Vikings: Valhalla – S2/ 12 ianuarie -> Având acțiunea plasată cu peste o mie de ani în urmă, la începutul secolului al XI-lea, VIKINGS: VALHALLA este o cronică a aventurilor eroice ale unora dintre cei mai celebri vikingi ai tuturor timpurilor: legendarul explorator Leif Eriksson, pătimașa și încăpățânata sa soră, Freydis Eriksdotter și ambițiosul prinț nordic Harald Sigurdsson. Sezonul al doilea îi regăsește pe eroii noștri la scurt timp de la căderea Kattegatului, un eveniment ce le-a spulberat visele și le-a schimbat destinele. Deveniți brusc fugari în Scandinavia, cei trei sunt nevoiți să își pună la încercare ambiția și curajul în alte lumi, departe de fiordurile Kattegatului.
 13. The Makanai: Cooking for the Maiko House (Makanai: Mâncare și maiko) – S1/ 12 ianuarie ->Două prietene nedespărțite se mută la Kyoto pentru a-și urma visurile de a deveni maiko, dar decid să se dedice unor pasiuni diferite în timp ce locuiesc împreună.
 14. Sky Rojo (Orizontul roșu) – S3/ 13 ianuarie -> Coral, Gina și Wendy și-au construit o nouă viață și au găsit dragostea în Almería. Dar cum Romeo este hotărât să se răzbune, liniștea și pacea nu vor dura prea mult.
 15. Trial by Fire (Justiție în flăcări) – S1/ 13 ianuarie -> După incendiul de la cinematograful Uphaar, doi părinți îndurerați trebuie să facă față pierderii copiilor lor și să lupte pentru dreptate. Bazat pe evenimente reale.
 16. Junji Ito Maniac: Japanese Tales of the Macabre (Maniacul Junji Ito: Povești macabre japoneze) – S1/ 19 ianuarie -> De la renumitul artist horror manga Junji Ito sosește o selecție înfiorătoare, care include unele dintre cele mai bizare și tulburătoare povești ale sale.
 17. That ’90s Show (Anii ’90) – S1/ 19 ianuarie -> Wisconsin, 1995. Leia Forman își petrece vara la bunici, unde se împrietenește cu noua generație de puști din Point Place. Dar sexul, drogurile și rockul rămân la fel.
 18. Women at War (Combatantele) – S1/ 19 ianuarie -> Franța, 1914. Trupele germane avansează și bărbații pleacă pe front. Acasă, patru femei au de înfruntat urmările devastatoare ale războiului.
 19. Bake Squad (Echipa de cofetari) – S2/ 20 ianuarie -> Concursul culinar revine cu un al doilea sezon.
 20. Bling Empire: New York (Imperiul succesului: New York) – S1/ 20 ianuarie -> O nouă serie de americani de origine asiatică își etalează averea și vestimentația, având parte în New York de un trai privilegiat, dar și de drame.
 21. Fauda – S4/ 20 ianuarie -> Acest serial plin de acțiune revine cu un nou sezon.
 22. Represent (Singurul candidat) – S1/ 20 ianuarie -> Un lider al unui centru de tineret din suburbiile Parisului devine finalist în alegerile prezidențiale. Dar este Franța pregătită pentru primul său președinte de culoare?
 23. Şahmaran – S1/ 20 ianuarie -> Ajunsă la Adana pentru o conferință, Şahsu profită de ocazie pentru a-și înfrunta bunicul înstrăinat, dar descoperă o veche legendă și o iubire extraordinară.
 24. Shanty Town (Mahala) – S1/ 20 ianuarie -> Un grup de curtezane încearcă să scape de un celebru traficant, dar corupția politică și legăturile de sânge fac libertatea aproape imposibilă.
 25. Alchemy of Souls – S1, partea 2/ 21 ianuarie
 26. Against the Ropes (Mireasa neagră) – S1/ 25 ianuarie -> Ángela a fost închisă pe nedrept, iar odată eliberată vrea s-o recâștige pe fiica sa Rocío, care practică lucha libre, intrând în ring sub masca unui personaj misterios.
 27. Record of Ragnarok (Profeția Ragnarok) – S2, eps.1-10/ 26 ianuarie -> Omenirea e la pământ, dar lupta oamenilor pentru supraviețuire nu s-a încheiat. În următoarea rundă decisivă, un om cu adevărat malefic e gata să-l înfrunte pe zeu.
 28. Kings of Jo’Burg (Regii Johannesburgului) – S2/ 27 ianuarie -> Drama revine cu un nou sezon.
 29. Lockwood & Co. (Lockwood și asociații) – S1/ 27 ianuarie ->Trei adolescenți vânători de fantome, doi băieți talentați și o fată cu abilități psihice aparte, conduc o agenție ce investighează spiritele mortale care bântuie Londra.
 30. The Snow Girl (Fata din înregistrare) – S1/ 27 ianuarie -> Amaya dispare în timpul unei parade din Málaga, iar o tânără jurnalistă nu se dă în lături de la nimic ca să-i ajute pe părinții fetei să o găsească.
 • Physical: 100 (Fizic: 100) – S1/ ianuarie -> În această competiție dură de fitness, o sută de concurenți aflați în cea mai bună formă fizică se luptă pentru titlul de cel mai bun corp.
 • The Endless Night – ianuarie

Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79 FILME Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79


 1.  How I Became a Gangster (Cum am devenit gangster) – 4 ianuarie -> Un gangster ambițios urcă în ierarhia lumii interlope din Varșovia și, în cele din urmă, încearcă să dea marea lovitură.
 2. The Pale Blue Eye – 6 ianuarie -> West Point, 1830. În primele ore ale unei dimineți cenușii de iarnă, un cadet este găsit mort. Dar, după ce trupul său ajunge la morgă și se descoperă că inima i-a fost îndepărtată de o mână de expert, această tragedie se dovedește a fi urmarea unei fapte săvârșite cu cruzime. Temându-se de deteriorarea ireparabilă a reputației noii academii militare, conducătorii acesteia se adresează unui detectiv local pe nume Augustus Landor pentru rezolvarea cazului. Încurcat de codul tăcerii respectat de cadeți, Landor caută ajutorul unui dintre ei, un tânăr excentric pe nume Edgar Allan Poe, care disprețuiește rigorile militare și care este înclinat către poezie. Bazat pe un roman de Louis Bayard.
 3. Noise (Zgomot) – 11 ianuarie -> O mamă care-și caută fiica dispărută ajunge să cunoască într-un grup de sprijin și alte femei ale căror vieți au fost distruse de violență.
 4. Dog Gone (Câinele pierdut) – 13 ianuarie -> Când câinele său iubit dispare, un tânăr pornește o acțiune de căutare incredibilă împreună cu părinții săi pentru a-l găsi și a-i da medicamente care să-i salveze viața.
 5. Khallat+ – 19 ianuarie -> O antologie de diversiuni și înșelătorii sociale în patru locuri neașteptate.
 6. Mission Majnu (Misiunea Majnu) – 20 ianuarie -> În anii ’70, un spion indian sub acoperire pornește într-o misiune periculoasă pentru a scoate la iveală un program secret legat de arme nucleare din inima Pakistanului.
 7. Narvik – 23 ianuarie -> Un tânăr soldat norvegian luptă în tranșee în timp ce, rămasă acasă, soția lui trebuie să se descurce cu forțele germane care le-au ocupat orașul.
 8. You People (Oamenii ăștia) – 27 ianuarie -> Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus și Lauren London fac parte din excepționala distribuție a acestei comedii de Kenya Barris, despre un cuplu și familiile lor.
 • JUNG_E – ianuarie -> În secolul al XX-lea, pe un Pământ de nelocuit, deznodământul unui război civil depinde de clonarea creierului unui soldat de elită pentru a crea un robot mercenar.


Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79 DOCUMENTARE Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79


 1. MADOFF: The Monster of Wall Street (MADOFF: Monstrul de pe Wall Street) – 4 ianuarie -> Un serial documentar despre ascensiunea și decăderea finanțistului Bernie Madoff, care a creat una dintre cele mai mari scheme piramidale din istorie pe Wall Street.
 2. Mumbai Mafia: Police vs The Underworld (Mafia din Mumbai: Poliția vs. lumea interlopă) – 6 ianuarie -> În Mumbaiul anilor ’90, un lider mafiot și rețeaua lui stăpânesc orașul, dar numai până la apariția „polițiștilor de întâlnire” care le ucid fără milă țintele.
 3. The Hatchet Wielding Hitchhiker (Autostopistul cu secure) – 10 ianuarie -> Acest documentar șocant urmărește ascensiunea spre statutul de vedetă a unui nomad norocos, dar și spirala descendentă care l-a făcut să sfârșească în închisoare.
 4. Break Point (Break Point: Drumul spre Grand Slam) – 13 ianuarie -> Acest serial documentar urmărește un grup de jucători profesioniști de tenis atât pe teren, cât și în afara terenului, pe parcursul unui sezon competițional necruțător.
 5. Pamela, a love story (Pamela, o poveste de dragoste) – 31 ianuarie -> Cu jurnale și înregistrări personale, Pamela Anderson povestește despre drumul ei spre celebritate, iubirile furtunoase și celebra filmare cu scene de sex.

Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79 COMEDIE Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79


 1. Andrew Santino: Cheeseburger – 10 ianuarie -> În acest program de stand-up necenzurat, Andrew Santino atacă orice subiect, de la încălzirea globală, la accidentele provocate de sex în politică.


Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79 JOCURI Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79


 1. TMNT: Shredder’s Revenge – ianuarie
 2. Valiant Hearts: Coming Home – ianuarie

Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79 COPII ȘI FAMILIE Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79


 1. Kung Fu Panda: The Dragon Knight (Kung Fu Panda: Cavalerul dragon) – S2/ 12 ianuarie -> Pentru a găsi armele legendare Tianshang, Po și Cavalerii Dragon călătoresc prin toată lumea. Dar vor reuși să învingă răul?
 2. Daniel Spellbound (Vânătorul de magie) – S2/ 26 ianuarie -> Daniel se aliază cu un vânător legendar pentru a-l ajuta să întoarcă un blestem demonic și să reînceapă o eră a magiei ce are legături misterioase cu familia lui Daniel.
 3. Princess Power (Puterea prințeselor) – S1/ 30 ianuarie -> Prințesele amatoare de aventură din patru regate ale fructelor intră în acțiune pentru a-și ajuta confructățenii și a-și transforma lumea într-un loc mai bun.

Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79 FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79


 1. America’s Sweethearts – 1 ianuarie
 2. Back to the Future Part III – 1 ianuarie
 3. Bumblebee – 1 ianuarie
 4. Hard Target 2 – 1 ianuarie
 5. Home Run – 1 ianuarie
 6. How to Train Your Dragon 2 – 1 ianuarie
 7. Peter Rabbit – 1 ianuarie
 8. The Chronicles of Riddick – 1 ianuarie
 9. The Raid 2 – 1 ianuarie
 10. Whiplash – 1 ianuarie
 11. Nobody – 3 ianuarie
 12. Archive – 10 ianuarie
 13. Words on Bathroom Walls – 11 ianuarie
 14. Did You Hear About the Morgans? – 15 ianuarie
 15. Maid in Manhattan – 15 ianuarie
 16. The Client List – 15 ianuarie
 17. The Craiglist Killer – 15 ianuarie
 18. Triple 9 – 15 ianuarie
 19. Human Capital – 17 ianuarie
 20. F9: The Fast Saga – 28 ianuarie
 21. Cut Throat City – 31 ianuarie
 22. Let Him Go – 31 ianuarie

Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79 Ultima șansă Snowflake on WhatsApp 2.22.8.79


 1. 13 Going on 30 – 1 ianuarie
 2. After Earth – 1 ianuarie
 3. American Gangster – 1 ianuarie
 4. Charlie and the Chocolate Factory – 1 ianuarie
 5. Constantine – 1 ianuarie
 6. Dead Silence – 1 ianuarie
 7. Edge of Tomorrow – 1 ianuarie
 8. Ex Machina – 1 ianuarie
 9. Ghost Rider: Spirit of Vengeance – 1 ianuarie
 10. I Feel Pretty – 1 ianuarie
 11. King Kong – 1 ianuarie
 12. Ocean’s Eleven – 1 ianuarie
 13. Prisoners – 1 ianuarie
 14. RED 2 – 1 ianuarie
 15. Scooby-Doo – 1 ianuarie
 16. Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed – 1 ianuarie
 17. Sisters – 1 ianuarie
 18. Snow White & the Huntsman – 1 ianuarie
 19. Ted – 1 ianuarie
 20. Ted 2 – 1 ianuarie
 21. The Covenant – 1 ianuarie
 22. The Green Mile – 1 ianuarie
 23. The Interpreter – 1 ianuarie
 24. The Lego Batman Movie – 1 ianuarie
 25. The Lego Movie – 1 ianuarie
 26. The LEGO Ninjago Movie – 1 ianuarie
 27. The Lucky One – 1 ianuarie
 28. The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear – 1 ianuarie
 29. The Naked Gun: From the Files of Police Squad! – 1 ianuarie
 30. The Ninth Gate – 1 ianuarie
 31. The Polar Express – 1 ianuarie
 32. The Scorpion King 2: Rise of a Warrior – 1 ianuarie
 33. The Talented Mr. Ripley – 1 ianuarie
 34. Tower Heist – 1 ianuarie
 35. Trainwreck – 1 ianuarie
 36. Troy – 1 ianuarie
 37. Ordinary Love – 14 ianuarie
 • Superstore – S1-6/ 1 ianuarie

———

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

———

Pentru mai multe comentarii şi recomandări despre proiectele şi titlurile existente în grila Netflix România, vă invităm pe grupul Netflix&Zen.

3 thoughts on “Comunicat de presă: noutățile lunii ianuarie pe Netflix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s