Jake Gyllenhaal aproape de a fi „presupus nevinovat” în noul proiect Apple TV+

Apple TV+ continuă seria proiectelor noi și iată că Presumed Innocent nu a fost deloc uitat. Primele informații privind ecranizarea unei serii TV în opt părți au fost anunțate în februarie în anul trecut, de atunci nemaiexistând nicio actualizare. De la producătorii J.J. Abrams și David E. Kelley alături de Warner Bros. TV, Presumed Innocent este o adaptare a volumului omonim semnat de Scott Turow publicat în 1987 și ecranizat pentru marele ecran trei ani mai târziu, cu Harrison Ford în rol principal.  

Romanul lui Turow prezintă povestea unei crime îngrozitoare care dă peste cap Biroul procurorilor din Chicago, atunci când unul dintre ei este suspectat de o crimă atroce. Adaptarea Apple TV+ va explora politica, obsesia, sexul, puterea și limitele iubirii, în timp ce acuzatul luptă pentru a-și ține familia împreună.

Singurul nume vehiculat pentru distribuție este pentru moment cel al lui Jake Gyllenhaal, actorul aflându-se în negocieri pentru primul său rol pe micul ecran. El ar urma să fie protagonistul seriei (Rusty Sabich), dar și unul dintre producătorii executivi ai seriei.

Volumul lui Turow a fost tradus și la noi pentru editura RAO în 1995 – ro. Presupus nevinovat. Disponibil în prezent la Anticariat, este posibil ca acesta să fie reeditat în funcție de succesul seriei.

———

Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s