[Casting News] Daredevil: Born Again – ce știm despre sezonul 1?

Luna iulie a adus o surpriză pentru fanii Daredevil, reprezentanții Marvel alături de echipa Disney+ anunțând o revenire a Diavolului din Hell’s Kitchen. Cu o comandă de 18 episoade, filmări pe toată durata anului 2023 (februarie-decembrie) și o premieră anunțată pentru 2024, Charlie Cox și Vincent D’Onofrio vor relua rolurile lui Matt Murdock și Wilson Fisk în Daredevil: Born Again. Studiouri noi, o nouă platformă de streaming, un nou public și o nouă distribuție, echipa din spatele proiectului în frunte cu Cox reamintesc de fiecare dată că noul titlu nu este și nu se dorește o continuare a celor trei sezoane lansate de Marvel în parteneriat cu Netflix în perioada 2015-2018, Born Again urmând să prezintă o altă versiune a lui Daredevil și un nou capitol din benzile sale desenate.

Confirmarea acestei serii nu a fost chiar o surpriză pentru fani, existând numeroase zvonuri alimentate de scurte cameo-uri ale celor doi actori în proiectele Marvel – Charlie Cox a avut apariții scurte în Spider-Man: No Way Home și She-Hulk: Attorney at Law, iar Vincent D’Onofrio în Hawkeye. Până la premiera Daredevil: Born Again, Cox va mai avea apariții în noul proiect Echo, spin-off Hawkeye, ce o are protagonistă pe Alaqua Cox în rolul Mayei Lopez, și va da voce personajului Daredevil în noua animație Spider-Man: Freshman Year.

Avocat ziua, justițiar noaptea pentru a curăța străzile din Hell’s Kitchen de corupție și mafia condusă de Kingpin, pentru moment nu se cunosc informații pentru personajele ce li se vor alătura celor doi. Mergând pe zvonuri, Levieva și Holt ar urma să interpreteze potențiale partenere amoroase pentru Murdock și Fisk, în timp ce Gandolfini l-ar portretiza pe Liam, un tânăr ambițios din Staten Island. Alți actori nu au fost confirmați pentru distribuție.


Charlie Cox despre noul Daredevil: Born Again: “This has to be a reincarnation, it has to be different, otherwise why are we doing it? […] My opinion is this character works best when he’s geared towards a slightly more mature audience. My instinct is that on Disney+ it will be dark but it probably won’t be as gory”.

Interviul complet acordat de Charlie Cox pentru NME, aici.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații și materiale promoționale.

Surse: 1, 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s