[Casting News] Agatha: Coven of Chaos – ce știm despre sezonul 1?

În ciuda liniilor temporale întortocheate, WandaVision a fost primul proiect ce a succedat evenimentelor din Endgame și a dat startul, respectiv a introdus publicul în Faza 4 a proiectelor Marvel. Calitatea acestora este mai degrabă în ochii privitorului sau al cunoscătorului aprig al benzilor desenate, cantitatea proiectelor Disney+/ Marvel punând sub semnul întrebării aceste noi povestiri și supereroii ce le stau la bază.

Diferit de restul proiectelor și unic în abordare, WandaVision urmează a fi continuat prin două noi titluri – Agatha: Coven of Chaos și VisionQuest, cel din urmă fiind recent anunțat și având titlul încă în lucru. Un personaj ce a reușit să se facă rapid remarcat și să creeze îndoială în jurul său încă la bun început, deznodământul seriei WandaVision a fost unul pe măsură, aflând că it was Agatha All Along. Curiozitățile rămase în jurul acestui personaj i-au făcut rapid pe cei de la Disney+ să anunțe un spinoff cu Agatha Harkness protagonistă, Kathryn Hahn urmând să reia rolul vrăjitoarei din Salem. Creat și produs de același Jac Schaeffer ce a stat la baza succesului WandaVision, cu premiera anunțată pentru acest an și fără un număr cunoscut de episoade comandate, distribuția Agatha: Coven of Chaos a reușit să atragă atenția publicului, alături de Hahn urmând să îi vedem pe Joe Locke, Aubrey Plaza, Ali Ahn, Maria Dizzia, Sasheer Zamata, Patti LuPone, dar și pe Emma Caulfield Ford și Debra Jo Rupp, acestea din urmă reluându-și rolurile anterioare din WandaVision.

Așa cum ne-am obișnuit, informațiile de la acest moment privind distribuția sunt mai degrabă supoziții, Marvel/ Disney+ nefăcând nimic public. Zvonurile din jurul serialului l-ar identifica pe Locke un tânăr gay cu un simț al umorului mai sumbru, pe Plaza ca antagonista seriei, iar pe LuPone, Ahn și Dizzia vrăjitoare, posibil din același clan al Agathei.


Articolul va fi actualizat pe măsură ce vor apărea mai multe informații.

Surse: 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s