Un nou proiect “Witches of East End”?!

Vă mai aduceți aminte de Witches of East End? Serialul Lifetime ecranizare a volumului cu același nume semnat de Melissa de la Cruz? În frenezia misticismului și a supernaturalului care era la modă la acea vreme cu The Vampire Diaries, True Blood, Teen Wolf, The Secret Circle și așa mai departe, cifrele de audiență nu i-au încântat pe cei de la Lifetime, anunțând anularea proiectului după doar două sezoane și un cliffhanger de proporții.

Cu o distribuție condusă de Julia Osmond în rolul Joannei Beauchamp alături de Mädchen Amick, Jenna Dewan și Rachel Boston completând clanul Beauchamp, și de cealaltă parte Virginia Madsen, Eric Winter și Daniel Di Tomasso ca membri ai familiei Gardiner, petiția de peste 300k semnături lansată încă din 2014 pare a fi atras atenția cuiva în cele din urmă.

Mai exact, spiritele s-au încis din nou zilele acestea după un mesaj postat de autoarea Melissa de la Cruz pe contul personal de Twitter în care anunța/ recapitula titlurile și proiectele în lucru pentru anul 2023. În diferite stadii de producție, alături de Blue Bloods și The Ring and the Crown, fanii au observat imediat acel Witches of East End-y. Acum cât de -ish va fi, rămâne de văzut dacă e vorba de o reuniune a vechii distribuții, mare parte dintre cei enunțați mai sus sunt liberi de contract, de o reimaginare completă a seriei, cu noi nume atașate proiectului, ori de adaptarea unui alt titlu din serie – Serpent’s Kiss (2012) sau Winds of Salem (2013).

Publicat în 2011, Witches of East End este primul volum semnat de la Cruz pentru un public matur, care a crescut cu seria Blue Bloods. Confirmat chiar de autoare că cele două serii împărtășesc același univers, Witches of East End spune povestea familiei Beauchamp, un clan de vrăjitoare din Long Island care luptă împotriva forțelor întunecate menite a distruge tot ce prețuiesc mai mult acestea.


Melissa de la Cruz: Current TV projects in various stages–The Ring and the Crown, Blue Bloods, Witches of East End-y stuff–2023 looking like my 2013 book slate lol. Someone make Frozen: Heart of Dread, and 2013 will be complete!


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s