[Filmele lunii ianuarie] Iubire, zăpadă și hygge la DIVA

DIVA România continuă filmele de sezon, trecând de la titlurile de Crăciun la cele care aduc iubirea și romantismul într-un cadru feeric de iarnă. Alături de cele patru premiere anunțate, telespectatorii vor mai putea urmări și alte povești de sezon. Programul de difuzare și prezentarea lor, mai jos.

PREMIERE


—-

❄️ Amazing Winter Romance ❄️
(ro. Idilă de iarnă)
Julia și-a pierdut inspirația de… scriitor inspirațional. În loc să scrie articole înălțătoare despre dragoste și cucerirea obiectivelor, nu face decât să scrie articole despre dragoste și vise pierdute. Șeful Juliei vrea ca cel mai bun scriitor al ei să-și redescopere spiritul de „exploatare” și o trimite pe Julia înapoi acasă pentru a scrie despre farmecul orașelor mici. Aproape instantaneu, fiind în preajma familiei și a prietenului ei din copilărie Nate, Julia simte căldura comunității sale și începe să dezvolte un punct de vedere pentru articolul ei. Dar uriașul labirint de zăpadă construit de Nate pentru a atrage turiști este cel care o inspiră cu adevărat. Uimită de frumusețea acesteua, dar cu teamă să intre ea însăși în labirint din cauza unei călătorii înfricoșătoare printr-un labirint de porumb pe care l-a experimentat în copilărie, Julia scrie un articol pe care șeful ei îl adoră, iar acum este dorită înapoi în oraș pentru a scrie despre locurile de acolo. Problema este că Julia și Nate nu își mai găsesc doar prietenia în ochii celuilalt și, deși toți cei din jurul lor văd chimia romantică dintre ei, niciunul nu are curajul să admită că există. Dar când Julia îl vede pe Nate aparent distrându-se la o întâlnire cu o tânără drăguță care este nou-venită în oraș, decide că nimic nu o împiedică să se întoarcă în orașul de unde a venit. Dacă Nate ar rosti singurul cuvânt pe care Julia trebuie să-l audă –„rămâi”…

Distribuție: Jessy Schram, Marshall Williams
Colecție: Winterfest 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 8.01 – 16:00 ❄️ 13.01 – 21:00 


❄️ The Perfect Pairing ❄️ 
(ro. Perechea perfectă)
Critic anonim influent de mâncare și vin, Christina, revine la o cramă pe care a criticat-o aspru în trecut. Aceasta speră să plece înainte ca cineva să afle identitatea sa, dar în schimb alunecă pe gheață și se lovește la cap. Familia Hollingbrook, condusă de tatăl singur Michael, o cazează cu bunăvoință pe Christina în timp ce își revine și încearcă să-i readucă memoria. În acest proces, Christina îi ajută pe soții Hollingbrook să se pregătească pentru petrecerea lor anuală, care include proiectul riscant al lui Michael, vinul de gheață.

Distribuție: Nazneen Contractor, Brennan Elliott
Colecție: New Year New Movies 2022/ Hallmark Channel
Program difuzare: 15.01 – 16:00 ❄️ 20.01 – 22:00 


❄️ Winter Castle ❄️ 
(ro. O nuntă hibernală)
Născută și crescută în însorita California, Jenny este încântată când sora ei Meg decide să-și organizeze nunta la un hotel de gheață. Neavând asistat niciodată la o nuntă „de gheață”, Jenny este încântată să participe la experiența completă. Meg este la fel de încântată să îi facă cuoștință lui Jenny cu cel mai frumos cavaler de onoare, Craig, despre care este convinsă că este perfect pentru ea. Jenny este imediat încântată de decorul magic al hotelului de gheață și, de asemenea, se trezește instantaneu îndrăgostită de Craig. Dar când apare în mod neașteptat Lana, însoțitoarea lui, speranțele lui Jenny pentru o dragoste de iarnă se topesc rapid. Pe măsură ce se desfășoară festivitățile de dinainte de nuntă și îndatoririle lor de nuntă îi pun pe ea și pe Craig împreună, legătura dintre ei nu poate fi negată. Aversiunea Lanei față de temperaturile joase și încercarea de a lupta împotriva frigului o elimină de activitățile specifice, lăsându-i pe Jenny și Craig să se bucure împreună de tărâmul de iarnă și, poate, să găsească adevărata dragoste.

Distribuție: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Melanie Mullen, Meghan Heffern
Colecție: Winterfest 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 22.01 – 16:00 ❄️ 27.01 – 21:00 


❄️ Baby, It’s Cold Inside ❄️ 
(ro. Castelul de gheață)
Hanna, un agent de turism foarte apreciat, este forțată de angajatorul său să renunțe la croaziera de vacanță în familie și să călătorească la Hotelul de Gheață pentru a-l cerceta ca destinație de vacanță. Hanna o convinge pe cea mai bună prietenă a ei Phoebe, întristată după o despărțire recentă, să i se alăture. Când ajung la hotel, Hanna este surprinsă de farmecul său înghețat și îl întâlnește pe Ben, designerul și coproprietarul acestuia. Hanna și Phoebe se bucură de toate luxurile pe care hotelul de gheață le are de oferit, de la centrul spa în aer liber până la excursii prin zăpadă. Când Phoebe începe să reia legătura cu fostul ei, Hanna începe să petreacă mai mult timp cu Ben. Între timp, un critic de turism se cazează la hotel, astfel că Hanna și Ben fac echipă pentru a se asigura că acesta are parte de un sejur memorabil. Pe parcurs, Hanna simte că se îndrăgostește de Ben. Atunci când Ben îi oferă Hannei o oportunitate pe care și-a dorit-o mereu, rămâne de văzut dacă îndoielile și nesiguranța Hannei vor pune stăpânire pe aceasta sau va găsi încrederea necesară pentru a-și îndeplini visele.

Distribuție: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut
Colecție: Non-season 2021/ Hallmark Channel
Program difuzare: 29.01 – 16:00 REVENIRI


❄️ Two for the Win ❄️
(ro. Dragoste pe pârtie)
Campionul mondial de schi, Justin O’Neill s-a întors în stațiunea de schi a familiei sale pentru a se pregăti pentru cursa anuală de schi clasic, care îi va marca revenirea după un accident grav în Austria. Având în vedere că se află în etapele finale ale carierei sale, Justin este sub presiune și se trezește fără antrenor în acest moment crucial. Justin solicită, fără tragere de inimă, ajutorul prietenului său din copilărie și instructor de schi local, Kayla Green. Pe măsură ce petrec timp împreună, Kayla îl ajută pe Justin să-și recapete încrederea și, de asemenea, cei doi se apropie. Cu toate acestea, după un eșec la antrenament, prietenia – și posibila dragoste – dintre Justin și Kayla este pe punctul de a se termina. Acum, Justin trebuie să decidă dacă schiul competitiv este viața pe care și-o dorește cu adevărat sau să se îndepărteze de singura carieră pe care a cunoscut-o vreodată pentru a-și urma sentimentele și a-și repara familia de care s-a îndepărtat și, mai ales… Kayla. Bazat pe romanul Sleigh Bells in the Snow de Sara Morgan.

Distribuție: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan
Colecție: Winterfest 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 1.01 – 08:00 ❄️ 2.01 – 10:00 ❄️ 5.01 – 03:30 ❄️ 08.01 – 14:00 ❄️ 10.01 – 03:00


❄️ Hearts of Winter ❄️
(ro. O iubire hibernală)
Designer de interior, Bethany decide să facă un nou pas în carieră atunci când apare la televizor pentru a-și promova metoda patentată, dar și pentru a anunța concursul pus la cale, în urma căruia câștigătorul va fi fericitul unui proces întreg de redecorare a casei. Apariția sa televizată atrage atenția unei fetițe care îi scrie o scrisoare emoționantă despre familia sa, Bethany selectând pentru concurs tocmai casa celei mici – bineînțeles, fără să cunoască faptul că tatăl nu știa nimic de scrisoare ori de vreun concurs, până când nu s-a văzut la ușă cu o întreagă echipă de filmare. O situație incomodă, o casă plină de amintiri ale soției defuncte și a unui cămin odată plin de iubire și fericire, chimia celor doi ajunge să se facă simțită chiar și la televiziune, însă atât Bethany cât și Grant se vor vedea puși în fața unei decizii privind viitorul lor împreună, dar și individual și profesional.

Distribuție: Victor Webster, Jill Wagner
Colecție: Winterfest 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 2.01 – 03:25 ❄️ 7.01 – 12:10 ❄️ 22.01 – 18:00 ❄️ 27.01 – 23:00


❄️ Love on Iceland ❄️
(ro. Dragoste în Islanda)
Chloe, producător de podcasturi, speră să-și reîncarce bateriile în timpul unei călătorii în Islanda cu prietenii ei de la facultate, Isabella și Kenneth. Spre surprinderea lui Chloe, li se alătură în Islanda celălalt membru al fostului lor grup de prieteni: fostul ei iubit, Charlie, un fotograf de călătorie peripat. Deși Chloe și Charlie încearcă să se evite reciproc, nu se pot feri să petreacă timp împreună. Pe măsură ce împărtășesc o experiență remarcabilă după alta, Chloe și Charlie încep să lase o despărțire dureroasă în spatele lor – cu potențialului unui nou început. Filmul a fost filmat integral în Islanda.

Distribuție: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin Star, Preston Sadleir
Colecție: Winterfest 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 2.01 – 12:00 ❄️ 3.01 – 03:00 ❄️ 7.01 – 14:05 ❄️ 8.01 – 06:00


❄️ A Winter Getaway ❄️ 
(ro. Excursia de lux)
În Joe este un tip obișnuit al cărui prieten bogat îi oferă o escapadă de iarnă de lux, cu avion privat, experiențe de tipul „o dată în viață” și serviciu de concierge. Courtney este concierge-ul care îi oferă lui Joe ospitalitate desăvârșită în timpul șederii sale. Pe măsură ce îl ajută pe Joe în vacanță și ei petrec mai mult timp împreună, sentimentele încep să se dezvolte între ei. Dar când călătoria fantastică se termină, se va termina și dragostea în devenire a lui Courtney și Joe sau vor călători împreună pe calea iubirii.

Distribuție: Nazneen Contractor, Brooks Darnell
Colecție: New Year New Movies 2021/ Hallmark Channel
Program difuzare: 8.01 – 18:00 ❄️ 13.01 – 23:00


❄️ Taking a Shot at Love ❄️
(ro. Steaua inimii mele)
Jenna este o fostă dansatoare profesionistă care acum predă balet copiilor din orașul ei din Connecticut. Verișoara agentului sportiv al Jennei o convinge să-și înfrunte clientul Ryan „Coop” Cooper, un jucător vedetă al NHL, pentru NY Rangers, care a suferit aceeași accidentare care a pus deoparte cariera de dans a Jennei cu ani în urmă. La început, Coop nu acceptă planul cu balet ca terapie, dar în cele din urmă este de acord, deoarece este cea mai bună șansă a lui să revină pe gheață și să facă ceea ce îi place. De asemenea, Jenna nu este încântată de propunerea vărului ei, dar școala ei de dans nu este tocmai profitabilă și banii de la acest job i-ar permite să-și urmeze în continuare pasiunea și să-și răspândească dragostea pentru dans. Așadar, Ryan își stabilește reședința temporară în casa de oaspeți confortabilă de la ferma ei și cei doi se apucă de treabă. După un început dificil, Ryan începe să asculte instrucțiunile ei și, când acceptă pe deplin, începe să facă progrese în recuperarea sa. Pe măsură ce Jenna și Ryan petrec mai mult timp împreună în afara orelor de balet – participând la Târgul local de artă Winterfest, bucurându-se de seara de jocuri de societate cu vecinii și cei mai buni prieteniai ei în timpul unei pene de curent într-o noapte cu zăpadă – este clar că există o atracție tot mai mare între ei. Dar când vine vremea ca Ryan să se întoarcă la New York și să-și pună din nou patinele, întoarcerea este mai degrabă dulce-amăruie. Jenna și Ryan trebuie să ia în considerare fiecare drum pe care doresc să le urmeze și, poate, dragostea își va găsi drumul.

Distribuție: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane
Colecție: Winterfest 2020/ Hallmark Channel
Program difuzare: 15.01 – 18:00 ❄️ 20.01 – 00:00


❄️ SnowComing ❄️ 
(ro. Prima zăpadă, prima iubire)
În viață nu obținem întotdeauna ce ne dorim, iar acest lucru pare a trăi și Samantha, care de la pasiunea pentru literatura YA, ajunge să editeze și să lucreze la cărți culinare și de bucate. Netrecând în totalitate peste vechea sa relație cu Jake, este convinsă în cele din urmă să revină în orașul natal pentru sărbătoarea tradiționalului SnowComing, dar și pentru petrecerea de pensionare a tatălui său, profesor de sport și un îndrăgit antrenor local. La rândul său, Jake nu poate rata onorarea primului său antrenor și a celui ce a avut suficientă încredere punându-i temelia viitorului său ca sportiv de performanță, astfel că la rândul său, revine și el în micul oraș de provincie. Un festival local, un obiectiv de salvat, o iubire adolescentină reaprinsă și dorința unei reinventări profesionale, SnowComing are toate ingredientele Hallmark pentru un film cosy de după-amiază.

Distribuție: Trevor Donovan, Lindy Booth
Colecție: Winterfest 2019/ Hallmark Channel
Program difuzare: 29.01 – 18:00 

                                ❄️ ❄️ ❄️ ❄️ ❄️

5 thoughts on “[Filmele lunii ianuarie] Iubire, zăpadă și hygge la DIVA

   1. Mulțumesc! Felicitări pentru doctorat!!! Se poate citi online complet? Cred că am văzut vreo sută de filme Hallmark, sunt curios ce-ai scris. La un click pe CV e afișat și numărul de telefon, e ok să fie lăsat public? (Mi se pare prea personal 😛 )

    Like

   2. Multumesc 🙂
    Deocamdata nu, avand la dispozitie doi ani sa gasesc unde sa il public independent. Daca nu reusesc, va intra la liber pe site-ul Ministerului de Educatie.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s